ضمنا خدا امثال عبد....نيامرزد هنوز خيلي ها از اون زمان و حباب ساختماني ها و سيماني ها و يا همين صدرا كه خصوصي سازي شد وبعد يك كله افت تا زير 100 تومان در ضررند
ضمنا خدا امثال عبد....نيامرزد هنوز خيلي ها از اون زمان و حباب ساختماني ها و سيماني ها و يا همين صدرا كه خصوصي سازي شد وبعد يك كله افت تا زير 100 تومان در ضررند
باسلام:
دوست عزیز مطمئن هستی سهامداری یا دنبال چه می گردی .بنده از صدام و توپ وتانکش نترسیدم از شما هم نمی ترسم اگر فکر می کنی داری راه درست را می روی در اشتباه هستی .تمام سهامداران باید یک ید واحد باشند برای رسیدن به حق خودشان در حالی که شما به دنبال در گیری با بنده هستی که مثل خودت یک سهامدار هستم .در هر حال اگر توانستی هر کاری خواستی بگن ولی فکر نکن که اینجوری ضرر شما جبران می شود راه حل موضوع پیش بنده است اگر خواستی کمکت خواهم کرد .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/15 در ساعت 11:42
صورتهای مالی صدرا آنچنان غیر قابل اعتماد واتکا است که بنده به عنوان یه مالی چی نه به زیان ابرازیش اعتماد دارم نه سودی که دوستان می فرمایند این برادران از خدابی خبر پنهان می کنند . ولی به هر حال یه سهامدار صدرا که فکر کنم بیش از صد بار تو این چن ساله ازش نوسان مثبت ومنفی گرفتم وبه عنوان یه مالی چی معتقدم باید این زیان 1426 ریالی رو به فال نیک گرفت چون شفاف ترین صورت مالی ممکن تو این چند ساله بوده .
بنده قبلا تو صفحات قبلی یه فایل اکسلی از پیش بینی 5 سال آتی صدرا ارئه نمودم که ممکنه برخی دوستان رویت نفرموده باشند پس با اجازهدوباره می زارمش .
http://upin.ir/download.php?file=edl...4pc2ogjlh.xlsx
خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را
فرهنگ ايراني هاي جديد : گرانديوزيتي + از رو نرفتن در قبال هم +
پاچه خواري در برابر مسولين حتي از نوع خلافكار (حتي به قيمت ضرر رسيدن به خودشان وعدم منفعت )
ضمنا نگيد من نگفتم :از الان اين افتخار به نام من ثبت كنيد كه بلاخره صدرا يا امسال يا سال ديگر يا سال بعد .....سود ده مي شود (البته اگر ورشكستگي اعلام نكند واز بورس اخراج نشود)
هر وقت سود ده شد اين پست را بالا مي آورم تا ببينيد من گفتم و من چقدر باهوشم
باسلام:
دوست عزیز بنده خدمتتان عرض کردم راه صحیح را نشان دهم و البته منظورم اینه که به راهی بریم که باید بریم لطفا دقیق بخوان منظورم راهی است که دارن هدایتمون می کنن یعنی نوشتن و فرستادن شکواییه به بزرگان کشور تا صدرا حمایت شود وسپس با دارائیهای موجود و توان موجود صدرا . صدرای ده دلاری دور از دسترس نیست حالا هر کس خودش می داند .فکر نکنم که از این شفافتر بشه صحبت کرد .همه بیاین مجمع و همه به هر کس که دستتان می رسد شکایت کنین ولی اتحاد را از دست ندهید و بخواهید دارایها سریعا تجدید ارزیابی شود . یکبار دیگه هم می گویم :
1-جرثقیل 1000 تنی هزار تنی نیست 3800 تنی است و قیمتش دفتری نا چیز ولی ارزش واقعی بالای 25 میلیون یورو . زمین جزیره قیمتش را حالا نمی توانم بگم ولی بالای ارزش روز صدرا است 3- هتل بوشهر هتل نکا و زمین نکا 21 هکتاری ارزش خیلی ولی دفتری کم 4- کار ها در فازهای مختلف با حاشیه سود حسابی ولی اعلام نمی شود چون یک برگ برنده برای دولت است و خاتم .5-کشتی لوله گذار درآمدش ساعتی ...............آخه چطور بگم یک جرثقیل 250 تنی ساعتی پنج میلیون اجاره اش است و حالا شما در مورد چهار تا کشتی حساب کنید و آن همه حجم قراردادها .6- بخدا بارها مطلب را گفته ام اگر بنویسم باید 30 یا چهل بند بنویسم . اصلا تا اقای سرمایه گذار 67 نگوید نمی آیم و خودتان برید همین مطالب و مطالب قبل را بگویید. بنده درسته 90 درصد سهامم صدرا است ولی ده درصد دارایهایم در بورس است پس لازم نیست خیلی هم خودم را ناراحت کنم .بنده فکر می کردم دارم به شما کمک می کنم حالا که شما غیر این فکر می کنید خدا نگهدار همگی .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/15 در ساعت 12:15
يك ضرب المثل قديمي : با حلوا حلوا كردن دهان شيرين نمي شود (حالا باز يك عده پيدا مي شوند ومي گويند: گر صبر كني زغوره حلوا سازيم )
ضمنا اگر گير دست رحيم خان در دفتر حضرت والا باشد ايشان زرنگ تر وپوست كلفت تر از اين هستند كه با اين شكايت ها تكاني بخورند تازه در مواردي كه كار به حق است و شكايت از ايشان درست اقدامي نشده است
در حاليكه در اين مورد خود حريف شديدتر از ايشان به جاده خاكي زده است و شايد امثال من سهامدار را با اين صورت هاي مالي بتوانند بپيچانند اما امثال آقا رحيم كه خودشان قراردادهاي پرمنفعت را به اينها داده اندو از دخل وخرج اينان به خوبي اطلاع دارند با اين كارها تكاني نمي خورند
تنها راه شكايت ما از سهامدار عمده اين سهم است به مسوولين بالاتر
شايد اينان روششان را با توصيه بالاتري ها و سر وصداي ما اصلاح كنند و گرنه از دفتر با سر وصداهاي ما تا درگير دعوا سياسي با همند خيري بلند نمي شود
ویرایش توسط zafar3000 : 2012/07/15 در ساعت 12:24
حمید خان از شوخی گذشته حرفهایتان کاملآ صحیح می باشدو بنده هیچگونه اعتراضی به صحبتهای شما ندارم , شاید نتونم بیام, شما اگه رفتی تا میتونی روی مسئله حمایت سهم در بازار بطور جدی تاکید کنید, کما اینکه جلسه پیش که ازش خواستیم و همانطور که خودش گفت از طریق مذاکره و رایزنی با صندوق بازنشستگی نفت سعی اش رو هم تا حدودی کرد ولی متاسفانه نماد صدرا در هنگام حمایت توسط سازمان بورس متوقف گردید.انشالله که از این جلسه نیز نتایج مثبتی حاصل شود. موفق باشید
باسلام:
دوست عزیز شما همیشه لطف داشته و دارید. یادم هست دفعه قبل شما پست زدید و فرمودید با دیدن بنده متوجه شده اید که بنده فرد معقولی هستم . خدا شاهد است که بنده هم بیشتر به فکر دوستانی هستم که سهم کمی دارند والبته همه دارایهایشان است و اگر ضرری هم باشد متوجه این افراد است .در هر صورت امیدوارم شما هم حضور داشته باشید ولی چشم بنده شرکت می کنم و سعی می کنم منتظر باشم تا ببینم اگر دوستی توانایی دادن استدلال و وارد کردن ایراد به گزارش و دادن پیشنهاد خوب را دارد .ایشان این کار را کند در غیر اینصورت سعی خواهم کرد از حقوق دوستان حمایت کنم .و من الله توفیق .
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 24 مهمان ها)