زهره جونم منم منتظرم
میدونم تو موج شماری صدرا قبلا خیلی با هم صحبت کردیم و نظراتمون تقریبا مثل همدیگست
منم منتظر نمودار قشنگت میمونم
اپلودر:http://up.iranblog.com/
زهره جونم منم منتظرم
میدونم تو موج شماری صدرا قبلا خیلی با هم صحبت کردیم و نظراتمون تقریبا مثل همدیگست
منم منتظر نمودار قشنگت میمونم
اپلودر:http://up.iranblog.com/
amir3236, HOLY, h_gonabadi, LEON, pani, طيب, محمود شریعت, مسلم, ناهید
با اجازه اساتید
از دید اینجانب صدرا نیز در موج 5 با در گیری با خط میانی چنگال اندروز میباشد که به دو دلیل سهم ظرف 2 روز گذشته منفی شد اول اینکه به طور ناگهانی پس از بازگشایی فاصله خط پایینی چنگال تا میانی را یک روزه پیمود و دوم اینکه نتوانست خط میانی را بشکند حال خط حمایت سفید بخوبی مانع کاهش قیمت سهم خواهد شد و خط سفید حمایتی در حوالی 255 نشان میدهد و قیمت های فعلی برای خرید بسیار جذاب و مناسب است هدف رشد قیمتی سهم در صورت شکست خط میانی چنگال حوالی 390 تا 400 می باشد که با شناختی که از سهم داریم چون این سهم حرکتهایش خیلی تیز است زمان زیادی بین شکست چنگال میانی تا رسیدن به فوقانی طول نخواهد کشید و البته با توجه به همگرایی سهام گروه تجهیزاتی میتوان همان 1 الی 2 هفته را برای شکست این مقاومت مد نظر قرار داد
amir3236, HOLY, mohseni1353, mousavi53, pani, آرتمیس, آریو, طيب, فرزاد ضیایی, مسلم
میخوام یه تحلیل باحال از صدرا براتون بزارم .صدرا الگوی سرو شونه زده باهدف 470 که لازمه آن عبور پرقدرت از خط گردن که مقاومت چند ساله هم هست میباشد .درضمن هدف بلند مدت آن 800است که برابراست با هدف الگوی کاپ.اندکی صبر سحر نزدیک است..
برای من صدرای بالای 320 تومنی دیگه مرد...برای صعود یه سهم به پتانسیل های بنیادی لازمه.... انتظار تعدیل سود داشتم همینجوری هم شد دوبار بدبخت تعدیل داد بازم مثل زمانی که 25 تومن زیان داشت معامله شد و صف فروش... تنها راه صعود صدرا بازم تعدیل جدیده یه تعدیل خوب خیلی خوب .... و حمایت زیاد بازم خیلی زیاد
دوستان من امروز 272 فروختم کجا دوباره وارد بشم ؟؟؟؟؟؟اگه وارد شدم کجا مقاومتشه که دوباره خارج بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟// فکر کنم بازی کردن باهاش جذاب تر باشه
به امید صدرای 800 تومنی
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)