click to register
صفحه 329 از 2013 نخست ... 2292793193263273283293303313323393794298291329 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,281 به 3,290 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    خدمت دوست عزیزم جناب قنبری بخشی از پاسخ شما در افضات جناب سهامدار67 می باشد و البته به اعتقاد بنده می بایستی در اصل به نوعی مالکیت خصوصی پدید آید که بنده بخاطر جلو گیری از تنش مجدد از پاسخ خوداری کردم که به این لحاظ حتما عمل بنده را بی ادبی تعبیر نمی نماییدضمنا بنده امیدوارم در پناه حق پیروز و پر سود باشید . و من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    نکاتی را که آقای اعتصام ذکر کردند را بنده چندتایی شان را یاددداشت کردم برای شما ودیگر دوستان به شرح ذیل می نویسم:

1_ اکثر پروژه ها چه در بخش کشتی سازی افراماکس و چه در بخش off shore در حال اجرائی شدن هستند و حتی در بعضی قسمتها مثل off shore ( پروژه های دریایی ) رکورد داشتند و در مرحله اول 10 تا top site ( سکوی دریایی )در حال ساخت داریم که ایشان ذکر کردند حتی در کشوری مثل چین نیز پروژه ای با این عظمت و حجم کاری وجود نداره و اولین جکت یکی دو ماه دیگر واسه نصب آماده می شود و در مرحله نیز دوم 70% خرید کالاهاشون انجام شده که 55% این کالاها از خارج تامین شده و مشکلی در این زمینه نمی باشد.

2_ایشان فرمودند که علارغم تحریم کالا به لطف خدا مجموعه فعال در بخش کشتی سازی فعاله و صنعت کشتی سازی در حال احیا شدن می باشد. کشتی اول تقریبآ اماده به آب اندازی می باشد و کشتی دوم نیز موتورش خریداری شده و تست آن انجام شده و بزودی ساخت دومی هم آغاز می شود و مشکل عمده ای در این زمینه نمی باشد.

3_جرثقیل 1000 تنی برای اولین بار در ایران در حال ساخت می باشد و قطعات آن از فنلاند خریداری شده وحدودآ 35 میلیارد تومان هزینه شده و در آینده تا ثیرش را روی سود آوری شرکت می گذارد و همچنین فرمودند در این پروژه عظیم ملی رئیس جمهور واسه افتتاح خواهد آمد و حدودآ یک ماه و نیم دیگر آماده خواهد شد.

4_کالاهای بسیار استراتژیک که سابق بر این در ایران وجود نداشته و واسه اولین باره که وارد کشور میشه از شرکت ماموت که بزرگترین و تنها تولید کننده این قطعات می باشد خریداری ش

5_در رابطه با تجدید ارزیابی دارایی ها که جناب خصدرا مطلب را کامل فرمودند و موکول شد به سال بعد و این قانون تمدید شده و از این جهت مشکلی نیست البته ایشان فرمودند که شاید بخش اعظمی از آن تا همین امسال انجام گیرد و جلساتی را با مسئولین بورس در این خصوص برگزار کردند و باز هم بطور مستمر پی گیر این قضیه هستند.

6_ در مورد قرارداد حد اقل 4 کشتی l.n.g. ( کشتی های حمل گاز ) در آینده واسه عسلویه مذاکراتی را با شرکت نفت و گاز پارس جنوبی انجام دادند و در این خصوص نتایج مثبتی را تا به الان حاصل نمودند.

7_یکی از نکات منفی ( البته از نگاه بنده )که در جلسه مطرح شد در رابطه با بانک مسکن بود که شکایتی کرده و خواسته صدرا اعلام ورشکستگی کند که از این طریق بتواند مطالباتش را از این شرکت وصول کند. آقای اعتصام این مطلب را با لبخندی حاکی از اینکه موضوع را هرگز جدی متصور نیستند مطرح نمودند.

8_ایشان فرمودند که شرکت در بحث نگاه به بورس و بازار گردانی سهم یک مقداری نسبت به قبل فعال تر شده و مذاکراتی را با شرکت صندوق بازنشستگی صنعت نفت صورت گرفته و ظاهرآ قول هایی را از این شرکت حقوقی در رابطه با جمع آوری حجم شناوری و نیز حمایت سهم گرفته شده.

9_ از دیگر نکات بسیار با اهمیتی که آقای اعتصام در جلسه دیروز مطرح کردند بحث آذراب بود. ایشان ضمن تایید افزایش سرمایه این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اظهار نمودند که حمایت و جمع بخشی از سهم شناوری شرکت توسط یکی از شرکت های زیر مجموعه ایران خودرو قطعی شده و نیز به بحث طلب خصوصی سازی از صدرا اشاره نمودند و فرمودند که آذراب در دست دادگاه می باشد و از عهده صدرا خارج است و در این خصوص رای دادگاه که به نفع کدام طرف صادر شود تعیین کننده می باشد.

10_ در رابطه با شرکت ریکمنز آلمان و قرارداد ساخت 3 فروند کشتی 63 هزار تنی فرمودند که در آن مقطع زمانی این شرکت اصل پول و بهره را از بانک ملی دریافت کرده ولی با اینهال این شرکت مجددآ در یک دادگاه اروپایی از صدارا شکایت کرده و تقاضای 80 میلیون یور خسارت عدم مشابه کرده البته به رای دادگاه اشاره ای ننمودند .

11_ ایشان در صحبتهاشون اظهار نمودند به دلایل متعدی از جمله اخذ وام و حمایت مالی شرکت در صدد فروش بلوک 20% سهام صدرا به شرکت نفت می باشند و فعلآ در مرحله مذاکرات اولیه هستند و تاکید کردند در صورتی که این کار انجام گیرد صدرا با یک جهش قیمتی زیاد مواجه خواهد شد.

12_ در انتهای جلسه ایشان گفتند که ارتباط بهتری بین سهامداران و شرکت بر قرار شده و هر پنج شنبه در خدمت سهامداران برای پاسخگویی به سئوالاتشان می باشد و از ارائه نظرات و پیشنهادات آنها در رابطه با راهکارهای حمایتی سهم استقبال می کند .

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 40 بار در 14 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط خصدرا نمایش پست ها
    الان داشتم دوباره فايل صوتي جلسه رو گوش ميدادم يه چيزي رو دقت كردم اعتصام فقط ميگه "چون برنامه ها كاملاً محقق نشده گزارش ٩ ماهه شيبش منفيه و چون يكسري از كالاهايي كه ميخواستيم داره ميرسه وبعضياش مثلاً فروردين سال آينده ميرسه واينا بايد حتماً امسال ميرسيده ما تصميم گرفتيم اثراتش روبياريم اينور سال تادرصد اين كاهش رو بيجهت براي سال بعد نبريم " به نظر من نميشه گفت اين شيب منفي لزوماً ١٠- تومني هست شايد منظورش اينه كه درصد تحقق پيش بيني قبلي سود با شيب منفي مواجه شده تا نظر دوستان چي باشه...
    با سلام در مورد این موضوع من خوب به حرفهای ایشان دقت کردم اعتصام گفت از سود سال 91 مقداری را به 90 منتقل کردیم تا سال 90خیلی منفی نشود که فکر کنم منظورش همان 17 تومن زیان نه ماهه 90 باشد که تبدیل به 10 تومن زیان کرده و زیان را کم کرده!!! در ضمن خوب یادم هست دوستی سئوال کرد آیا پیشبینی 91 را با 9 ماهه میدهید که گفت نه و زود از این موضوع رد شد .... ممنون

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید shafaee از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shafaee نمایش پست ها
    با سلام در مورد این موضوع من خوب به حرفهای ایشان دقت کردم اعتصام گفت از سود سال 91 مقداری را به 90 منتقل کردیم تا سال 90خیلی منفی نشود که فکر کنم منظورش همان 17 تومن زیان نه ماهه 90 باشد که تبدیل به 10 تومن زیان کرده و زیان را کم کرده!!! در ضمن خوب یادم هست دوستی سئوال کرد آیا پیشبینی 91 را با 9 ماهه میدهید که گفت نه و زود از این موضوع رد شد .... ممنون
    اون اعتصام خيلي ببخشيد خيلي ببخشيد غلط كرده اگه يه همچين كاري كرده اين يه تخلفه بزرگه و اصلا نميتونه اين كارو بكنه.....مگه شهر هرته .....شركت وقتي مياد يه پيشبيني واسه سال آينده ميده اين فقط در حد يه پيشبينيه و چون هيچ چيزي قطعي نيست لزا سودي هم عملا در حسابها وجود نداره اون وقت اون چه جوري يه سود موهوم و عملي نشده سال 91 رو به 90 منتقل كرده؟......از صحبتايي كه از ديروز پريروز داره در مورد اين ديدار ميشه من احساس ميكنم اعتصام يه سري مزخرفات تحويل دوستان داده و يا يه سري اطلاعات واضح كه هممون ميدونيم......اين اعتصام احساس ميكنم ماهارو پيچونده
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

6. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 40 بار در 14 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    اون اعتصام خيلي ببخشيد خيلي ببخشيد غلط كرده اگه يه همچين كاري كرده اين يه تخلفه بزرگه و اصلا نميتونه اين كارو بكنه.....شركت وقتي مياد يه پيشبيني واسه سال آينده ميده اين فقط در حد يه پيشبينيه و چون هيچ چيزي قطعي نيست لزا سودي هم عملا در حسابها وجود نداره اون وقت اون چه جوري يه سود موهوم و عملي نشده سال 91 رو به 90 منتقل كرده؟......از صحبتايي كه از ديروز پريروز داره در مورد اين ديدار ميشه من احساس ميكنم اعتصام يه سري مزخرفات تحويل دوستان داده و يا يه سري اطلاعات واضح كه هممون ميدونيم......اين اعتصام احساس ميكنم ماهارو پيچونده
    والا من که اینطور شنیدم...به هر حال تا گزارش نیاد هیچی معلوم نیست. ممنون

8. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید shafaee از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    اون اعتصام خيلي ببخشيد خيلي ببخشيد غلط كرده اگه يه همچين كاري كرده اين يه تخلفه بزرگه و اصلا نميتونه اين كارو بكنه.....مگه شهر هرته .....شركت وقتي مياد يه پيشبيني واسه سال آينده ميده اين فقط در حد يه پيشبينيه و چون هيچ چيزي قطعي نيست لزا سودي هم عملا در حسابها وجود نداره اون وقت اون چه جوري يه سود موهوم و عملي نشده سال 91 رو به 90 منتقل كرده؟......از صحبتايي كه از ديروز پريروز داره در مورد اين ديدار ميشه من احساس ميكنم اعتصام يه سري مزخرفات تحويل دوستان داده و يا يه سري اطلاعات واضح كه هممون ميدونيم......اين اعتصام احساس ميكنم ماهارو پيچونده
    ساده جان اصلا بحث انتقال سود 91 به امسال نیست
    اتفاقا شرکت به دنبال اینه که مشکلات امسال روی سود 91 تاثیر منفی نداشته باشه
    عملکرد 9 ماهه شرکت چندان جالب نیست
    البته بحث زیان به هیچ عنوان وجود نداره
    به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم تا اعلام گزارش 9 ماهه و البته سود 91 صبر کنید
    با اعلام گزارش 9 ماهه بحث زیان 17 یا 10 تومنی کاملا روشن خواهد شد
    ویرایش توسط behnam : 2012/02/21 در ساعت 23:09

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    ساده جان اصلا بحث انتقال سود 91 به امسال نیست
    اتفاقا شرکت به دنبال اینه که مشکلات امسال روی سود 91 تاثیر منفی نداشته باشه
    عملکرد 9 ماهه شرکت چندان جالب نیست
    البته بحث زیان به هیچ عنوان وجود نداره
    به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم تا اعلام گزارش 9 ماهه و البته سود 91 صبر کنید
    با اعلام گزارش 9 ماهه بحث زیان 17 یا 10 کاملا روشن خواهد شد
    منم تعجب كردم يعني چي آخه يه سود غير واقعي رو به سود واقعي تبديل كنه

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز از اینکه این موضوع سود امسال و سال آینده تبدیل به یک بحث داغ شده بنده به این نتیجه رسیدم که : نیاز به توضیح دارد والبته باید خدمتتان این موضوع را اینگونه پاسخ دهم که در مواردی امکان جابجای ویا به تاخیر انداختن برخی موارد بدیهی یا دریافت وجود دارد مانند : بخشی از زیان که مربوط به جرائم بانکی است به این صورت که باوجود شناسایی سود بیشتری در سال آینده امکان به تاخیر انداختن بخشی از بدهی وجود دارد ویا در برخی از دریافتها قدری تعجیل شود که البته درست است این موضوع باعث تغییر در شناسایی سود در امسال وسال آینده باشد ولی در مجموع به یک عدد می رسیم و این موضوع فقط از منظر روانی سهامداران مورد بحث است .ضمنا شرکت در حال حاضر درسود کامل سالیانه بسر می برد و از دست رفتن سود دار اثر زیان سالهای گذشته است و همچنین تقریبا مشکل خود را حل نموده است و یکی از دلایل بنده قبل از اینکه سوال نمایید این است : شما عدد 200 میلیون تومان جریمه روزانه را در 365 روز سال ضرب بنمایید و عدد بدست آمده را در تعداد سهام تقسیم نمایید خواهید دید صدرا در سود سرشاری بسر می برد .واین سود فقط بخاطر زیان گذشته در حال نابودی است و صد البته چندین مورد دیگر به همین صورت . و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/02/21 در ساعت 23:14

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز از اینکه این موضوع سود امسال و سال آینده تبدیل به یک بحث داغ شده بنده به این نتیجه رسیدم که : نیاز به توضیح دارد والبته باید خدمتتان این موضوع را اینگونه پاسخ دهم که در مواردی امکان جابجای ویا به تاخیر انداختن برخی موارد بدیهی یا دریافت وجود دارد مانند : بخشی از زیان که مربوط به جرائم بانکی است به این صورت که باوجود شناسایی سود بیشتری در سال آینده امکان به تاخیر انداختن بخشی از بدهی وجود دارد ویا در برخی از دریافتها قدری تعجیل شود که البته درست است این موضوع باعث تغییر در شناسایی سود در امسال وسال آینده باشد ولی در مجموع به یک عدد می رسیم و این موضوع فقط از منظر روانی سهامداران مورد بحث است .ضمنا شرکت در حال حاضر درسود کامل سالیانه بسر می برد و از دست رفتن سود دار اثر زیان سالهای گذشته است و همچنین تقریبا مشکل خود را حل نموده است و یکی از دلایل بنده قبل از اینکه سوال نمایید این است : شما عدد 200 میلیون تومان جریمه روزانه را در 365 روز سال بنمایید و عدد بدست آمده را در تعداد سهام تقسیم نمایید خواهید دید صدرا در سود سرشاری بیر می برد .واین سود فقط بخاطر زیان گذشته در حال نابودی است و صد البته چندین مورد دیگر به همین صورت . و من الله توفیق .
    حميد خان قسمت آبي رنگ نامفهومه يعني چي؟

در قسمت قرمز رنگ به كدوم عدد ميرسيم؟

در قسمت سبز رنگ كدوم زيان سالهاي گذشته؟شركت در سود به سر ميبره درست اما از دست رفتن سود در اثر بدهيهاي شركته نه زيان سالهاي گذشته

در قسمت قرمز رنگ آخر من 200 ميليون رو در 365 ضرب كردم بعد تقسيم بر تعداد سهام شركت كردم و عدد 48.6 رو بدست آوردم....اما عدد 48.6 چه ربطي به سود صدرا داره؟

من اينجا پستاي شما رو خط به خط ميخونم و از كنارش با يه تشكر رد نميشم....جواب سوالاي بالا رو ممنون ميشم اگه واضح بديد

16. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    با سلام و شب به خیر: دوست گرامی اعتصام اصلا و ابدا چنین حرفی نزد شاید دوستان حاضر برداشت اشتباهی از صحبتهاشون کرده باشند بنده که چنین حرفهایی را از ایشان نشنیدم. در جواب یکی از حاضرین که سئوال فرمودند که چرا در ارائه گزارش 9 ماهه تاخیر میکنید؟ ایشان پاسخ دادند که گزارش منفی می باشد ولی ما سعی می کنیم با ورود بعضی از کالاها که تاثیر گذار در تعدیل گزارش می باشند این شیب منفی را تا آنجا که ممکن است کم کنیم همین.

18. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز مفهوم بخش آبی این استکه بجای پرداخت بخشی از جریمه بانکی یا هر جریمه دیگر و یا ادعایی از جانب هریک از طلبکاران در سال 90 به سال بعد یعنی 91 موکول شود ویا به گونه ای به توافق طولانی تری برسند .
    و بخش قرمز رنگ هم مشخص است در هر صورت چه اینور سال و چه اونور سال در مجموع به یک عدد بعنوان مثال عدد 200ريال می رسیم .
    در بخش سبز رنگ هم خدمتتان عرض کنم بعنوان مثال سود صدرا برای سال 90 که از طریق آن روزی 200 میلیون تومان می شود 73 میلیارد تومان که در تعداد سهم تقسیم کنی می شود هر سهم 20.5ريال به هدر رفته و از سود سالانه کسر می شود.
    حميد خان قسمت آبي رنگ نامفهومه يعني چي؟

در قسمت قرمز رنگ به كدوم عدد ميرسيم؟

در قسمت سبز رنگ كدوم زيان سالهاي گذشته؟شركت در سود به سر ميبره درست اما از دست رفتن سود در اثر بدهيهاي شركته نه زيان سالهاي گذشته

در قسمت قرمز رنگ آخر من 200 ميليون رو در 365 ضرب كردم بعد تقسيم بر تعداد سهام شركت كردم و عدد 48.6 رو بدست آوردم....اما عدد 48.6 چه ربطي به سود صدرا داره؟

من اينجا پستاي شما رو خط به خط ميخونم و از كنارش با يه تشكر رد نميشم....جواب سوالاي بالا رو ممنون ميشم اگه واضح بديد

20. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 25 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02