صدرا تا حالا دو بار به 145 واکنش نشون داده
باید دید این بار چی میشه ؟
به برگشت سهم در معاملات فردا خیلی امیدوارم
یک خبر خوش برای دوستان صدرایی
کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
برید اعتراض کنید ضررتون جبران جای امیدواری الکی ددپادن به خودتوننوشته اصلی توسط amirshafa
این برنامه توسط همه ی سهامدارای صدرا داره هماهنگ میشه تو بورکس
به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام
سلام
یک وقت فکر نکنی میخوام سیخت بزنم که این کار رو بکنی ولی این قسم هایی که خوردی خیلی سنگینه.
دوست من برادرانه عرض میکنم از این به بعد از این قسم ها دیگه نخور شاید وقتی که ناراحت یا خوشحال باشی قسمی رو بخوری که بعدا نتونی انجام بدی و باید کفاره بدی.
همه خدا رو به اون دستهای نازنین قسم می دهند برای شفاعت درست نیست برای آبرو بردن کسی این قسم رو بخریم.
انشاالله خدا هم ما رو همه اونهایی که حضرتعالی مد نظرتون هست رو به راه راست هدایت کنه.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
664, amir3236, amir5151, baradaran, bourse, esi_mohammadi, farhad_p, felfel, hadi.a, mahyar1357, manam_orginal, meysam, Saleh.R, shayan0711, امیر2309, بابي چارلتون, بنان, طيب, مهربان, ناظم
اگه كتك زدني باشه بهتر قلي پور و بزني
صدر رحمت به صدرا سهامداران بيمه دانا چه بگن با اون مدير عاملش اونجا مقصر اصلي آقاي خصوصي سازي و حاج آقا مدير عامل انداختن و در رفتن خداوندا اگه قابل هدايت هستن كه من مطمن هستم كه نيستن هدايتشون كن و اگه نيستن من بشخصه از شما (خداوند عزيز) گرفتاري و بدبختي يا هر چي صلاح مي دوني در هر دو دنيا را خواستارم . آمين يا رب العالمين
من هم خبر بهنام عزيز و شنيدم حالا فردا معلوم مي شه اگه صف خريد شد بنظر درست بوده
www.mahak-charity.org
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)