باسلام:
دوستان عزیز بدلیل بسته بودن صدرا امروز تنی به آب آذراب زدم .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز بدلیل بسته بودن صدرا امروز تنی به آب آذراب زدم .و من الله توفیق .
با اين استقبال از اذراب صدرا بالاي ١٨٠ باز نميشه
باسلام:
با توجه به بسته بودن صدرا و رویکرد بناچار علاقمند به تجهیزاتی ها به عنوان یک شخصی که در تمام تجهیزاتی ها در زمانهای مختلف فعالیت مطالعاتی در مورد آنها نموده ام و از فعالان سهمشان بوده ام : خدمت دوستان عرض می کنم آذراب به چند دلیل پسر خلف صدرا است و بنده تصور می کنم پس از جمع آوری بالای ده میلیون سهم آذراب صف خرید آن شکل خواهد گرفت و این شاید با آغاز معاملات فردا در پیش سفارشات باعث تکرار حکایت امروز رمپنا باشد (منظورم ساعت 8:30 است) در هر صورت پس از آن معاملات هیجانی مپنا در پایان کار با حجم معامله 13/5 میلیونی به صف خرید رفت و آه از نهاد فروشندگان در آورد .البته بنده دیروز قصد دادن اخطار را داشتم ولی چون در مپنا بیش از یک یا دو روز ورود و خروجم طول نمی کشد .به خودم اجازه دخالت ندادم .ضمنا این دوستمان نظرش این بوده که در این مقطع صدرا بیش از 1800ريال سود اعلام نمی کند و بنده نیز تایید می کنم(شوخی).و من الله توفیق .
باسلام وعرض ادب وبا احترام وافر
خب شما شوخی فرض کردید ولی بنده جدی عرض میکنم که صدرا در طول زمانی سود سازی خود در 2الی 3سال بعد 1800ریال سود میتونه اعلام کنه
شرکت های پیمانکاری با افزایش حاشیه سود و افزودن قراردادهای جدید روند سود سازیشان تصاعدی پیش میرود .
حالا عده ای میخان سهامشونو مفت بفروشند بخودشان مربوط است و یا عده ای میخواهند قیمت صدرا بقیمت یه آدامس هم نباشه و آبروی ..............................
را ببرند باز هم بخودشان مربوطه
سال قبل سال جهاد اقتصادی تبدیل شد به سال افت قیمتی سهام شرکت های تجهیزاتی !!!!!!!!!!!! عجب جهادی بود (جهاد اصغر)
امسال هم سال حمایت از تولید ببینیم بازهم گزارشات صدرا غیر واقعی و کاملا دستکاری شده خواهد بود و قیمت آن در راستای حمایت از تولید؟!!!!!!!!(جهاد اکبر)
.................................................. ............
alman, behnam, felfel, hamid672003, majidsa, nikoo100, خصدرا, رامین آرتی, سپهری, کورش
باسلام:
خدمت دوست عزیز خودم عارضم که در مورد سود اونم در 2 الی 3 سال بعد بنده به بالاتر از اینها فکر می کنم .در مورد خرید و فروش هم هر کسی مختار است مالشو هر کار که بخواهد بنماید .سال جهاد اقتصادی که تاثیر خودش را تا دو یا سه سال بعد نشان خواهد داد .و حمایت از کار و تولید و سرمایه ملی هم انشاالله بزودی صورت خواهد گرفت . ساختن جامعه را از خودمان آغاز کنیم .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عزیز یادتان هست که همیشه به افرادیکه ادعا می کردن نوسانگیر هستند ! بنده پاسخ می دادم آخر عاقبت نوسانگیری ورشکستگی است .در مورد فاذر هم خدمتتان بگم که شواهد امر و تمامی آمارها نشان از رشد را می دهد و تنها اون 2.5 میلیون آقای حقوقی که قصد نوسانگیری دارد باعث افت الان است و بزودی منتظر صف خرید فاذر هستیم .و من الله توفیق .
گزارش حسابرس صدرا حاکی از شناسایی زیان نبود
وی درباره علت توقف و زمان بازگشایی نماد معاملاتی شرکت های صدرا، ایران خودرودیزل، پتروشیمی اصفهان، داروگر، تولی پرس و بانک گردشگری، گفت: در مورد شرکت صدرا گزارش های مالی با اظهار نظر مردود حسابرس مواجه شده و طبق دستورالعمل تا زمانی که نظر حسابرس در مورد صورت های مالی پایان سال مالی اخیر حداقل به مشروط باز نگردد نماد معاملاتی آن متوقف خواهد ماند.
در مورد "خصدرا" گزارش مردود حسابرس به معنای آن بوده که در یک بخش از سود شناسایی شده یا بحث درآمدی شرکت موافقت صورت نگرفته بنابراین زیانی نبوده که شناسایی شود و حسابرس بگوید قبول ندارم.www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=67461
اقا پنج روز هنوز تموم نشده نكنه صفرشو نديدي ٥٠ روز بوده خبر خوشي نيامد كه نيامد
هدف فقط خسته ونا اميد كردن سهامداران است وبس
حتي اگر همه عالم را به شركت صدرا بدهند هدف فقط فقط بيچاره كردن سهامدار است
سال توليد ملي وحمايت از سرمايه ايراني به لطف مديران صدرا و هيات مديره حاكم بر آن در حال تبديل به سال اوج فلاكت و ذلت سهامداران شركت صدرا مي شود
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 12 مهمان ها)