باسلام:
دوستان عزیز همه در جریان هستند بنده فقط مطلب می نویسم و در اکثر مواقع هم به مواردی اشاره می کنم که چشم دیده است و امور در حال انجام است (یعنی کاملا بر اساس واقعیت جاری)و نه اینکه حرف باشد و گوش شنیده باشد .حالا شما اگر مطالب بنده را خوانده باشی بخوبی می دانی که در تمامی موارد توضیح مورد نظرم را بیان کرده ام و صد البته بنده اگر هم بخواهم نمی توانم به کسی کمتر از گل بگویم .ضمنا شما همین چند پست اخیر بنده را بخوانید تا ببینید که قبل از مصاحبه ایشان بنده مطلب چک نویس (نوت پیش از سخنرانی)او را در اینجا قرار داده ام .وای که چقدر خندیدن در مجمع صدرا برام شده مثل دیدن تصویر در آینه .و من الله توفیق .
البته كه اعتصام قصد ديگه ايي داره ميخواست پول كشتي رو هاپولي كنه نشد رفت سراغ تاثير نرخ ارز قبلا تو يه مصاحبه ديگه گفته بود لوازم رو خريديم تاثير نداره اينا اصل خود جنسن زرد زرد
اقا حميد اين پنج روز تمام نشد
باسلام:
دوستان عزیز امروز بورس بیش از 270 واحدمنفی بود و طبیعی است که سهامداران امروز را با استرس زیاد سر کنند و اخبار نا خوش نیز برای همین زیاد شده است . باید همانند گرگ باران دیده عمل نمایید تا در آینده از عمل خود خرسند شوید .ضمنا بنده هرگز به کسی نگفتم که چه بکند یا نکند .و همانطور که از کسی درخواست طلبی ندارم بدهکار هم نیستم ولی حاصل تحقیقات خود را به رایگان در اختیار شما قرار داده ام تا هم خدا خشنود باشد و هم صابرین . در ضمن با نرخ امروز صدرا حتی نمی توان یک پنجاهم تجهیزات در اختیار صدرا را خریداری نمود .و دوباره یاد آوری می کنم که : در صدرا چه هزینه ای صورت گرفته و چه تسعیر ارزی رخ داده که اکنون با سودش دولت به او بر نخواهد گرداند .و همانطور که قبلا گفتم اگر سود 90 صدرا به هر میزان کاسته شود باید بر سود 91 به همان میزان تاثیر مثبت بگذارد وگرنه حسابها درست از آب در نمی آید . و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/06/09 در ساعت 11:42
سلام؟!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه استناد شما به مصاحبه های این نامدیرعاملست باید عرض کنم سخت در اشتباهید ایشون ده ها مصاحبه های متناقض انجام داده اند که صغیر و کبیر همه را بهتر از بنده میدانند
اگه رو تحلیل است تحلیلتونو ارائه فرمایید تا بررسی کنیم
اگه مدیر عاملی بخاد حساب سازی کند و گزارشات شفاف ندهد مقصر تحلیگر است یا .................................؟!!!!!!!!
طبق مصاحبه قبلی ایشون در مورد درصد فیزیکی قراردادها باید حداقل 60تومان سود سازی شود آیا مصاحبه قبلی ایشونو قبول کنیم یا مصاحبه فعلی کدومش را؟!!!!!!!!!!!!!!
مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) از انجام توافقات نهایی برای ساخت دو دکل خفاری دریایی توسط این شرکت خبر داد و گفت: در انتظار مصوبه نهایی در این زمینه هستیم.
مهدی اعتصام در گفتوگو با خبرنگار مارین نیوز افزود: این دو دکل حفاری به سفارش شرکت پشتیبانی، ساخت و تهیه کالای نفت تهران ساخته خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه «این قرارداد به پنج سال قبل برمیگردد»، گفت: علیرغم توافقات انجامشده این پروژه دچار مشکلات قراردادی، حقوقی و گشایش lc بود که با پیگیری وزارت نفت، زمینه رفع آن فراهم شده است.
به گفته اعتصام، پیشپرداخت این قرارداد 5 سال قبل داده شده بود؛ اما با تغییر lc مسیر تأمین مالی پروژه دچار مشکل و تأخیر جدی شد.
وی افزود: جلسات نهایی در این زمینه با کارفرما برگزار شده و تنها ابلاغ مصوبه نهایی باقی مانده است.
اعتصام که مدیریت کنسرسیوم ساخت جکآپهای خفاری در داخل را نیز برعهده دارد؛ در مورد سرنوشت ساخت 12 جکآپ که سال گذشته از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) مطرح شده بود، گفت: این پروژه نیز علیرغم دستور مقام معظم رهبری در ابتدای سال گذشته و در جریان بازدید از عسلویه برای نهضت تأمین دکلهای دریایی در داخل، همچنان دچار مشکلات مالی است.
مدیرعامل صدرا با اشاره به سرمایهگذاری سنگین مورد نیاز برای تأمین مالی این پروژه گفت: در این زمینه، مذاکرات زیادی با چینیها و نیز بانکها و شرکتهای سرمایهگذاری داخلی انجام شده؛ اما هنوز نتیجهای حاصلی نشده است.
گفتنی است، طبق برآورد کنسرسیوم تشکیل شده در ایدرو هزینه ساخت هر دستگاه دکل حفاری دریایی 160 میلیون دلار پیشبینی شده است که بر این اساس، ساخت 12 دکل دریایی به سرمایهای بالغ بر دو میلیارد دلار نیاز خواهد داشت.
نگرانی از گاهش پروژههای ساخت
مدیرعامل صدرا در ادامه این گفتوگو با اشاره به پیشرفت پروژههای ساخت جکت و سازههای دریایی برای فازهای 35 ماهه پارس جنوبی گفت: فعالیتهای ساخت جکت این پروژهها تا 5 ماه آینده در شرکت صدرا و دیگر یاردهای فراساحلی در بندرعباس و خرمشهر پایان خواهد یافت.
وی با بیان اینکه «با پایان این پروژهها ظرفیت زیادی از یاردهای ساخت سازههای دریایی خالی خواهد شد»، تأکید کرد: وزارت نفت و دیگر دستگاههای مسؤول باید هرچه سریعتر نسبت به تعریف پروژههای جدید اقدام کنند که ساخت جکآپهای حفاری دریایی که هم نیاز جدی در کشور برای ساخت آنها وجود دارد و هم اشتغالزایی بسیار بالایی خواهد داشت؛ یکی از مهمترین گزینهها خواهد بود
حسام حسيني
شماره عضويت: 5343
عضو شده در: جمعه، 25 ارديبهشت 1388-15:28
سپهسالار نوشته است:
مدیرعامل صدرا در ادامه این گفتوگو با اشاره به پیشرفت پروژههای ساخت جکت و سازههای دریایی برای فازهای 35 ماهه پارس جنوبی گفت: فعالیتهای ساخت جکت این پروژهها تا 5 ماه آینده در شرکت صدرا و دیگر یاردهای فراساحلی در بندرعباس و خرمشهر پایان خواهد یافت.
يه روده راست تو شكم اين آقا نيست
اتمام پروژه هاي ساخت جكت و سازه هاي دريايي فازهاي پارس جنوبي به معني شناسايي درآمدي بيش از 2000 ميليارد تومان ( با توجه به افزايش نرخ ارز رسمي و تعديل قراردادهاي پارس جنوبي كه بر اساس دلار منعقد گرديده) است كه با همان حاشيه سود 13٪ و ساير قرار دادهاي شركت بالاي 300 ميليارد تومان سود ناخالص بايد شناسايي بشه
50 ميليارد هزينه مالي
15 ميليارد هزينه اداري عمومي
30 ميليارد ذخيره كشتي هاي 63 هزار تني+20ميليارد ذخيره مطالبات + 20 ميليارد ذخيره تسعير ارز+15 ميليارد هزينه هاي تحميل شده ديگه كه ديگه واقعا به ذهنم نميرسه هزينه اي بخواد علاوه بر چيزايي نوشتم اضافه كنند در بودجه 91
در اين حالت صدرا بايد 100 تومان اعلام كند!!!
نه اينكه بنده بگويم 100 تومان اعلام ميكند خير بنده ميگويم بر اساس صحبت اين اقا مبني بر تموم شدن كار آفشور پروژه هاي پارس جنوبي تا 5 ماه ديگه صدرا بايد براي سال 91 در بدترين شريط 100 تومان سود اعلام كند در حاليكه احتمالا فقط يه صفر ناقابل ازش بزنند و در بهترين حالت 10 تومان به بورس اعلام كنند
اين شركت از سوء مديريت و فساد رنج ميبرد
اینم نظر با سابقه ترین و بهترین تحلیلگران بازار سرمایه جناب حسام الدین حسینی
دوستان و سرورانم اجازه فرمایید تا گزارشات بیاد بعدا در مورد گزارشات بصورت دقیق بررسی خواهیم کرد
چطور امکان داره شرکتی که تمامی قرارداد هاش بدلار باشه و از بابت تسعیر ان متضرر شود آیا از نرخ ارز مرجع هم پایین تر فروخته است؟!!!!!!!!
در بودجه بندی سالیانه دلار را چند لحاظ کرده است؟!!!!!!!!!!
مگه در مصاحبه های قبلی این نامدیر عامل نگفته بود که کالا و تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و هیچ تاثیری بر صورت های مالی شرکت ندارد؟!!!!!!
واقعا یه روده راست تو شکم این فرد نیست که نیست ..........
سلام بر طیب عزیز
فقط می خواستم این مطلبو عنوان کنم که صحبتهای اقای اعتصام برای من هم اصلاً دیگه ارزشی نداره. در این مورد کاملاً مطمئنم که بسیاری از دیگر سهامداران هم براین نظرند.
ما هم منتظریم تا ببینیم هدف اعتصام چیه....
اما یک مسئله ای هم که برای من جای سوال شده، عرضه های اخیر حقوقی در نماد فاراکه. من مرتب تو فکرم که این عرضه ها چه ارتباطی به بازگشائی صدرا داره. شما به ارتباط این دو معتقدید یا نه؟