حقوقیها آماده شدند برای خرید صدرا .عرضه روزهای قبل وامروز سهامها تهیه نقدینگی برای صدراوتجهیزاتیهاست .
حقوقیها آماده شدند برای خرید صدرا .عرضه روزهای قبل وامروز سهامها تهیه نقدینگی برای صدراوتجهیزاتیهاست .
نظر مديرعامل صدرا
در رابطه با اعلام پيش بيني جديد هر سهم صدرا، مهدي اعتصام مديرعامل اين شركت در گفت وگو با فارس اظهار داشت: همه واقعيت هاي صدرا به طور شفاف اعلام شده و بودجه جديد شركت حاوي آخرين وضعيت اين شركت است.
وي دربرابر اين سئوال كه برخي شايعات حكايت از اعلام تعديل بيش از 13 و حدود 20 توماني هر سهم حكايت داشتند تصريح كرد: با توجه به ارايه اطلاعات جديد و رسمي اين گونه شايعات تكذيب مي شود و آمار و ارقام ارايه شده گوياي واقعيت هاي صدرا است.
اعتصام در واكنش به اين پرسش كه مجمع سالانه شركت و موضوع افزايش سرمايه چه زماني برگزار و اعمال خواهد شد پاسخ داد: با توجه به اتمام سال مالي منتهي به اسفند 89، مجمع سالانه صدرا در مهلت قانوني و حداكثر تا پايان تيرماه برگزار خواهد شد.همچنين موضوع افزايش سرمايه شركت يكي از برنامه هاي سال جاري ماست كه در زمان مناسب عملي خواهد شد.
با سلام
جناب مرالیح
والله از شروغ بازار منتطر بودم شما یک پست در مورد صدرا بزنید
تنکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسس
جناب مرالیخ
ما صدرا را باپستهای شما می شناسیم
تنکسسسسسسسسسسسسسس
بابا تنكس تنكس تنكس ... كشتيد مارو ، عقربو ، بچه مارو ...
واما صدرا .. به قول دوستي :
یه زمانی وقتی صدرا میبست،
همه قیمت بازگشایی روی 500-600 میدادند چرا؟؟؟ چون خیلی ها سوار بودند
این بار خیلیهــــــا روی 260-270 قیمت میدن چرا؟؟؟ چون خیلیهارو پیاده کردند و همه دوست دارند دوباره سوار بشن
جناب مرالیح
من شنیدم که دو روزی که تجهیزاتیها منفی بودند دستوری بوده که صدرا زیر 300 باز شود
محدوده 270-260
البته هر چه بالاتر بهتر
نصف حجم مبنا صدرا در سبدم دارم
جناب مرالیخ
شرمنده حجم مبنای صدرا 20 هزاز تا بود نه ؟درست میگم
پس چرا صدار باز نمیشه؟
فکر کنم دیگه امروز بازنشه