ببخشید خسته شدم و اجازه دهید فقط قبل از اینکه دوستان نظرم را بپرسند خودم بگم : بله درست فهمیدید دزدی گرگی تو روز روشن .خب اینجوری است دیگه بنده که از اعمال وقیح ایشان خجالت می کشم .
ببخشید خسته شدم و اجازه دهید فقط قبل از اینکه دوستان نظرم را بپرسند خودم بگم : بله درست فهمیدید دزدی گرگی تو روز روشن .خب اینجوری است دیگه بنده که از اعمال وقیح ایشان خجالت می کشم .
درود به همه ی دوستان صدرایی. اگه قراره کاری برای حمایت از سهامدار جزئ انجام بشه و همه با هم دست به دست هم بدیم و تا در هیات مدیره جایی دست و پا کنیم و از حق خودمون در مقابل این حساب سازیها دفاع کنیم فقط تا مجمع وقت داریم که کاری انجام بدیم.وگرنه دوباره مجمع و دوباره قولهای پوچ و واهی و دوباره خام شدن با چند درصد رشد احساسی و بی پایه.که اینا فقط مقطعی و زود گذره و دوباره روز از نو روزی از نو و دوباره انتظار تا مجمع بعدی سال اینده.در ضمن انتظار کشیدن تا امدن حسابرسی جدید هم اشتباه محضه چون تا مجمع هیچ خبری نمیاد بیرون تا بتونن تو مجمع دوباره عملیات شستشوی مغزی رو به نحو احسنت انجام بدن هر چند با مظلوم نمایی .پس فقط یه یا علی میخواد که از وضعیت نجات پیدا کنیم.
توقف نماد صدرا تا زمان ارسال گزارش مشروط یا مقبول سال 90 این شرکت از سوی حسابرس ادامه خواهد داشت.مهدی اعتصام مدیرعامل صدرا در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد:سازمان بورس در حالی از تاریخ 20 اسفند سال گذشته نماد صدرا را متوقف کرد که از شرکت درخواست ارائه گزارش مشروط یا مقبول حسابرس از عملکرد سال 90 را داشته است، بر این اساس حسابرس در حال تهیه این گزارش است که تا پایان خرداد ماه نیز برای ارائه این گزارش مهلت قانونی دارد.
او در خصوص زمان بازگشایی نماد صدرا گفت: تمام تلاش خود را می کنیم تا با ارسال گزارش تایید شده حسابرس تا قبل از برگزاری مجمع سالانه ،نماد صدرا بازگشایی شود.
این مقام مسئول در تشریح آخرین وضعیت پروژه های صدرا خاطر نشان کرد: پروژه های مربوط به کشتی سازی در صدرا با پیشرفت خوبی در حال انجام است که به طور جدی دنبال می شود. وی افزود: مهم ترین مساله در صدرا به مسایل مالی شرکت و بودجه سال 91 مربوط است چراکه هزینه های مالی تحت تاثیر تسعیر نرخ ارز قرار گرفته است و درآمد هر سهم را در سال جاری و نیز صورت های سال مالی 90 متاثر خواهد کرد.
اعتصام ادامه داد: نوسانات نرخ ارز هزینه های مالی صدرا را با افزایش مواجه خواهد کرد و پیش بینی ابتدایی ما از بودجه سال جاری و نیز صورت های حسابرسی شده در سال 90 اعلام زیان برای هر سهم است.وی در ادامه با انتقاد از توقف طولانی مدت نماد صدرا افزود:با توقف طولانی مدت صدرا تنها سرمایه سهامداران در این نماد راکد مانده است که به زیان سهامداران حقیقی است.
گفتنی است،نماد صدرا در حالی از تاریخ 20 اسفند ماه 90 متوقف است که شرکت هنوز گزارش سال 91 را به بازار منعکس نکرده و در آخرین اطلاعات ارسالی در خصوص عملکرد سال 90 با پیش بینی سود 53 ریالی برای هر سهم در دوره 9 ماهه 19 درصد از سود هر سهم را محقق کرده است.[/color]
عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها دلیل پوشش ضعیف صدرا
مدیرعامل صدرا : مشکلی در اجرای برنامه های جاری و آینده صدرا نیست...
مهدی اعتصام مدیرعامل صدرا دلیل پوشش 9 ریالی سود را عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها اعلام کرد ...
مدیرعامل صدرا عمده دلیل پوشش 9درصدی سود در عملکرد شش ماهه را ناشی از عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها اعلام کرد و گفت: به جز این مورد مشکلی در اجرای برنامه های جاری و آینده صدرا نیست.در پی انتشار گزارش عملکرد 6 ماهه شرکت صدرا که با پوشش9 ریال از پیش بینی سود 98 ریالی سال مالی جاری و گلایه ها و اعتراض های سهامداران همراه بود، مهدی اعتصام در گفت وگویی کوتاه با فارس توضیحاتی ارایه کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاران متعددی از طریق تماس و ارسال پیامک خواهان ارایه توضیحاتی شده اند،گفت: در یک کلام باید بگویم که عمده بحث ما لزوم ورود کالاها برای اجرای پروژه ها است که ناشی از عدم ترخیص کالاها و نهایی نشدن اسناد حمل است وگرنه بحث خاصی نیست،به همین دلیل 9 ریال از سود پیش بینی شده محقق شد. وی ادامه داد: به جز این مورد که موجب تاخیر در اجرای پروژه ها شده موضوع خاص دیگری وجود ندارد.
دو مصاحبه در كمتر از 5 ماه يك نكته جالب در ابن دو مصاحبه وجود دارد اقاي اعتصام اعلام كرده كه دليل گزارش ضعيف شركت در 9 ماه عدم ترخيص كلا در گمرك است يعني شركت به ميزان قابل توجه تجهيزات با دلار ارزان حدود 9 ماه پيش با دلار 1100 خريداري كرده و در گمرك گير افتاده
اما در مصاحبه بالا گفته نوسانات نرخ ارز هزینه های مالی صدرا را با افزایش مواجه خواهد کرد و پیش بینی ابتدایی ما از بودجه سال جاری و نیز صورت های حسابرسی شده در سال 90 اعلام زیان برای هر سهم است
ايا اگر تجهيزات را 9 ماه پيش با دلار 1100 خريداري كرده ان هم در حجم بالا و در حال حاظر با دلار 1800كار ميكند باعث زيان شركت ميشود
چرا فاراك و اذراب از اين محل سودهاي شگفت انگيزي اعلام كردند انوقت خصدرا زيان اعلام ميكند
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
دوستان اگر صلاح می دانید قبل از مجمع جهت اعتراض دم شرکت یا در تالار بورس تهران تجمع کنیم واعتراض خود را نسبت به مدیر شرکت اعلام کنیم یائتان باشد حق گرفتنی است وگرنه -----------
..نوشته اصلی توسط sina 100 در سایت تالار بورس
باسلام:
دوستان عزیز اشتباه نکنید بنده هرگز قصد حمایت از شخصی را نداشته و ندارم و تنها به واقعیت می اندیشم و اگر هر دوستی مدرک صحیحی ارائه نماید .بنده آن را خواهم پذیرفت ودر ضمن حتما به راه صحیح که ایجاد یک تشکل سهامدار حقیقی است به شرط همکاری دوستان ادامه خواهیم داد .در ضمن خبر رسیده است که جناب خواجه علی رئیس هیئت مدیره و مالکیت 55 درصدی صدرا فرموده اند که : 1- قیمت از این پایین تر نمی آید 2-پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس عملیاتی شده و در سود آوری تاثیر دارد 3- جدیدا مقداری از فاز یازده را نیز به صدرا داده اند 4- هتل سه ستاره نکا (مروارید و199 اتاقه) حدودا به ارزش صد میلیارد تومان است 4- زمین هتل بوشهر دارای سند شش دانگ 5- ............. بماند برای بعد .همچنین جناب آقای قلی پور مدیر مالی صدرا فرمودند 91 زیان نیست و احتمالا بصورت نماد بسته بعد از 15 تیر به مجمع می رود .و من الله توفیق .
باسلام وعرض ادب
بنده که فرمایشات گوهر بار مدیر عامل رو باور میکنم صدرا باید زیان اعلام کند و هزاران بار باید بگوید ما نمیتوانیم مدیریت کنیم و بلد نیستیم .............................
البته مدیریت روانشناسی رو خوب بلدند ..............................
گزارشاتیکه به مقامات رسمی فرستاده شده رو باید ببینیم چقدر تاثیر گزار خواهد بود و همچنین عملکرد های سهامداران حقیقی در پیش رو
alman, felfel, hamid672003, nikoo100, اشراق, رامین آرتی, سپهری, مهربان, ناظم, کورش
دوستان ما داریم چوب بی لیاقتی مدیر عامل شرکت را می خوریم غلط کرده مدیریت چنین شرکتی که چند هزار سهامدار دارد را قبول کرده است باید استعفا دهد شما را به خدا حداقل روز مجمع باشید و نگذارید مالتان توسط یک عده ای از خدا بی خبر نابود شود فریب وعده های آنان را نخورید آشغال هم خریده بودید 2 برابر شده بود هر روز یک با زی سر سهامدار در می آورند من که صبرم تمام شده برای مجمع لحظه شماری می کنم خدا کنه اعتصام روز مجمع باشه من با او کار دارم
اين مدير عامل هم عوض شه مدير عامله ديگر هم نمي تونه كاري كنه مشكل صدرا كار نيست مشكل صدرا تحريمه كلي بايد هزينه كنه بايد وقت بذاره تا تجهيزات وارد اين مملكت شه صدرا موقعي صدرا ميشه كه تحريمات برداشته بشه شركتاي اروپايي بيان تو ايران قرار داد ببندن و تجهيزات وارد اين مملكت بشه تا صدرا هم بتونه از تكنولوژي كشورهاي اروپايي استفاده كنه و هم تجهيزات با كمترين هزينه وارد اين مملكت شه مشكل سهامدار صدرا هم اينه كه ميخواد يك ساله ره 100 ساله رو بره تموم شد اون دستكاري قيمتي كه ميكردن
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.