به نظرم روی قیمت های 145 الی 146 تومان محدوده خوبی برای خرید باشه با حد ضرر بسته شدن قیمت پایانی زیر 1436 ریال
به نظرم روی قیمت های 145 الی 146 تومان محدوده خوبی برای خرید باشه با حد ضرر بسته شدن قیمت پایانی زیر 1436 ریال
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
باسلام:
دوستان عزیز :الماس را جز در قعر زمين نميتوان پيدا كرد و حقايق را جز در اعماق فكر نميتوان يافت.و من الله توفیق .
سلام:حالا شما تا قعر زمین رو کندی بهت بجای الماس ذغال داد چی؟کافیه کمی چشمامونو باز کنیم و لازم نیست خودمون رو سر کار بزاریم تا الماس پیدا کنیم.کافیه با بازار همسو بشیم همه جا الماس هست.روزی که شما بدنبال الماس رفتین شرکت که بهتون بگه الماس رو باید 2 سال کند تا پیداش کرد{قبلا هم گفته بودن 3 سال که گذشت}سهام ساختمانی 200 تومن بود و امروز 250 . حالا اگه صدرا بشه 250شده بود 1000 صفحه تاپیک تو فرومها ورق خورده بود.من خودم صدرا دارم ودر اون روز مشخص تو شرکت بودم ولی خودم رو با فنر جمع شده و تبر گول نمیزنم.فقط با گزارش 91 صدرا میتونه یه تکون بخوره و پول پشت سهم.امیدوارم 20 تومن اعلام بشه تا با فاراک و فاذر همسو برن جلو وگرنه....فاراک هم از رو سهم رد شد . فاذر به 100 تومن بالاتر و صف خرید و افزایش سرمایه رسید هنوز شما دنبال فنر و الماسی؟ خصدرا خوبی ؟ من همونم که با ماشین رسوندمت . شب خوش
اصل پیامی که اعتصام تو جلسه مطرح کرد و شاید بعضی ها مطلب رو گرفتند و بعضی ها متوجه داستان نشدند مسئله آذراب و حمایت از آن بود و همانطور که شاهد هستیم از روز بعد از جلسه تا به الان آذراب نزدیک 18% رشد داشته ولی صدرا هنوز داره درجا می زنه .
باسلام
فاذر بنیادی مناسبی داره ولی به اندازه یک دهم صدرا ارزش داره وشاید کمتر
در ضمن تاثیرات افزایش سرمایه فاذر بر صدرا را هم باید لحاظ کرد
صدرا بعداز گزارش 91و9ماهه 90دیدنی میشه
فاراک هم 210ریال برای 90و 270ریال برای 91البته شایع شده!!!!!!!!!!عجب شایعاتی
کوتاه مدت بعلت اخبار شایع شده در بازار نوسانات متفاوتی باید باشه ولی در میان مدت همراهی هر 3مشهود خواهد بود.
در این چند وقت اخیر فاذر راهشو تا حد زیادی از صدرا جدا کرده.
البته در یکسال اخیر تا حدی اینگونه شده بود که اخیرا بیشتر نمایان شد.
صدرا چند وقتیست که در حال درجا زدن است ولی فاذر خوب رشد کرد.
قبلا همه باهم بالا پایین میشدند.
یک زمانی بود که قیمت صدرا خیلی بالاتر از فاذر بود ولی الان برعکس شده و اون فاصله حدود 100تومانی اینبار برعکس شده و فاذر 100تومان بالاتر قرار گرفته است.
بازار منتظر گزارش صدرا و همچنین خبرهای دیگر در خصوص افزایش سرمایه و... است که اگر خبر مثبتی بیاد میتونه این عقب ماندگی تا حدی جبران بشه.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
عقب ماندگی 3 تا 4 ماهه در بخش دریای فازهای جدید پارس جنوبی
مدیرعامل صدرا از آغاز عملیات Roll-UP (عمودسازی) جکتهای در دست ساخت این شرکت برای به کارگیری در فازهای جدید پارس جنوبی خبر داد.
مهدی اعتصام در گفتوگو با خبرنگار مارین نیوز درباره وضعیت پروژههای فراساحلی این شرکت در فازهای جدید پارس جنوبی گفت: خوشبختانه عملیات Roll-UP (عمودسازی) جکتها آغاز شده و اولین جکت سوم اسفندماه در کارخانه فراساحل جزیره صنعتی صدرا در بوشهر، عمودسازی شد.
به گفته وی، این جکت مربوط به فازهای 22-24 میدان گازی پارس جنوبی است.
اعتصام با بیان اینکه «Roll-UP بخش مهمی از عملیات تکمیل و تحویل جکت محسوب میشود»، افزود: طبق برنامهای که به کارفرما دادهایم؛ در صورت تأمین منابع مالی، اولین جکت فروردین ماه بارگیری خواهد شد و بعد از آن، ماهانه حداقل یک جکت را به پایان خواهیم رساند و برای نصب، راهی دریا خواهیم کرد.
وی در مورد وضعیت تأمین منابع مالی فازهای پارس جنوبی نیز با بیان اینکه «با تأخیرهایی در این زمینه مواجه هستیم»، درعینحال گفت: با فروش اوراق مشارکت، پشتوانه مناسبی به وجود آمده؛ اما انتقال پول همچنان با مشکل مواجه است.
مدیرعامل صدرا با بیان اینکه «قرار بود منابعی در خارج از کشور به پیمانکاران پارس جنوبی اختصاص یابد»، افزود: از این رقم، میزان اندکی اختصاص یافته است.
به گفته وی، ارزش قرارداد هر فاز پارس جنوبی 1100 میلیارد تومان بوده که تاکنون، کمتر از یک سوم آن به پیمانکاران اختصاص یافته؛ در حالیکه حجم کار انجامشده در فازهای مختلف، بیش از یک سوم پیشرفت داشته است.
مدیرعامل صدرا با بیان اینکه «همه بخشهای خشکی، حفاری و دریایی نسبت به برنامه 35 ماهه عقب هستند»، درعینحال عقبماندگی در بخش خشکی را «بسیار کمتر از دریا» و «قابل جبران» دانست.
وی افزود: فعالیتهای بخش دریایی مانند حفاری، ساخت و نصب تجهیزات، لولهگذاری حداقل 3 تا 4 ماه از برنامه عقب است.
اعتصام همچنین از اقدامات شرکت نفت و گاز سپانیر (متعلق به قرارگاه خاتم) برای تأمین دکلهای حفاری مورد نیاز فازهای 13 و 22-24 پارس جنوبی خبر داد و گفت: در حال حاضر، یک دستگاه دکل در این فازها مشغول حفاری است.
وی افزود: کار خرید چند دستگاه دکل حفاری و بازسازی دو دکل نیز برای بهکارگیری در این فازها در دست انجام است.
هر سه سهم تجهیزاتی در یک راستا هستند و راه هر سه یکیست
درسته که در این چند وقت فاذر بر خلاف صدرا رشد داشته ولی این فقط نشون دهنده تفاوت زمان حرکت سهمه
بعد از اعلام سود سال 91،صدرا این فاصله ای رو که با فاذر داره کاهش خواهد داد
روند این گروه صعودیه
در ضمن پتانسیل صدرا خیلی بیشتر از آذراب هست
من هم تقریبا صحبت شما رو گفتم
صدرا احتیاج به خبرهای خوب دارد تا بتونه رشد کنه (و یا حمایت و پول)
اینکه پتانسیل بالقوه صدرا بیشتره قبول دارم ولی وضعیت فعلی فاذر بهتر است و زیان انباشته هم امسال کلا پوشش داده میشود و سال بعد هم شاید 50 تومان را هم بسازد.
در حالی که در صدرا باید بحث تجدید ارزیابی یا استمهال و یا خبرهای دیگر اجرایی بشه ولی فاذر همین الانش دارای وضعیت خوبی است.
ویرایش توسط وحید 20 : 2012/02/27 در ساعت 13:24
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)