click to register
صفحه 457 از 2013 نخست ... 3574074474544554564574584594604675075579571457 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,561 به 4,570 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز حرف الکی زدن که کنتر ندارد .اگر راست می گویی اینقدر سهم داری ! شما حتی از پشت کامپیوتر خودت هم تکون نمی خوری .............. معلومه که راست می گویی یا چه اندازه همت داری . راستی اگر شما با این تعداد سهم خودتان یکبار گزارش صدرا را خوانده باشی برای بنده جای تعجب دارد .بنده مطمئن هست شما فقط این مبلغ را از دیگران شنیده ای و حتی نرم افزاری برای باز کردن فایل پی دی اف نداری و نتوانسته ای حتی گزارش را باز کنی : پس بدان اون عدد 3326 ريال کاملا صحیح است ولی حتی بااین زیان هم صدرا ده دلاری است .و من الله توفیق .

لطفا یکی از دوستان این مطلب را در گفتمان بورس نقل قول نماید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط dandy71 نمایش پست ها
    درود:
    شما هوشیار باش سهم با 333 تومن زیان انباشته ات رو ندزدن. آخه مرد حسابی با مخ آکبند میخواهی بری به دیار باقی؟ شما سهمتو 2 دستی بچسب.
    توهم زده. فکر میکنه سهم گوگل رو خریده.شما باسهم باش ولی من مطمئنم اکثرا اگه پیشنهاد خرید داشته باشن میفروشن منجمله خودم با بالای 1.6 میلیون سهم.شما هم اون 5000 تا سهمتو برو باد بادک درست کن و هوا کن شاید تو هوا ازت بالابخرن.در ضمن اولین کسی که تو این فرومها اعتراض کرد من بودم و برنامه تجمع رو ریختم که بعدا یه کسانی اومدن و با مدیر عامل ملاقات گذاشتن که به طرف اعتراض نرن از جمله آقای حمید توفیق الله. بیا تو مجمع من اونجا هستم و خیلی ها منو میشناسن کافی اسمم رو بگی ببینم چی میگی و چه کاره ای و به کسی تهمت نزنی . منتظرم
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/15 در ساعت 09:54

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ....هیچ کس مجمع نخواهد رفت....هیچ صدای اعتراضی بلند نخواهد شد....همه همچون بره هایی مطیع به صحبتها توجه میکنید و سرتون به هیبت محل مجمع و ادمهای دوروبرتون گرم میشه.....تمام خشم فروخورده شما مثل اه یه دختر طناز نهایتا در حد یه پچ پچ و نجوا در گوش بغل دستی و شکایت از گرونی قیمت مرغ انعکاس پیدا میکنه....مال این حرفا نیستید....

3. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز دفعه قبل هم که شما تشریف آورده بودید .بنده زمانی که مهندس ازم خواست صحبت کنم .بنده به شما اشاره کردم و گفتم اجازه دهید آقایان سوال کنن بنده در جریان تمام امور هستم ولی در آخر پیشنهاد هایی دارم و دیدید که یک موضوع مطرح کردم و همان یک موضوع چقدر بحث بر انگیز بود و هنوز هم آقایان زیر بار نرفته اند .ولی شما در نهایت با بی انصافی زمانی که دوستان می فرمودند .............. بگذریم .حالا هم بنده منتظر می مانم تا ببینم شما یا دیگر دوستان چه می کنید ولی انصاف داشته باشید وقتی که هیچکدام شما نتوانستید سوالی در خور کنید منتظر سوالات بنده بمانید و بدانید که اگر یکنفر و فقط یکنفر باشد که بتواند سهامداران حقیقی را به سمت درست هدایت کند بنده هستم .می خواهی بدانی چرا ؟ چون با روشی ذر بازار کار می کنم که هنوز روسای بورس هم بلد نیستن و استاد بنده (یک سهامدار حقیقی)استاد عبده تبریزی بوده است .پس بنده منتظر می مانم تا ببینم شما چه گلی به سر ما می زنید ولی اگر نتوانستی باید بخاطر این فرصت سوزی از کلیه سهامداران حقیقی عذرخواهی کنی.ضمنا هرکس تشریف می آورد با مطالعه بیاید تا نتیجه بگیریم وبجای برهم تهمت زدن همچون یک ید واحد کاری کنیم که سودمان و سود صدرا در آن باشد و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گزار 67 نمایش پست ها
    ما هر وقت تصمیم گرفتیم اعتصام را تنهایی ببینیم و باهاش دو کلمه حرف حساب بزنیم این حمید خان هم خودش را جلو جلو دعوت می کنه چی کار کنیم از دست این آقا؟ میاد اوونجا با توهماتش میشه کاسه داغ تر از آش و جای اعتصام هم با ما حرف می زنه و در کل .... به جلسه

باسلام:
    دوستان عزیز اجازه دهید انشاالله فردا پاسخ شما را می دهم .چون در حال پیگیری هستم و به پیش مجمع دعوت شده ام و انشاالله اخبار خوشی را برای شما خواهم آورد .لطفا شما هم دعای خیر خود را بدرقه صدرا نمایید تا دیگر بد شانس نباشید .دعا کلید حل خیلی از مشکلات است .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/15 در ساعت 10:54

5. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    منتظرتم حمید خان می خوام ببینم ایندفه با این روش فوق تخصصی ات می خوای چه گلی به سرمون بزنی ؟ انشالله که موفق باشی.یه ساعت قبلش دم در شرکت با پنجه بکس در انتظارتم,اوون رفیق فابریکت وحید را با خودت بیار کمی آب بندی بشید, و از این حالت پاستوریزگی کمی خارج بشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز دفعه قبل هم که شما تشریف آورده بودید .بنده زمانی که مهندس ازم خواست صحبت کنم .بنده به شما اشاره کردم و گفتم اجازه دهید آقایان سوال کنن بنده در جریان تمام امور هستم ولی در آخر پیشنهاد هایی دارم و دیدید که یک موضوع مطرح کردم و همان یک موضوع چقدر بحث بر انگیز بود و هنوز هم آقایان زیر بار نرفته اند .ولی شما در نهایت با بی انصافی زمانی که دوستان می فرمودند .............. بگذریم .حالا هم بنده منتظر می مانم تا ببینم شما یا دیگر دوستان چه می کنید ولی انصاف داشته باشید وقتی که هیچکدام شما نتوانستید سوالی در خور کنید منتظر سوالات بنده بمانید و بدانید که اگر یکنفر و فقط یکنفر باشد که بتواند سهامداران حقیقی را به سمت درست هدایت کند بنده هستم .می خواهی بدانی چرا ؟ چون با روشی ذر بازار کار می کنم که هنوز روسای بورس هم بلد نیستن و استاد بنده (یک سهامدار حقیقی)استاد عبده تبریزی بوده است .پس بنده منتظر می مانم تا ببینم شما چه گلی به سر ما می زنید ولی اگر نتوانستی باید بخاطر این فرصت سوزی از کلیه سهامداران حقیقی عذرخواهی کنی.ضمنا هرکس تشریف می آورد با مطالعه بیاید تا نتیجه بگیریم وبجای برهم تهمت زدن همچون یک ید واحد کاری کنیم که سودمان و سود صدرا در آن باشد و من الله توفیق .
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/07/15 در ساعت 11:11

كاربر فعال
    تشکر شده 1,449 بار در 296 ارسال
    خشم اژدها
    بابا قرار بود اعتصام رو كتك بزنيد نه خودتون رو

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Fmoradi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 552 بار در 84 ارسال
    با سلام
    دوستان عزیز لطفا انرژیتونو بزارین برا اعتصام و هیئت مدیره،این بحث ها ما رو به نتیجه نمیرسونه .

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید alman از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    منتظرتم حمید خان می خوام ببینم ایندفه با این روش فوق تخصصی ات می خوای چه گلی به سرمون بزنی ؟ انشالله که موفق باشی.یه ساعت قبلش دم در شرکت با پنجه بکس در انتظارتم,اوون رفیق فابریکت وحید را با خودت بیار کمی آببندی بشید.
    ....خود من خیلی با این نحوه اطلاع رسانی حمید حال نمیکنم....ولی در هر حال حضور ایشون و اطلاعاتش از هیچی بهتره....
    ....این چه طرز پست زدنه مگه لات باازیه که با پنجه بکس همدیگرو بزنید....متاسفانه چادر دشمنو گم کردید.....
    ....جناب حمید توفیقی تو با پستهایی که میزنی مسوولیت همه چیزو متوجه خودت کردی...

12. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    ....خدا دکمه ویرایشو از این جمع سهمادار نگیر....مثل تکذیب بعد از در فشانیای احمدی نژاد میمونه...

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,016 بار در 963 ارسال
    لطفا اگر كسي آدرس سايت از نمايندگان عضو كميسيون اقتصادي مجلس و كميسيون صنايع و همچنين از دفتر بازرسي يا اطلاعات يا چيزي مثل اين از سپاه دارد كه بگوش سردار جعفري برسد بگذارد

16. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید zafar3000 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    ما که زورمون به اعتصام نمی رسه, ولی شاید با کتک زدن همدیگه بتونیم حد اقل کمی خالی بشیم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط fmoradi نمایش پست ها
    خشم اژدها
    بابا قرار بود اعتصام رو كتك بزنيد نه خودتون رو

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 21 مهمان ها)

1. shabah