...بچه های سهامدار در حال پیشنهاد دادن هستند که روی یه قیمتی سهم رو جمع کنند...هنوز به جمع بندی نرسیدند....
...بچه های سهامدار در حال پیشنهاد دادن هستند که روی یه قیمتی سهم رو جمع کنند...هنوز به جمع بندی نرسیدند....
زير قيمت بسته شدن قبل مجمع تحت هر شرايطي نياييد
دكتر جون هواي ما ٤٢٠ تومني ها رو هم داشته باشيد
از دوستان درخواست دارم به نظر سنجي زير با دليل و منطق جواب بدن تا به يه جمع بندي كلي برسيم:
* به نظر شما چه قيمتي براي بازگشايي و يا توافق احتمالي براي صدرا مناسب مي باشد؟
1- بين يكصدو بيست تا يكصدو پنجاه تومان
2- بين يكصد و پنجاه تا دويست تومان
3- بين دويست تومان تا سيصد تومان
4- بالاي سيصدو پنجاه تومان
شنیده ها و خلاصه ای از مجمع صدرا تا این لحظه از نمابورس:
مجمع صدرا با حواشی و اعتراض سهامداران آغاز شده است اما به نظر نمی رسد هیاهو و اعتراض سهامداران راه به جایی ببرد.
صدرا خواستار خروج از تابلوی بورس است و این در خواست را چند ماه پیش به سازمان داده است و مصرانه بر آن اصرار دارد اما سازمان به خاطر تاثیر بد آن بر روی بازار کاملا" مخالف است.
سازمان خواستار بررسی صورتهای مالی و روند تهیه آن توسط کارشناسان خود است اما صدرا مخالف اینگونه بررسیهاست.
هنوز هیچ گونه قولی مبنی بر حمایت از سهم داده نشده و اراده ای مبنی بر آن هم دیده نمی شود
به نظر می رسد مسولان صدرا با در پیش گرفتن اینگونه اقدامات (اعلام زیان بالا، عدم همکاری با سازمان بورس و...) به دنبال خروج از بازار سرمایه هستند.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
من یکی 400 تا بهم انداختن به کمتر از 420 هم رضا نمی دم می خوام یه لکسوس rx350بخرم . باور کنید هروقت می بینمش آه می کشم واشک توچشام حلقه می زنه می خوام از ته دل گریه کنم ولی یه چیزی از پشت بهم سقلمه می زنه می گه گریه نکن تو یه مردی مرد که که گریه نمی کنه .
هر شب خواب می بینم سوار لکسوسم و دارم می رم عسلویه از پروژه های پارس جنوبی بازدید کنم . بعد نصف شبی هراسون و شر شر عرق از خواب بیدار می شم . بعد هرشب گریه می نوشم ( فرو می خورم اشکهایم را )
اعتصام امیدوارم یه روز تو بیابون پنچر کنی ونه زاپاس داشته باشی نه جک بعد من از کنارت ردبشم و بهت نیشخند بزنم .
خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را