click to register
صفحه 374 از 2013 نخست ... 2743243643713723733743753763773844244748741374 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,731 به 3,740 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    جناب طيب من پست 20 تومني سينا 100 براي 91 كاملا خاطرم هست ميرم ميگردم پيداش ميكنم ميزارمش اينجا
    ساده جان،نگرد نیست
    گشتیم،نبود

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    جناب طيب من پست 20 تومني سينا 100 براي 91 كاملا خاطرم هست ميرم ميگردم پيداش ميكنم ميزارمش اينجا
    هر چند كار سختيه....اگرم فرض كنيم سينا 100 نگفته باشه سود 25 تومني صدرا خودتون يادتون هست كه اومد رو كدال و بعد غيب شد و اصلا چيز عجيب غريبي نيست.....اينكه يه نفر بخاد اين سودو به نام خودش بزنه عجيبه...در ضمن زمان اعلام هم خيلي مهمه....ميگردم پستشو پيدا ميكنم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

هر چند كار سختيه....اگرم فرض كنيم سينا 100 نگفته باشه سود 25 تومني صدرا خودتون يادتون هست كه اومد رو كدال و بعد غيب شد و اصلا چيز عجيب غريبي نيست.....اينكه يه نفر بخاد اين سودو به نام خودش بزنه عجيبه...در ضمن زمان اعلام هم خيلي مهمه....ميگردم پستشو پيدا ميكنم
    دوست من چرا خودت رو اذیت میکنی
    به فرض هم همچین پستی بود که من میگم نیست
    به جای این حرفا دنبال زمان بازگشایی و نقطه خروج از سهم باش

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    دوست من چرا خودت رو اذیت میکنی
    به فرض هم همچین پستی بود که من میگم نیست
    به جای این حرفا دنبال زمان بازگشایی و نقطه خروج از سهم باش
    من فقط ميخام يه عده اينجا واسه خودشون نوشابه باز نكنن...وگرنه انشالا 1000 باز بشه

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

من فقط ميخام يه عده اينجا واسه خودشون نوشابه باز نكنن...وگرنه انشالا 1000 باز بشه
    به عنوان یه دوست ازت خواهش میکنم که این بحث رو همین جا تموم کنی
    بحث زیان 10 تومنی و 17 تومنی و همچنین سود 20 تومنی رو همه میدونن
    دیگه تکرارش خیلی جالب نیست
    البته اشتباه نشه
    بنده زیان 17 تومنی رو همون وقت هم قبول نداشتم
    و قبل از بسته شدن باز هم خریدم
    ویرایش توسط behnam : 2012/04/04 در ساعت 13:01

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز از اینکه شما متوجه نمی شوید بنده خیلی متاسف هستم . در ضمن در مورد اون مطلب قرمز هم اشتباه می کنید ایشان زیان 170 ريال مد نظرشون بوده است وبنده به سود 200ريال معتقد بوده و هستم و می توانید از افرادی که نام بردم سوال فرمایید . اجازه دهید فرمایش آقا وحید ( همان سهران)را خدمتتان عرض کنم البته به نوعی همان دو خبر خوش بنده می باشد 1- رایزنی در مورد دریافت وام 500 میلیون دلاری و برخی از پولهایی که قبلا گفته بودم و ........... در حد وزیر و بالاتر .وحالا سخن آقا وحید بی کم و کاست و دخل وتصرف : هرکس صدرا داره جاش تو بهشت است . و من الله توفیق .
    سلام:
    تحریم شرکت صدرا از طرف آمریکا بهترین خبر برای مدیران صدرا بود چون حالا به دولت فشار میآرن که بهشون وام کم بهره بده البته نه دلاری بلکه ریالی.در ضمن برای زدن سیلی زدن به آمریکا هم که شده باید از سهم حمایت کنن تا بگن تحریمها اثر نداره البته خود اعتصام بهتر از هر کسی میدونه.
    جناب حمید روزی که با اعتصام و بچه ها تو طبقه 4 شرکت صدرا بودی یادته؟ یه کاغذ دستت بود هر چی میگفتن مینوشتی؟اون روز خود اعتصام به زیان 92 ریال 9 ماهه تقریبا اعتراف کرد و گفت برای خنثی کردن تاثیر بدش با گزارش 91 که حدود 20 تومنه ارائه میدن و یه سری شیب این زیان رو کم میکنن که با مردود شدن 6 ماهه مجبور به 9 ماهه 1 تومنی شدن که بازم زیانه چون 6 ماهه 18 ریال بوده.بگذریم....
    خبر های شما همون خبر های نشست مدیر عامله حالا اسمش شده تحلیل. رفتن به جزیره صدرا هنر نیست و کسانی که رفتن بیشترین سهم رو نداشتن .شخصا اگه دعوتم میکردن نمیرفتم ولی تعداد سهام ضدرا من خیلی بیشتر از شما و اونهائی که رفتنه چون به گفته خودتون حدود 600 تا دارین که تا سال 94 هم میخواهید نگه دارید. راستی از اون 140 میلیون یورو غرامت چه خبر؟
    بعضی ها 2 ساله دارن صدرا رو با طحلیل 400 و بالاتر میبینن و با صدرا 150 تومنی طوری حرف میزنن و ادعای تحلیل میکنن که آدم فکر میکنه صدرا بالای 300 تومنه.
    خدا خواست که آمریکا صدرا رو تحریم کنه تا سهامدارای متضرر اون حمایت از سهم رو شاهد باشن.سهامدارای صدرا باید از آمریکا تشکر کنن.
    پ.ن:به مهندس اعتصام بگید جوانهای متخصص ایرانی کارش رو راه میندازن لازم نیست بره هند.20% بیکار تو مملکت داریم که خیلیها تحصیل کرده هستند چرا میره هند؟

12. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam نمایش پست ها
    به عنوان یه دوست ازت خواهش میکنم که این بحث رو همین جا تموم کنی
    بحث زیان 10 تومنی و 17 تومنی و همچنین سود 20 تومنی رو همه میدونن
    دیگه تکرارش خیلی جالب نیست
    البته اشتباه نشه
    بنده زیان 17 تومنی رو همون وقت هم قبول نداشتم
    و قبل از بسته شدن باز هم خریدم

مطمئن باش بهنام جان من بحثو به جاهاي باريك نميكشونم...فقط ميخام واقعيت روشن بشه همين...يه بحث دوستانه ميكنيم...خيالت راحت

14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

مطمئن باش بهنام جان من بحثو به جاهاي باريك نميكشونم...فقط ميخام واقعيت روشن بشه همين...يه بحث دوستانه ميكنيم...خيالت راحت
    آقا من خیالم راحته،خودتم میدونی که خیلی قبولت دارم
    فقط یه پیشنهاد دوستانه بود
    مخلصم

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده اصلا نوشابه نمی نوشم دوغ و آلوورا و چند نوشیدنی دیگه می نوشم که انهم اگثرا تعارفی است و دوستان لطف می کنند .آخه اگر قبول نکنم دلخور می شوند . اگر حوصله داری یک مثال دیگه برات بزنم .پسر بنده دانشجو است و چند باری هم دیده که کارهای ساده بنده برای او حکم معجزه را دارد(چیزی را که پیر در خشت خام می بیند جوان در آینه هم نمی تواند ببیند) .ولی هنوز هم حتی به یک نکته ساده بنده که به او گوشزد می کنم هم به درستی عمل نمی کند بعنوان مثال از او بارها خواسته ام که بیش از مقداری که هم اکنون به بزرگترها احترام می کذارد احترام بگذارد .و یا سوال خود را خیلی صریح و دقیقا بیان کند ولی انتظار پاسخ صریح و رک را نداشته باشد و در پاسخ کاملا دقت نماید و با سوال مجدد قصد رسیدن به جواب را نداشته باشد (دقیقا همین مشکلی که شما با مطالب بنده دارید) ولی پسر بنده به دو دلیل قادر به این کار در حد انتظار بنده نیست 1- نداشتن تجربه کافی 2- عدم بصیرت کافی . اما دوست عزیز بدانید که خودش بارها گفته که مطمئن است بنده صحیح می گویم ولی فکر می کند که به گونه ای می خواهد کار بهتری انجام دهد ولی در نهایت منوجه می شود که نه تنها بهتر انجام نداده است بلکه کلا خرابکاری کرده است .ضمنا بنده هرگز نگفتم چند باز می شود بلکه گفته ام نظر بنده فلان است .حالا شما خواه پند گیر خواه ملال .و من الله توفیق .

18. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده اصلا نوشابه نمی نوشم دوغ و آلوورا و چند نوشیدنی دیگه می نوشم که انهم اگثرا تعارفی است و دوستان لطف می کنند .آخه اگر قبول نکنم دلخور می شوند . اگر حوصله داری یک مثال دیگه برات بزنم .پسر بنده دانشجو است و چند باری هم دیده که کارهای ساده بنده برای او حکم معجزه را دارد(چیزی را که پیر در خشت خام می بیند جوان در آینه هم نمی تواند ببیند) .ولی هنوز هم حتی به یک نکته ساده بنده که به او گوشزد می کنم هم به درستی عمل نمی کند بعنوان مثال از او بارها خواسته ام که بیش از مقداری که هم اکنون به بزرگترها احترام می کذارد احترام بگذارد .و یا سوال خود را خیلی صریح و دقیقا بیان کند ولی انتظار پاسخ صریح و رک را نداشته باشد و در پاسخ کاملا دقت نماید و با سوال مجدد قصد رسیدن به جواب را نداشته باشد (دقیقا همین مشکلی که شما با مطالب بنده دارید) ولی پسر بنده به دو دلیل قادر به این کار در حد انتظار بنده نیست 1- نداشتن تجربه کافی 2- عدم بصیرت کافی . اما دوست عزیز بدانید که خودش بارها گفته که مطمئن است بنده صحیح می گویم ولی فکر می کند که به گونه ای می خواهد کار بهتری انجام دهد ولی در نهایت منوجه می شود که نه تنها بهتر انجام نداده است بلکه کلا خرابکاری کرده است .ضمنا بنده هرگز نگفتم چند باز می شود بلکه گفته ام نظر بنده فلان است .حالا شما خواه پند گیر خواه ملال .و من الله توفیق .
    حميد عزيز....اين تاپيك از صفحه 1 تا صفحه فعلي و در تالار بغلي از صفحه 1 تا صفحه 3 هزارو خورده اي پر از تحليل از صدرا و پروژه هاي صدراست كه همه بهش واقفن ولي غبار زمان رو اونا نشسته و صاحب اون پستها رو از نظر ها محو كرده.....شما داريد از خلوتي اين تاپيك سوئ استفاده ميكنيد و با زدن پستهاي حق به جانب و گرد آوري تمام اون مطالب در يك پست همه اينارو به نام خودتون تموم ميكنيد.....تو تاپيك صدرا خيليا حق آبو گل دارن...بريد بخونيد....تحليل هارو ببينيد....سود 20 تومني رو كه خود شركت گذاشت رو كدال حميد جان...تمام مسايل بنيادي سهمو كه شما تو يه پست جمع آوري كرديد قبلا دلو رودشون بيرون ريخته شده....نميدونم منظورم واضحه يانه.....تو هر تاپيك ديگه اي بريد پست بنيادي بزنيد و بعد پست خودتون رو بالا بياريد و با افتخار بهش نگا كنيد بريد و اين كارو بكنيد اما تاپيك صدرا تو همه تالارا بزرگاني داشته كه انواعو اقسام تحليل از سهم زدن....اما شما همه اينارو گذاشتيد كنار و فقط خودتونو نگا ميكنيد.......

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 24 مهمان ها)

1. Arian02،
  2. کاشان2