یک نکته را اضافه کنم
خرید سهم در قیمت300 خواه یا ناخواه اشتباهی بود که انجام شده
علی ایحال بنظر بنده فروش امروز سهم توسط فروشندگان تکرار همان اشتباه بوده ولاغیر...(این همان سیگنال ورود است)
موفق ومنصورباشید.
خبر مهم و فوری از صدرا
طی ارسال اطلاعیه ای از شرکت صدرا به تحریریه بورس نیوز اعلام شده است که پس از اعلام برنده مناقصه پل خلیج فارس از شرکت صدرا برای اجرای بخش دریایی دعوت به همکاری شده است !
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
الا لعنه ا... علي القوم الظالمينخبر مهم و فوری از صدرا
طی ارسال اطلاعیه ای از شرکت صدرا به تحریریه بورس نیوز اعلام شده است که پس از اعلام برنده مناقصه پل خلیج فارس از شرکت صدرا برای اجرای بخش دریایی دعوت به همکاری شده است !
فقط همين
hitm@n, HOLY, LEON, حامد24, عليرضا جمالی
دقیقا سال پیش همین موقعه ها بود که صدرا روند مشابهه داشت ان زمان در حوالی محدوده های 180 190قرار داشت و به نوعی میشد گفت که روند سهم پر حجم وپر معامله ولی خنثی بود
بلافاصله با ورود به سال 89 ودر اولین روز کاری همین سال حمایتهای عجیبی به خاطر خبرهای مثبت یک در میانی که منتشر شد از سهم به عمل آمد این حمایتها تا حوالی محدوده های 400 با سهم بود وبعد از ان را هم که همه میدانند
همین نفعل وانفالات ها را بازهم امروزه در صدرا شاهد هستیم این سهم از هجدهم همین ماه معاملات پر حجمی تا به امروز انجام داده وروز گذشته هم بالای 20میلیون در حالی که روند سهم منفی بود معامله انجام داد وامروز خبر مشارکت در پارس جنوبی منتشر شد
مشخص است که پشت پرده کارهایی در حال انجام است بعید نیست که با آغاز اولین روز کاری سال 90باز هم این ماجرا تکرار شود واین بار حتی بالای 400 را هم لمس کند .
این مطلب صرفا جهت یادآوری عنوان شد به هیچ وجه توصیه به خرید نیست ولی توصیه میکنم روند معاملاتی سهم را زیر نظر داشته باشید تا اگر رودستی هم باشد این بار ما(اشخاص حقیقی) به حقوقیها بزنیم
پرسود باشید.
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
خوب باعث خوشحالیه که خبرهای خوب هم داره میرسه و دوستان رو شاد میبینم .
دوستان راجع به پرتفو بنده پرسیده بودن تو تاپیک مقدار سود و زیان سالانه ،اون مقدارش که مربوط به این تاپیک هست رو اینجا عرض میکنم ،بنده 5% پرتفو صدرا و 5% پرتفو فاراک دارم.
تو فرابورس که بودم یه امضاء داشتم از حضرت علی (ع) با این مضمون :
دنیا دو روز است ،یك روز با تو و یك روز علیه تو و هر دو روز هم در امتحان الهی هستی
برای همه صدراییان آرزوی توفیق دارم (و همچنین تمام دوستان)
حتی اونایی که رو 300 خرید داشتند با صبر میتونستن به سود برسن منتها عجله و عدم تجربه و تحلیل باعث زیانشون شد
شخصیت مرد سرنوشت اوست
راشین جان
اجازه بدید اول تبریک بگم به دوستان صدرایی
ببینید من کلا فقط با دو تا اندیکاتور کار میکنم آراس ای و مکدی
آر اس ای هم در سه دوره بررسی میکنم 15 روزه - 45 روزه (یا 30 یا 60) و 500 روزه (یا 100 یا 1000 ) و این که نشون بده یا خط راست نشون بده و اینا بستگی به تعداد کندل نمودار شما داره (چارت من 1000هم نشون میده)
در مورد کاربردش همون کاربردی داره که 15 شما داره یعنی حمایت ها و مقاومت ها رو نشون میده حالا هر چی بازش بالاتر باشه نوسانات کمتری نشون میده وبلند مدت تره و بلند مدت یعنی یک دید کلی تر به شما میده و در دید کلیش شاید همینطور اگه پیش بره خط آبی رو رد کنه
مرالیخ خان 502 با 500 فرقی نداره! من بازه های مختلفو چک میکنم هر کدوم که بهتر توش میشه نقاشی کشید همونو انتخاب میکنم اون چارتی هم که تالار بورس قرار دادید خیلی زیبا بود!
خیلی جالبه صدرا به جای اطلاع رسانی تو خود سازمان میره اطلاعیه هاشو تو بورس نیوز میزنه!!!
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 6 مهمان ها)