از آنجایی هیچ تحلیلی نمیتواند روند معاملاتی صدرا را معین کند وبه زبان ساده تر صدرا تحلیل بردار نیست(فقط اخبار وحواشی پیرامون سهم)
بنظر میرسد با اخبار وحواشی نسبتا مثبتی که (جرقه ی اولیه ان امروز زده شد)
روندکلی معاملاتی صدرا تا مجمع سالیانه؛ روندی روبرشد باشد
ضمن اینکه معمولا در این موقع از سال از صدرا حمایت میشود واخبار مثبتی از سهم منتشر میشود
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
درود بر دوستان عزیز و محترمم جناب مسلم و مرالیخ عزیز
جناب مسلم عزیز ،استنباط من اینه که چون پریود 500در rsi یه مقدار بالا هست برای دوستان
ابتدا پرسش پیش اومده بود که شاید اشتباهی در این مورد باشه ،البته بعد از روشنگری جنابعالی که
شما این پریود رو بقول معروف شگرد داری ،به اعتقاد من موضوع منتفی هست و موضوعیتی برای بحث نمیمونه .....
یه جای دیگه هم من دیدم دوستی تاکید روی تایم خاصی از یه اندیکاتور دیگه داشت ،
یکی از بزرگان تکنیکال در کتابش میگفت استفاده از یک اندیکاتور با یک تایم خاص در تمام نمودارها مثل اینه که شما بخوای تو فرمول یک و آف رد با یک ماشین رانندگی کنی......
بنابراین کار جنابعالی در ارتباط با تغییر پریود و بهینه سازی اندیکاتور پسندیدست و درراستای این قضیست که نمیخوای تو جاده خاکی و اتوبان با یک نوع ماشین رانندگی کنی منتها خوب در کنارش تایم یه مقدار بالا بنظر میرسه که باعث میشه یه مقدار از قابلیتهای اندیکاتور رو از ما بگیره که فکر میکنم منظور مرالیخ عزیز این بود.(البته این رو هم اضافه کنم که مرالیخ عزیز هم تا اونجا که من خبردارم اصرار برتایم خاصی نداره)
اما این هم هست که امکان داره جنابعالی در کنار از دست دادن این امکانات امکانات جدید و بهتری بدست اورده باشی که خوب این هم خوب و مفیده,و در هرصورت نظر شما کاملا محترمه.
بر شما مسلم عزیز و شما مرالیخ عزیز درود میفرستم ،بنده نمودارها و تحلیلهای هردو عزیز رو دیدم و بازهم خواهم دید و همونطور که تا امروز لذت بردم در آینده هم لذت خواهم برد ،
برای هر دو عزیز احترام ویژه قائلم و آرزوی سلامت و موفقیت در تمام امور زندگی دارم.
ارادتمند holy
ویرایش توسط HOLY : 2011/03/16 در ساعت 13:53
amir3236, Brother, Captain Nemo, FENCER, آريامنش, آمن خادمی, راشین, سلدا, طيب, عليرضا جمالی, محمود شریعت, مراليخ, مسلم, منیب, ناهید
باسلام
دريافت پيش پرداخت وشريك فاراك درپل ملي خليج فارس وپيشرفت فيزيكي قابل توجه وخريد70%تجهيزات؟!
بااين خبرا تكنيكال چيه؟!
به نظرمن اينامنتظرخروج مهدمهدو دارودسته اش بودند
مهدمهدباشيطنت هايش وگذاشتن عکسهاي رکيک درسايت ضربه بدي به سهم ميزدومرتب نوسانش روميگرفت
وخبرفوري اینکه:وبلاگ مهدمهدوآشيل هم حذف شده است
حتی شایعه شده با شکایت مدیرعامل صدرااینان توسط سربازان گمنام امام زمان دستگیر شده وروانه زندان شده اند
amir3236, HOLY, راشین, طيب, عليرضا جمالی
سلام طیب جان
یادته دقیقا 89/11/20 که این بورس نیوز بیچاره به نقل از مدیران صدرا نوشت که صدرا برنده پل خلیج فارس شده سهم رفت تا 3150 بعد از اتمام بازار همون روز عمو اعتصام تکذیب کرد؟
بعدش بورس نیوز جوابیه زد که آقا به خدا خودشون گفتن.حسابشون با خدا و از این حرفها.
گذشت زمان همه چی رو داره روشن میکنه.حالا صدرا بخش دریایی رو گرفته و فاراک بخش خشکی رو.
حالا هی تکنیکالی ها درباره صدرا چارت بزنن .بابا این سهم اصلا این چیزا سرش نمیشه باید حسی خریدش
وضعیت تکنیکی و چشم انداز صدرا
بررسی نمودار هفتگی : صدرا در امواج اصلاحی که از420شروع شده در حرکت است این روند اصلاحی بصورت3موجیa,b,cاز420شروع شد وتا195امتداد یافت
این 3موج اصلاحی را موجWدر نظر میگیریم
از195شاهد روند صعودی بودیم که با5زیر موج بطرف317امتداد خط روند نزولی حرکت کرد این5موج را موجAمینامیم
با برگشت از317با شکست کانال صعودی کوتاه مدت در265سیگنال ریزش صادر شد وسهم اندازه پهنای کانال یعنی تا215ریزش کرد در این سطح با میانگین متحرکTEMA200مواجه شد این موج3موجی بوده و آنرا موجBمینامیم
حال موج کنونی را موج بزرگXپیشبینی کنیم و اکنون در شروع موجCهستیم که بصورت5موجی باید باشد
برای پیدا کردن موجCازچنگال اندروز روی موجهایA,Bاستفاده کردیم
موجXمیتواند تا385-390صعود کند که ابتدا باید خط روند نزولی (سبز رنگ)میان مدت را بشکند که انتظار میرود حوالی294با این مقاومت مهم درگیر شود
اندیکاتور RSIهفتی نیز برای صعود دو مقاومت قدر پیشروی خود خواهد داشت ابتدا محدوده285الی294 که باشکست اون بطرف385-390خواهد رفت و آنجا دوباره با خط روند نزولی اصلی درگیر خواهد شد که این میتواند پایان موج برگشتیXباشد
الگوی هارمونیکBATیا خفاش: در مطالب بالا با استفاده از تئوری الیوت صعود بطرف385را تفسیر نمودیم اکنون با استفاده از الگوی هارمونیک اصلاح موجBبرابر0.886درصد بوده که با سناریوی صعود بطرف380دقیقا الگوی هارمونیک بت(خفاش)شکل میگیرد که این صعود حداکثر تا0.886درصد موج A خواهد بود که ان هم هدف380نشان میدهد
در نمودار ماهانه زیر استوکاستیک ماهانه را مشاهده کنید همراه نمودار قیمت در7ماه قبل در400-420تومان شاهد ایجاد واگرایی منفی بین نمودار قیمت و استوکاستیک ماهانه بودیم که همین ریزش سهم را رقم زد وباعث ریزش تا195شد اما اکنون بین نمودار قیمت واستوکاستیک ماهانه شاهد شکلگیری واگرایی مخفی مثبتی هستیم که میتواند سبب برگشت قدرتمند سهم شود
توضیح اینکه:واگرایی منفی درسقف رخ میدهد وعلامت ریزش است اگر درنمودار ماهانه رخ دهد علامت ریزش سنگین میباشد که در400-420رخ داد وسبب ریزش شد و واگرایی مخفی مثبت بین کفها در اواسط روند رخ میدهد که علامت صعود است و اگر در نمودار ماهانه همچین واگرایی رخ دهد میتواند سبب صعود قدرتمندی شودکه اکنون در حال شکل گرفتن است
کوتاه مدت نیز درگیری مختصر حوالی سطح235روز شنبه خواهد داشت وانتظار میرود بعد نوسان کوتاهی از آن عبور کند و درگام بعدی به سطح254برسد
مقاومتهای سهم235-254-ومحدوده285-294برای بازه1.5ماهه
سطوح حمایت مهم215-220تومان
جمیع جهات روند صعودی را محتملتر از نزول میبیند و در روند صعودی تارگت سهم حوالی380نهایت390خواهد بود
نویسنده:کاظم نادرعلی
لینک : http://faraboursian.com/cn/popup.php...atId/15/id/904
دمه دمه ماللالار بیزیم هرشیمیزیم آلیپلار دین آدینا هرشی الی ییللر ...!!!
آره دوست عزیزم صدرائی هستم....بزرگترین اشتباهمو تو صدرا کردم اونم فقط مقصر خودمم.تو 270 صدرا گرفتم 306 به لحاز تکنیکال خارج شدم که پائینتر بخرم...با پول فرو صدرام رپارس تو 740 خریدم با هدف 1000 تومن که مطمئن بودم میرسه تو تالار تبریزم به خیلیا گفتم...فرداش ساعت 11.30 خبر بورس نیوزو خوندم...رپارسو 715 فروختم و صدرای 314! تومنی گرفتم...اشتباه از خودم بود...مشکلی نیست تو بقیه سهما تلافیش کردم ولی بعد اون چند تا سهم بازار اومد و برای اینکه خودمو تنبیه کنم اونارو نخریدم که سودی نکنم و ادب بشم تا دیگه بر خلاف قوانین خودم معامله ای نکنم...الانم به صدرا شدید اعتقاد دارم و نگهش میدارم
البته از 290 تومن گذاشته بودم فروش که نرفت!
ویرایش توسط بابک پناهی : 2011/03/18 در ساعت 12:43
amir3236, Captain Nemo, hamed131340, HOLY, iq_son, malavan, manu, pani, Zambrotta, بنان, راشین, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, مهرداد, کارآمد, کاشف
بزرگترین اشتباه در تحیل الیوت اینه که در روند نزولی با اطمینان الگوی موجی آینده را پیشبینی کنی!
amir3236, Captain Nemo, hamed131340, HOLY, malavan, manu, Zambrotta, بنان, راشین, طيب, عليرضا جمالی
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (4 کاربران و 25 مهمان ها)