click to register
صفحه 338 از 2017 نخست ... 2382883283353363373383393403413483884388381338 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,371 به 3,380 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط وحید 20 نمایش پست ها
    من هم تقریبا صحبت شما رو گفتم
    صدرا احتیاج به خبرهای خوب دارد تا بتونه رشد کنه (و یا حمایت و پول)
    اینکه پتانسیل بالقوه صدرا بیشتره قبول دارم ولی وضعیت فعلی فاذر بهتر است و زیان انباشته هم امسال کلا پوشش داده میشود و سال بعد هم شاید 50 تومان را هم بسازد.
    در حالی که در صدرا باید بحث تجدید ارزیابی یا استمهال و یا خبرهای دیگر اجرایی بشه ولی فاذر همین الانش دارای وضعیت خوبی است.
    بله،درسته
    در حال حاضر وضعیت بنیادی آذراب بهتره
    ولی....
    همون بحث استمهال بدهی حدود 33 تومن از سود شرکت رو از بین میبره
    با انجام تجدید ارزیابی داراییها ارزش صدرا فوق العاده بالا میره (داراییهای صدرا بسیار فراتر از داراییهای آذراب هست)
    حجم قراردادهای دو شرکت اصلا قابل مقایسه نیست
    مشکلات صدرا تا ابد که باقی نمیمونه بالاخره حل میشه
    در اون صورت سود صدرا در آینده میتونه به اندازه قیمت فعلیش باشه
    و قیمتش .......
    در ضمن 30%آذراب متعلق به صدراست
    پس صدرا از این محل هم تاثیر می بینه
    سود 5 تومنی حال حاضر صدرا مهم نیست
    مهم پتانسیلی هست که این سهم داره
    اگه بخوام خلاصه بگم
    آذراب شرکتی نیست که صدرا بخواد با اون مقایسه بشه
    البته الان آذراب صف خریده و داره رشد میکنه ولی صدرا داره مرتب در جا میزنه
    نوبت بالا رفتن صدرا هم میرسه، فقط کمی دیرتر از آذراب
    ویرایش توسط behnam : 2012/02/27 در ساعت 13:49

2. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    به نظر من يه عده ميخان نشون بدن كه راه اينا از هم جدا شده واسه همين پول پشت سهم انداختن.....ولي واقعيت چيز ديگه اي هست
    سود سال 91 آذراب اعلام شده
    ولی صدرا هنوز سود سال آینده رو اعلام نکرده
    این فقط یه برگ برنده هست
    به احتمال خیلی زیاد نماد صدرا برای اعلام سود 91 بسته میشه و میتونه با قیمت خیلی خوبی باز بشه
    قیمت نمیدم که تبلیغ نشه

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,996 بار در 26,784 ارسال
    به نظر من يه عده ميخان نشون بدن كه راه اينا از هم جدا شده واسه همين پول پشت سهم انداختن.....ولي واقعيت چيز ديگه اي هست
    البته رشد فاذر محدود به این چند روز اخیر نیست
    سال پیش در مقطعی صدرا 100تومان هم تقریبا بالاتر از فاذر بود و فاراک هم از همه پایینتر بود
    ولی الان اگر صدرا 70 درصد رشد کنه تازه میشه هم قیمت فعلی فاذر که نشون میده در این 1 سال و اندی روند به این شکل بوده و محدود به این چند روز اخیر نیست
    همانطور که در چند پست قبلتر هم گفتم این موضوع در روزهای اخیر تشدید شده.
    فعلا بازار به صدرا اعتماد ندارد که این اعتماد میتونه با یه تعدیل درستو حسابی یا خبر دیگه خوب برگرده.
    اینکه صدرا رشد خواهد کرد شکی نیست ولی کی و چه میزان بستگی به خبرهای اتی دارد و یا حمایت از سهم.
    من خودم هیچ کدوم از تجهیزاتی ها رو در حال حاضر در سبد ندارم ولی اگر بخوام بخرم با قیمت فعلی صدرا رو بیشتر ترجیح میدم.
    هرچند که ترجیح میدم بالاتر بخرم ولی مطمئن تر.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    سود سال 91 آذراب اعلام شده
    ولی صدرا هنوز سود سال آینده رو اعلام نکرده
    این فقط یه برگ برنده هست
    به احتمال خیلی زیاد نماد صدرا برای اعلام سود 91 بسته میشه و میتونه با قیمت خیلی خوبی باز بشه
    قیمت نمیدم که تبلیغ نشه
    اگه سود 91 20 تومن اعلام بشه سهمو منفجر ميكنه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

8. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

اگه سود 91 20 تومن اعلام بشه سهمو منفجر ميكنه
    منظور بنده دقیقا همینه
    بالاخره بعد از این روند خسته کننده 4-3 ماهه باید یه حرکت شارپ داشته باشه
    سابقه سهم نشون میده که امکانش هست

10. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده هنوز سوار ماشین کسی نشده ام چه برسد به شما البته دلیلش هم مشخص است ضمنا جناب خصدرا هم در جلسه تشریف داشتن شاید شما ایشان را سوار کرده باشید و البته دوست عزیز می دانم که شما متوجه صحبتهای بنده نمی شوید و دلیل آنهم وجود رمز در مطالب بنده برای دوستانی است که منتظر پیام بنده هستند .زیاد تو فکر نرو چون اگر قرار بود متوجه شوید در یک مکان عمومی نمی گذاشتم . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    سلام:حالا شما تا قعر زمین رو کندی بهت بجای الماس ذغال داد چی؟کافیه کمی چشمامونو باز کنیم و لازم نیست خودمون رو سر کار بزاریم تا الماس پیدا کنیم.کافیه با بازار همسو بشیم همه جا الماس هست.روزی که شما بدنبال الماس رفتین شرکت که بهتون بگه الماس رو باید 2 سال کند تا پیداش کرد{قبلا هم گفته بودن 3 سال که گذشت}سهام ساختمانی 200 تومن بود و امروز 250 . حالا اگه صدرا بشه 250شده بود 1000 صفحه تاپیک تو فرومها ورق خورده بود.من خودم صدرا دارم ودر اون روز مشخص تو شرکت بودم ولی خودم رو با فنر جمع شده و تبر گول نمیزنم.فقط با گزارش 91 صدرا میتونه یه تکون بخوره و پول پشت سهم.امیدوارم 20 تومن اعلام بشه تا با فاراک و فاذر همسو برن جلو وگرنه....فاراک هم از رو سهم رد شد . فاذر به 100 تومن بالاتر و صف خرید و افزایش سرمایه رسید هنوز شما دنبال فنر و الماسی؟ خصدرا خوبی ؟ من همونم که با ماشین رسوندمت . شب خوش

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    سلام:حالا شما تا قعر زمین رو کندی بهت بجای الماس ذغال داد چی؟کافیه کمی چشمامونو باز کنیم و لازم نیست خودمون رو سر کار بزاریم تا الماس پیدا کنیم.کافیه با بازار همسو بشیم همه جا الماس هست.روزی که شما بدنبال الماس رفتین شرکت که بهتون بگه الماس رو باید 2 سال کند تا پیداش کرد{قبلا هم گفته بودن 3 سال که گذشت}سهام ساختمانی 200 تومن بود و امروز 250 . حالا اگه صدرا بشه 250شده بود 1000 صفحه تاپیک تو فرومها ورق خورده بود.من خودم صدرا دارم ودر اون روز مشخص تو شرکت بودم ولی خودم رو با فنر جمع شده و تبر گول نمیزنم.فقط با گزارش 91 صدرا میتونه یه تکون بخوره و پول پشت سهم.امیدوارم 20 تومن اعلام بشه تا با فاراک و فاذر همسو برن جلو وگرنه....فاراک هم از رو سهم رد شد . فاذر به 100 تومن بالاتر و صف خرید و افزایش سرمایه رسید هنوز شما دنبال فنر و الماسی؟ خصدرا خوبی ؟ من همونم که با ماشین رسوندمت . شب خوش

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده هنوز سوار ماشین کسی نشده ام چه برسد به شما البته دلیلش هم مشخص است ضمنا جناب خصدرا هم در جلسه تشریف داشتن شاید شما ایشان را سوار کرده باشید و البته دوست عزیز می دانم که شما متوجه صحبتهای بنده نمی شوید و دلیل آنهم وجود رمز در مطالب بنده برای دوستانی است که منتظر پیام بنده هستند .زیاد تو فکر نرو چون اگر قرار بود متوجه شوید در یک مکان عمومی نمی گذاشتم . و من الله توفیق .
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    راستی دوستان عزیز می خواستم بگم کسی که ده عدد صدرا دارد مالک 3 عدد فاذر است ولی برعکس آن صحیح نیست .البته در آینده خواهید دید که منظورم چه بوده است و البته می دانم توضیح دادن بنده جز اینکه چند نفری به بنده توهین کنند چیز دیگری نیست وصد البته مثل سابق .همیشه حق خواهان خموش هستند و بد دهنان سریع در گفتار زشت .و من الله توفیق .

16. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    ذهن ما نمی تواند با حرکت استدلالی حصار جهل را بشکافد.حرکتهای ذهنی فقط می تواند در دایره همان حصار لفظی و در ظلمت کلاف باشد نه خارج از آن چرا که این حرکتهای ذهنی مال خود ما نیست واصالت ندارد و حرکتهای منبعث از آن نیز همین ماهیت را دارد ما در حصار نفس اسیریم. در بازار حتمآ تا کنون برای همه ما پیش آمده است که یک معامله بازنده را در یک ضرر معقول و منطقی نبسته ایم و آنقدر در آن معامله باقی مانده ایم که دیگر رنج و اندوه حاصل از داشتن آن سهم غیر قابل تحمل شده و آستانه نقطه مقاومت صبرمان شکسته شده ولی به محض اینکه آن سهم را در ضرر سنگین می فروشیم بازار برگشته و حرکت صعودی سهم ما آغاز شده ولی بدون ما.این اتفاق بارها تکرار شده و می شود چرا که اکثر معامله گران تازه وارد و نا آگاه در برابر تنش و فشار عصبی شبیه به هم واکنش نشان می دهند و تقریبآ به طور همزمان دست از بازار می کشند.ولی بر خلاف آنها سهامداران حرفه ای هیچ وقت در چنین موقعیتی قرار نمی گیرند.آنها خیلی زود از معامله بازنده خارج می شوند و یا در جهت عکس بازار وارد می شوند و یا کنار می ایستند تا در یک موفعیت مناسب دیگر وارد بازار شوند.بنابراین منتظر ماندن برای یک معامله خرید و فروش با یک نسبت سود وضرر معقول خوب و ضروری است و صبوری برای یک معامله گر یک مزیت بزرگ به شمار می رود.

مادر بت ها بت نفس شماست ------ زآنکه آن بت مار و این بت اژدهاست ---( مولانا )
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/02/27 در ساعت 20:57

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال esi_mohammadi آواتار ها
    تشکر شده 6,975 بار در 1,056 ارسال
    به نظرم الگوی هارمونیک گارتلی در تایم 30 دقیقه با هدف کوتاه مدتیه 170 تومان در حال شکلگیری باشه
    به نظرم روی محدوده 145 تا 146 بهترین نقطه برای خرید باشه با حد ضرر 1436 ریال
    شخصا از نقدینگی حاصل از فروش حتوکا و وساخت سنگین وارد خواهم شد

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

20. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید esi_mohammadi از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)