سلام دوستان طی تماسی که دیروز با امور سهام داشتم اعلام کردند که تاآخرماه پیش بینی سود 91 اعلام میشه .ومبلغ رو پرسیدم که گفتند سود خوبی اعلام میشه
سلام دوستان طی تماسی که دیروز با امور سهام داشتم اعلام کردند که تاآخرماه پیش بینی سود 91 اعلام میشه .ومبلغ رو پرسیدم که گفتند سود خوبی اعلام میشه
سلام.چه خبر؟.امروز 5شنبه است ها
گزارش مزارش هم كه خبري نيست.تاپيك صدرا هم كه سوت و كور شده مثل خودش.
اینکه گفتند سود خوبی اعلام می شود اصلا مهم نیست. بلکه مهم آن است که در گزارش سه ماه اولش و بعد از آن مثل امسال تعدیل های منفی ندهدو پوشش مناسب هر دوره را داشته باشد.
ممکن است برای بازی دادن دوباره سهامداران بیچاره مبلغ فوق باوری را هم اعلام کنند ولی در طول سال مجددا افول کند . بنابر این به همه سهامداران صدرا هشدار می دهم که خیلی خیلی مواظب باشند. بابا این همه سهم تو بازار هست چرا یه عده چسبیدند به این سهم در پیت دارای هزاران مشکل پیچ در پیچ تحریمها و سوئ مدیریت و بی کفایتی دست اندر کاران بی سوادش. من در سال 90 بزرگترین ضربه را از این سهم متحمل شدم و با زیان سنگین خارج شدم و با پول باقیمانده سهامهای با ارزش خریدم که تا حال اکثر زیان را پوشش داده اند. بابا جان در این تاپیک را گِل بگیرید تا منبعد بالا نیاد.
سلام.يه سري گزارش مربوط به سالهلي 80 تا 85 اومد رو كدال
اما هنوز خبري از پيش بيني 91 نيست
ولي حس ميكنم نزديكه
این سهم را فقط باید حس کرد ، البته نه با حواس پنجگانه ...
بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .
همه آدمها از اینکه چگونه پیشرفت داشته اند می گویند و مینویسند از پایین چگونه رشد کرده اند و به بالا رسیده اند ولی صدرا میگوید که در قدیم چه روزگار طلایی داشته و الان چه شده واسه همین اطلاعاتشو مدام میذاره تو سایت اینم جالبه که در گزارشهای قدیمیش هم دست کاری میکنه .....
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)