....با سلام فراوان و ارادت بی پایان خدمت سرورم طیب عزیز....
....من فعلا مشغول خواندن دروس خارج هستم اون فقره الف مغفول هم از نتایج پست شب هنگام است....دیگه پیری و هزار مصیبت.....
...خدارو شکر که فقط پا در گلیم ایشون رفته پا در شلوارشون نکردیم که این مهم هم از نتایج سحر است....
..بنده از اون تایمی!!! که صدای زیبا و لهجه شیرین و ارام شما رو شنیدم این دریای ارادت و دوستی من جز بر ساحل بزرگواری شما موج نمیزنه....چه کنم که صخره های هجران و جفا بر این ساحل دل این موج بیتابو میشکافه...وگرنه شوق دیدار تاب و امان از بنده گرفته....
....طیب جان 60 تومن پیشکش..6 تومن اعلام کنه یه پیک بزنه تا 255 من اینا رو بدم دست اهلش زحمتو با دوران طلایی و مشعشع این سهم در سنه 94 کم کنم که ایوب هم به ستوه اومد از این انتظار...
....طیب عزیز.....این تغییرات بنیادی بنیاد بچه های سهامدارو از جا کند....مساله این نیست که چیزی داره تغییر میکنه....مسکل اینجاست که قرار نیست این تغییرات مثبت به صورت سود خودشو نشون بده....باور کن این نیمچه حمایت خنک و نیمدارم تو رودربایستی اون 4 تا شهید و 6 تا جانباز مجمع (روحت شادو پر فتوح زامبروتا)و اون ایلی که هرروز تو این فروم و سایر فرومها ابا و اجداد بزرگواران رو مالش میدادن انجام میشه....آآآممآآآ...طیب عزیز و برادر بزرگ من....مساله اینجاست.....احساس من میگه که اینبار یه نقطه عطفی خواهد بود و انشالله حداکثر تا تیرو مرداد بچه ها حداقل از ضرر خارج خواهند شد...حالا من مثل خودت نمیتونم بصورت علمی و با تانژانت سینوس نشون میدم ولی جمع بندیش اینه که فعلا سهم تو پاچه امونه....
....طیب جان...محبتی کن و بنا به امانت پیغامی رو به تو که میدونم و مطمینم و احساس میکنم و میدونم حس درستیه از بندگان صالح خدا هستی به حسن قلی برسون و فرمایش کنید که مهربان بارها و بارها مطالبتو میخونه....طیب جان....حسنقلی از ذخایر هستش...
.....ما هم نشستیم پای این نت و چشممون به خبرهای دوستان و بویژه عزیزی مثل تو و دوست فرته مهربونمون حمید یه عالمه عدد هست که هر ازگاهی خودی نشون میدنو خبری از غیب بیرون میارنو میپاشن رو صفحه سایت....وکفی بالله حسیبا....
...و طیب عزیز...فارغ از این بالا و پایین شدنها..آقا ارادتمندیم....