click to register
صفحه 40 از 2014 نخست ... 303738394041424350901405401040 ... آخرین
نمایش نتایج: از 391 به 400 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی شاه جهان آواتار ها
    تشکر شده 134 بار در 37 ارسال
    با سلام
    خبری از باز شدن صدرا دارید تو چه قیمتی باز می شود

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید شاه جهان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 855 بار در 185 ارسال
    با عرض معذرت از ناهید خانم چون این خبر توسط ایشان قبلاً ارسال شده و من الآن دیدم . من نمیتونم این پست را حذف کنم

http://news.farakhabar.com/persian/i...51-36&Itemid=7
    شنيده هايي از صدرا ، آذراب ،حفاري و مپنا درکنار فرآوري مواد معدني و ...
    PostDateIconچهارشنبه, 24 فروردین 1390 ساعت 14:05 | فرستادن به ایمیل

فال گوش باز هم تصميم گرفت يك گشت و گذار ديگري داشته باشد به تالار بورس تهران تا ببيند ميان اين همه هياهوي سهامداران چه چيزي براي خواننده هاي اين بخش مي تواند به همراه بياورد .

به گزارش فراخبر به نقل از بورس نيوز، فال گوش باز هم تصميم گرفت يک گشت و گذار ديگري داشته باشد به تالار بورس تهران تا ببيند ميان اين همه هياهوي سهامداران چه چيزي براي خواننده هاي اين بخش مي تواند به همراه بياورد .

بر اساس گزارش بورس نيوز؛ فال گوش خبر آورده که مديران شرکت صدرا در حال حاضر همه اطلاعات و مدارک خواسته شده از سوي سازمان بورس را ارايه کرده اند و تنها در انتظار اظهار نظر رييس اداره نظارت بر ناشران بورسي هستند .

خبر رسيده شرکت فرآوري مواد معدني ايران که ديروز آخر وقت با توقف نماد مواجه شد از يک تعديل سود مثبت 25 تا 30 درصدي برخوردار شده که البته افزايش سرمايه را هم در آينده اي نزديک در برنامه دارد .

فال گوش يک خبر هم از خودرويي ها آورده که ديروز بعداز ظهر کميسيون صنايع و معادن مجلس در مورد دعواي مديريتي خودرويي ها و نحوه معاملات سهام آنها در بازار به بحث و بررسي پرداخته که احتمالاً مشکلي از اين بابت فعلاً براي آنها بوجود نيامده ، البته شايعه شده که طي هفته آينده سهام گروه خودرويي بورس از جمله سايپا ، ايران خودرو و نيز بازگشايي احتمالي نماد سرمايه گذاري رنا مجدد در روندي رو به صعود قرار گيرند .

فال گوش از شرکت تکنوتار هم شنيده که اين شرکت در سال مالي اخير پيش بيني زيان 65 ريالي خودش را در بودجه 89 تا پايان سال با تحقق سود 34 ريالي تغيير داده است .

فال گوش شنيده در هفته آينده نماد صدرا بازگشايي و نماد آذرآب جهت تعديل مثبت حدود 50 درصدي سود بسته مي شود .

در همين گروه فال گوش شنيده طي هفته آينده نماد حفاري شمال براي تعديل 15 درصدي سود بسته خواهد شد .

البته ماشين سازي اراک که شايعه تعديل سود را با خود يدک مي کشد در صورت بسته شدن نماد آذرآب ، حفاري شمال و تشکيل صف خريد سهام در نماد مپنا ، احتمال اقبال مجدد بازار وجود دارد .

يک خبر هم از ليزينگ خودرو غدير رسيده که حسابرس هاي آن قول داده اند تا يکشنبه هفته آينده بودجه سال مالي 90 آنرا ارايه دهند که البته گفته مي شود "ولغدر" در پيش بيني بودجه سال جاري با تعديل منفي بيش از 20 درصدي سود نسبت به سال قبل مواجه است .

فال گوش در آخر ساعت کاري بازار هم شنيد که شايعه افزايش بهره مالکانه دولتي از معادن بي اساس بوده و احتمالاً سنگ آهني ها مجدد روند صعودي در پيش خواهند گرفت .

فراخبر
    ویرایش توسط Brother : 2011/04/13 در ساعت 20:28
    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به انصاف ، عدالت ، مسئولیت و شرافت فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Brother از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال گرگین خان آواتار ها
    تشکر شده 8,167 بار در 1,073 ارسال
    بنده فکر میکنم صدرا زمانی باز بشه که جو بازار منفی باشه
    اینو از اون جهت گفتم که جو بازار داره کم کم با قیمت بالای300تومن صدرا ارتباط برقرار میکنه
    با بازگشایی نماد در قیمت مدنظر احتمال قطع به یقین بازار وشاخص شارژخوبی خواهندشد واستارت حرکت صعودی دیگری خواهد خورد.

صدرا اگر پایین بازشد حتم بدانید که میخواهند سوار بشن.
    پ.ن:رجوع شود به بسته شدن نماد در اردیبهشت سال گذشته جهت شفاف سازی درقیمت260تومن وهمراه شدن سهم با صف20میلیونی جمع اوری ان توسط برادران مخ لص واستارت سهم به سمت420تومن

6. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید گرگین خان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی خراباتی آواتار ها
    تشکر شده 227 بار در 62 ارسال
    بعضی ها برای موج سواری منتظر باز شدن صدرا هستند که این عمل جایز نیست مگر پایین باز شود

اصولا حرکات موجی برای سهمی مثل صدرا که هزاران بار بالا و پایین شده دیگر جوابگوی سود سرمایه نیست

حتی اگر قرار داد ننگین کرسنت هم که بوسیله کردان امضا شده نباید تاثیری در عدم برداشت از ذخایر مشترک با قطر داشته باشد

تنها امید اقتصاد فعلی ایران تلاش برای برداشت نفت و گاز از میادین پارس جنوبی میباشد

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید خراباتی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی شاه جهان آواتار ها
    تشکر شده 134 بار در 37 ارسال
    با تشکر از خبرهایتان
    شنگلاسیون

10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید شاه جهان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال حامد آواتار ها
    تشکر شده 3,648 بار در 1,160 ارسال
    لوله گذاری خطوط اصلی فاز 12 پارس جنوبی پایان یافت
    ۱۰:۱۰ (چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۰)
    رسول فلاح نژاد در گفت و گو با خبرنگار شانا افزود: عملیات لوله گذاری خط لوله a فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی به طول 149 کیلومتر و خط لوله b آن به طول 140 کیلومتر و خط لوله c این فاز به طول 150 کیلومتر با پیشرفت 91 درصدی به پایان رسیده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون عملیات اتصال خط لوله های گاز فاز 12 به سکوهای دریایی و پالایشگاه باقی مانده است که در مجموع حدود 9 درصد از کل عملیات احداث خطوط لوله را شامل می شود.

سرپرست فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی در شرکت نفت و گاز پارس، از ثبت رکورد احداث 2/2 کیلومتر خط لوله دریای در فاز 12 خبر داد و گفت: بر اساس محاسبات، هزینه احداث هر یک کیلومتر خط لوله دریای این فاز حدود دو میلیون دلار برآورد شده است.

وی تصریح کرد: در مجموعه هزینه تمام شده برای احداث سه خط لوله 32 اینچ و سه خط لوله چهار اینچ دریایی فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی حدود 900 میلیون دلار برآورد شده است.

فلاح نژاد از پیشرفت 75 درصدی بخش دریا و 29 درصدص بخش خشکی فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی خبر داد و گفت: پیشرفت حفاری چاه های این فاز از مرز 55 درصد گذشته است.

وی با بیان این که شرکت نفت و گاز پارس به عنوان مجری اصلی توسعه میدان گازی پارس جنوبی به دنبال اخذ مصوبات لازم برای توسعه میدان گازی است، گفت: در صورت تامین به موقع منابع مالی تولید زودهنگام از فاز 12 میدان گازی پارس جنوبی، با ورود گاز در اسفند امسال به خشکی، در اردیبهشت سال 91 طرح تولید زودهنگام از این میدان محقق خواهد شد.

به گزارش شانا، مراحل حفاری 12 چاه سکوهای a و c به وسیله دو سوپر ریگ حفاری در حال انجام است و بخش حفاری این فاز، شتابی چشمگیر دارد.

با برنامه ریزیهای شرکت نفت و گاز پارس، یک سکوی اقماری دیگر پس از اجرای جکت سوم به منظور جلوگیری از افت تولید احتمالی چاه ها در زمان بهرهبرداری و با هدف دستیابی کامل به تولید روزانه سه میلیارد فوت مکعبی گاز در فاز 12 نصب خواهد شد.

توسعه فاز 12 پارس جنوبی، بزرگ ترین پروژه در دست اجرای شرکت پتروپارس است؛ این پروژه که ظرفیت تولید آن معادل 3 فاز پارس جنوبی است، هم اکنون در مجموع 45 درصد پیشرفت دارد که تا پایان امسال این میزان به 50 درصد افزایش خواهد یافت.

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید حامد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 276 بار در 46 ارسال
    دوستان عزيزم
    واقعآ قدر بزرگواري در اين فروم رو بدونيد
    دوست و مديري افتاده و خاكي كه تحليلاش رد خور نداره و براي من 1000 برابر ارزشمندتر از اون ، شرافت اخلاقي و تذهيب نفسي كه از ايشون استنباط كردم اونم با وجود آشنايي خيلي كم مدت با هالي عزيزم
    بازم ميگم قدرشونو بدونيد
    تنكس

14. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید مراليخ از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال HOLY آواتار ها
    تشکر شده 19,438 بار در 1,212 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مراليخ نمایش پست ها
    دوستان عزيزم
    واقعآ قدر بزرگواري در اين فروم رو بدونيد
    دوست و مديري افتاده و خاكي كه تحليلاش رد خور نداره و براي من 1000 برابر ارزشمندتر از اون ، شرافت اخلاقي و تذهيب نفسي كه از ايشون استنباط كردم اونم با وجود آشنايي خيلي كم مدت با هالي عزيزم
    بازم ميگم قدرشونو بدونيد
    تنكس
    مرالیخ عزیزم
    بسیار شرمنده محبتهای بیدریغتون هستم .
    خوشحالم که خداوند این افتخار رو به من داد که دوستانی بزرگوار و نیک نفس چون شما و سایر عزیزان
    داشته باشم
    بسیار ارادتمندم

16. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید HOLY از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 276 بار در 46 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOLY نمایش پست ها
    مرالیخ عزیزم
    بسیار شرمنده محبتهای بیدریغتون هستم .
    خوشحالم که خداوند این افتخار رو به من داد که دوستانی بزرگوار و نیک نفس چون شما و سایر عزیزان
    داشته باشم
    بسیار ارادتمندم
    خواهش
    هر چي گفتم واقعيت بود و دوستان ميدونن من به ندرت همچين اظهار نظرهايي ميكنم
    خيلي از دوستان شاهد بودن ؛ شايد اونايي كه با صدرا همراه بودن بيشتر ؛ كه در
    طوفانهاي صدرا (به عنوان حساس ترين سهم) چه بي اخلاقي هايي صورت گرفت از باسوادترينشون تا بي سواد ترينشون !!!
    و شايد بدونن از هر دو طيف كه اسم نبرم (بخصوص باسوادترينهاشون !!! ) چه بي احتراميهايي كه نشد - كه اينجا ارزشمندي شما دوست باسواد ، دركرامت نفس و افتادگي در مقياس معني پيدا ميكنه ... البته بارها گفتم سعيد درخشاني اون تالارم نمونه خوبي برا ارج نهادنه
    به هر حال خيلي مستفيد ميشيم هالي جان و تعارف نبود
    تنكس

18. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید مراليخ از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال HOLY آواتار ها
    تشکر شده 19,438 بار در 1,212 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مراليخ نمایش پست ها
    خواهش
    هر چي گفتم واقعيت بود و دوستان ميدونن من به ندرت همچين اظهار نظرهايي ميكنم
    خيلي از دوستان شاهد بودن ؛ شايد اونايي كه با صدرا همراه بودن بيشتر ؛ كه در
    طوفانهاي صدرا (به عنوان حساس ترين سهم) چه بي اخلاقي هايي صورت گرفت از باسوادترينشون تا بي سواد ترينشون !!!
    و شايد بدونن از هر دو طيف كه اسم نبرم (بخصوص باسوادترينهاشون !!! ) چه بي احتراميهايي كه نشد - كه اينجا ارزشمندي شما دوست باسواد ، دركرامت نفس و افتادگي در مقياس معني پيدا ميكنه ... البته بارها گفتم سعيد درخشاني اون تالارم نمونه خوبي برا ارج نهادنه
    به هر حال خيلي مستفيد ميشيم هالي جان و تعارف نبود
    تنكس
    مرالیخ عزیزم
    ممنونم،حقیقتش شرمنده شدم و نمیدونم جواب لطف صمیمانه شما رو چطور بدهم
    فقط میتونم عرض کنم ،بسیار سپاسگزارم دوست خوبم
    و ارادتمندم

20. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید HOLY از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)