بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
مال آلوده نشدن در دایره کلمات
همان جا............
کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
زاده که شوند انگار مرده اند.......
باسلام:
دوستان عزیز بنده قبلا هم گفته بودم که انتظار بیش از 3200ريال زیان را از صدرا دارم ولی فکر نمی کردم اینان انقدر بی فکر باشند که پس از آنهمه لاپوشانی به یکباره اسنادی را رو کنن و چنین زیانی را که در کدال قابل مشاهده است یعنی زیان انباشته 3326 ريالی را اعلام کنن وحالا کدام عقل سلیم است که به این نا اقتصاد دانان اعتماد کند .که خودشان بر طبل عدم توانایی خود می کوبند .در هر صورت ضمن اینکه بنده فروشنده نیستم و علم به اینکه قرار دارند سود 30ريالی برای 91 اعلام کنن بنده فروشنده نیستم.البته با شما هستم و در اقدامات مسالمت آمیز با شما همراه هستم .و من الله توفیق .
اینهم لینک گزارش حسابرسی شده
باسلام:
دوستان عزیز وقتی می گویم صدرا لیدر بازار است یعنی همین که می بینید (تمام بازار را به سمت خود می کشاند ) . حالاهم به تمامی اقتصاد دانان اعلام خطر می کنم اگر به داد صدرا نرسند بی شک و بی برو برگرد آینده بازار همین امروز صدرا است .اگر یادتان باشد بنده در مورد سهمهای دیگر خیلی کم نظر می دهم و فقط برای مثال در مورد سهمهای دیگر صحبت می کنم (البته با این نام) .اگر یادتان باشد در مورد سایپا زمانی جیک جیک مستونش بود و یاد زمستونش نبود.و بلوک 18 درصدی را با قیمت 4600ريال هر سهم معامله می کردن .خدمتتان عرض کردم سایپا سهمی یک عدد صد تومانی می گویی نه نگاه کن تا ببینی . حالا هم طبق عادت همیشگی و اینکه بدانید آنچه که در اینه اقتصاد آقایان نمی بینند ولی بنده در خشت خوام می بینم خدمتتان عرض می کنم صدرای ده دلاری یک قدم نزدیکتر به هدف شد .البته قدم بعدی اقدام شما عزیزان در مجمع که امیدوارم اقدامی شایسته حساب شده باشد و صد البته همانند یک شطرنج باز واقعی و روی فن آنها بدل بزنید .و من الله توفیق .
باسلام:
دوستان عریز بنده در تلاش هستم در یک نشست رسمی نقطه نظرات خودم و شما را و البته پیشنهاد های سازنده را به مدیران صدرا اعلام کنم و با کمک هم در آینده سهم دخیل شویم و روزهای خوش را به صدرا برگردانیم و از شما انتظار دارم بنده را با پیشنهاد های سازنده خود کمک کنید تا در نهایت خودمان به داد خودمان برسیم ضمنا بنده با اقدام آندسته از دوستان که با نامه های شیوا موضوع را به نظر افراد بلند پایه مملکتی می رسانند ضمن موافقت کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .
باسلام:
دوست عزیز بنده تصور می کنم شما دوست هستید و یک دوست که خودش هم سهمی دارد و در واقع شریک محسوب می شود .باید در هم فکری شرکت کند و از ریختن آب به آسیاب دشمن پرهیز نماید .بنده از شما دو سوال و دو خواهش دارم : 1- آیا شما سهامدار صدرا هستید ؟ 2- اگر هستید و خود را خیلی متفکر می دانید پس راهکار ارائه نمایید و خواهش بنده اینکه اگر وقت شریف خود را در هرصورتی می خواهید در این تالار بگذرانید به گونه ای عمل کنید که خدا و سپس بنده اش از شما راضی باشد و یک فرد مفید به حال هم وطن خویش باشید (با استهزاء بنده به هیچ هدفی نخواهید رسید) . ترسیدن از دشمن و پیش پیش تسلیم شدن هیچ فایده ای ندارد (در پاسخ به نقش تحریمها).اجازه دهید یک خاطره برای شما تعریف کنم و در واقع یک فرهنگ را برای شما از یک منظر روشن کنم : در زمان جنگ هر گاه نیروهای خودی مانند سپاه یا ارتش و یا بسیج در منطقه ای گیر می کردند و امید به بازگشت آنها نبود و در واقع دیکر اسیر محسوب می شدند .اکثرا تن به اسارت نمی دادند و اصطلاحی داشتن که می گفتن ............................ بماند.در واقع نظر بنده اینست که در حال حاضر ضرری که متوجه مااست کمتر از ضرر زیر یوق دشمن بودن است و اگر بیشتر هم باشد : این تاوان آزادی خواهی است .و خواهش دوم بنده از شما اینکه با ما در سنگر بمان و خود را همچون قهرمان بدان چرا که ما ایرانی ها قهرمان زاده شده ایم .درضمن شعار (پانویس)خودتان را بخوانید و به آن عمل کنید چرا که شعار صحیحی دارید .خطاب بنده به شما فقط دو کلمه است : ای قهرمان . ومن الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/09 در ساعت 13:37
دوست عزیز ما داریم تاوان زیاده خواهی یه عده رو میدهیم.
فرض کنید علم و تکنولوژی کشورهای غربی پله 100 ام باشد و بالتبع انرژی هسته ای به قول خودتان صلح آمیز هم یکی از این پله ها را تشکیل دهد.
حال کشوری مانند ایران که 10 ها پله برای رسیدن به جایگاهی مناسب راه دارد چرا باید برود سراغ یه پله خاص؟ما هنوز بعد 30 سال خودرو ساز نیستیم.تجهیزات صنعتی بالاخص تجهیزات نفت و گاز همه وارداتی اسن.دانش ساخت نیروگاه و پالایشگاه و پتروشیمی نداریم فقط داریم کپی میکنیم.حالا چرا دولتمردان گیر دادن به انرژی هسته ای؟با کدوم توجیه اقتصادی و فنی؟چرا از اول رفتیم سراغ چنین مقوله ای که این همه تاوان براش بدیم.بله الان فرق میکنه جریان اون اره هست که تو ما تحتمونه چه جلو بره چه عقب خودتون نتیجه اش رو میدونید.ولی بزرگان میبایست فکر این روزها رو میکردن.
سلام به همه دوستان
از دید من شرکت خیلی راحت می تواند بدهی ها را تسویه کند
اما مدیریت قدرت ندارد
و اینکه ظاهرا شرکت هزینه طرح ها را حساب کرده و درآمد آن را حساب نکرده
و خوب بالاخره معلوم شد اوضاع شرکت چگونه است و آخرین تیر به سمت ما سهامداران شلیک شد.
از آنجایی که صدرا در کل بورس تاثیر گزار است پس باید برایش فکری کرد
باید در مجمع درخواست اینکه سهامداران حقیقی 1 یا 2 نماینده(اگر 2 نماینده بشود بهتر است) در شرکت داشته باشند مطرح شود.و به سهامداران حقیقی نامه داده شود تا در صورت تمایل کاندید شوند و یک مجمع دیگر برای انتخاب نماینده از بین کاندیدها توسط حقیقی ها برگزار شود.
ما به این احتیاج داریم که روابط عمومی صدرا فعال باشد
و تمام اتفاقات و مصاحبه ها توسط سایت صدرا منتشر شود و مانند حالا نباشد که همه سایت ها راجع به سهم نوشتند اما آنها هیچ خبری به بیرون نمی دهند(یک مقدار از حفاری شمال یاد بگیرند)
هر ماه باید مدیر عامل در یک تاریخ مشخص در مورد کارهای انجام شده توضیح دهد.
و اینکه شرکت لطف کند یکی از ساختمان ها یا زمین ها را بفروشد و کمی از وام هایی که گرفته تسویه کند
واقعا صدرا هتل می خواهد برای چی؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)