نماد خصدرا یکی از اشغالترین سهامهای بورس ایران است البته اینگونه نبود و حالا شده
وضعیت شرکت خوب اما مدیران دزد انهم نه دزد معمولی دزدی که صاحبخونه را با خونه و کل لوازم میدزده
کدامین شرکتی را دیدید که هر روز مدیرعامل یباید از سهم خودش بد بگوید
کمتر گزارش مالی مردود و مشروط میشود
http://codal.ir/Reports/Exports/RusD...Y1Zw%3d%3d.pdf
کدامین شرکتی را دیدید که 3100000000دلار کار داشته باشد انوقت مدیر عاملش بگوید که ما 1000000 سهم اذراب را فروختیم و گزارشمان و پیشبینی مان به هم ریخته اخه مردک 1000000×350 هم بگیریم میشود 350000000تومان که بر1500000000تعداد سهم تقسیم کنیم میشود سهمی 4 ریال یا خود یارو ... یا مردم را ...
کدامین شرکت را دیدید که هر روز بیایند بگویند که ما فلان کار را برداشتیم و با افتخار بگویند که این کارا را کردیم از ان طرف بگویند سهامداران ما بد بختیم
کدامین شرکت را دیدی که مبلغ 400000000 تومان توی گزارشهای شرکت از سود خالص گم شده باشد
میدانید یعنی چه یعنی سهمی 260 تومان سود خالص
http://codal.ir/Reports/Exports/RusD...Y1Zw%3d%3d.pdf
طیب جان انوقت روزگار ما چگونه شده که خوشحالیم و دعا میکنیم که خصدرا 20 تومان سود اعلام کند بخوره توی سرشون
هر جا که صحبت میکنند میگویند که ما اصلا وضعیتمان خوب نیست ساختمان که امور سهام شرکت هست برای ما نیست مردک مگر خصدرا توی کار ساختمان هستید که هی ساختمان را که ماکس 90000000000 قیمت داره میگویی انطرف 14000000000تومان پول شرکت معلوم نیست(بند 11 گزارش) کجاست زنگ که میزنیم میگه ما یک شرکت استراژیک هستیم همه چیزا را نمی توانیم بیاریم میدانید با این مبلغ یک شهرک میشود خرید
همه میدانیم که خصدرا وضعیتش خوبه از ما بهتر هم سازمان بورس و سازمان حسابرسی پس وام و افزایش سرمایه هم ندارند اخه همه که همانند مدیر عامل ... نیستند که ندانند وضعیت شرکت به این خوبیه انوقت وام بدهند
تکنیکال سهم خوب وضعیت شرکت عالی اما مدیران شرکت دزد دزد خدا را شکر که مردان خدایی هستند و اینگونه عمل میکنند اگر ادمای عادی بودند چیکار میکردند که بدتر از این نداریم
شخصا سهامدار خصدرا هستم با 7000000 سهم قیمت تمام شده در خرید و فروشهایم 135 است
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
طیب خان
حواسم به تاریخش بود اگر به پست قبلی من دقت کنید مد نظرم این بود که این مطلب را برسانم زیاد به حرف وشایعه نمی توان اعتماد کرد وشاید باز عده ای قصد آسانسور بازی روی سایر سهام وابسته به تجهیزات را داشته باشند
ضمنا من برای امسال اعتقاد به سود حداقل40 تومان که تا 90 تومان هم جا ی افزایش دارد(تازه بعد از کسر 60 میلیارد تومان هزینه مالییعنی اعتقاد به سود عملیاتی 80 تا 130 تومان دارم)، دارم ولی متاسفانه ثابت شده اعتقاد ها در بورس همه شکسته می شود
نظر نظر ضد ولایتی های حاکم بر سهم است ونه اعتقاد به ......
این همان پست مورد اشاره است
البته گاهي اوقات ن..بورسي ها از اين صفحات شايعه در مي آورند اميدوارم اين نباشد
وز مجمع همه با هم یک صدا :
مرگ بر ضد ولایت فقیه
سپهری, محمد صالحی, مهربان, مهرداد, ناظم
متاسفانه اقای صالحی تحلیلهای افرادی مثل شما بنده و امثال من را به نابودی کشید با تبلیغات بیجای شما در سایت همسایه یادم هست روی 280 تومان و شروع موج سه بزرگ که همیشه از ان دم میزدی و موج سه که هیچگاه نیومده واقعا باعث تاسف است چون قبل از مدیر عامل بقول شما.....امثال شما خیانت بزرگتری مرتکب شدی توبه برای چنین روزهاییست شفاف باشیند شما روی 240 تومان چندین بار گفتی وارد شده ایی اما الان دم از خصدرا با قیمت تمام شده 135 تومان میزنی دنیا کوچک است
اگر با تحلیل من خریدید پس باید به تحلیلهای من ایمان داشته باشید که انهم از خرید و فروشهای قبلی من است پس باید بکام که نزدیک 3000000 سهم در قیمت 60 تومان اعلام کردم و خودما کشتم و همان زمان اعلام کردم 400 یادتان باشد یا خصدرای 60 تومانی که تک سهم شدم را یادتان باشد و 300 هدف دادم یا تک خصدرای 150 شدم گفتم 500 که تا 420 رفت را فراموش نکردید یا همه دم از خصدرای 700 میزدند در 310 گفتم تا 160 میریزد را هم باید فراموش نکرده باشید این اخریهم زمانی که خصدرا را تک سهم در 150 شدم را باید به یاد داشته باشید که تک سهم شدم همه دم از 100 میزدند اما اخرین خریدم را اشتباه کردم 240 فروختم 225 خریدم و 275 فروختم و 240 باز سوار سهم شدم که ماندم و حتی در 155 باز خریدم اگر از اول بازی بودی که خیلیها بودند الان اینگونه نبود من اخرین خریدم را اشتباه کردم البته خودتان دیدید که چگونه شد که متن بالا را زدم مشکل از تحلیل نبود از مدیریت بود اما من تحلیلگر هستم و باید اینگونه رفتار نمیکردم
یادمه دبستان که میرفتم هر زمان نمره خوبی می اوردم خودم بودم اما هر زمانی که نمره کم بود معلم نمره کم داده بود
من به تحلیل خود ایمان داشتم و هنوز هم دارم اما ینجا بورس است و همه چیز 100 درصد نیست
ایا اگر خصدرا میشد 500 شما و یا دوستی می امدید میگفتید که محمد جان تشکر که تا حالا اینگونه نبوده که حالا که ضرر کردید ...
و ایا باید چشم بسته از روی دست کسی کپی برداری کنید و اگر گرفت که هیچ اگر نگرفت ...........
البته این را هم بگویم که اقای msalehi_1979 حق استادی بر گردن من دارند و متن بالا را هم برای دوستانی نوشتم که در پیغام خصوصی مطالبی را گفته بودند
اقای msalehi_1979 خیلی خیلی در روند فاندامتال و تکنیکال کمک بنده بوده و یکی از بهترین فاندامتال کارهای ایران هستند این را جدی میگویم
اقای msalehi_1979 من نمیدانستم که تحلیل من در خرید و فروش شما تاثیر داشته و اگر داشته باید به خودم افتخار کنم این را جدی میگم
ویرایش توسط محمد صالحی : 2012/05/08 در ساعت 16:11
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
ما به تدریج برخی از ترفندهایی را که برای فریب دادنمان به کار می روند می آموزیم.اما اگر قدمهایمان را با دقت بر نداریم فهمیدن این امر کمی به درازا خواهد کشید حداقل تا وقتی که تمام پول خود را از دست بدهیم. بازی همان است که بود اما بازیگران همیشه جدید هستند.
چشم داری تو به چشم خود نگر --- منگر از چشم سفید خیره سر
گوش داری تو بگوش خود شنو ---- گوش گولان را چرا باشی گرو؟
بی زتقلیدی نظر را پیشه کن --- هم به رای و عقل خود اندیشه کن
مرد باشد و سخره مردان مشو --- رو سر خود گیر و سرگردان مشو
دید خود مگذار از دید خسان --- که به مردارت کشند این ناکسان
آن عصا کش که گزیدی در سف --0-- پس بدان کو هست از تو کورتر --- ( مولانا )
در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 25 مهمان ها)