**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
باسلام:
دوست عزیز اموال برخی ارگانها را نمی شود بصورت منبع ذکر کرد چون منع قانونی دارد. بخاطر همین بورس هم این کار را نمی کند . راستی نقشه تهران را دیدی ؟ آیا نزدیک خانه شما پادگانی هست که در روی نقشه چیزی جز فضای سبز و یا پارک جنگلی درج شده باشد ؟ خوب اونم هینطور است . و من الله توفیق .
نمیدانم دوستان این عدد 60% را از کجا آورده اند
انچه خاتم مالکیت دارد51/18% است خواجه علی مدیر سپانیر هم که در مجمع گفت ما از زمان خرید بلوک مدیریت صدرا تا کنون نه یک سهم خریدیم و نه فروختیم
http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=152137
ویرایش توسط عليمردان : 2012/03/02 در ساعت 21:55
خدايا عطا كن
آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را
پس در صورت شکست 1450 ریال الگوی بالا و قیمت 1300 ریال را خواهد دید
باسلام:
دوستان عزیز بنده از شما تعجب می کنم که چطور تمام گمانه زنی های شما منفی بافی است .پس بنده شما را به یک خبر خوش دعوت می کنم .در حالی که با آقا وحید صحبت می کردیم همسر محترم ایشان به نکته ای اشاره نمود که بنده را مجاب به پیگیری نمود و تاییدیه خبر را گرفتم : خبر : مشکل شرکت در مورد زمین ورثه ای که شرکت صدرا در بوشهر در آن واقع است حل شده است و ضمن تمدید اجاره و پرداخت اجاره معوقه هشت ساله . قرارداد سه سال نیز تمدید و بسته شده است .و در حال برنامه ریزی یرای خرید می باشند.در صورت خبر جدید اعلام خواهد شد . و من الله توفیق .
باسلام:
برخی دوستان تماس گرفته اند که جریان زمین را کامل شرح دهم :چشم : این زمین شرکت هشت سال بود که ورثه ای شده بوده است و چون اجاره ای بوده و صدرا دارای حق کسب وپیشه در این زمین بوده است .وراث بر اساس قانون نمی توانستند این حق را نادیده بگیرند و لی سعی در این کار داشتن و راههای مختلفی را امتحان کرده اند و حالا به حکم قانون وبا صلح طرفین پس از هشت سال اجاره تمدید و حق صدرا به رسمیت شناخته شده است و این خبر بسیار عالی است.یعنی حل یکی از مشکلات صدرا در سر راه تجدید ارزیابی .در اصل یعنی داشتن حق کسب و پیشه در آن زمین .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/03/02 در ساعت 23:30
باسلام:
دوست عزیز آنهاییکه این حرفها را به شما زده اند باید خودشان پاسخ دهند نه بنده (در مورد این زمین مطلب به اینگونه است و هر کدام از زمینها شرایط خود را دارند).ضمنا بنده مطلبی را نمی گویم تا 100% از آن اطمینان نداشته باشم .در هر صورت همین خبر شروع اخبار خوش صدرا خواهد شد البته قبل از تاثیر افزایش سرمایه آذراب و سپس تحویل اولین کشتی افراماکس و اعلام سود 91 .راستی از تمامی دوستان خواهش می کنم مطالب بنده را جداگانه و بصورت یاداشت برداری جداگانه در کنار هم قرار دهند حتما به نتایج خوبی خواهند رسید . و من الله توفیق .
baradaran, eps, mohseni1353, رامین آرتی, طيب, فرزاد, مهرداد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)