click to register
صفحه 323 از 2017 نخست ... 2232733133203213223233243253263333734238231323 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,221 به 3,230 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو جدید بابک آواتار ها
    تشکر شده 21 بار در 7 ارسال
    دوستان نم پس نمیدن...
    ناسلامتی نمایندگان مایند...
    لااقل میپرسیدید چرا خبری از این گزارش 9ماهه نیست؟

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 40 بار در 14 ارسال
    دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید shafaee از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده بر حسب وظیفه خدمتتان عرض می کنم : از نظر بنده فرقی در اطلاعات دیروز و امروز وجود نداشت و تنها باید بگم اونهایی که خیلی گیر سود امسال و سال آینده هستند .همان مطلب قبلی است و سود امسال در حد خنثی و سال آینده آغاز رشد .در هر صورت به 10 یا 20 ريال بالا وپایین زیاد اهمیت ندهید و باقی اطلاعات از نظر بنده همان چشم انداز 94 است . از تمام دوستان پوزش می طلبم و چون خیلی ها از بنده ناراحت بودن و خیلی های دیگر هم اظهار می داشتند بنده جو تایپیک را متشنج می کنم از این به بعد دیگر خیلی کم پست ارسال خواهم نمود . و من الله توفیق .

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shafaee نمایش پست ها
    دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون
    میگویند حافظه تاریخی ایرانی ها بسیار کوتاه مدت است. من البته هیچگاه وعده های توخالی و سر خرمن اعتصام را در همان اوایل ریزش و ادعای حمایت و هزار و یک خبر مثبت و خوب و ... را فراموش نمی کنم.
    می رویم برای پیش بینی ادامه ریزش صدرا تا حوالی 130 و شاید کمی پایینتر!
    دوستانی که تا این قیمت همچنان با صدرا بودند فروش در این قیمتها توجیهی دیگر ندارد . صبوری پیشه کنند و تا مدتی به سرمایه خفته و از دست رفته فکر نکنند. در آینده نه چندان دور و نه چندان نزدیک به امید خدا به سرمایه خود دست پیدا خواهند کرد.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده بر حسب وظیفه خدمتتان عرض می کنم : از نظر بنده فرقی در اطلاعات دیروز و امروز وجود نداشت و تنها باید بگم اونهایی که خیلی گیر سود امسال و سال آینده هستند .همان مطلب قبلی است و سود امسال در حد خنثی و سال آینده آغاز رشد .در هر صورت به 10 یا 20 ريال بالا وپایین زیاد اهمیت ندهید و باقی اطلاعات از نظر بنده همان چشم انداز 94 است . از تمام دوستان پوزش می طلبم و چون خیلی ها از بنده ناراحت بودن و خیلی های دیگر هم اظهار می داشتند بنده جو تایپیک را متشنج می کنم از این به بعد دیگر خیلی کم پست ارسال خواهم نمود . و من الله توفیق .
    جناب حمید ، بنده با اینکه با ضرر هنگفت از صدار در آخرین موقعیت خروج کرده بودم ، به نوبه خود از تلاش و پیگیری شما و همچنین سعه صدر و صداقت گفتارتان تشکر میکنم و برایتان روزهای سود آور و آرامش و شادی آرزومندم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 218 بار در 26 ارسال
    با عرض سلام وشب بخير خدمت دوستان
    راستش دوستان نميدونم بگم نتيجه جلسه منفي بود يا مثبت نميخوام خودم نتيجه بگيرم که خداي نکرده براي فردا مديون کسي بشم چون خودم هم نميدونم فردا سهم چه واکنشي نشون ميده
    اما مطالب مهم جلسه رو خدمتتون ميگم خودتون تصميم بگيريد
    در کل اينکه اين آقا يکي به نعل زد يکي به ميخ اول کلي آه وناله که همه سختيهاي عالم مال ماست بعدش اميدواري که همه مشکلات رو داريم حل میکنیم
    در مورد تجديد ارزيابي اين بابا تقريبا ثابت کرد که هيچ ملکي به غير از يه دفتر فکستني که امور سهام توش مستقره هيچي بنام مانيست و ما اقدام کرديم که با قولنامه تجديد ارزيابي کنيم ولي تو اعلام اوليه بورس قبول نکرده اما با تمام افراد بسيج شديم که بقبولونيم وفردا هم با دکتر حسيني رييس بورس جلسه داره شخصا. البته گفت که تجهيزات هم هست که تجديد ارزيابي شده يه سري ارزشش بيشتر شده يه سري کمتر
    در مورد گزارش 9 ماهه گفت که شيب منفي داشته که شيبش رو کم کرديم و يه تصميماتي تو هيئت مديره گرفتيم که جوري ارائه بشه که تاثيرش خنثي باشه البته اعلام کرد که اين گزارش براي اين منفي شده بود که فداي پيش بيني سود سال آينده شده!!! و بار منفي از سال آينده برداشته شده يعني که سود سال آينده ...
    يه مطلبي هم راجع به کم کردن شناور سهم و در غالب فروش بلوکي سهم به حقوقي يا جمع آوري سهام شناور گفت که براي کم کردن شناور سهم که بايد بياد زير 20 درصد تا بتونيم وامهاي 200 يا 300 يا 500 ميلياردي بگيريم قانون ميگه بايد بياد زير 20 درصد که اين توافق انجام شده که حتما تاثير خوبي روي سهم داره وانجام ميشه 100 %
    اين مهمترين بخش سخنان ايشون بود که قابل توجه بود باقي آه وناله و گزارشهاي کلي بود

12. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید خصدرا از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط خصدرا نمایش پست ها
    راستش دوستان نميدونم بگم نتيجه جلسه منفي بود يا مثبت نميخوام خودم نتيجه بگيرم که خداي نکرده براي فردا مديون کسي بشم چون خودم هم نميدونم فردا سهم چه واکنشي نشون ميده
    در کل اينکه اين آقا يکي به نعل زد يکي به ميخ اول کلي آه وناله که همه سختيهاي عالم مال ماست بعدش اميدواري که همه مشکلات رو داريم حل میکنیم
    در مورد تجديد ارزيابي اين بابا تقريبا ثابت کرد که هيچ ملکي به غير از يه دفتر فکستني که امور سهام توش مستقره هيچي بنام مانيست و ما اقدام کرديم که با قولنامه تجديد ارزيابي کنيم ولي تو اعلام اوليه بورس قبول نکرده اما با تمام افراد بسيج شديم که بقبولونيم وفردا هم با دکتر حسيني رييس بورس جلسه داره شخصا. البته گفت که تجهيزات هم هست که تجديد ارزيابي شده يه سري ارزشش بيشتر شده يه سري کمتر
    در مورد گزارش 9 ماهه گفت که شيب منفي داشته که شيبش رو کم کرديم و يه تصميماتي تو هيئت مديره گرفتيم که جوري ارائه بشه که تاثيرش خنثي باشه البته اعلام کرد که اين گزارش براي اين منفي شده بود که فداي پيش بيني سود سال آينده شده!!! و بار منفي از سال آينده برداشته شده يعني که سود سال آينده ...
    يه مطلبي هم راجع به کم کردن شناور سهم و در غالب فروش بلوکي سهم به حقوقي يا جمع آوري سهام شناور گفت که براي کم کردن شناور سهم که بايد بياد زير 20 درصد تا بتونيم وامهاي 200 يا 300 يا 500 ميلياردي بگيريم قانون ميگه بايد بياد زير 20 درصد که اين توافق انجام شده که حتما تاثير خوبي روي سهم داره وانجام ميشه 100 %
    اين مهمترين بخش سخنان ايشون بود که قابل توجه بود باقي آه وناله و گزارشهاي کلي بود
    اين قسمتشو دروغ گفته.....اولا دادن وام ربطي به شناور سهم نداره ثانيا شناور بالاي 20 درصد شرط بورسه براي اينكه شركت از معافيت مالياتي 20 درصد بهره مند بشه و هيچ شركتي اين امتيازو از دست نميده.......بورس طبق قانون به شركتهايي كه شناور بالاي 20 درصد دارن مجوز افزايش سرمايه از هر بابتي رو راحت تر ميده
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

14. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 40 بار در 14 ارسال
    آقا مواردی که الان از جلسه امروز یادم آمد یکی اینکه اعتصام گفت از طرف مسئولان بورس شدید تحت فشار است تا وضع صدرا که تاثیر مستقیم رو بورس دارد را بهتر نشان بدهد و اعتصام هم یه آنها گفته شما با ما راه بیائید (منظور قبول کردن املاک بدون سند و بصوذت قولنامه ای از طرف بورس برای تجدید ارزشیابی) تا وضع صدرا خوب شود و خیلی امیدوار بود که بورس نهایتا قبول خواهد کرد و دیگر اینکه یکی از مدیران صدرا (فکر کنم مدیر حراست بود)گفت تا چند روز دیگر فیلمی یصورت تبلیغات از فعالیتهای صدرا از شبکه یک پخش میشود

16. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید shafaee از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,271 بار در 1,296 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط خصدرا نمایش پست ها
    با این حساب فکر کنم همون حرف جناب sina100 درست باشه که گفته بود برای 9 ماهه اول زیان 17 تومنی شناسایی کرده بودن و حالا به 10 تومن کاهش دادن . فقط خدا کنه این نامدیران زودتر یه فکری به حال این سهم و سهامداراش کنن

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bourse نمایش پست ها
    با این حساب فکر کنم همون حرف جناب sina100 درست باشه که گفته بود برای 9 ماهه اول زیان 17 تومنی شناسایی کرده بودن و حالا به 10 تومن کاهش دادن . فقط خدا کنه این نامدیران زودتر یه فکری به حال این سهم و سهامداراش کنن
    موقعی میشه گفت این حرف درسته که زیان 17 یا 10 تومنی اعلام بشه
    فعلا هیچی اعلام نشده

20. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)