click to register
صفحه 361 از 2017 نخست ... 2613113513583593603613623633643714114618611361 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,601 به 3,610 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    نگا كنيد فرهاد جان من هنوزم نفهميدم اون سودي كه تو گزارش 91 تو قسمت 90 ميزنن كدوم سوده ولي گزارش فاراك 167 ريال اي پي اس داشت
    ساده جان شرکت در گزارش 9 ماهه حدود 40 درصد سودش رو اضافه کرده که میشه 233 ریال
    حالا سود 91 به نسبت سود جدید 3%کاهش داره
    پوشش 9 ماهه پارسال 96 ریال بوده و در 12 ماهه 24 تومن ساخته
    اگه همین رو به امسال تعمیم بدیم سود امسالش میشه 28 تومن
    یعنی حداقل 20% دیگه جا برای تعدیل داره

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال farhad_p آواتار ها
    تشکر شده 4,251 بار در 897 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    دوست عزیز چرا متاسفانه
    سود امسال 167 ریال بوده که در گزارش 9 ماهه به 233 ریال رسیده
    یعنی 39.5% تعدیل مثبت
    سود 91 هم به نسبت سود 167 ریالی حدود 35% افزایش یافته
    این عالیه
    هفته آینده با قیمت خیلی خوبی باز میشه
    درسته دوست عزیز 40% تعدیل مثبت نسبت به پیش بینی قبلی
    من خیلی وقت بود منتظر گزارش بودم وقتی 4- رو دیدم ،حسابی نگران شدم و دقتمو از دست دادم .
    تبریک
    گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید farhad_p از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    باسلام وعرض ادب

خواهش میکنم حداقل نوشته خودتونو یکبار دیگه مطالعه فرمایید

آیا شما در اول نوشته خودتون به فاذر اشاره نفرمودید؟!!!!!!خب بنده هم جواب اولین قسمت نوشته شما رو دادم و اما چون درصدرا چندین بار

از این مواردو نوشته بودم دیگه نیازی برای چواب صدرا نبود.

خب حالا بریم در این قسمت نوشته شما کنکاش کنیم که بارها صحبت شده با مثال های گوناکون

اینکه شما میفرمایید به گزارشات ارائه شده ورسمی اکتفا کنیم کاملا غیر علمی است ومبتدیانه

حرفه ای های بازار دچار حالت هاب ایستایی و در گذشته ماندن پول نمیدن بلکه به پیشبینی های آتی علمی پول میدن

مثال ٪فراوری و باما با زیان های تقزیبا 200تومانی در قیمت های 124تومان و2187ریالی معامله میشدند وبنده اون زمان اینارو خریدم وپیشنهاد خرید با دلایل

علمی نوشتم واونوقت هم کسانی مثل شما به بنده اعتراض کردند که سهام های زیانده را معرفی میکنم وباید واقعیت هارو ببینم ؟!!!!!!!!!!!!

ولی بنده اون زمان عرض کردم که نباید درجازد بلکه باید آتی رو پیشبینی کرد ووقتیکه فراور شد 98تومان فرمودند دیدی گفته بودیم شما باعث

شدید یه عده ای متضرر بشند؟!!!!!!!!!!!ولی جالبتر اون زمانی بود که خودشان فرآوری رو 1200تومان وبامارو1800تومان میخریدند؟!!!!!!!!!!!!!!!

وچون حداقل منصف بودند چندین بار عذرخواهی کردند وووووووووووووووو

مثال:صدرا

بنده مبتد ی هستم و چون نمیتونم تحلیل کنم وشما استاد هستید ومیتونید تحلیل فرمایید و بنده وامثال بنده رو راهنمایی فرمایید تا متضرر نشویم

پیشاپیش از شما تشکر میکنم

خب حالا سوال

1-میزان قراردادهای صدرا

2-حاشیه سود قراردادها

3-قیمت لحاظ شده دلار و یورو و......در بودجه بندی سالیانه چنده

4-برگشت 140میلیون یورو از بابت کشتی های ریکمرز چه تاثیری بر سود داره

5-افزایش موجودی کالا چه مفهوی برای سال آتی داره

6-تحویل کشتی های افراماکس چه تاثیری داره

7-تحویل 2الی3پروژه در نیمه اول سال 91چه تاثیری داره

8-تزریق نقدینگی از مورد فروش اوراق مشارکت چه نقشی داره

9-در صورتیکه فاذر افزایش سرمایه بده چه تاثیری روی صدرا داره

10-در موجودی کالا موتور کشتی با ارزش 15میلیون دلار چه تاثیری داره

11-صدرا در سال 90چقدر سود عملیاتی داره ودر سال 91چقدر

12-چرا بعداز افزایش سرمایه میزان بدهی صدرا خیلی خیلی کوچک میشه و ازبند 141خارج میشه و این چه تاثیری روی برنامه های آتی داره

13-قراردادهای جدید که هنوز شفاف نشده مثل ستاره خلیج فارس چه تاثیری روی سود داره

14-ارزش جرثقیل هزار تنی چقدره وچه تاثیری داره

15-آیا در گراش 6ماهه حاشیه سود افزایش داشته وچرا؟

16-جزیره صدرا چه نقشی درآینده شرکت داره؟ وچرا

17-بامصوبه مجلس دال بر تفویض اختیارات به وزیر نفت چه تاثیری داره ؟وچرا

18-نفروخته شدن کامل فاذر توسط خصوصی سازی چه تاثیری روی سود داره؟ وچرا

19-حل شدن مشکلات حقوقی صدرا که بدلیل نوع حقوقی بودن چندین ساله که پیگیری میشه وتقریبا به اواخر کار رسیده چه تاثیری داره؟وچرا

20-با جمیع موارد فوق آیا صدرا میتونه کلا با بانک ها تسویه کنه یا نه که با دو بانک هم قبلا تسویه شده و چه تاثیری روی آتی شرکت داره ؟وچرا

خواهش میکنم چون بنده مبتدی هستم بصورت بند بند جواب فرمایید تا بتونم سوالات بعدی رو از حضرتعالی بپرسم

بازهم پیشاپیش سپاسگزارم
    سلام:
    مشکل اینجاست که شما از بریده های جراید و اخبار خرید و فروش میکنید و بنده از روی صورت مالی.
    با این لیستی که شما جلو من گذاشتید باید حداقل 200 تومن سود بساره ولی تمام این لیست شما با آمدن گزارش پیشبینی 91 مشخص میشه.کافیه چند روز صبر کنید.کافیه حرفهای مدیر عامل در جلسه با سهامداران رو مرور کنید.اقای اعتصام قرار نیست حرفاش 180 درجه فرق کنه.

من در پست قبلی هم گفتم سهم با بدهی و ریان انباشته و 141 نخرید.
    سهمی که روزی 200میلیون به قول مدیر عامل باید بهره بده تحلیل نداره.حالا شما یه لیست بزار جلو من و بگو این بند چی اون بند چی.برای من مهم 200 میلیونه که چطور میخواد از شرش خلاص بشه .
    مدیر عامل میگه دولت قرار بوده کمک کنه نمیکنه و ما روش حساب کرده بودیم.همون نامه کدائی مجمع چی شد؟ من وقتی این بدهی تکلیفش معلوم شد.اون موقع تحلیل میکنم.
    به قول مدیر عامل 3000 پرونده قضائی صدرا درگیرشه و بیشتر وقت رو این پرونده ها میگیرن.جزیره صدرا سند نداره.ساختمان شهرک سند نداره و به قوا آقای اعتصام ما هر پولی میگیریم 10 نفر تو صف با حکم قضائی وایسادن تا طلبشون رو بگیرن .من بیش از 92 تومن زیان هر سهم تا پایان 89 رو میبینم. من اینجوری شرکت رو میبینم و شما اونجوری.این واقعیت های شرکته.شما سری به شرکت بزنید تا ببینید حتی چند ماه پول کارمندارو هم نداشتن که بدن و ... که پرداخت کردن.شما حتی یه زنگ به امور سهام بزن و بگو میخوام سهم صدرا بخرم تو این قیمت اواخر و ببین بهت چی میگن. بازم میگم من سهم با زیان انباشته صورت مالی عیر شفاف وماده 141با 200 میلیون بهره روزانه و...... توصیه به خرید نمیکنم.برای نوسان و حتما باحد ضرر در قیمتهای فعلی تا 20 تومن بالاتر وریسک پذیر بودن بله البته با گزارش 20 تومنی 91وگرنه سهام کم درد سر با سود مجمع تو بازار راحت با قیمتهای فعلی پیدا میشه. شما بگید چرا صدرا ؟ فاذر هم از زیان بیرون اومده و هم کوچیکه و هم مدیراش شفاف هستند در تجهیزات.امیدوارم دوستان از زیان این سهم بیرون بیان و خودشون تصمیم بگیرن. به قول جناب ساده سهم مافیائیه ولی من میگم محفلیه و در این محفل ها امیدوارم تصمیم به پر کردن جیبشون با صدرا بگیرن تا همه ما استفاده کنیم و خارج بشیم.
    بنده قبل از دیدن بند های اعلامی شما برام نحوه تصفیه بدهی و زیان مهمه و وقتی این عمل انجام شد سراغ بندهای شما میرم
    گزارش فاراک خوبه و اگه سود 90 و91 رو که 233 و 225 هست با تعدیل های حتمی اون جمع کنیم انتهای 91 زیانی نداره. چون زیان انباشته فاراک حدود 58 تومن هر سهم تا ترازنامه آخر 89 است و اگه ما این46 تومن{225سال91 و 233 سال 90}رو از 58 کم کنیم 12 تومن میمونه که با تعدیلهای 12 ماهه امسال و کل سال آینده به صفر و فکر میکنم حتی مثبت بشه.از 141 هم که خارج شده .
    امیدوارم مدیران صدرا هم گزارش خوبی به بازار بدن که ملاک گزارش شرکته. با تشکر شاد و سبز باشید
    ویرایش توسط armin777 : 2012/03/15 در ساعت 19:33

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    سلام:
    مشکل اینجاست که شما از بریده های جراید و اخبار خرید و فروش میکنید و بنده از روی صورت مالی.
    با این لیستی که شما جلو من گذاشتید باید حداقل 200 تومن سود بساره ولی تمام این لیست شما با آمدن گزارش پیشبینی 91 مشخص میشه.کافیه چند روز صبر کنید.کافیه حرفهای مدیر عامل در جلسه با سهامداران رو مرور کنید.اقای اعتصام قرار نیست حرفاش 180 درجه فرق کنه.

سهمی که روزی 200میلیون به قول مدیر عامل باید بهره بده تحلیل نداره.حالا شما یه لیست بزار جلو من و بگو این بند چی اون بند چی.برای من مهم 200 میلیونه که چطور میخواد از شرش خلاص بشه .
    مدیر عامل میگه دولت قرار بوده کمک کنه نمیکنه و ما روش حساب کرده بودیم.همون نامه کدائی مجمع چی شد؟ من وقتی این بدهی تکلیفش معلوم شد.اون موقع تحلیل میکنم.
    به قول مدیر عامل 3000 پرونده قضائی صدرا درگیرشه و بیشتر وقت رو این پرونده ها میگیرن.جزیره صدرا سند نداره.ساختمان شهرک سند نداره و به قوا آقای اعتصام ما هر پولی میگیریم 10 نفر تو صف با حکم قضائی وایسادن تا طلبشون رو بگیرن .من بیش از 92 تومن زیان هر سهم تا پایان 89 رو میبینم. من اینجوری شرکت رو میبینم و شما اونجوری.این واقعیت های شرکته.شما سری به شرکت بزنید تا ببینید حتی چند ماه پول کارمندارو هم نداشتن که بدن و ... که پرداخت کردن.شما حتی یه زنگ به امور سهام بزن و بگو میخوام سهم صدرا بخرم تو این قیمت اواخر و ببین بهت چی میگن. بازم میگم من سهم با زیان انباشته صورت مالی عیر شفاف وماده 141با 200 میلیون بهره روزانه و...... توصیه به خرید نمیکنم.برای نوسان و حتما باحد ضرر در قیمتهای فعلی تا 20 تومن بالاتر وریسک پذیر بودن بله البته با گزارش 20 تومنی 91وگرنه سهام کم درد سر با سود مجمع تو بازار راحت با قیمتهای فعلی پیدا میشه. شما بگید چرا صدرا ؟ فاذر هم از زیان بیرون اومده و هم کوچیکه و هم مدیراش شفاف هستند در تجهیزات.امیدوارم دوستان از زیان این سهم بیرون بیان و خودشون تصمیم بگیرن. به قول جناب ساده سهم مافیائیه ولی من میگم محفلیه و در این محفل ها امیدوارم تصمیم به پر کردن جیبشون با صدرا بگیرن تا همه ما استفاده کنیم و خارج بشیم. با تشکر شاد و سبز باشید
    بنده قبل از دیدن بند های اعلامی شما برام نحوه تصفیه بدهی و زیان مهمه و وقتی این عمل انجام شد سراغ بندهای شما میرم
    خب راستش رو بخايد حرفاي شما منطقيه اما ما يه چيزي داريم به نام استمهال بدهي كه جواب خط آخر شما رو ميده.....خب انتظار نداريم يه همچين خبري سريع منتشر بشه اما در بطن اين شركت وجود داره و بخشنامه هاشم ابلاغ شده؟شما استمهال رو چه جوري تفسير ميكنيد؟يكم احتمال بديد اين خبر منتشر بشه و بدهي هاي صدرا استمهال بشه......البته عقل حكم ميكنه كه با شكو ترديد آدم سهم نخره ولي خب كسي كه صدرا ميخره ريسكشم قبول ميكنه....استمهال يه واقعيته كه بايد قبول كنيم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    خب راستش رو بخايد حرفاي شما منطقيه اما ما يه چيزي داريم به نام استمهال بدهي كه جواب خط آخر شما رو ميده.....خب انتظار نداريم يه همچين خبري سريع منتشر بشه اما در بطن اين شركت وجود داره و بخشنامه هاشم ابلاغ شده؟شما استمهال رو چه جوري تفسير ميكنيد؟يكم احتمال بديد اين خبر منتشر بشه و بدهي هاي صدرا استمهال بشه......البته عقل حكم ميكنه كه با شكو ترديد آدم سهم نخره ولي خب كسي كه صدرا ميخره ريسكشم قبول ميكنه....استمهال يه واقعيته كه بايد قبول كنيم
    سلام:

ساده جان چند وقته صحبت از استمهال هست؟وقتی سهم 280 -250-200 بود هم صحبتش بود درسته؟ اونهائی که تو قیمتهای بالای 200 سهم رو خریدن همین صحبتها بود ولی چون انجام نشد بازار به سهم بی اعتماد شده .وقتی شخص مدیرعامل میگه دولت کمک نمیکنه یا نکرده و تمام سود ما بخاطر سود بدهی میره من نمیتونم بگم حتما انجام میشه و یه عده دیگه تو قیمت بالا بخرن.من مثل شما طرفدار سهامدار جز هستم ولی چیزی رو که نمیدونم انجام میشه یا نمیشه رو براش حساب باز کنم.مگه پارسال تو مجمع 89 مدیر عامل نامه پی گیری وام صدرا که امضا رئیس جمهور شده بود رو نشون نداد؟ چی شد بعد از 9 ماه؟ حالا میگه دولت کمک نکرده. من نمیخام کسی منو برای خرید این سهم نفرین کنه.وقتی مشخص شد سهم رو بالاتر میخرم ولی مطمئن که استمهال شده.ساده جان یه چیزی بهت میگم خودت تجربه داری این که میگن از سهم جا میمونی رو من قبول ندارم.بازار همیشه فرصت خرید میده.من سهمی رو که روندش رو درست تشخیص بدم رو 4-5 % بالاتر میخرم اگه قراره مثلا 25% بده . بازم میگم با این سهم باید نوسان گیری کرد نه سهامداری.این سهم تا حداقل 3 سال سودی رو نمیتونه تقسیم کنه.اگه هم قراره سهامداری کنم سهمی با سود تقسیمی بالا میخرم که تو این 3 سال بیش از نصف پول سهم رو پس داده باشه.مثلا میرم رو شپدیس سهامداری میکنم.قبلا هم گفتم سهم با اما و اگر نمیخرم .استمهال بدهی هم اما و اگر داره.

با تشکر شاد و سبز باشید

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,235 بار در 2,798 ارسال
    سلام:

به قول مدیر عامل 3000 پرونده قضائی صدرا درگیرشه و بیشتر وقت رو این پرونده ها میگیرن.جزیره صدرا سند نداره.ساختمان شهرک سند نداره و به قوا آقای اعتصام ما هر پولی میگیریم 10 نفر تو صف با حکم قضائی وایسادن تا طلبشون رو بگیرن .من بیش از 92 تومن زیان هر سهم تا پایان 89 رو میبینم. من اینجوری شرکت رو میبینم و شما اونجوری.این واقعیت های شرکته.شما سری به شرکت بزنید تا ببینید حتی چند ماه پول کارمندارو هم نداشتن که بدن و ... که پرداخت کردن.شما حتی یه زنگ به امور سهام بزن و بگو میخوام سهم صدرا بخرم تو این قیمت اواخر و ببین بهت چی میگن. بازم میگم من سهم با زیان انباشته صورت مالی عیر شفاف وماده 141با 200 میلیون بهره روزانه و...... توصیه به خرید نمیکنم.برای نوسان و حتما باحد ضرر در قیمتهای فعلی تا 20 تومن بالاتر وریسک پذیر بودن بله البته با گزارش 20 تومنی 91وگرنه سهام کم درد سر با سود مجمع تو بازار راحت با قیمتهای فعلی پیدا میشه. شما بگید چرا صدرا ؟ فاذر هم از زیان بیرون اومده و هم کوچیکه و هم مدیراش شفاف هستند در تجهیزات.امیدوارم دوستان از زیان این سهم بیرون بیان و خودشون تصمیم بگیرن. به قول جناب ساده سهم مافیائیه ولی من میگم محفلیه و در این محفل ها امیدوارم تصمیم به پر کردن جیبشون با صدرا بگیرن تا همه ما استفاده کنیم و خارج بشیم.
    گزارش فاراک خوبه و اگه سود 90 و91 رو که 233 و 225 هست با تعدیل های حتمی اون جمع کنیم انتهای 91 زیانی نداره. چون زیان انباشته فاراک حدود 58 تومن هر سهم تا ترازنامه آخر 89 است و اگه ما این46 تومن{225سال91 و 233 سال 90}رو از 58 کم کنیم 12 تومن میمونه که با تعدیلهای 12 ماهه امسال و کل سال آینده به صفر و فکر میکنم حتی مثبت بشه.از 141 هم که خارج شده .
    امیدوارم مدیران صدرا هم گزارش خوبی به بازار بدن که ملاک گزارش شرکته. با تشکر شاد و سبز باشید
    سلام

عرض کرده بودم که حرفای تکراری رو بارها شنیده ام وخیلیا قبل ازشما تو همین گزارشات در تمامی شرکت ها درجازده اند وهمیشه زیان شرکت برخ کشیده

شده مثل فراوری وباما؟!!!!!!!!!!خب اشکالی نداره زمان همه چیزو ثابت خواهد کرد .

البته دوستان میدونن که خیلی از شرکت ها با زیانی که در گزارشات داده بودند به سوددهی قابل ملاحظه ای رسیده اند وچیز تازه ای نیست.

سودخوب در تحلیل آتی هستش والا میتونیم اوراق مشارکت ویا سپرده گزاری در بانک ها داشته باشیم که همه چیزش مشخصه واما واگر نداره

12. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    سلام:

ساده جان چند وقته صحبت از استمهال هست؟وقتی سهم 280 -250-200 بود هم صحبتش بود درسته؟ اونهائی که تو قیمتهای بالای 200 سهم رو خریدن همین صحبتها بود ولی چون انجام نشد بازار به سهم بی اعتماد شده .وقتی شخص مدیرعامل میگه دولت کمک نمیکنه یا نکرده و تمام سود ما بخاطر سود بدهی میره من نمیتونم بگم حتما انجام میشه و یه عده دیگه تو قیمت بالا بخرن.من مثل شما طرفدار سهامدار جز هستم ولی چیزی رو که نمیدونم انجام میشه یا نمیشه رو براش حساب باز کنم.مگه پارسال تو مجمع 89 مدیر عامل نامه پی گیری وام صدرا که امضا رئیس جمهور شده بود رو نشون نداد؟ چی شد بعد از 9 ماه؟ حالا میگه دولت کمک نکرده. من نمیخام کسی منو برای خرید این سهم نفرین کنه.وقتی مشخص شد سهم رو بالاتر میخرم ولی مطمئن که استمهال شده.ساده جان یه چیزی بهت میگم خودت تجربه داری این که میگن از سهم جا میمونی رو من قبول ندارم.بازار همیشه فرصت خرید میده.من سهمی رو که روندش رو درست تشخیص بدم رو 4-5 % بالاتر میخرم اگه قراره مثلا 25% بده . بازم میگم با این سهم باید نوسان گیری کرد نه سهامداری.این سهم تا حداقل 3 سال سودی رو نمیتونه تقسیم کنه.اگه هم قراره سهامداری کنم سهمی با سود تقسیمی بالا میخرم که تو این 3 سال بیش از نصف پول سهم رو پس داده باشه.مثلا میرم رو شپدیس سهامداری میکنم.قبلا هم گفتم سهم با اما و اگر نمیخرم .استمهال بدهی هم اما و اگر داره.

با تشکر شاد و سبز باشید
    خب بازم حرف شما درسته و من در كليات با شما مشكلي ندارم....همونطور كه خودتون گفتيد شما معيارتون صورتهاي مالي ارائه شده هست و كاملا هم منطقي هست و درجه پايين ريسك پذيري شما رو نشون ميده....نگا كنيد پيشنهاد خريد صدرا يه پيشنهاد پرريسكه و كسي نبايد بيشتر از 10 درصد تو اين سهم پول بزاره چون به قول شما اما و اگر داره.....اما اگه كلا تو سبد آدم از گروه تجهيزات به ليدري صدراهم نباشه كار غير منطقي هست......اينكه بيايم بگيم از گروه تجهيزات تو سبد نداشته باشيم و يا اگر ميخايم داشته باشيم بريم فاذر يا فاراك بخريم كار اشتباهيه

يه فرد حرفه اي تو بورس بايد همه مسائلو در نظر بگيره....اينكه صرفا بيايم بگيم چون صورتهاي ارائه شده اينه منم با توجه به همين صورتهاي مالي تصميم ميگيرم كار افراد مبتدي هست......اينكه بيايم بگيم صدرا نخر برو فلان سهم با سود بالا رو بخر بازم پيشنهاد مبتديانه اي هست...يه بورس باز حرفه اي هميشه تو دل سهمو نگا ميكنه.....شما تو دل صدرا چي ميبينيد؟شما واقعا اگه صورتهاي مالي ارائه شده واستون مهمه بريد در پيشبيني درآمد قراردادهاي صدرا و درصد پيشرفت كار رو ببينيد...اگه اينا رو ديديد كه مطمئنم ديديد حتما پيشنهاد 10 درصد سبد رو خواهيد داد.....به اخبارم هيچ كاري نداريم

همين قراردادهاي ارائه شده رو من محاسبه كردم 400 تومن سود داره واسه شركت بعد كه بدهيا رو كم كردم به عدد 200 رسيدم از همين صورتهاي ارائه شده البته در بلند مدت......من تو دل همين صورت ارائه شده كه شما هم مبناي تصميم گيريتون هست 15 تومن سود ميبينم ولي متاسفانه ارائه نميشه.....

تمام حرف من اينه پيشنهاد خريد صدرا بايد باشه حالا اوني كه درجه ريسك پذيريش كمه سراغش نميره اوني كه پرريسك هست درصدي از سبد رو بهش اختصاص ميده
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    خب بازم حرف شما درسته و من در كليات با شما مشكلي ندارم....همونطور كه خودتون گفتيد شما معيارتون صورتهاي مالي ارائه شده هست و كاملا هم منطقي هست و درجه پايين ريسك پذيري شما رو نشون ميده....نگا كنيد پيشنهاد خريد صدرا يه پيشنهاد پرريسكه و كسي نبايد بيشتر از 10 درصد تو اين سهم پول بزاره چون به قول شما اما و اگر داره.....اما اگه كلا تو سبد آدم از گروه تجهيزات به ليدري صدراهم نباشه كار غير منطقي هست......اينكه بيايم بگيم از گروه تجهيزات تو سبد نداشته باشيم و يا اگر ميخايم داشته باشيم بريم فاذر يا فاراك بخريم كار اشتباهيه

يه فرد حرفه اي تو بورس بايد همه مسائلو در نظر بگيره....اينكه صرفا بيايم بگيم چون صورتهاي ارائه شده اينه منم با توجه به همين صورتهاي مالي تصميم ميگيرم كار افراد مبتدي هست......اينكه بيايم بگيم صدرا نخر برو فلان سهم با سود بالا رو بخر بازم پيشنهاد مبتديانه اي هست...يه بورس باز حرفه اي هميشه تو دل سهمو نگا ميكنه.....شما تو دل صدرا چي ميبينيد؟شما واقعا اگه صورتهاي مالي ارائه شده واستون مهمه بريد در پيشبيني درآمد قراردادهاي صدرا و درصد پيشرفت كار رو ببينيد...اگه اينا رو ديديد كه مطمئنم ديديد حتما پيشنهاد 10 درصد سبد رو خواهيد داد.....به اخبارم هيچ كاري نداريم

همين قراردادهاي ارائه شده رو من محاسبه كردم 400 تومن سود داره واسه شركت بعد كه بدهيا رو كم كردم به عدد 200 رسيدم از همين صورتهاي ارائه شده البته در بلند مدت......من تو دل همين صورت ارائه شده كه شما هم مبناي تصميم گيريتون هست 15 تومن سود ميبينم ولي متاسفانه ارائه نميشه.....

تمام حرف من اينه پيشنهاد خريد صدرا بايد باشه حالا اوني كه درجه ريسك پذيريش كمه سراغش نميره اوني كه پرريسك هست درصدي از سبد رو بهش اختصاص ميده
    سلام:

دوست عزیز اگه به پستهای قبلی من توجه کنی اعلام خرید کردم ودر قیمتهای 20 تومن بالاتر از آخرین قیمت با گزارش 91 حتی 15 تومنی.ولی شخصا سهامداری نمیکنم.فکر نمیکنم دوستانی که صدرا 250 تومنی دارن وقتی صدرا مثلا 260 شد نفروشن چون به روند سهم با شناور بالا اعتمادی نیست.آیا فکر کردیدچرا شرکتهای حقوقی با این اینده درخشان رو سهم نمیآن ؟صندوق بازنشستگی نفت هم به گفته آقای اعتصام با مدیریت قبلی قبول به خرید سهام صدرا نمیکرد در قیمتهای زیر 200 و مدیر عامل جدیدصندوق نفت چون ارادت خاصی به وزیر نفت دارن قبول به خرید سهام صدرا کردن. من نظر خودم رو گفتم و خدا کنه سهم صدرا 420 رو ببینه که همه از ضرر دربیان . فکر میکنم گفته ها گفته شد.منتظر گزارش خوب 91 صدرا میمانیم. شاد و سبز باشید

16. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    اينقدر بحث منطقي و آرام در مردمان ما كم شده است وبيشتر جنبه جدل هاي بي هدف پيدا كرده كه بايد وقتي مي بيني چند نفر منطقي باهم برروي موردي با دليل بحث مي كنند بايد از آنها به حق ، بسيار تشكر كرد
    چند پست قبلي را حيف ديدم فقط بايك تشكر زير پست عبور كنم
    اميدوارم ادامه دهيد
    شاد باشيد

18. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    انسانهای واقعآ جدی بسیار نادرند ما هنگامی جدی می شویم که دچار یک مسئله حاد می گردیم و یا هنگامی که به بن بست می رسیم.ما معمولآ زمانی احساس جدیت می کنیم که شخصآ مواجه با یک خطر و تهدید می گردیم.برای مثال زمانی که موقعیت مالی و روانی ما در بازار به خطر می افتد و احساس نا امنی می کنیم در این مواقع ما خیلی جدی می شویم ولی این جدیت ماهیت ترس و حسادت دارد.جدی بودن هنگامی اصالت دارد که فرد بتواند نسبت به تمام چیزاهای زندگی شوق و جدیت را داشته باشد و نه فقط نسبت به چیزهایی خاصی که متعلق و مربوط به خود شخص می شود.یعنی در ارتباط با فامیل و دوستان در ارتباط با امر معاش و در ارتباط با کاری که می کنیم و...در مورد آنچه می اندیشیم و آنچه احساس می کنیم و نسبت به مجموعه قضایای زندگی جدی باشیم.

ای خدا جان را تو بنمای --- کاندر آن بی حروف می روید کلام --- ( مولانا )

20. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)