باسلام:
باید یک نماینده حقیقی توانا در هیئت مدیره داشته باشیم و دارای تمام اختیارات و گزارش حداقل هفتگی به بقیه سهامداران و با قدرت تمام پروژه ها را بررسی و اعلام نتیجه کند و پیگیر اسناد هم باشد و قراردادها را هم پیگیری کند تا با نرخ روز هماهنگ شود و در غیر اینصورت ترک مناقصه کند .ما حقیقی ها 34% صدرا را داریم و می خواهیم به اندزه سهممان در هیئت مدیره عضو داشته باشیم .بنده مطمئن هستم این دو سال تعلل در ندادن سند جزیره و منطقه آزاد نشدن بخاطر ما 34% است .حق ما است که در تمام امور شرکت وارد شویم و دخالت کنیم .و من الله توفیق
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/17 در ساعت 13:36
دوست گرامی حمید جان امروز شخصا در مجمع حضور داشتم ونکته جالب این بود که سهامداران حقیقی هر کس حرفی میزد بعضا بدون اینکه دقت کنند طرف چه مطلبی اعلام کرده شروع به فریاد میکردند به طور مثال یک نفر تمام صحبتش این بود که از سهم حمایت کف قیمتی روی 280تومان ازطرف سهامدار عمده بشه که هر کس زیر 280 فروشنده بود سهامدار عمده جمعش کنه وبالاتر از ان توبازار معامله بشه تا سهم زیر 280 نیاد . کاش بودی و میدیدی که دیگران که متوجه منظورش نشده بودند از همه طرف فریاد میکشیدند تو سهم خودتو بفروش و از طرف سایرین صحبت نکن. خلاصه تا اتحاد حقیقیهای صدرا اینه همین اشه و ..
باسلام:
دوست عزیز اتحاد راحت بدست نمی آید ولی باید بخاطر کشور هم که شده تمام سعی خودمان را بکنیم .نماینده حقیقی ها اگر انسان درستی باشد حتما می تواند پیگیریهای لازم را حتی در مورد مدیرانی که در گذشته مرتکب خلافی شده باشند را هم پیدا کند و گزارش نماید . ضمنا ما باید تکلیف کنیم که نماینده در هیئت مدیره باید داشته باشیم نه اینکه خواهش کنیم.و من الله توفیق .
باسلام:
اگر موضوع به نتیجه نرسد .باید باهم اتحاد کنیم و یک نفر را انتخاب کنیم .مطمئن باشید که می توانیم .از شركت سهامي بيمه ايران (سهامي عام) 2.55%ویا حتی از شركت شهريار مهستان (سهامي عام) 8.78% بیشتر دور هم جمع کنیم و تشکیل اتحاد دهیم .و من الله توفیق .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)