دوستان نم پس نمیدن...
ناسلامتی نمایندگان مایند...
لااقل میپرسیدید چرا خبری از این گزارش 9ماهه نیست؟
دوستان نم پس نمیدن...
ناسلامتی نمایندگان مایند...
لااقل میپرسیدید چرا خبری از این گزارش 9ماهه نیست؟
دوستان سلام من تو جلسه بودم جای شما خالی امروز یک نهار (قرمه سبزی) 20 میلیون تومنی خوردم (ضررم تو صدرا) خبرای خوبی که تو جلسه بود یکی احتمال زیاد توافق نهایی با بورس برای قبول کردن دارایی های بدون سند صدرا برای تجدید ارزیابی و دومی که مهمتر است توافق نهایی با یکی از حقوق های شرکت نفت و صحبت با مهندس قاسمی برای جمع کردن صدرا از این وضعیت خلاصه جلسه بدی نبود یکی از دوستان که در پایان جلسه خصوصی از اعتصام پرسیده بود نگهداریم یا بفروشیم اعتصام گفت نگهدارید. البته من آنچه تو جلسه رخ داده بود را گفتم هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش ندارم. ممنون
باسلام:
دوستان عزیز بنده بر حسب وظیفه خدمتتان عرض می کنم : از نظر بنده فرقی در اطلاعات دیروز و امروز وجود نداشت و تنها باید بگم اونهایی که خیلی گیر سود امسال و سال آینده هستند .همان مطلب قبلی است و سود امسال در حد خنثی و سال آینده آغاز رشد .در هر صورت به 10 یا 20 ريال بالا وپایین زیاد اهمیت ندهید و باقی اطلاعات از نظر بنده همان چشم انداز 94 است . از تمام دوستان پوزش می طلبم و چون خیلی ها از بنده ناراحت بودن و خیلی های دیگر هم اظهار می داشتند بنده جو تایپیک را متشنج می کنم از این به بعد دیگر خیلی کم پست ارسال خواهم نمود . و من الله توفیق .
میگویند حافظه تاریخی ایرانی ها بسیار کوتاه مدت است. من البته هیچگاه وعده های توخالی و سر خرمن اعتصام را در همان اوایل ریزش و ادعای حمایت و هزار و یک خبر مثبت و خوب و ... را فراموش نمی کنم.
می رویم برای پیش بینی ادامه ریزش صدرا تا حوالی 130 و شاید کمی پایینتر!
دوستانی که تا این قیمت همچنان با صدرا بودند فروش در این قیمتها توجیهی دیگر ندارد . صبوری پیشه کنند و تا مدتی به سرمایه خفته و از دست رفته فکر نکنند. در آینده نه چندان دور و نه چندان نزدیک به امید خدا به سرمایه خود دست پیدا خواهند کرد.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
با عرض سلام وشب بخير خدمت دوستان
راستش دوستان نميدونم بگم نتيجه جلسه منفي بود يا مثبت نميخوام خودم نتيجه بگيرم که خداي نکرده براي فردا مديون کسي بشم چون خودم هم نميدونم فردا سهم چه واکنشي نشون ميده
اما مطالب مهم جلسه رو خدمتتون ميگم خودتون تصميم بگيريد
در کل اينکه اين آقا يکي به نعل زد يکي به ميخ اول کلي آه وناله که همه سختيهاي عالم مال ماست بعدش اميدواري که همه مشکلات رو داريم حل میکنیم
در مورد تجديد ارزيابي اين بابا تقريبا ثابت کرد که هيچ ملکي به غير از يه دفتر فکستني که امور سهام توش مستقره هيچي بنام مانيست و ما اقدام کرديم که با قولنامه تجديد ارزيابي کنيم ولي تو اعلام اوليه بورس قبول نکرده اما با تمام افراد بسيج شديم که بقبولونيم وفردا هم با دکتر حسيني رييس بورس جلسه داره شخصا. البته گفت که تجهيزات هم هست که تجديد ارزيابي شده يه سري ارزشش بيشتر شده يه سري کمتر
در مورد گزارش 9 ماهه گفت که شيب منفي داشته که شيبش رو کم کرديم و يه تصميماتي تو هيئت مديره گرفتيم که جوري ارائه بشه که تاثيرش خنثي باشه البته اعلام کرد که اين گزارش براي اين منفي شده بود که فداي پيش بيني سود سال آينده شده!!! و بار منفي از سال آينده برداشته شده يعني که سود سال آينده ...
يه مطلبي هم راجع به کم کردن شناور سهم و در غالب فروش بلوکي سهم به حقوقي يا جمع آوري سهام شناور گفت که براي کم کردن شناور سهم که بايد بياد زير 20 درصد تا بتونيم وامهاي 200 يا 300 يا 500 ميلياردي بگيريم قانون ميگه بايد بياد زير 20 درصد که اين توافق انجام شده که حتما تاثير خوبي روي سهم داره وانجام ميشه 100 %
اين مهمترين بخش سخنان ايشون بود که قابل توجه بود باقي آه وناله و گزارشهاي کلي بود
664, behnam, masoudtb, meysam_sh_2020, shafaee, بابک, رامین آرتی, طيب, کیوان
اين قسمتشو دروغ گفته.....اولا دادن وام ربطي به شناور سهم نداره ثانيا شناور بالاي 20 درصد شرط بورسه براي اينكه شركت از معافيت مالياتي 20 درصد بهره مند بشه و هيچ شركتي اين امتيازو از دست نميده.......بورس طبق قانون به شركتهايي كه شناور بالاي 20 درصد دارن مجوز افزايش سرمايه از هر بابتي رو راحت تر ميده
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
664, behnam, felfel, بابک, خصدرا, رامین آرتی, طيب, محسن مختاری, مهدي منصوري, کیوان
آقا مواردی که الان از جلسه امروز یادم آمد یکی اینکه اعتصام گفت از طرف مسئولان بورس شدید تحت فشار است تا وضع صدرا که تاثیر مستقیم رو بورس دارد را بهتر نشان بدهد و اعتصام هم یه آنها گفته شما با ما راه بیائید (منظور قبول کردن املاک بدون سند و بصوذت قولنامه ای از طرف بورس برای تجدید ارزشیابی) تا وضع صدرا خوب شود و خیلی امیدوار بود که بورس نهایتا قبول خواهد کرد و دیگر اینکه یکی از مدیران صدرا (فکر کنم مدیر حراست بود)گفت تا چند روز دیگر فیلمی یصورت تبلیغات از فعالیتهای صدرا از شبکه یک پخش میشود
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)