ه گزارش نماینده پرشین تحلیل در مجمع امروز صدرا، این مجمع مطابق انتظارات و همچون سال قبل همراه با حاشیه ها و انتقادهای سهامداران به صورتی پرتنش برگزار شد. نکات مهمی که از این مجمع در رابطه با صدرا قابل توجه بود به شرح زیر می باشد:
1) صدرا مطابق سال قبل در رابطه با دریافت وام از صندوق توسعه ملی موفق نبوده است، طبق گفته های مدیر عامل شرکت جهت دریافت این وام حتی موافقت رئیس جمهور نیز گرفته شده است اما در کارگروه تخصصی ایرادی که به صدرا گرفته شد در رابطه با ماهیت همچنان دولتی بودن آن بود که با توجه به وثیقه بودن درصد سهامداری مجموعه خاتم نزد سرمایه گذاری بانک ملی (مالک قبلی) جهت دریافت این وام باید این درصد سهامداری آزاد شده تا صدرا به عنوان یک شرکت خصوصی تلقی شود و سرمایه گذاری بانک ملی در صورت انجام تعهدات مربوط به صدرا توسط مجموعه خاتم حاضر به آزاد کردن این سهام وثیقه خواهد شد.
2) شرکت روزانه هزینه مالی در حدود 200 میلیون تومان متحمل می شود و در سال بعد نیز این رقم بیشتر خواهد شد، آنچه مسلم است دریافت وام از صندوق توسعه ملی باعث معجزه ای در صدرا نخواهد شد بلکه توسط این وام بدهی صدرا به 6 بانک داخلی تسویه خواهد شد. البته در صورت استمهال دیرکرد اعتبارات توسط بانکها و تسویه بدهی این 6 بانک، تبدیل به بدهی نسبت به یک صندوق خواهد شد که هزینه پرداخت آن سالانه نیز نسبت به مقدار فعلی بسیار پایین خواهد بود.
3) لازم به ذکر است با درصد سهامداری صدرا در شرکت آذراب اختلافاتی ما بین شرکت صدرا و سازمان خصوصی سازی همچنان وجود دارد مبنی بر اینکه از نظر صدرا درصد سهامداری این شرکت در آذراب 11 درصد می باشد که در حساب خود ثبت کرده است اما از لحاظ خصوصی سازی این درصد بسیار بالا بوده و این اختلاف به مراجع قانونی کشیده شده است. البته قابل ذکر است صدرا بابت این اختلاف درصد سهامداری اذراب را حدود 25 میلیارد تومان ذخیره در نظر گرفته است.
4) در رابطه با دفتر اصلی شرکت که قبل از این هیچگونه سند ملکی برای مالکیت صدرا از این دفتر وجود نداشت با توجه به پیگیری های انجام شده توسط هیئت مدیره و رای دادگاه ارائه شده در مجمع نشان می دهد که دادگاه رای را به نفع شرکت صدرا تغییر داده است .قابل ذکر است تا قبل از این دارایی صدرا در حساب های مالی آن ثبت نشده بود و ارزش این دفتر در حدود 200 میلیارد تومان می باشد.
5) همچنین هیئت مدیره در رابطه با جزیره صدرا و زمین های نکا شمال ، اذعان نمود که پیشرفت های قابل توجهی دررابطه با جزیره صدرا صورت گرفته است بطوری که احتمال موفقیت صدرا جهت مالکیت در این جزیره نسبت به عدم آن بسیار بالاست. در صورت حل اختلاف صدرا با سازمان شهرسازی بوشهر در رابطه با مالکیت این جزیره، صدرا توانایی آنرا خواهد داشت که این جزیره را به یک منطقه ازاد ویژه تبدیل کند. همچنین این جزیره را به عنوان دارایی های مالی خود ثبت نماید و در رابطه با زمین های نکا نیز موفقیت هایی حاصل شده اما به نتیجه نرسیده است.
در پایان نیز صحبتهایی در رابطه با عدم بازگشایی نماد صدرا تا ارائه راهکارهای حمایتی توسط سهامدار عمده (مجموعه خاتم ) به گوش می رسید.
همه اين مطالب بالا حول ارزش دارايي هاي اين خراب شده مي چرخه انگار همه دنبال كندن تكه اي از اين گوشت قرباني هستند چرا هيچ كس از درصد سود آوري قراردادها و هزينه هاي انجام شده براي زير ساخت ها و اثر گذاري آنها بر حجم اجراي قرارداد سالانه از اين به بعد و تاثير آن بر حاشيه سود شركت و........صحبت نمي كند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هيچ كس اعتراض نكرد كه اگر وام نمي دهند مقصر سهام سهامدار عمده يعني خاتم است كه سهامش وثيقه است وباعث ايجاد هزينه بالا براي شركت شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا هيچ كس سوال نكرد كه هر سهم صدرا براي خاتم چند درآمده و تا الان چند برابر اون توانستند تحت عنوان هزينه و حقوق و.......از شركت خارج كنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين شركت درسته براي ما سود نداشته ولي براي مديران وكاركنان و.....هم نان وهم آب و مرغ و گوشت و ميگو و......كه داشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينها بازي است ،خدا شهدا را رحمت كند .............
خواجه علی هم گفت زمین جزیره متری 50 هزار تومن ارزش داره البته شعاع 60 متری جزیره قابل خرید و فروش نیست
سلام ((ببخشید اگه حرفم تنده))
من خوشبختانه صدرا ندارم اما فکر میکنم (( تاکید میکنم که فکر می کنم )) اینا همش بازیه
نقل است که از یکی از این افرادی که جزو تعرض کنندگان به نوامیس بودند و اعدام شدند در دادگاه ازش پرسیدن تو که دیگه زن داشتی و
جوان مجرد نبودی گفت یکبار دوستم خیلی اصرار کرد که بریم اینکار رو انجام بدیم ولی من گفتم هرکاری بکنم اینکار رو انجام نمیدم از
اون اصرار و از من انکار تا بالاخره قبول کردم.بعد از مدتی ، این شده بود خوره روحم اصلا بدون اینکار روزم ، شب نمیشد.
حالا حکایت اینها هم همینه.تمام ثروت مملکت دستشونه اما دلشون رضا نمیده این چند میلیارد رو بیخیال بشن
توی بورسی که همین چند وقت پیش قنیشا بعد از تایم کاری معامله میشه هیچ بعید نیست که زیان 150 تومنی صدرا (( دقیقش رو نمیدونم)) با
یک گزارش به سود مثلا 50 تومنی تبدیل بشه
بازم تاکید میکنم که بنظرم اینا همش بازیه تا اعصاب سهامدار رو خرد کنن بعد طرف به همون 100 تومن خاتم هم راضیه بعد از مدتی میان میگن که
ای بابا این حساب رسا اشتباه کردن ما سود ده بودیم ولی اینا چون نفوذی بودن ما رو زیان ده اعلام می کردن بعد هم یک قرارداد توپل میبندن با یک
وزارت خونه بعد هم هر سهم میشه دوباره 400 تومن بعد چی میشه . . . . . من و شما باز جوگیر میشیم میریم تو صف صدرا
حالا چی قراره بشه الله اعلم
انشاالله همین ها اون دنیا جلو تون رو بگیرن که اینجور با اعصاب و روان جوونای مردم بازی میکنین
خدا آخر و عاقبت این ملت جوون از دست داده رو ختم به خیر بگردونه
ویرایش توسط taze vared : 2012/07/17 در ساعت 18:54
منم دقیقا با نظر شما موافقم وقتی این چند صفحه آخرو از اتفاقات مجمع خوندم کاملا واضحه که مدیران صدرا از آنجایی که اصولا دوست ندارن غیر خودی توشون باشه مثل سهامدارن حقیقی تمام تلاششونو کردن با حسابسازی صدرارو یه شرکت ورشکسته با زیان بالا نشون بدن تا بتونن با خروج از بورس به هیچ کس جوابگو نباشند تا بتونند بر سر این سفره عظیم چنبره زده و تا میتونن حسابهای بانکیشونو سر و سامانی بدن وگرنه چرا به درخواست سازمان بورس برای فرستادن حسابرسها برای بررسی حسابهای صدرا جواب رد میدن خوب اگر واقعا صدرا زیان کرده خوب بذارید از هرجا سازمان بورس دوست داره حسابرس بیاره تا اونها هم حسابهارو بررسی کنن پس انگی تو کارشونه که نمیخوان این اتفاق بیوفته و از اونجایی که ذاتآ اینا دست بده ندارن و عادت کردن به خوردن مال مردم حتی حاضر نمیشن تا سهامی که دست سهامداران حقیقی هست را با قیمت متعادل بخرند تا این سهامدارها حداقل کمتر زیان ببینند و منبعد به سورچرونی بپردازند من خوشبختانه این سهمو ندارم اما اگر داشتم با فرض اینکه صدرا از بورس خارج نشه هرگز بفروش سهمم اقدام نمیکردم فکر میکردم اصلا این سهمو ندارم و بهش فکر نمیکردم چون مطمئن بودم ظرف یک سال به اندازه تمام سهامهام سود میبردم. شخصا اگر صدرا از بورس خارج نشه من سعی میکنم تو حداقل قیمت تو صدرا تک سهم بشم
باسلام:
دوستان عزیز بنده لحظاتی پیش با مهندس اعتصام صحبت کردم و با رایزنی های لازم به جایی رسیدیم که مهندس پیشنهاد بنده را پذیرفت وفرمودند از تعامل با سهامداران خوشحال می شوند .و بنده پیشنهاد دادم حاضرم برای مملکتم حتی بی حقوق ولی با هزینه صدرا بر سر تمامی پروژه ها رفته و گزارشاتی مستدل در مورد تمام اموال و کارهای انجام شده و در دست اقدام برای سهامداران تهیه کنم یا کنیم به گونه ای که هر ابهامی را رفع و هر امیدی را که می تواند منجر به بهبود وضعیت صدرا شود را پیگیری کنیم تا به نتیجه برسد .و نگذاریم احدی از سهامداران متضرر شود و حتی دارایهای مختلف را به گونه ای واقعی به دوستان اطلاع رسانی کنیم .لطفا دوستان حمایت خود را اعلام نمایید .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/17 در ساعت 20:42
باسلام:
بسیار پرسش خوبی است . مسئله اصلی همینجاست که ما چه هدفی را دنبال می کنیم .هدف ما اینست که بر کارها نظارت کنیم به صورتی که اولا از یک یا چند نماینده خودمان انتظار اخبار به روز را داشته باشیم و دوما بدانیم کسی هست که از بین حقیقی ها بر روی روند کارها خصوصا گرفتن اسناد مالکیت و امور بسیار مهم نظارت دارد و در یک بازه زمانی معقول انشاالله می توانیم مشکلات را حل کنیم .و امیدوار باشیم که 1- از بورس اخراج نمی شویم 2- حداقل روندی صحیح در پیشبرد کار وجود دارد 3- قراردادها اگر قرار است به زیان برسد باید چه تمهیداتی اندیشیده شود مثلا نامه نگاری های لازم قبل از تحویل پروژه ها انجام شود تا توان چانه زنی داشته باشیم 4- خیلی اموری است که یک یا چند نماینده حقیقی می تواند بر آن نظارت کند و در صورت لزوم درخواست کند کار کارشناسی مجددی توسط کارشناسان دیگری صورت گیرد و مانع از رسیدن کار به زیان شود .یک فرد دلسوز سهامدار حقیقی حتما به فکر هم کیش خودش است و به این جنبه قضیه بیشتر التفات دارد وصد البته منظورم این نیست که از جای دیگر مثل کار گر کم بگذارد وبه سهامدار برساند بلکه منظورم اینست که به حاشیه سود می اندیشد .اگر توضیح بیشتر لازم بود در خدمت هستم .ضمنا یک سهامدار خیلی بهتر می تواند پاسخ سهامدار را بدهد تا مدیری که تمام فکر و ذکر او انجام کار است و در واقع یک مدیر صنعتی است و یا یک کارشناس در کار خودش .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/17 در ساعت 21:39
با سلام:
جناب حمید خان شما فکر می کنید با فرض تهیه چنین گزارشی چیزی تغییر خواهد کرد؟ و از زیانی که هر ساله قراره بر مبلغ آن بیفزایند چیزی کاسته خواهد شد؟ خیر عزیز من وقتی خود اعتصام امروز گفت فقط توی این یکی دو سال اخیر مبلغی در حدود 200 میلیارد تومان فقط برای زیرساخت در محوطه کشتی سازی بوشهر و حوزه خشک( dry duck)هزینه شده,و یا موجودی کالای خریداری شده از خارج در انبار جزیره به مبلغی حدود 174 میلیارد تومان رسیده که با سال گذشته تغییر بسیار فاحشی دارد,;که این تنها دو نمونه از این هزینه های هنگفت جاری شرکت می باشد, و به قول اعتصام ما تازه در ابتدای مسیر سازندگی قرار گرفته ایم, یا به تعبیری دیگر قرار نیست که صدرا طبق دستور کاری که از قبل برایش تعریف شده تا 10 سال آینده سودی بسازد, بازدید و بر آورد شما از محل پروژه ها چه ارمغانی را برای سهامداران داغدیده صدرا در پی خواهد داشت؟ به نظر بنده هیچ تاثیری در عملکرد مدیران صدرا در رابطه با تغییر جهت موضع شان نسبت به منافع سهامداران نخواهد داشت.
امیر حسینی, سپهری, طيب, مهرداد
جناب hamid672003
با سلام
چرا این آقای اعتصام یا شرکت اجازه حسابرسی از طرف حسابرسای بورس رو نمیده همانطور که آقای مالمیر گفته . آنوقت حضور شما چه تاثیری میتونه داشته باشه شما که خودتون بدون رفتن به این نقاط برای شناسائی از تمام دارائیها باخبرید، بهتر شما اصرار داشته باشید حسابرسای بورس بیان حسابهای شرکت رو یه بررسی کوچولویی داشته باشند . یا چرا سهم آذراب رو نمیفروشند تا از بدهیها کم بشه و سریعتر از زیان خارج بشند.
باسلام:
دوست عزیزم اولا بگم که در پیش مجمع از چند نفر پرسیدم که شما سهامدار 67 هستی فرمودند خیر ! به هر حال مشتاق دیدار .و اما پاسخ شما : بله کارهایی باید انجام شود که پیش درآمد آن همین گزارش خواهد بود بعنوان مثال : خود شما دو عدد همین حالا عنوان کردی که بنده یکی را توضیح می دهم که صد البته خود شما می دانید ولی از دید بنده به موضوع نگاه کنید 1-در مورد( فقط توی این یکی دو سال اخیر مبلغی در حدود 200 میلیارد تومان فقط برای زیرساخت در محوطه کشتی سازی بوشهر و حوزه خشک( dry duck)هزینه شده) باید بگم که این یکی از آن دارایها است که بنده آنرا غیر مولد می دانم ولی همین دارای می تواند از چند جهت بسیار هم مهم باشد بعنوان مثال در جزیره امکان زدن بیش از پنجاه حوزه خشک است و همان جرثقیل 1000 تنی که باید هر پنج ماه چند روز کار کند کارایی آن به چند برابر تغییر کند و این امکان دارد و بنده از بعد از بازدید به این فکر بودم و باید اضافه کنم این چندین برابر تنها با پنجاه درصد هزینه ای که برای اولین بار اتفاق افتاده صورت گیرد . ویا هزینه ای که برای راه مراسلاتی جزیره صورت گرفته است : و درصورتی که می توان در جزیره بسیار مجتمع های صنعتی ساخته شود و همین پل و همین راه کفایت می کند و در تملک صدرا باشد . پس نتیجه می گیریم که ما حداقل یک جزیره 150 هکتاری داریم و جاده و مخارج اولیه انجام شده حالا ساخت مجتمع جدید می شود مانند (حلو برو توگلو ) . پس گزارش و تولید فکر لازمه سود گرفتن است .البته خیلی موضوعات دیگری هم هست که بنده بعدا توضیح خواهم داد .ومن الله توفیق .
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)