مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
باسلام:
دوست عزیز خدمتتان گفتم مطالب جناب سینا 100 محترم مال قبل از تغییر مدیریت صدرا می باشد و شما یک دوره چهار یا پنج ماهه را ندیده گرفته اید . ضمنا بروید از جناب قنبری سوال بفرمایید ایشان با تیز هوشی که دارند پاسخ شما را خواهند داد .و صد البته به شما خواهند گفت که بنده زمانیکه وارد تالار شدم و از خبرهای خوش صدرا صحبت کردم خود جناب قنبری از جناب سینا صد عزیز خواست که با بنده به مباحثه بنشیند و ایشان در آن زمان اعتقاد به زیان 170ريال داشت .و من الله توفیق .
جناب ساده ساده فرق 170ریال زیان با سود 10ریالی متناقض نیست؟!!!!!!!!!اون موقع هم به ایشون عرض کردم که خلاف تحلیل است وبا مفروضات همخوانی ندارد ونمیتونم نظرتونو اعلام عمومی کنم وایشون ناراحت شدند ؟!!!!!!!!دیگه نمیدونم تناقض به چی میگن؟!!!!!!!!
یعنی ایشون طبق تحلیل ننوشته بودند وصرفا یه شایعه بوده که با واقعیت مطابقت نداشت.
طيب جان زيان 17 تومني رو كه گفتن به خاطر اينكه تبعاتش كمتر بشه به 10 تومن كاهش دادن......اما اون موقع از مردود بودن گزارش صدرا در 6 ماهه اطلاعي نداشتن و شركت به خاطر جلب نظر بورس در گزارش 9 ماهه سود 1 تومني اعلام كرد و گرنه شك نداشته باشيد كه زيان 10 تومني ميومد رو كدال....با قاطعيت كامل به شما ميگم اگه بورس گير نميداد 10 تومن ميومد رو كدال
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
باسلام:
بله دوست عزیز بنده هم نظر شما را دارم و برای ایشان آرزوی سلامتی و پر سود بودن را دارم و امیدوارم ایشان بازهم مارا از نظر های خودشان بهره مند نمایند و البته حالا که می بینم ایشان در گذشته مطالب خوبی ارائه کرده اند خوشحال شدم و نظر بنده این است که ایشان همانند خیلیهای دیگر خسته شدند و پیگیری مطلب را رها نموده اند . و حتما به همین دلیل هم همانند فردی شایسته خواسته اند به اشتباه خود اعتراف نمایند (البته خیلی با احتیاط ). که بنده نظرم اینست که در اصل ایشان درست فهمیده بودند که صدرا ارزشمند است ولی زمان را درست انتخاب نکرده اند .و در بعد از آنهم به اشتباه به صدرا بدبین شده اند . و من الله توفیق .
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 28 مهمان ها)