....دوستان این 142 زیان برای سال 90 هست...اونوقت سال 91 چند ساخته...
....دوستان این 142 زیان برای سال 90 هست...اونوقت سال 91 چند ساخته...
اخه برادر من سهمی که برای 90 زیان ساخته انتظار داری برای 91 چیکار کنه
خدا به داد روز بازگشایی برسه
چه شود
جناب چندين ساله پارس جنوبي براي ايران تعطيل شده اگر قبلا كاري هم انجام شده زمانه سيد بزرگوار خاتمي بوده پارس جنوبي با اين برداشتي كه قطر داره انجام ميده چند ساله ديگه رسما تعطيل خواهد شد از بركاته اقايونه كه قطر فسقلي با برداشت از پارس جنوبي كه براي ما ايراني ها هست شاخ شده براي دنيا و كار رو به جايي رسونده كه تو روي رو سيه هم واميسته
این رو به اون دوستانی بگید که هنوز تو رویاهای خودشون سیر می کنن وشعار ما می توانیم سر میدن ....
بعد ورشگستگی گروه خودر انکاری گروه دوم اینها هستن ....خدا به داد سهامدارهاش برسه ...
در مورد سید بزرگوار هم فقط همین رو بگم خیلی دلتنگ اون روزها ویک روز ارامش هستم...
خدایا خودت به این مردم ودر اولویت اونها به این سهامدارها رحم کنن که به طور جد میشه گفت مظلوم ترین قشر جامعه ما در حال حاضر هستن....آمین..
با توجه به وضعيت مالي شركت صدرا و بدهي به سيستم بانكي مشكلات زيادي در ارتباط با استفاده از روشهاي فوق وجود
دارد. اعمال تحريمهاي گسترده عليه جمهوري اسلامي باعث گرديده است كه بخشي از مراودات مالي شركت با خارج از كشور
عليالخصوص در ارتباط با انتقال وجوه و برخي از خريدها با مشكل مواجه گردد. با وجود مشكلات مذكور، شركت بدنبال
يافتن منابع جديد جهت انجام امور مالي و بازرگاني خود بوده است كه تا حد زيادي نيز توانسته با بكارگيري تمهيدات و
روشهاي جايگزين نسبت به حل مشكلات اقدام نمايد، هر چند انجام اين موارد هزينههايي فراتر از سيستم بانكي را به شركت
تحميل مينمايد، ولي به مراتب از هزينههاي درخواستي صرافيهاي داخلي پايينتر بوده است. ضمناً با توجه به مذاكرات
صورت گرفته با برخي از بانكها در حال حاضر امكان انتقال وجه از جمله وون كره و يوان چين به برخي از كشورهاي جنوب
شرقي آسيا وجود دارد. بديهي است ادامه شرايط موجود در آينده باعث از دست رفتن بخشي از درآمدهاي شركتها از جمله
صدرا خواهد بود و تنها اقدام دولت در جهت كمك به شركتها از طريق تخصيص ارز در خارج از كشور به ميزان مورد نياز و
ساير اقدامات جبراني، رهگشا خواهد بود.
خاک بر سراینا را ننویسه نمیشه
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بدبختی شروع شد باز این صدرا میاد کل بازار رو به هم میریزه ولی انشاا... که حمایت اساسی بشه و سهامداراش بهترین تصمیم را بگیرند
همش از يه اشتباه تو نماز جمعه شروع شد كاش اون موقع بر ميگشت و ميتوانستن جهت رو عوض كنن يه روزي روحاني تعليق رو پذيرفت تا كار هاي كشور جلو بره
يه ....... اومد حالا هر چي ميخوان تعليق كنن اونوري ها امتياز نميدن
این وسط یکی نیست با ما سهامداران دلداری دبه
به کی بریم دردمون رو بگیم به اعتصام؟ یا کی به رهبر؟
ولی بازم خودم به خودم میگم که لعنت بر خودم باد که خودم کردم
این مملکتی که این جوری از جووناش داره حمایت می کنه
ما از حوونیمون خیری ندیم
خوش بحال پیرها
امروز خیلی پیام زدم
از بس عصبی شدم
باز هم میگم به امید روز بهتر
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)