...حمید عزیز ممنون و فرمایش شما متین و شاید کارهای بهتری بشه انجام داد....
...جناب جیمبو بنده دیدم و خدمتتون هم فرستادم و گفته های شما خیلی کاربردی تر بود ...مثل اینکه بچه های تالار بورس هم قصد انجام این برنامه رو دارن کاشک میشد یه هماهنگی بوجود بیاریم و همراه و همزمان کارکنیم...
توهين به كسي نشه
اغلب سهامداران صدرا افرادي زود باورند مثل خود بنده كه چه راحت از افرادي با سطح اگاهي كمتر از خود ما ركب ميخورند و به انها اعتماد ميكنن هيچ سهامداري كه از ما ها بيشتر سهم داشته باشه در اين تالار نيست كه به ما اطلاعات كامل و درست بده
خدا كنه من اشتباه كردده باشم و يكي رو راست بياد جلو و خودشو اول معرفي كنه با تعداد سهامش و اگه درست گفت تازه به اطلاعاتش در مورد شركت ميتونيم تعقل كنيم
هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم
به نظرم این تاپیک صدرا هم داره کم کم شبیه تاپیکهای مشابه در سایتهای دیگه میشه!...
از تحلیل دور و به حاشیه رانده میشود! ...
به گمانم بین واقعیات ( مثبت یا منفی) و آنچه آرزو داریم ( سود آوری صدرا و یا دار زدن اعتصام!) فاصله ها داریم!...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
به نقل از kadban bastan در تالار بورس
دوستان گرامی
درود بر شما
نکته ای که بایسته است در نظر داشته باشیم این است که با توجه به اینکه خبر تجمع میتواند ، شرکت را ناگزیر به حمایت های چند روزه کند ، نباید هیچ خللی در تصمیم دوستان برای گردهم آیی ایجاد نماید.
خواهش میکنم به تمام کسانی که از این پس حرکت و حمایت سهم را پررنگ می کنند را با تردید بنگرید. حتی ممکن است فردا صف خرید هم درست کنند تا شیرازه تصمیم دوستان از هم پاشیده شود. اما بدانید که اگر فردا این تصمیم عملی نشود ، تا همتی دیگر ،روزها خواهد گذشت. اگر فردا صبح 100 میلیون هم صف خرید چیدند ، آن را نادیده بگیرید و گردهم آیی را به سرانجام برسانید.
فریب مسکّن های افیونی شرکت را نخورید.
کسانی را که شرکت استخدام کرده بود تا در تالار ها و فروم ها با وعده های سر خرمن و آتی سر سهامداران را گرم کنند و با نیرنگ ما را در سهم فریز کنند ، با لطف و پیگیری برخی دوستان مانند جناب قنبری مسدود شدند.
از این فرصت بهره بگیریم و با دوری از سخنان رخوت آور و نشئه سازی که تا چند روز پیش همه ما را در چرت فرو برده بود و در توهم روز های آینده و وعده قیمت های کذایی سست رفتار و سست کلام ساخته بود ، از همین اکنون با پایداری و قدرت در برابر این نامردی ها و سند سازی ها بایستید.
صدرا 500 تومان است ؟ 1000 تومان است ؟ اصلا می گوییم 5000تومان است . اما تحت چه شرایطی ؟
زمانی که تمام حساب ها واقعی باشد و بازار ارزش و سود راستین صدرا را بداند. نه اینکه صرفا مدیران با استخدام چند نفر و فرستادن آنها میان سهامداران مردم را سرگردان کنند و از درون شرکت خبر های غیر مستند برسانند. آنهم به این نیت که جلوی اعتراض ما را بگیرند.
در پایان تاکید میکنم به حمایت های احتمالی و جعلی چند روز آینده از سهم دلخوش نکنید و مردانه پای سخن خود ایستادگی کنید.
کس نخارد پشت من ، جز ناخن انگشت من
بهروز باشید
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/02/18 در ساعت 09:28
باسلام:
دوستان عزیز بنده می توانم ترتیب یک جلسه با مهندس اعتصام را امروز بگذارم .که این کار بصورت مسالمت آمیز و به نفع صد درصدی سهامداران باشد .اگر دوستان موافق هستند بنده حاضرم در خدمت باشم .و من الله توفیق .
نفع سهامدار تو گزارش مثبت شرکته،نه اینکه سهامدارها برن اونجا ،یه وعده و وعید الکی از مدیرعامل بی لیاقت بگیرن.اگه میخوان سهامدارها ازش راضی باشه یه کاری بکنند که خریدار برای سهم بیاد.این کار هم با گزارش واقعی مثبت شرکت عملیه.
این به اصطلاح مدیر اگه بفکر سهامدار بود چرا وقتی که سهم یه 5 درصد رشد میکرد ،مصاحبه های منفی ترتیب میداد؟این اقا بفکر سهامدار نیست.
باسلام:
دوست عزیز مگر شما از گزارش صدرا خبر دارید ؟ نباید اول سوال کنید ؟ یا می خواهید ندانسته به دام افراد................بیفتید ؟ پس به بنده اعتماد کنید تا دستتان را بگذارم تو دست مهندس اعتصام بعد اگر به نتیجه نرسیدید .انموقع با دلیل هر کار خواستی بکنید .خوب است .و من الله توفیق.
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/02/18 در ساعت 09:54
جنابhamid672003
مصاحبه امروزجناب اعتصام بااصحاب رسانه هاچی شد؟
چندروزبودکه شماهمش این خبررومیدادین.