جناب آقاي اعتصام درگزارش6ماهه هم دروغ گفت
به من توشرکت صدراگفتند عدم تحويل يکي از کالاهاي سنگين پروژه هاباعث تعديل منفي تو6ماهه شد نه ترخيص کالا x-(
جناب آقاي اعتصام درگزارش6ماهه هم دروغ گفت
به من توشرکت صدراگفتند عدم تحويل يکي از کالاهاي سنگين پروژه هاباعث تعديل منفي تو6ماهه شد نه ترخيص کالا x-(
بایداول این پست رومیزدم ولی فراموش کردم
چون حوصله نوشتن توی 2سایت روندارم بیشترتوبورکس مینوشتم
اونجاهم که تاپیک صدراروتعطیل کردن معلوم نیست واسه چی
اماهفته پیش چهارشنبه که شرکت رفتم گفتند9ماهه10تومان زیان ساخته
با سلام و عرض ادب
اولا خدمت دوستان جدیدی که یکی دو روزه در این تاپیک فعال شدند خیر مقدم عرض میکنم ولی همانطوری که جناب ساده هم فرمودند اگه به سوابق این تاپیک نگاه کنید اکثر مطالب بر اساس تحلیل مطرح شده است و بعضی مواقع ممکن بود چند روز هیچ مطلبی در مورد صدرا کسی مطرح نکنه ولی وقتی جدید بود همه میدونستند که حتما باید یه موضوع خواندی باشه دقیقا برعکس چند فروم دیگه که تاپیک صدرا در یک روز ممکنه چند صفحه جلو بره ولی کل مطالب رو که میخونی یه تحلیل دیده نمیشه و مطالب شامل گوشه کنایه زدن و بحث و جدلهای بیهوده کاربران و مثلا اینکه تو یکسال پیش این رو گفتی و اشتباه بود و یا برخی مطالب از قبیل اینکه من خبر موثق دارم که قراره این گزارش بیاد و چه اعلام بشه درحالی که همه میدونیم صدرا اکثرا گزارشهاش بر خلاف پیش بینی بوده ویا مطالب سراسر توهین به مدیران صدرا و و ناله و نفرین و یا اینکه من تا این موقع شب از غصه صدرا بیدارم و یا ..........
کاربران این سایت اگه این گونه مباحث رو دوست داشتند که عضو همان سایتها میشدند بنابراین خواهش میکنم از درج مطالب بدون منبع از قیبل اینکه رفتم شرکت و گفتند 9 تومان زیان داره خودداری کنید من نمیدونم شما چه هدفی دارین که درچند سایت دیگه هم همین مورد رو ذکر کردین ولی واقعا فکر میکنید صدرا به این راحتی اجازه میده خبراش به بیرون درز کنه ؟
از صراحت بیانم عذرخواهی میکنم و امیدوارم از مطالب مفید و غیر احساسی و مستدل و تحلیلی شما استفاده لازم رو ببریم .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
بنده هم از تمام دوستان خواهش میکنم طوری رفتار نکنند که اینجا هم مثل بقیه فرومها بشه
با فحش و بد و بیراه صدرا بالا نمیره
متاسفانه تاپیک صدرا در فرومهای دیگه شده محلی برای توهین و دعوا و تنها چیزی که اثری ازش نیست،تحلیل و بحث منطقیه
موفق باشید
*سامان*, amir5151, baradaran, behnam, fiona, Hossein4000, lord arshiya, pani, رامین آرتی, طيب, علامه, وحید 20
صدرای چند دلاری دور از ذهن نیست واقعیتی است که هنوز قبول کردن ان دشوار و غیره باوره ولی بعد از سالها بازار به ارزش این شرکت پی خواهد برد درطول سالهای 88تا 90 اتفاقهای بزرگی در شرکت رخ داده که هیچیک از انها رخی به سهامدار نشان نداده این واقعه در شرف انجام است چیزی که سالها انتظار ان را میکشیدیم دوستان قدر سهام خودتان را بدانید این اتفاق یک شبه رخ خواهد داد
دوستان سلام امید تکنیکی ها به شکلگیری دیاگونال در انتهای نزول بود البته فکر میکنم خود من بحث دیاگونال در فرومها زیاد مطرح کردم حالا بنظر شما اینکه تحلیلگران میگویند دیاگونال کنسل شده بنظر شما نمیتوان هنوز به این الگو امید داشت ببینید قیمت بسته شده سهم در نهایت حوالی ضلع مثلث بوده و میشه هم علاقه سهم به لمس این اندروز و همچنین در ضلع بالایی به عدم تثبیت روند نسبت داد
جان مورفی معتقده قیمت میتواند تا درصدی بالا یا پایین خط حمایت نوسان کند فکر میکنم نهایتا 1 درصد نر دوستان چی هست
باسلام
باتشكر از مارال خانم
هميشه تحليل هاي شما زيباست
واين تحليل فوق الذكر زيباتر
بازي خيلي قشنگ صدرا بعدااز 200تومان كه ديگه قابل كنترل نخواهد بود.
واين بازي قشنگ همراه گزارشات سود91و تجديد ارزيابي دارايي ها خواهد بود وبه اين نياز مبرم دارد
كه نيازش در حال تامين شدن است.
ممنون از تحلیل شما
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 24 مهمان ها)