نوشته اصلی توسط
hamid672003
باسلام:
دوست عزیز بنده تصور می کنم شما دوست هستید و یک دوست که خودش هم سهمی دارد و در واقع شریک محسوب می شود .باید در هم فکری شرکت کند و از ریختن آب به آسیاب دشمن پرهیز نماید .بنده از شما دو سوال و دو خواهش دارم : 1- آیا شما سهامدار صدرا هستید ؟ 2- اگر هستید و خود را خیلی متفکر می دانید پس راهکار ارائه نمایید و خواهش بنده اینکه اگر وقت شریف خود را در هرصورتی می خواهید در این تالار بگذرانید به گونه ای عمل کنید که خدا و سپس بنده اش از شما راضی باشد و یک فرد مفید به حال هم وطن خویش باشید (با استهزاء بنده به هیچ هدفی نخواهید رسید) . ترسیدن از دشمن و پیش پیش تسلیم شدن هیچ فایده ای ندارد (در پاسخ به نقش تحریمها).اجازه دهید یک خاطره برای شما تعریف کنم و در واقع یک فرهنگ را برای شما از یک منظر روشن کنم : در زمان جنگ هر گاه نیروهای خودی مانند سپاه یا ارتش و یا بسیج در منطقه ای گیر می کردند و امید به بازگشت آنها نبود و در واقع دیکر اسیر محسوب می شدند .اکثرا تن به اسارت نمی دادند و اصطلاحی داشتن که می گفتن ............................ بماند.در واقع نظر بنده اینست که در حال حاضر ضرری که متوجه مااست کمتر از ضرر زیر یوق دشمن بودن است و اگر بیشتر هم باشد : این تاوان آزادی خواهی است .و خواهش دوم بنده از شما اینکه با ما در سنگر بمان و خود را همچون قهرمان بدان چرا که ما ایرانی ها قهرمان زاده شده ایم .درضمن شعار (پانویس)خودتان را بخوانید و به آن عمل کنید چرا که شعار صحیحی دارید .خطاب بنده به شما فقط دو کلمه است : ای قهرمان . ومن الله توفیق .