مشکل اصلی این سهم،هزینه های سنگین مالی هستش
اگه این مشکل حل بشه،وضعیت شرکت از این رو به اون رو میشه
مشکل اصلی این سهم،هزینه های سنگین مالی هستش
اگه این مشکل حل بشه،وضعیت شرکت از این رو به اون رو میشه
باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر
دکتر جان صداقت شما در تمامی فروم ها زبانزد عام وخاصه
خیلی مخلصیم
واما برادر بزرگوارم حقیر بیسواد اینو فهمیده ام که هر نیرویی در حیطه خود تاثیر گذار هست والبته این تاثیرات نسبی است ودر ادامه واریز این نیرو
نقش تعیین کنندگی خواهد داشت .
دکتر جان عزیز
دوست بزرگوارم
پا در جایی گذاشته ایم که متاسفانه تحلیل ها در اثر کثافت کاری های حقوقی ها با تاخیر زمانی زیادی به نتیجه میرسند .
*سامان*, behnam, Captain Nemo, mokhlas, حسگر, رامین آرتی, سپهری, فری زبل, مهربان
....طیب عزیز....درستکاری وشخصیت انسانی شما هم برا هم مشخصه...
...من سهمی رو که سنگین خریده باشم به ضرر نمیدم و این مهم هم در مورد صدرا وجود داره...چه 5 تومن چ0 50 تومن بنده تا وقتی ضررم تو این سهم صاف نشه نیتی برا فروشش ندارم و خوب از اخباری که جسته گریخته به گوش میرسه و یا شما و حمید و یا سایر دوستان به هر ترتیب زحمت میکشید و در اتیار دوستان قرار میدید چاره اندیشی میکنیم...
...درم ورد این سهم کسی مقصر نیست نه تکنیکال و نه فاندامنتال هر دو اسیر کج رویهای حقوقی و دستهای پنهان بازیکر این سهم شده اند....ولی امیدواریم که شاهد رشد قیمتی سهم باشیم که دوستان از زیان بیرون بیان...خیلیها زندگی و سلامتیشونو بر سر این سهم گذاشتن...میزان ارادت نامحدود....از شنیدن صدای شما بزرگوار هم بسیار خوشحال شدم...
....سلام به دوست عزیزم جناب صالحی محتوای فرمایش شما کاملا درسته و همه از گیر کنندگان هستیم تا زمانیکه خدا گشایشی حاصل کنه انشاالله....فقط بیشتر محض اطلاع عرض میکنم در زبان محاوره ای البته ما که قابل این حرفا نیستیم و همکلامی دوستان با ما منتی بر سر این حقیره معمولا نمیگن عرض شما درسته میگن کلام شما میتونه صحیح باشه....این دومین غلط از جهت دستور زبانی بود....و اجرکم عندالله اتقیکم....
دکتر فکر کنم شما استاد ادبیات هم هستیند این طوری بریم جلو فکر کنم بیست تا غلط املایی از من بگیری ان موقع نمره ایی میارم که تو عمر تحصیلاتم نداشتم .اینهم از خوبیهای صدراست که شما رو استاد ادبیات کرده بهتره ادامه ندم تا شما دوباره از من غلط نگرفتی
صدرا براامسال 5تومان اعلام میکند اما یه خوبی تو این هست برامدیریت اینها دیگه بابت این 5 تومان تعدیل منفی حالا حالاها ندارند چون اگر 20 تومان اعلام میکردند مطمین باشیند با این نوع گند زدنشون تا سه ماهه نشده مجبور میشدند دوباره تعدیل منفی بدند چون این طور برد جلو و با این بهانه مشکل مالی که فعلا خوب بهانه ایی برای پوشش همه ضعفهاشون
مگر اینکه فرج بشد و ساختار مالیشون درست بشد که خوب نیاز به ........دارد
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)