click to register
صفحه 375 از 2014 نخست ... 2753253653723733743753763773783854254758751375 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,741 به 3,750 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بله درست می فرمایید که در آنروز بنده در طبقه چهار بودم ولی بنده را با یکی دیگر از دوستان اشتباه گرفتید بنده همون کسی هستم که گفتم بنده هیچ سوالی ندارم و برای دادن پیشنهاد آمده ام و برای رسیدن سهامداران به آرامش . چون تمام مطالب را بلکه دقیقتر می دانم و مطلبی را گفتم که خود جناب مهندس اعتصام منکر شد (همان 140 میلیون یورو) و بنده چند بار به ایشان تاکید کردم که از مدیرانتان سوال بفرمایید تا شما را در جریان بگذارند البته اگر نمی دانید : ایشان هم فرمودند که عدد نزدیک است به عدد کشتی ریکمرز و باقی توضیحات (راستی بنده بعد از آقا وحید که موضوع 140 میلیون یورو را مطرح کرد و مهندس اعتصام فرمودند چنین چیزی نیست بنده ناچار به واکنش شدم ). خب امیدوارم رفع سوء تفاهم شده باشد .ضمنا بنده در کمال آرامش و به دور از هر تنشی در حال صحبت با شما هستم و خوشحال می شوم اگر نکته ای را هم شما به بنده یاد دهید و در پایان عزیزم همسر بنده از تعداد سهام بنده خبر ندارد و تعداد سهم خودش را هم نمی داند شما هم تعداد آنرا درست حدس نزدید و نزدیک هم نیستید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط armin777 نمایش پست ها
    سلام:
    تحریم شرکت صدرا از طرف آمریکا بهترین خبر برای مدیران صدرا بود چون حالا به دولت فشار میآرن که بهشون وام کم بهره بده البته نه دلاری بلکه ریالی.در ضمن برای زدن سیلی زدن به آمریکا هم که شده باید از سهم حمایت کنن تا بگن تحریمها اثر نداره البته خود اعتصام بهتر از هر کسی میدونه.
    جناب حمید روزی که با اعتصام و بچه ها تو طبقه 4 شرکت صدرا بودی یادته؟ یه کاغذ دستت بود هر چی میگفتن مینوشتی؟اون روز خود اعتصام به زیان 92 ریال 9 ماهه تقریبا اعتراف کرد و گفت برای خنثی کردن تاثیر بدش با گزارش 91 که حدود 20 تومنه ارائه میدن و یه سری شیب این زیان رو کم میکنن که با مردود شدن 6 ماهه مجبور به 9 ماهه 1 تومنی شدن که بازم زیانه چون 6 ماهه 18 ریال بوده.بگذریم....
    خبر های شما همون خبر های نشست مدیر عامله حالا اسمش شده تحلیل. رفتن به جزیره صدرا هنر نیست و کسانی که رفتن بیشترین سهم رو نداشتن .شخصا اگه دعوتم میکردن نمیرفتم ولی تعداد سهام ضدرا من خیلی بیشتر از شما و اونهائی که رفتنه چون به گفته خودتون حدود 600 تا دارین که تا سال 94 هم میخواهید نگه دارید. راستی از اون 140 میلیون یورو غرامت چه خبر؟
    بعضی ها 2 ساله دارن صدرا رو با طحلیل 400 و بالاتر میبینن و با صدرا 150 تومنی طوری حرف میزنن و ادعای تحلیل میکنن که آدم فکر میکنه صدرا بالای 300 تومنه.
    خدا خواست که آمریکا صدرا رو تحریم کنه تا سهامدارای متضرر اون حمایت از سهم رو شاهد باشن.سهامدارای صدرا باید از آمریکا تشکر کنن.
    پ.ن:به مهندس اعتصام بگید جوانهای متخصص ایرانی کارش رو راه میندازن لازم نیست بره هند.20% بیکار تو مملکت داریم که خیلیها تحصیل کرده هستند چرا میره هند؟

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 20,230 بار در 2,797 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز منظور بنده از دولتی بودن به معنای خصوصی نبودن است و اموال ارتش نیز خود نوعی دولتی می باشد .
    به دلیل تماسهای مکرر دوستان ناچارا در زیر مطلب مطروحه در جلسه را برای شما باز گو می نمایم :ضمنا از اینکه پاسخی به پیامهای دوستان ندادم بسیار شرمندهم چون تعدادپیامها بقدری زیاد بود که تنها توانستم به تماسهای تلفنی پاسخ دهم .
    نخست مشکلات سر راه صدرا :
    1- سالانه پرداخت 200 میلیون تومان جرائم بانکی .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله پاسخ جناب سرمایه گذار 67 که فرموده اند زیان روزانه است صحیح می باشد)
    2- تلاش برای گرفتن جلوی ضرر ثابت که در آن موفق نبوده اند .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله لغت جلوی از قلم افتاده بود)
    3- مشکلات قانونی وبحث منابع مالی و به انجام رسیدن یارانه ها .
    4-حدودا 1200 میلیار تومان بدهی و جرائم بانکی که باوجود تلاش هنوز موفق به انجام کاری مثبت نشده اند .که البته شامل کلیه زیانهای در زیر آمده می باشد .
    5- وام 500 میلیارد تومانی اجرایی نشده است و فعلا امکان افزایش سرمایه نیست .تلاش می شود ولی هنوز به جایی نرسیده است .
    سهام صف از دست صدرا خارج است و این شرکت هیچگونه اطلاعاتی به صدرا نمی دهد .با وجود آنکه صدرا سهامدار عمده آن است .
    6- طلب کاران از دولت در راستای تعهدات صدرا به بابکها اختیار گرفته اند وحتی شکایت نیز دارند وبا احکام قضایی منتظر هستند تا سندی به نام صدرا بشود سریعا برروی آن اقدام نمایند .
    7- شرکت ریکمرز آلمان درخواست جریمه ای 80 میلیون یوروئی از صدرا برای جبران به مثل دارد .
    8- در خصوص ساخت کشتی 63 هزار تنی انجام نشده با وام بانک تجارت که این پروژه صد میلیون دلاری تبدیل به یک پرونده شکایت .
    9- ساختمان تهران صدرا فقط 70% از آن صدرا می باشد .

دوستان عزیز واکنون نقاط مثبت و امید بخش:
    1- بعد از آن رکود وعقب مانده 5 ماه حقوق کارکنان در حال حاضر حقوق سر موعد پرداخت می شود .
    2- پروژه های جاری همه فعال هستند و در پیشرفت خوبی قرار دارند .
    3- تعداد کارکنان 6500 نفر مشغول کار هستند و از اعتراض و تحصن خبری نیست .
    4- باوجود تحریمها حتی از انگلستان خرید داریم و برعکس تفکر عموم که نه بعلت تحریم بلکه بعلت قوانین داخلی مشکل ورود کالا ها واجناس را داریم .
    5- در مورد آفشور و کشتی سازی وکاسپین نفت خزر جناب سرمایه گذار 67 توضیح خوبی ارائه نموده است .
    6- کشتی سازی در بخش افراماکس ضمنا تایید مطالب قبلی که عرض نموده بودم در حال حاضر با 42 میلیون یورو بدهی و 34 میلیون یورو وام دریافتی در حال پی گیری است که البته ونزولا سعی در انجام تعهداتش دارد تا بتواند از آن در انتخابات ریاست جمهوری بهره برداری نماید .البته کار موتور دوم به پایان رسیده است و فقط منتظر اقلام مخابراتی هستند کشتی هستند .
    7- شرکت صدرا به دنبال احیای صنعت کشتی سازی و صنعت ذریایی کشور می باشد و در بحث زمینه اشتغال کشور در این صنایع است .
    8-به دنبال ساخت 8 الی 10 کشتی ال ان جی است برای کشور خودمان .
    9-در زمینه آفشور دارای ده جکت می باشد که این تعداد حتی در چین بی سابقه است .البته در مراحل نهایی است و اولین جکت فروردین برای نصب آماده می باشد .
    10- بیش از 2200 میلیارد تومان پروژه که حدودا 1400 میلیارد تومان خرید خارجی آن انجام پذیرفته است . که این خریدها حتی از انگلستان انجام شده است .البته بحث ورودی اجناس را در بالا ذکر کردم .
    11-روابط خوب با کره چین مالزی و هند و امارات و شرقی ها و غربیها همه آنها . لازم به ذکر است تمام کشورها به دنبال منافع خود هستند و فقط زمانی که بحث تحریم پیش می آید تنها با احتیاط اقدام می نمایند که البته راه حل هر کاری را باید جست و راه حل هر کاری وجود دارد و بی راه حل نمی باشد .
    12- جرثقیل هزار تنی که با زیر ساخت و شمعک های آن 30 میلیارد هزینه شده است و البته در منطقه وجود ندارد .و افتتاح آن انشاالله با حضور ریاست جمهوری .
    13- جرثقیلهای 600 و250 تنی که اجاره آنها بسیار گران است در حالی که صدرا ترجیح داده است بجای اجاره خرید نماید که این کار انجام شده است .
    14- پرداخت حقوق کلیه کار کنان از درآمد پروژه ها .
    15- فازهای پارس جنوبی..........................
    16 - دیگه خسته شدم . باقی موضوعات در زمان خودش .
    راستی یکی از دوستان در مورد ضرر نه ماهه سوال کرده بودند که باید بگم یا امسال ضرر نداریم و سال بعد سود 200ريال است یا اگر هر اندازه ضرر امسال باشد بر روی سود سال آینده اضافه می شود و بعنوان مثال اگر زیان امسال بیست ريال باشد سال آینده سود 220 ريال پیش بینی می شود .در پایان از همه دوستان پوزش می طلبم که دیر اطلاع رسانی کردم و دلیل آن این بود که گمان می کردم دوستان که در جلسه بودند پوشش خوبی از نتایج جلسه اعلام دارند .که البته از جناب سرمایه گذار 67 و جناب خصدرا کمال تشکر را دارم .
    دوستان عزیز خواهشا خودتان قضاوت کنید این اطلاعات هیچ فرقی با اطلاعاتی که بنده قبل از جلسه با جناب مهندس اعتصام خدمتتان ارائه داشتم فرقی دارد . و من الله توفیق
    خب این بیاد به صفحه آخر

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز دقیقا منظور شما واضح است شما دچار نوعی انکار شده اید . حتی با وجود تایید شخصی به بزرگی جناب طیب ! بنده از اینکه می بینم شما تا چه اندازه در نظر خود پافشاری می کنید به این نتیجه می رسم که از شما بخواهم به همان تحلیل هایی که می فرمایید در تالارها پر است عمل نمایید و بنده را نادیده بگیرید .بنده هم به شما قول می دهم از هیچ کس هیچ مطالبه ای نداشته باشم و قضاوت را به خود دوستان بسپارم .فقط یک نکته سخن گفتن در مورد گذشته آسان است و شما اگر می توانید همان تحلیلها را که بنده هر گز از آنها خبری ندارم چون از هیچ صفحه ای در هیچ تالاری که مربوط به 90/06/01 و صدرا باشد نگاه هم نکرده ام و این را خدا می داند که صادقانه می گویم .چون در قبل از آن تاریخ روی سهم دیگری بودم و در گذشته دورهم که بنده در صدرا بودم بعنوان مثال سال 80 تا 82 بنده معتقد بودم نمی توان مطلب ارزشمندی در این سایتها یافت و وقت چندانی بر روی این مطلب نمی گذاشتم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    حميد عزيز....اين تاپيك از صفحه 1 تا صفحه فعلي و در تالار بغلي از صفحه 1 تا صفحه 3 هزارو خورده اي پر از تحليل از صدرا و پروژه هاي صدراست كه همه بهش واقفن ولي غبار زمان رو اونا نشسته و صاحب اون پستها رو از نظر ها محو كرده.....شما داريد از خلوتي اين تاپيك سوئ استفاده ميكنيد و با زدن پستهاي حق به جانب و گرد آوري تمام اون مطالب در يك پست همه اينارو به نام خودتون تموم ميكنيد.....تو تاپيك صدرا خيليا حق آبو گل دارن...بريد بخونيد....تحليل هارو ببينيد....سود 20 تومني رو كه خود شركت گذاشت رو كدال حميد جان...تمام مسايل بنيادي سهمو كه شما تو يه پست جمع آوري كرديد قبلا دلو رودشون بيرون ريخته شده....نميدونم منظورم واضحه يانه.....تو هر تاپيك ديگه اي بريد پست بنيادي بزنيد و بعد پست خودتون رو بالا بياريد و با افتخار بهش نگا كنيد بريد و اين كارو بكنيد اما تاپيك صدرا تو همه تالارا بزرگاني داشته كه انواعو اقسام تحليل از سهم زدن....اما شما همه اينارو گذاشتيد كنار و فقط خودتونو نگا ميكنيد.......

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    اين پستي كه شما نقل قول كرديد همش چيزايي بوده كه خودمون ميدونيم.....ميخايد تمام پستاي سينا رو اينجا بزارم تا حساب كار دست حميد عزيز بياد....يا خيلي ديگه از دوستان بزرگ اين تاپيك و تاپيكهاي مشابه در سايت همسايه......اين پست حميد خان كه كپي پيس تحليل قديميهاي صدراست
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز دقیقا منظور شما واضح است شما دچار نوعی انکار شده اید . حتی با وجود تایید شخصی به بزرگی جناب طیب ! بنده از اینکه می بینم شما تا چه اندازه در نظر خود پافشاری می کنید به این نتیجه می رسم که از شما بخواهم به همان تحلیل هایی که می فرمایید در تالارها پر است عمل نمایید و بنده را نادیده بگیرید .بنده هم به شما قول می دهم از هیچ کس هیچ مطالبه ای نداشته باشم و قضاوت را به خود دوستان بسپارم .فقط یک نکته سخن گفتن در مورد گذشته آسان است و شما اگر می توانید همان تحلیلها را که بنده هر گز از آنها خبری ندارم چون از هیچ صفحه ای در هیچ تالاری که مربوط به 90/06/01 و صدرا باشد نگاه هم نکرده ام و این را خدا می داند که صادقانه می گویم .چون در قبل از آن تاریخ روی سهم دیگری بودم و در گذشته دورهم که بنده در صدرا بودم بعنوان مثال سال 80 تا 82 بنده معتقد بودم نمی توان مطلب ارزشمندی در این سایتها یافت و وقت چندانی بر روی این مطلب نمی گذاشتم .و من الله توفیق .
    از نظر شما تحليل بقيه بي ارزش و تحليل كپي پيس شده خودتون با ارزش هست

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    اين فعلا اينجا باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط sina 100 نمایش پست ها
    گزارش بودجه با همین عدد 35 تومان تهیه شده ولی اعتصام هنوز نظری نداده .تکذیب ان هم خیلی طبیعیه. من نه قبلا تبلیغ سهم کردم و نه قصد تبلیغ سهم دارم.در مورد هیچ سهمی هم مطلبی نمیزنم جز صدرا.اولین بار هم این سهم سال 80 (عرضه اولیه) خریدم ....بودجه 16 ریالی 89 هم میتونید در سوابق ببینید که کی اطلاع دادم. اون کاربری که خیلی خودشه جر میده که فعلا عددی ندین و 35 تومان رفت قاطی باقالی ها شد و.... اونقدر احمقه که فکر میکنه در هر تماس تلفنی اعتصام میاد و تایید هم میکنه.
    در مورد عدد قطعی بودجه 90 قبل از ارسال به کدال اطلاع رسانی خواهم کرد.

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    اينم باشه
    بودجه 90 صدرا:35 تومان

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    اينم باشه

قسط اول پیش پرداخت بمبلغ 102 میلیون یورو بابت 13و22و24 بیش از سه ماهه که دریافت شده.
    قسط دوم پیش پرداخت بمبلغ 102 میلیون یورو بابت 13و22و24 دیروز 22/9/89 بحساب صدرا واریز شد
    l/c پروژه جک اپ توسط بانک تجارت فعال شد و سویفت ان دریافت شده و اماده استفاده شد
    تمام مشکلات تضامین پیش پرداخت 17و 18 حل شده و هر لحظه ممکنه خبر واریزی به حساب دریافت بشه.

این مصاحبه ها و اعلام عدم دریافتها همش کذبه.
    موفق باشید.
    اون موقع كسي اصلا نميدونست چيزايي كه سينا ميگه از كجا مياد...اما الان ميفهمه

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,230 بار در 2,797 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    اين پستي كه شما نقل قول كرديد همش چيزايي بوده كه خودمون ميدونيم.....ميخايد تمام پستاي سينا رو اينجا بزارم تا حساب كار دست حميد عزيز بياد....يا خيلي ديگه از دوستان بزرگ اين تاپيك و تاپيكهاي مشابه در سايت همسايه......اين پست حميد خان كه كپي پيس تحليل قديميهاي صدراست
    باسلام وعرض ادب

جناب ساده ساده فقط جهت یادآوری بود

واما اگه پست های جناب سینا100رو بیارید همینجا خیلی خوشحال میشم مخصوصا پیشبینی ایشون در رابطه با گزارشات 9ماهه 1390و پیشبینی سود سال 91

بازهم از شما دوست بزرگوار سپاسگزارم و تحلیل های شما چه در صدرا و چه در سهام دیگه ستودنی است و کاملا علمی

اینو هم یاد آوربشم که جناب حمید سنشون اونقد زیاد هست که نیازی به نوشابه نداشته باشند چون ایشون وبنده از خوردن نوشابه مریض هم میشویم و متضرر

خیلی مخلصیم

18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    بدون شرح

با سلام
    -دریافت پول شایعه نیست و صحت دارد. مشکل از طریق بانک انصار حل شد. (پیش پرداخت 17و 18 )
    -رقم ای پی اس بر اساس دریافت پیشپرداخت فازهای 13و 22, 23, 24 و 17, 18 در دست بررسی است و هنوز مشخص نشده .

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)