click to register
صفحه 388 از 2013 نخست ... 2883383783853863873883893903913984384888881388 ... آخرین
نمایش نتایج: از 3,871 به 3,880 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط msalehi_1979 نمایش پست ها
    دکتر فکر کنم شما استاد ادبیات هم هستیند این طوری بریم جلو فکر کنم بیست تا غلط املایی از من بگیری ان موقع نمره ایی میارم که تو عمر تحصیلاتم نداشتم .اینهم از خوبیهای صدراست که شما رو استاد ادبیات کرده بهتره ادامه ندم تا شما دوباره از من غلط نگرفتی

صدرا براامسال 5تومان اعلام میکند اما یه خوبی تو این هست برامدیریت اینها دیگه بابت این 5 تومان تعدیل منفی حالا حالاها ندارند چون اگر 20 تومان اعلام میکردند مطمین باشیند با این نوع گند زدنشون تا سه ماهه نشده مجبور میشدند دوباره تعدیل منفی بدند چون این طور برد جلو و با این بهانه مشکل مالی که فعلا خوب بهانه ایی برای پوشش همه ضعفهاشون
    مگر اینکه فرج بشد و ساختار مالیشون درست بشد که خوب نیاز به ........دارد
    ....صالحی عزیزم....امیدوارم مشکل همه ما در این سهم دوزخی حل بشه و کام همه دوستان سهامدار بعد از این مدت طولانی عدم استفاده از فرصتهای بازار و تازه سیر در منفی سهم شیرین بشه...
    ...منو یاد مرحوم حضرت امام انداختی که تو سخنرانیاشون حتی وقتی که میخواستند جمله ای در باب اینده فرمایش کنند همیشه انتهای افعالشون مجهول گذشته بود...بقیه رو هم در فرصت مقتضی عرض میکنم....ارادت دارم خدمتت صالحی جان...میدونم...هیجان و استرس سهم ونوشتنه....
    ...

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز وخوبم با تشکر از لطف شما : برخی سوالات بسیار آسان است در حالی که پاسخهای سخت دارند و البته برعکس آنهم صادق است .در هر صورت زمان باز گشایی به عوامل بسیاری مربوط می شود از جمله قانع شدن حسابرس و کارشناس بورسی صدرا و بعد از آن مجاب کردن رواسای بالادستی خودش و سپس باز شدن سهم در محدوده ای که باید در مورد آن تصمیم گیری شود .ولی آخرین و موثق ترین خبر اینست که در حال اقداماتی هستند که در پست بالایی پست شما زدم و در ضمن زمان بازگشایی می تواند در چند روز کاری آینده باشد ولی با توجه به اظهارات کارشناس بورسی صدرا و سیاست جلوگیری از زیان سهامدار بهتر دیده اند کمی دست نگهدارند تا ضمن مناسب تر باز شدن سهم و به اعتقاد بنده : ایفا لیدری نقش خود در روند مثبت بازار را بنماید . راستی نظر بنده اینست که نیمه اردیبهشت به بعد و احتمال بیشتر همان سود 200ريالی و اگر 100ريال اعلام شد نگران نباشید چون بزودی 200ريال خواهد شد و شاید ظرف یکسال آینده زیان انباشته نیز به صفر برسد. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط بی تو نمایش پست ها
    سلام و عرض ارادت

جناب حمید آقا از زمان بازگشایی و پیش بینی 91 خبری و اطلاعات موثقی ندارید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی تو نمایش پست ها
    جناب حمید آقا ضمنا نسبت به گذشته کمی کم لطف شدی و دلمان برای تنگ شده بود.

به جرات میتوان گفت که فعال ترین سهامدار در صدرا هستید و اطلاعات ارزشمندی نیز دارید که همواره برای عموم نیز اطلاع رسانی نمودید.

ضمن تشکر از زحماتتان منتظر اطلاعات یشتری در صورت امکان هستیم.

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز پستهای شما را خواندم و به یک نکته رسیدم و بهتر دیدم برای شما هم آن نکته را بگویم البته تلگرافی می گویم شما هم سعی کنید هر نکته را به موضوع مرتبط خودش ربط دهید . آیا در خود تبلیغات سودی هست ؟ البته که نه تمامش هزینه است . آیا در نشست و گفتمان سودی هست ؟ البته که نه تمامش وقت تلف کردن است . آیا در هزینه های زیاد سودی است ؟ البته که نه اسمش روش است . ولی دوستان هر کدام آثاری دارند که باید آن آثار را نگریست بعنوان مثال در نشست و گفتمان سود تصمیم سازی است و اگر این تصمیم سازی صحیح باشد سود هم در پی دارد و صد البته کدام شرکت یا گروه می تواند بدون مدیری لایق و تصمیم ساز و بدون نشست و گفتمان به تصمیم سازی صحیحی برسد ؟ و آیا شما می توانید بدون تبلیغ محصول خود را به مردم بشناسانید ؟ و آیا بدون هزینه اولیه می توان به تولید دست یافت ؟ معلومه که نه ! پس نگران صدرا نباشید و بگذارید تمام دوستان به نسبت حوصله خود از رهگذر صدرا به سود مناسبی برسند و ما هم تا آخر کار ( اوج) صدرا با صدرا هستیم . و من الله توفیق .

6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,206 بار در 2,793 ارسال
    باسلام وعرض ادب

در تمامی پیشبینی های علمی شاخص 32000دیده میشود

وبااین شاخص جایگاه تمامی تجهیزاتی ها مشخص است وصدالبته محک صعودی شاخص در ارتباط تنگاتنگ با تجهیزاتی هاست.

طبق شنیده های بنده سازمان بورس تا چند روز پیش گزارشات صدرا رو قبول نکرده ودوستانی که فرمودند 50ریال سود اعلام میکنه بنده از هیچ منبعی نشنیده ام!!!!!!

وفقط اینو عرض میکنم که نماد صدرا به این زودی باز نشود بهتر است.

در دستوری رسمی وام از صندوق صادر شده است تاکید میکنم رسمی رسمی رسمی

واگه به این زودی نماد باز بشه فرصت خرید خوبی خواهد بود .
    ویرایش توسط طيب : 2012/04/18 در ساعت 10:01 دلیل: املایی

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bahary آواتار ها
    تشکر شده 3,749 بار در 873 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    باسلام وعرض ادب

در تمامی پیشبینی های علمی شاخص 320000دیده میشود

وبااین شاخص جایگاه تمامی تجهیزاتی ها مشخص است وصدالبته محک صعودی شاخص در ارتباط تنگاتنگ با تجهیزاتی هاست.

طبق شنیده های بنده سازمان بورس تا چند روز پیش گزارشات صدرا رو قبول نکرده ودوستانی که فرمودند 50ریال سود اعلام میکنه بنده از هیچ منبعی نشنیده ام!!!!!!

وفقط اینو عرض میکنم که نماد صدرا به این زودی باز نشود بهتر است.

در دستوری رسمی وام از صندوق صادر شده است تاکید میکنم رسمی رسمی رسمی

واگه به این زودی نماد باز بشه فرصت خرید خوبی خواهد بود .
    سهام شاخص ساز بحمدالله زیاد است نگران بناشید. . بر فرض که وام هم بگیرد ، سودهایی که بابت وام باید بپردازد فقط میزان بدهی اش را و به تبع آن زیانش را زیاد می کند . مدیران فعلی صدرا و تحریمهای ویرانگر غرب دست به دست هم میدهند تا روز بروز بر حجم بدبختی سهامداران آن افزوده شود.

عضو فعال
    تشکر شده 20,206 بار در 2,793 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad نمایش پست ها
    سهام شاخص ساز بحمدالله زیاد است نگران بناشید. . بر فرض که وام هم بگیرد ، سودهایی که بابت وام باید بپردازد فقط میزان بدهی اش را و به تبع آن زیانش را زیاد می کند . مدیران فعلی صدرا و تحریمهای ویرانگر غرب دست به دست هم میدهند تا روز بروز بر حجم بدبختی سهامداران آن افزوده شود.
    باسلام

احمد جان

بهره وام اونقدری کمه که حتی میشه گفت با اوضاع فعلی قرض الحسنه محسوب میشود

واما شاخص

بدون جومثبت از ذات بهیچوجه صعودی نخواهد بود.

منتظر تسویه حساب های بانکی هستیم

11. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال behnam آواتار ها
    تشکر شده 98,027 بار در 10,087 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    باسلام

احمد جان

بهره وام اونقدری کمه که حتی میشه گفت با اوضاع فعلی قرض الحسنه محسوب میشود

واما شاخص

بدون جومثبت از ذات بهیچوجه صعودی نخواهد بود.

منتظر تسویه حساب های بانکی هستیم
    با عرض سلام
    اگه بخوایم خیلی بدبینانه به قضیه نگاه کنیم،حداقل حداقلش اینه که شرکت با مبلغ این وام بخش خیلی زیادی از وامهای قبلی رو که بهره بالایی هم دارند،تسویه میکنه
    دیگه این ساده ترین کار ممکنه
    همین کار باعث میشه که هزینه های مالی شرکت که واقعا سنگینه،حداقل به نصف کاهش پیدا کنه
    یعنی نصف 334 ریال که میشه 167 ریال
    17 ریال هم تخفیف
    حداقل 15 تومن روی سود شرکت تاثیر داره

13. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید behnam از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام :
    دوستان عزیز دیروز تلویزیون کانال 5 را دیدید ؟ همان سکوهایی بود که بنده و دوستان روی آنها عکس گرفتیم و در سایت صدرا موجود است و به گفته مهندس اعتصام هر ماه یک سکو باید در خلیج فارس و پارس جنوبی نصب شود . و من الله توفیق .

15. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    يك ضرب المثل قديمي مي گه :
    گشتيم نبود نگرد نيست
    حالا ربطش به صدرا :آقا چه قدر نشستيم حساب كرديم كه با قراردادهاي آنچناني كه صدرا بسته اين مي شود وآن مي شود آيا شد فقط بهانه پشت بهانه و متاسفانه فقط باعث گير افتادن سهامدار ها با خواب وخيال سود هاي واقعي كه غيب مي شود در اين سهم شد
    چقدر دوستان زيادي اين سهم را تكنيكال بررسي كردند وگفتند الان تمام ميشه نزولش فردا تمام مي شه نزولش ،اين صعود موج ال است ومي رسد به آنجا كه حق اين سهم است اما چه شد فقط نوسان گيري بود كه روي اين سهم تا الان بهترين جواب را داده است ونه تحليل با زحمت
    الان هم اگر هزار تا خبر فاندامنتال وتكنيكال بگذاريد كه اين سهم مي خواهد بتركد واز اين حرف ها در كت من يكي نمي رود چرا ؟
    چون در اين سهم 2 گروه تصميم ساز اصليند وتا آنها تصميم نگيرند هيچ تحليلي جواب نمي دهد گروه اول سهامدار عمده و گروه دوم حقوقي هاي نوسان گير كه عملا به هم وابسته اند
    واقعا اين سهم بدترين سهم براي روي اعصاب آدم بودن است

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    هزار تا سكو هم كه نصب نشود ، ده هزارتا جرثقيل هم كه نصب شود اما همه وهمه فقط نصيب سهامدار عمده اين سهم است وبس وتبليغات براي خودشان و هيچ ناني براي من سهامدار منتظر براي يك ونيم سال كه نمي شود هيچ وفقط ضرر نصيبمان مي شود
    همه و همه تبليغات خاتم
    اما چقدر از سرمايه من سهامدار پارسال از دست رفت در كنار از دست رفتن ارزش پولم به علت تورم و بدتر از همه اعصاب له و خورد شده كه تحمل خود را نداري چه برسد به ديگران
    ومهمتر از همه شكست شدن خيلي از اصول كه فكر مي كردي مهم است
    خاك بر.....تصميم سازان صدرا

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 22 مهمان ها)

1. amin h،
  2. Arian02،
  3. کاشان2