click to register
صفحه 449 از 2015 نخست ... 3493994394464474484494504514524594995499491449 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,481 به 4,490 از 20150

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال bahary آواتار ها
    تشکر شده 3,749 بار در 873 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده تصور می کنم شما دوست هستید و یک دوست که خودش هم سهمی دارد و در واقع شریک محسوب می شود .باید در هم فکری شرکت کند و از ریختن آب به آسیاب دشمن پرهیز نماید .بنده از شما دو سوال و دو خواهش دارم : 1- آیا شما سهامدار صدرا هستید ؟ 2- اگر هستید و خود را خیلی متفکر می دانید پس راهکار ارائه نمایید و خواهش بنده اینکه اگر وقت شریف خود را در هرصورتی می خواهید در این تالار بگذرانید به گونه ای عمل کنید که خدا و سپس بنده اش از شما راضی باشد و یک فرد مفید به حال هم وطن خویش باشید (با استهزاء بنده به هیچ هدفی نخواهید رسید) . ترسیدن از دشمن و پیش پیش تسلیم شدن هیچ فایده ای ندارد (در پاسخ به نقش تحریمها).اجازه دهید یک خاطره برای شما تعریف کنم و در واقع یک فرهنگ را برای شما از یک منظر روشن کنم : در زمان جنگ هر گاه نیروهای خودی مانند سپاه یا ارتش و یا بسیج در منطقه ای گیر می کردند و امید به بازگشت آنها نبود و در واقع دیکر اسیر محسوب می شدند .اکثرا تن به اسارت نمی دادند و اصطلاحی داشتن که می گفتن ............................ بماند.در واقع نظر بنده اینست که در حال حاضر ضرری که متوجه مااست کمتر از ضرر زیر یوق دشمن بودن است و اگر بیشتر هم باشد : این تاوان آزادی خواهی است .و خواهش دوم بنده از شما اینکه با ما در سنگر بمان و خود را همچون قهرمان بدان چرا که ما ایرانی ها قهرمان زاده شده ایم .درضمن شعار (پانویس)خودتان را بخوانید و به آن عمل کنید چرا که شعار صحیحی دارید .خطاب بنده به شما فقط دو کلمه است : ای قهرمان . ومن الله توفیق .
    دوست عزیز ملت ایران را سالهاست که زیر یوغ اجنبی برده اند. حالا این فرقی نمی کند که اجنبی امریکایی باشد ؛ یا روسی ؛ یا انگلیسی ؛ یا چینی و یا هر چیز دیگر .برادر من ! این تفکر بسیار ساده لوحانه است . شما آزادیخواهی را با زیاده خواهی اشتباه گرفته اید. دنیای امروز یک دهکده است و هر یک از کشورها بمثابه خانه ای از این دهکده . اگر پدر یک خانواده بخواهد خود را تافته جدا بافته از سایر اهالی دهکده ببیند و در تلاش برای همسان کردن دیگران با خود باشد ، فقط وفقط به اعضاء خانواده خود ظلم کرده و باعث انزوا و بایکوت از طرف دیگران می شود . حال وقتی این خانواده بخواهد نیازهای روزمره خود را تامین کند ، هیچکس به او روی خوش نشان نمی دهد و اگر هم بدهد با شرایط خاص خود می دهد. درست مثل رفتاری که امروز چینی ها و هندیها با ما می کنند. می گویند ما نفت شما را خریداریم ولی باید انرا در بنادر هند و چین تحویل بدهید و بجای آن هم کالایی که ما می گوییم ببرید. این زیر یوغ بودن نیست ؟ و اگر قرار بود ملت ایران اینچنین زندگی کنند بهتر نبود با همان امریکای جهانخوار می ساختند و حد اقل به جای خرید بنجولهای چینی و مصرف برنجهای هندی که باید به مصرف دام و طیور برسد ؛ کالای لوکس و برنج درجه یک امریکایی مصرف می کرد؟ البته انقلاب 57 ملت ایران هدفش این نبود که ازدامن یک استعمارگر بیرون اید و تسلیم استعمار گر دیگری شود. چرا اینگونه است؟ برای اینکه همه جانبه ایران بایکوت است و این بایکوت بخاطر ازادیخواهی نیست بلکه برای زیاده خواهی است و عده ای هم در داخل آب به آسیاب بایکوت گران می ریزند. مثلا عده ای بنام خودجوش و حامیان ولایت و .... می ریزند سفارت بریتانیا را اشغال می کنند و یا همین عده بی سر وپا و اراذل می روند جلو سفارت عربستان برای مرگ ولیعهد و به کما رفتن پادشاه جشن و پایکوبی راه می اندازند و شیرنی پخش می کنند. حال اینکه این اوباش از کجا دستور می گیرند و به کجا وابسته اند بماند..... در زمان جنگ هم تعدادی از فرماندهان بی مغز که بجای کسب دانش رزم و بکار گیری مناسب از امکانات ، از استراتژی انتحار پیروی می کردند ؛ در بسیاری از عملیات ها بچه های مردم را سیبل گوشتی کردند و بی محابا به کشتن دادند و امروز همان تیپ افراد بر مسند اداره کشورند و هر روز بر عمق فاجعه های دامنگیر کشور می افزایند. نمونه اش سرداران میلیاردر و وزیر و وکیل و یکی هم همین صدرای لعنتی که با رانت های در اختیار فرصتهای شغلی بسیاری را از جوانان کشور دریغ نموده و خود مسئولین بی لیاقت آن هم برای پیشرفت امور هیچ غلطی نمی توانند بکنند و باعث از بین رفتن سرمایه های اندک سهامداران در بورس شده اند . امیدوارم که خداوند علیم و بصیر خانه اشان را بر سرشان ویران کند.....................

2. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید bahary از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 20,231 بار در 2,797 ارسال
    باسلام وعرض ادب

مجبور شدم بنویسم ............................... و طبق انجام وظیفه ...............

اینکه گزارشات صدرا متناقض است و خیلی موارد جای اشکال داره شکی نیست ولی کاملا هدفداره ............................

عزیزان این گزارش برای ما (سهامداران حقیقی)نیست .......................

پس خودتونو ناراحت نکنید

استارت مبارزه علنی زده شده ..........................قبلا هم عرض کرده بودم این قشر تمامیت خواه هستند وتا وقتیکه بتمامی خواسته هایشان نرسند که میرسند

هر عملکردی رو خواهند داشت و برای مقاطع ارزش چندانی قائل نیستند و ......................

....................................

واما حاجی حمید گل دوست بزرگوارم

حاجی در منطقه یال اسب داخل خاک عراق بعلت حملات خمپاره ای صبح تا ظهر شدید ....................تمامی سنگرها برای کم اسیب دیدن درب های نیم متری داشتند .............

کم آسیب دیدن سنگرها یادمان نرود ................................. همون حکمی که برای افراد .....................میباشد ........وسیله لازمه انجام کاراست ...........

حداقل ها باید درنظر گرفته شود و وظیفه محسوب میشود

یامعشر الجن والانس ان استطعتم ان تنفذو من اقطار السماوات والارض فانفذو ولا تنفذون الا بسلطان (حکم قران به وسیله)پس طبق وظیفه وسیله نباید اسیب ببیند وداشتن آن و حفظ آن از واجبات است .

4. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید طيب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال بیل گیتس آواتار ها
    تشکر شده 9,172 بار در 1,704 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad نمایش پست ها
    دوست عزیز ملت ایران را سالهاست که زیر یوغ اجنبی برده اند. حالا این فرقی نمی کند که اجنبی امریکایی باشد ؛ یا روسی ؛ یا انگلیسی ؛ یا چینی و یا هر چیز دیگر .برادر من ! این تفکر بسیار ساده لوحانه است . شما آزادیخواهی را با زیاده خواهی اشتباه گرفته اید. دنیای امروز یک دهکده است و هر یک از کشورها بمثابه خانه ای از این دهکده . اگر پدر یک خانواده بخواهد خود را تافته جدا بافته از سایر اهالی دهکده ببیند و در تلاش برای همسان کردن دیگران با خود باشد ، فقط وفقط به اعضاء خانواده خود ظلم کرده و باعث انزوا و بایکوت از طرف دیگران می شود . حال وقتی این خانواده بخواهد نیازهای روزمره خود را تامین کند ، هیچکس به او روی خوش نشان نمی دهد و اگر هم بدهد با شرایط خاص خود می دهد. درست مثل رفتاری که امروز چینی ها و هندیها با ما می کنند. می گویند ما نفت شما را خریداریم ولی باید انرا در بنادر هند و چین تحویل بدهید و بجای آن هم کالایی که ما می گوییم ببرید. این زیر یوغ بودن نیست ؟ و اگر قرار بود ملت ایران اینچنین زندگی کنند بهتر نبود با همان امریکای جهانخوار می ساختند و حد اقل به جای خرید بنجولهای چینی و مصرف برنجهای هندی که باید به مصرف دام و طیور برسد ؛ کالای لوکس و برنج درجه یک امریکایی مصرف می کرد؟ البته انقلاب 57 ملت ایران هدفش این نبود که ازدامن یک استعمارگر بیرون اید و تسلیم استعمار گر دیگری شود. چرا اینگونه است؟ برای اینکه همه جانبه ایران بایکوت است و این بایکوت بخاطر ازادیخواهی نیست بلکه برای زیاده خواهی است و عده ای هم در داخل آب به آسیاب بایکوت گران می ریزند. مثلا عده ای بنام خودجوش و حامیان ولایت و .... می ریزند سفارت بریتانیا را اشغال می کنند و یا همین عده بی سر وپا و اراذل می روند جلو سفارت عربستان برای مرگ ولیعهد و به کما رفتن پادشاه جشن و پایکوبی راه می اندازند و شیرنی پخش می کنند. حال اینکه این اوباش از کجا دستور می گیرند و به کجا وابسته اند بماند..... در زمان جنگ هم تعدادی از فرماندهان بی مغز که بجای کسب دانش رزم و بکار گیری مناسب از امکانات ، از استراتژی انتحار پیروی می کردند ؛ در بسیاری از عملیات ها بچه های مردم را سیبل گوشتی کردند و بی محابا به کشتن دادند و امروز همان تیپ افراد بر مسند اداره کشورند و هر روز بر عمق فاجعه های دامنگیر کشور می افزایند. نمونه اش سرداران میلیاردر و وزیر و وکیل و یکی هم همین صدرای لعنتی که با رانت های در اختیار فرصتهای شغلی بسیاری را از جوانان کشور دریغ نموده و خود مسئولین بی لیاقت آن هم برای پیشرفت امور هیچ غلطی نمی توانند بکنند و باعث از بین رفتن سرمایه های اندک سهامداران در بورس شده اند . امیدوارم که خداوند علیم و بصیر خانه اشان را بر سرشان ویران کند.....................
    لذت بردم از این نوع فکر و نوشتار.به نکات ظریفی که متاسفانه واقعیت دیروز و امروز جامعه ماست به زیبایی اشاره کردید.

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید بیل گیتس از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز انرژی هسته ای هم نباشه حقوق بشر اونم نباشه یک چیز دیگه .مطمئن باش یک بهانه حتما پیدا می کنند .بهتر دنبال راهکار برای صدرا باشیم.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط ایمان صالح نمایش پست ها
    دوست عزیز ما داریم تاوان زیاده خواهی یه عده رو میدهیم.
    فرض کنید علم و تکنولوژی کشورهای غربی پله 100 ام باشد و بالتبع انرژی هسته ای به قول خودتان صلح آمیز هم یکی از این پله ها را تشکیل دهد.
    حال کشوری مانند ایران که 10 ها پله برای رسیدن به جایگاهی مناسب راه دارد چرا باید برود سراغ یه پله خاص؟ما هنوز بعد 30 سال خودرو ساز نیستیم.تجهیزات صنعتی بالاخص تجهیزات نفت و گاز همه وارداتی اسن.دانش ساخت نیروگاه و پالایشگاه و پتروشیمی نداریم فقط داریم کپی میکنیم.حالا چرا دولتمردان گیر دادن به انرژی هسته ای؟با کدوم توجیه اقتصادی و فنی؟چرا از اول رفتیم سراغ چنین مقوله ای که این همه تاوان براش بدیم.بله الان فرق میکنه جریان اون اره هست که تو ما تحتمونه چه جلو بره چه عقب خودتون نتیجه اش رو میدونید.ولی بزرگان میبایست فکر این روزها رو میکردن.

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز راهکار های خود را بفرمایید روش تحقیق کنیم .نکات آموزنده حفاری مد نظر خودتان را هم بفرمایید .مورد هتل هم قابل پی گیری است .ضمنا شما داری مسیر را صحیح می روی به پیشنهادات خودتان ادمه دهید .ممنون .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط majidsa نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    از دید من شرکت خیلی راحت می تواند بدهی ها را تسویه کند
    اما مدیریت قدرت ندارد
    و اینکه ظاهرا شرکت هزینه طرح ها را حساب کرده و درآمد آن را حساب نکرده
    و خوب بالاخره معلوم شد اوضاع شرکت چگونه است و آخرین تیر به سمت ما سهامداران شلیک شد.
    از آنجایی که صدرا در کل بورس تاثیر گزار است پس باید برایش فکری کرد
    باید در مجمع درخواست اینکه سهامداران حقیقی 1 یا 2 نماینده(اگر 2 نماینده بشود بهتر است) در شرکت داشته باشند مطرح شود.و به سهامداران حقیقی نامه داده شود تا در صورت تمایل کاندید شوند و یک مجمع دیگر برای انتخاب نماینده از بین کاندیدها توسط حقیقی ها برگزار شود.
    ما به این احتیاج داریم که روابط عمومی صدرا فعال باشد
    و تمام اتفاقات و مصاحبه ها توسط سایت صدرا منتشر شود و مانند حالا نباشد که همه سایت ها راجع به سهم نوشتند اما آنها هیچ خبری به بیرون نمی دهند(یک مقدار از حفاری شمال یاد بگیرند)
    هر ماه باید مدیر عامل در یک تاریخ مشخص در مورد کارهای انجام شده توضیح دهد.
    و اینکه شرکت لطف کند یکی از ساختمان ها یا زمین ها را بفروشد و کمی از وام هایی که گرفته تسویه کند
    واقعا صدرا هتل می خواهد برای چی؟

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز از لفظ خوب شما کمال تشکر را دارم .و درخواست مهمی که چند بار تکرار کردم ولی کمتر مورد توجه قرار گرفت و دوباره تکرار می کنم .از کلیه اندیشمندان تالار درخواست سوالات منطقی و ارائه راهکارهای عملی برای اقدامی عاجل وآجل را دارم تا انشاالله در آینده نزدیک با مدیران صدرا مطرح کنم و به امید خدا نتیجه در خوری بگیریم .در پایان از همه دوستان در خواست دارم این مطلب را جدی بگیرید و بدانید بنده با خیلی از دوستان در دفعات متعدد از این را جوابی در خور یافته ام که به سود دوستان و البته خودم انجامیده است یک شوخی با دوستان کلا بنده اینکاره ام یعنی به دنبال زنده کردن مرده می گردم و همیشه هم موفق بودم. حالا جدی : ولی شرط آن همراهی شماست چون بدون شما هرگز .عاشق وطنم و مخلص هم وطن .بیشتر از آنکه به فکر پول باشم به فکر ساخت وطنم هستم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط طيب نمایش پست ها
    باسلام وعرض ادب

مجبور شدم بنویسم ............................... و طبق انجام وظیفه ...............

اینکه گزارشات صدرا متناقض است و خیلی موارد جای اشکال داره شکی نیست ولی کاملا هدفداره ............................

عزیزان این گزارش برای ما (سهامداران حقیقی)نیست .......................

پس خودتونو ناراحت نکنید

استارت مبارزه علنی زده شده ..........................قبلا هم عرض کرده بودم این قشر تمامیت خواه هستند وتا وقتیکه بتمامی خواسته هایشان نرسند که میرسند

هر عملکردی رو خواهند داشت و برای مقاطع ارزش چندانی قائل نیستند و ......................

....................................

واما حاجی حمید گل دوست بزرگوارم

حاجی در منطقه یال اسب داخل خاک عراق بعلت حملات خمپاره ای صبح تا ظهر شدید ....................تمامی سنگرها برای کم اسیب دیدن درب های نیم متری داشتند .............

کم آسیب دیدن سنگرها یادمان نرود ................................. همون حکمی که برای افراد .....................میباشد ........وسیله لازمه انجام کاراست ...........

حداقل ها باید درنظر گرفته شود و وظیفه محسوب میشود

یامعشر الجن والانس ان استطعتم ان تنفذو من اقطار السماوات والارض فانفذو ولا تنفذون الا بسلطان (حکم قران به وسیله)پس طبق وظیفه وسیله نباید اسیب ببیند وداشتن آن و حفظ آن از واجبات است .

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,625 بار در 415 ارسال
    سال گذشته نزدیک 200هزار تا صدرا اضافه کردم و هر روز داشتم اضافه میکردم یکی از دوستانم گفت تو که میدونی تو صدرا چه خبره پس چرا اضافه میکنی ؟ گفتم مقام معضم رهبری از صدرا دیدن کرده و چون سال جهاد اقتصادی است حتما صدرا حمایت میشه . ولی سال جهاد اقتصادی رفت که هیچ سال حمایت از تولید ملی که هیچ و سال ..............که هیچ ....... راستی میخوان هر کی که سهم صدرا داره رو بگیرن و ازش جریمه بگیرن .البته من خودم تو قیمت 152 فروختم

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید alirezasa از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 206 بار در 51 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز انرژی هسته ای هم نباشه حقوق بشر اونم نباشه یک چیز دیگه .مطمئن باش یک بهانه حتما پیدا می کنند .بهتر دنبال راهکار برای صدرا باشیم.و من الله توفیق .
    دنبال چه راهکاری باید بود شرکتی که سندمالکیت حتی یک زمین یا یک ساختمان درکل ایران به نام خودش نیست(فقط ساختمان امور سهام به نام خود شرکت هست)شرکتی که به بیشتر بانکها بدهکار است وبهره های چند برابری به بانکها پرداخت می کند .شرکتی که دفتر مدیر شرکت مال خود شرکت نیست .شرکتی که برای واردات باید چند برابربیشتر از شرکتهای دیگر هزینه پرداخت کند ......این شرکت با این مدیر نالایق خودش که حتی نمی تواند از بخشش جرایم بانکی استفاده بکند چگونه آذراب ازبخشش جرایم بانک ملی12تومان سود شناسایی کردوبه گفته امور سهام اذراب بابخشش جرایم بانک تجارت که مورد توافق قرارگرفته وتا ماه اینده از این محل حدود 10تومان تعدیل می دهد یا فاراک که از این روش سود خود را افزایش داد.....چگونه صدرا حتی با یک بانک هم به توافق نرسیده این از بی مدیریتی مدیر نالایق شرکت هست بعد شما دنبال راهکار میباشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید masoudtb از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    بیهوده گویی و نگرانی شباهت غریبی با یکدیگر دارند,هر دو محصول یک ذهن بی قرارند. ذهن بی قرار باید بی قراری خود را به شکلهای مختلف متجلی سازد, باید مدام مشغول باشد, باید همیشه در خود "احساسی" را برانگیزد, باید خود را به علائق گذرا سرگرم کند و در بیهوده گویی این نیازها ارضاء می شوند. بسیاری از ما احساس می کنیم که اگر بی قرار و نا آرام نباشیم زنده نیستیم,احساس زنده بودن نمی کنیم میل فرار از خود منجر به ناآرامی و بی قراری می گردد.هر قدر بیشتر درگیر یک مسئله باشیم بیشتر احساس بیداری و تحرک می کنیم, حال آنکه فشار و تنشی که فکر در طریق درگیری با مسئله ایجاد می کند ذهن را کرخت, فرسوده,خسته و غیر هوشیار می گرداند.

جمله بی قراری ات از طلب قرار توست --- عاشق بی قرار شو تا که قرار آیدت

جمله نا مرادی ات از طلب مراد توست --- عاشق نا مراد شو تا که مراد آیدت

آب کم جو تشنگی آور بدست --- تا بجوشد آبت از بالا و پس ( مولانا )

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

كاربر فعال
    تشکر شده 1,449 بار در 296 ارسال
    حاج حميد ببخشيد شما درس خارج نخوانديد
    فكر كنم اخوند باشيد چون همش خارج ميزنيد
    اخه برادر اخوي برادر اعتصام ازاده خواهي تو سهام صدرا و اين جماعت دزد چه معني دارد يك بار گزارش رو بخون مثل روز روشن هزينه افزايش داده زيان زياد كرده
    انبار خالي كرده اما نتيجه پيشرفت پروژه ها رو اعمال نكرده
    شما با. اين جماعت دنبال چي ميگردي يه بورس بيغ هم داريم مثل گوسفند منتشر كرده اگه ميخواهي شكلشو بكشم
    اقايي كه پشتش نماز جماعت ميخونن اگه بقول جناب طيب ميخواهد از ديگران انتقام بگيره اضطراب و دلهوره به سهامدار ميده فكر ميكني از خدا چيزي ميدونه اگه فردا روزي باز كردنو يه سري فروختند بعد گزارش خوب دادن حق الناس رو كي جواب ميده هر چند ميدونم از اين حرفا چيزي حاليش نيست

20. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید Fmoradi از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 23 مهمان ها)

1. saeeid0808،
  2. vahidm62