click to register
صفحه 358 از 2017 نخست ... 2583083483553563573583593603613684084588581358 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,571 به 3,580 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال bahary آواتار ها
    تشکر شده 3,749 بار در 873 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط zafar3000 نمایش پست ها
    سلام
    من یه سوال داشتم!
    چطوریه که همه کشور دست سپاهه و قراردادای میلیاردی داره, ولی منی که سهامدار شرکت صدرا هستم دارم بدبخت میشم؟؟
    پارسال رهبر به پارس جنوبی رفت, گفت سال جهاد اقتصادی, رئیس جمهور هم که همیشه میگفت ما از همه دنیا بهتریم! من به نفر اول و دوم مملکت اعتماد کردم و سهام صدرا رو که پیمانکار بسیار بزرگ پارس جنوبی هست رو خریدم
    اما الان واقعاً دارم بدبخت مبشم
    تمام دارایی من داره صفر میشه, نتیجه چند سال کارکردنم
    گفتم یه تشکری ازتون بکنم بد نیست!
    در ضمن اینو هم بگم که من چند بار تصمیم به خروج از صدرا گرفتم ولی با دروغ های سردار اعتصام و سردار خواجه علی منصرف شدم
    من از اینا نمیگذرم, آخرتی هم هست
    از شما هم نمیگذرم اگر این پیامو بخونید و هیج عکس العملی نشون ندید
    این همه مردم مردم میکنید, بخدا ما سهام دارای صدرا هم آدمیم, بخداوندی خدا از هیچکدومتون نمیگذرم, فقط این آرومم میکنه که خدایی هم وجود داره و حتماً تو آخرت جوابتونو میده
    دروغ های اینا رو هم میتونم ثابت کنم, اینم شماره موبایلم: .....
    از آيدي امير oa
    دوست عزیز من هم مثل تو این اشتباه تاریخی را کردم و 50میلیون تومان خسارت دیدم. نمی دونستم که نباید به اینها اعتماد کرد و با طناب پوسیدشون برم تو چاه ویل.خدا ما را نجات دهد.

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید bahary از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال artmis آواتار ها
    تشکر شده 383 بار در 99 ارسال
    اندر عجایب بورس ایران که در هیچ نقطه از کره جغرافیایی مشابه آن یافت نمی شود:
    در حالیکه همین یک شرکت داره مثل آبخوردن معامله می شه که هنوز مجمع سال مالی 89/12/29 را برگزار ننموده است . اما صدرا به علت عدم ارائه گزارش متوقف می شود .
    عدالت تا کجا؟!!!

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید artmis از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز این شماره 4و 84083302 مربوط به ناشران بورس می باشد که الان گزارش صدرا در آنجا است و می گویند: دارند روی گزارش کار می کنند و اگر مشکل نداشته باشد بر روی کدال می گذارند .و من الله توفیق .

6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال MASOUD آواتار ها
    تشکر شده 389 بار در 131 ارسال
    فعلا" که ... ومن الله توقیف .
    بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .

8. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید MASOUD از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1)
    تشکر شده 406 بار در 105 ارسال
    نصر من الله و فتح قريب ،سبح كم الله من خير ولعافيه

و من الله توفيق

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید خان عمو از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز بنده توجه شما را به دونکته جلب می نمایم : اول اینکه بنده نسبت به سخن جناب مهندس اعتصام که فرمودند برای حمایت از سهامدار جز صف خرید شانزده میلیونی ایجاد کردیم به دیده شک می نگرم زیرا اگر چنین می بود نباید صف با 98 میلیون در ساعت 8:32 دقیقه آغاز می شد تجربه بنده می گوید چنین صفهایی مخصوص خریداران هیجانی است که معمولا شکست آن توسط عرضه حقوقی یا سهامدارن عمده امکان پذیر است ولاغیر .دوم اینکه:اگر یک حساب سر انگشتی در مورد آن 140 میلیون یورو قراداد کشتیهای ریکمرز آلمان که تجهیزات دریافت کرده اند را فقط و فقط در گزارش بیاورند تاثیر 2000ريالی در سهم ایجاد می نماید که این خود بسیار بر روی سهم صدرا تاثیر ایجاد می نماید ضمنا پیشنهاد بنده این است که دوستان به نوبه خود وتنها با درخواست شفاف سازی و در کمال آرامش از کارشناس بورس با شماره تلفن 84083351 در خواست رسیدگی نمایند .و من الله توفیق .

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده توجه شما را به دونکته جلب می نمایم : اول اینکه بنده نسبت به سخن جناب مهندس اعتصام که فرمودند برای حمایت از سهامدار جز صف خرید شانزده میلیونی ایجاد کردیم به دیده شک می نگرم زیرا اگر چنین می بود نباید صف با 98 میلیون در ساعت 8:32 دقیقه آغاز می شد تجربه بنده می گوید چنین صفهایی مخصوص خریداران هیجانی است که معمولا شکست آن توسط عرضه حقوقی یا سهامدارن عمده امکان پذیر است ولاغیر .دوم اینکه:اگر یک حساب سر انگشتی در مورد آن 140 میلیون یورو قراداد کشتیهای ریکمرز آلمان که تجهیزات دریافت کرده اند را فقط و فقط در گزارش بیاورند تاثیر 2000ريالی در سهم ایجاد می نماید که این خود بسیار بر روی سهم صدرا تاثیر ایجاد می نماید ضمنا پیشنهاد بنده این است که دوستان به نوبه خود وتنها با درخواست شفاف سازی و در کمال آرامش از کارشناس بورس با شماره تلفن 84083351 در خواست رسیدگی نمایند .و من الله توفیق .
    حميد خان صفاي سنگين اول وقت رو بعضي سهام به خاطر اينه كه كارگزارا n تا درخاست خريد آماده ميكنن راس 8.5 ارسال ميكنن....اون درخاستهايي كه جلوتر هست رو نگه ميدارن بقيه رو حذف ميكنن واسه همين يه دفه صفاي سنگيني رو اول وقت ميبينيد

در ضمن اون مبلغ كه گرفته بشه همش رو سود شركت نمياد كه بخاد 200 تومن به سود شركت اضافه كنه.....هزينه ها كم ميشه ماليات كم ميشه بعدا وارد سود ميشه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

14. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز اگر کاری را که شما می فرمایید را چندین نفر انجام دهند و آنها که در آخر صف هستند ناامید شده و حذف کنند حرف شما صحیح است اما صحبت از حمایت است و توسط یک یا دو حقوقی پس خاصیت اینکار که شما می فرمایید تنها گول زدن خودشان است و با این کار سرعت عمل خود را دچار مشکل می کنن تازه وقتی صحبت از حمایت است خب می توانند اینکار را در مثلا 8:45 دقیقه انجام دهند و هیچ مانعی برای آنها نیست .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    حميد خان صفاي سنگين اول وقت رو بعضي سهام به خاطر اينه كه كارگزارا n تا درخاست خريد آماده ميكنن راس 8.5 ارسال ميكنن....اون درخاستهايي كه جلوتر هست رو نگه ميدارن بقيه رو حذف ميكنن واسه همين يه دفه صفاي سنگيني رو اول وقت ميبينيد

در ضمن اون مبلغ كه گرفته بشه همش رو سود شركت نمياد كه بخاد 200 تومن به سود شركت اضافه كنه.....هزينه ها كم ميشه ماليات كم ميشه بعدا وارد سود ميشه

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 12 بار در 2 ارسال
    نوشته اصلی توسط zafar3000
    سلام
    من یه سوال داشتم!
    چطوریه که همه کشور دست سپاهه و قراردادای میلیاردی داره, ولی منی که سهامدار شرکت صدرا هستم دارم بدبخت میشم؟؟
    پارسال رهبر به پارس جنوبی رفت, گفت سال جهاد اقتصادی, رئیس جمهور هم که همیشه میگفت ما از همه دنیا بهتریم! من به نفر اول و دوم مملکت اعتماد کردم و سهام صدرا رو که پیمانکار بسیار بزرگ پارس جنوبی هست رو خریدم
    اما الان واقعاً دارم بدبخت مبشم
    تمام دارایی من داره صفر میشه, نتیجه چند سال کارکردنم
    گفتم یه تشکری ازتون بکنم بد نیست!
    در ضمن اینو هم بگم که من چند بار تصمیم به خروج از صدرا گرفتم ولی با دروغ های سردار اعتصام و سردار خواجه علی منصرف شدم
    من از اینا نمیگذرم, آخرتی هم هست
    از شما هم نمیگذرم اگر این پیامو بخونید و هیج عکس العملی نشون ندید
    این همه مردم مردم میکنید, بخدا ما سهام دارای صدرا هم آدمیم, بخداوندی خدا از هیچکدومتون نمیگذرم, فقط این آرومم میکنه که خدایی هم وجود داره و حتماً تو آخرت جوابتونو میده
    دروغ های اینا رو هم میتونم ثابت کنم, اینم شماره موبایلم: .....
    از آيدي امير oa
    دوست عزیز من هم مثل تو این اشتباه تاریخی را کردم و 50میلیون تومان خسارت دیدم. نمی دونستم که نباید به اینها اعتماد کرد و با طناب پوسیدشون برم تو چاه ویل.خدا ما را نجات دهد. سلام به همه دوستان صبور صدرا من هم این سهم نفرین شده رو داشتم و 25% سرمایم رو در کمتر از 3 ماه از دست دادم اما با پیشنهاد دوستی و با دیدن اینکه روز به روز اوضا در حال بدتر شدن است با قبول اینکه این سهم دیگر رشدی نمیکند از این سهم خارج شدم وسهام دیگری خریدم ماندن در سهم هایی مانند این که حساب کتاب مشخصی ندارد اشتباه است این سهم عده زیادی را به خاک سیاه نشانده

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ali6823 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    معاملات امروز آذراب نشون داد که نباید نگران بازگشایی صدرا بود
    حجم معاملات بسیار پایین تا ساعت پایانی معاملات و سپس افزایش حجم با مثبت شدن قیمت سهم که باعث شد قیمت پایانی مثبت بشه
    البته بنده یه دونه سهم آذراب هم ندارم
    ولی به دلیل همگرا بودن با صدرا روند سهم رو به طور کامل دنبال میکنم

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)