درودبرهمگی
صدرا با ملت چیکار کرده؟ هر جا میری صحبت این خاک بر سر هستش، حیفه اسم به این بزرگی، باید اسمش رو میزاشتن ملا نصرالدین
درودبرهمگی
صدرا با ملت چیکار کرده؟ هر جا میری صحبت این خاک بر سر هستش، حیفه اسم به این بزرگی، باید اسمش رو میزاشتن ملا نصرالدین
هروقت توخونه بچه ها می گن فلان وسیله رو بخر می گم هنوزصدرا باز نشده حداقل از این لحاظ برامون خوب بوده
امشب من نهایت تلاشمو می کنم این صدرا پایین نره تا فردا توصدر سایت بورسی باشه
ویرایش توسط مهرداد : 2012/07/11 در ساعت 01:11
خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
الان ساعت 2:12 دقیقه روز چهارشنبه هستش و1275 نفر تو کدال آنلاینند . فکر کنم منتظر ند یه چیزی از صدرا بیاد بیرون
کم کم منم دارم نگران می شم![]()
اینجوری که بوش میاد خبر آقای نظری در مورد صدرا تو بورکس باید خوب باشه که اینجوری فاراک وفاذر و باصف خرید مواجه کرده .
از ما بهترون می دونن . تعدیل مثبت صدرا برای سال 91 می شود آیا![]()
محسن نظرى
شماره عضويت: 5742
عضو شده در: جمعه، 23 مرداد 1388-9:30
اين هم خبرش
http://bourse24.ir/news.php?id=39007
احتمالا برنامه اي كه براي ازبستي ها چيدن براي صدرا هم ميخوان پياده كنن كه انشالله سهامداران در مجمع كاري خواهند كرد كه اين امرهيچگاه به مرحله اجرا در نيايد
مالمیر از احتمال اخراج از بورس خبر داده
همون خبری که از مدتها پیش میشد حدس زد و انچنان خبر خاص و غیر منتظره ای نبود ولی اینکه محقق بشه یا نه معلوم نیست.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
صفحه 8 گزارش 90
ادعای پروژه خاتمه یافته فاز 1 پارس جنوبی و مطالبات از شرکت پترپارس
ادعای صدرا 120 میلیون دلار
و 2میلیارد و 800 میلیون تومان
و حدود 16 میلیون دلار
که هنوز پتروپارس استنکاف نکرده
آقا حمید و دوستان نظرتون چیه؟فکر می کنی می تونه این طلب ها را ثابت کنه و بگیره؟
باسلام:
دوستان عزیز همانطور که می دانید بنده ناچارا پست زیاد می زنم و خودم هم از اینکه ناچارم وقت دوستان را زیاد بگیرم احساس شرمندگی می کنم ولی از این بابت که شاید توانسته باشم برخی اخبار را به گوش شما عزیزان رسانده باشم احساس رضایت می نمایم .در هر صورت کمال بی ادبی است که پاسخ به دوستان را دریغ نمایم ولی بدانید که بنده همان می کنم که بر آن اعتقاد دارم و همان را هم به شما عزیزان پیشنهاد می دهم . از جناب پریسک عزیز هم تشکر می کنم که همواره بر نظر خودشان که حتما از روی اطلاعات است تاکید می نمایند و این باعث خواهد شد که دوستان با فکر و تلاش برای خرید بهتر اقدام نمایند .در مورد صدرا هم باید بگویم بله بنده تمام گزارش را مطالعه کردم و جز چندتا اشتباه و تغییرات جزئی و صد البته در مورد موارد(موضوعات بحث شده) آورده شده .مغایرتی با اطلاعات قبلی ندیدم و همانطور که قبلا هم گفته بودم مواردی را می دانم ولی نمی گویم چون به مصلحت صدرا نیست و خود صدرا نیز مصلحت نمی داند بگوید (البته دلیل بنده هم همین بود که نمی گفت).بگذریم .دیروز بیش از سه ساعت با مدیران محترم صدرا صحبت کردم .والبته بنده لازم است یک نکته را برای شما روشن کنم و مطمئنا باقی سوالات شما به خودی خود پاسخ داده می شود .دوستان این گزارش :گزارش دفتری است ولی یک سهامدار با گزارشات دفتری کاری ندارد و همانطور که بارها به دوستان گفته ام از روی ای پی اس معامله نکنید .این نکته را هم می گویم که از روی گزارشات دفتری هم معامله نکنید زیرا بازنده اصلی شما خواهید بود .اگر دوستی متوجه منظور بنده نشده به این صورت توضیح می دهم که : شما خانه ای را بیست سال بیش به مبلغ کمی خریده اید ولی آیا امروز آن خانه را به نرخ آجر فرسوده می فروشید یا قیمت گذاری می نمایید و مثال دیگر در مورد جرثقیل هزار تنی که همه بخوبی با آن آشنا هستند .شما می دانید این جرثقیل به قیمت دفتری برابر با هزینه صورت گرفته برای ساخت در دفاتر درج گردیده است و خیلی مسائل دیگر از این قبیل .در هر صورت دوستان عریز بنده نمی گویم نظر مخالف نباشد یا هر گونه بایکوتی صورت نگیرد یا بگیرد ولی بنده می گویم اگر کسی مطلبی می نویسد مطالعه نماید و حداقل از یک جنبه موضوع را بررسی نماید . راستی یک نکته در پاسخ به دوستمان که فرموده بودند از بنده بیشتر به پول علاقه دارند هم بگویم : منظور طیب عزیز این بوده که بنده ریزه گیر درشت ول کن نیستم .و به دنبال صید تپول می گردم .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/11 در ساعت 10:40
ادعای پروژه خاتمه یافته سلمان از شرکت پترو ایران
صدرا و صف حدود 76 میلیون دلار +5 میلیارد و 300 میلیون تومان
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 24 مهمان ها)