مهدی اعتصام، یکی از اعضای واحد اطلاعات سپاه مریوان در برهه جنگ بودند در ضمن ایشان در کاشان با اقای ناظم زاده (شما که اهل کاشانید حتما میشناسید)مراودات خاصی!!داشتند.
مهدی اعتصام، یکی از اعضای واحد اطلاعات سپاه مریوان در برهه جنگ بودند در ضمن ایشان در کاشان با اقای ناظم زاده (شما که اهل کاشانید حتما میشناسید)مراودات خاصی!!داشتند.
یعنی خودشون تو بهبود کارشون موندند منتظرند من و یا شما بریم و کارشون را حل کنیم اگر اقایون به این حد رسیدند که تو کار خودشون موندند پس بهتره کلا برند کنار که خوب این تو ایران امر محاله اگر هم تا این مرحله عاجز شدند پس کنار نمیرند که خوب نمیگذارند هم نه شما مداخله کنی نه پیشنهاد بدی
با حلوا حلوا کردن هم دهان شیرین نمیشد شما بگو خداتا دارایی ودارایی که نمیشد ازش استفاده کرد .داراییکه برا شرکت نون و اب نمیشد
فعلا که شواهد نشان میدهد اقایان بورسی با برخی شرکتها دستشان تو یک کاسه هست و این گزارشات همش بازیست برای منافع خود سازمان و ان شرکت مورد نظر
برای تبریه و زیر بار مسیولیت در رفتن که خوب وقتی شما پیچش دست خودت باشد که کاری ندارد همه کم و بیش این خصلت را در این کشور دارند
حضور یک نمایند حقیقی طرح کاملا بی اساس و نشدنی است چون زور و درصد سهامداری اقایان مشخص است اگر میخواستند جوابگو باشند خوب نمیگذاشتند کار به حضور یک نماینده حقیقی در شرکت باشد پس این درخواست با این شرایط صداقت اقایان فرض محال و رویایی است
وقتی به کاغذهای منتشره از سازمان روی کدال هم نمیشد اعتماد کرد به هیچ کس نمیشد اعتماد کرد که حرفش بخواد سند باشد
هیچ کس برا هیچ کس دل نمیسوزاند مگر منافعی برا خودش باشد تا حالا خیری ندیدیم و همش بزبان خیر رساندن ضرر زدن به سهامدار بوده
باسلام:
دوستان عزیز اینکه آیه یاس بخوانیم باعث نمی شود مشکل حل شود .اگر لطف کنید که پیشنهاد عملی دهید حتما راه گشا خواهد بود وگرنه باید اقدامی موثر کرد والبته بله بنده هم می دانم سخت می شود به کسی اعتماد کرد ولی چاره چیست آیا می توانیم تمام سهامداران با هم برویم و در کلیه امور صدرا سرک بکشیم . شما فکر می کنید چه کار عملی ممکن است که رخ دهد و بتوانیم به خواسته خودمان برسیم .و من الله توفیق .
...سلام به همه دوستان....همراهان عزیزی ه شاید سالها در کنارشون سهامدار این سهم بودیم.....و با شادیها (که نبود...)وتلخیهای این سهم همراه بودیم....
...من با بخشی از صحبتهای حمید موافقم....و جا داره تشکری هم از ایشون داشته باشیم که در تمام این مدت همراه بود و اخباری رو در اختیار ما قرار میداد که قطعا خیلی از ماها به اون دسترسی نداشتیم....بر سر موضع خودش و اعتقادی که به بهبود اوضاع این سهم داشت ایستادگی کرد هر چند که شاید فضای خوشبینی زیادی که ایجاد کرده بود خیلی صورت واقع نداشت....
.....خوب منهم با اتحاد و همدلی و نزدیک شدن نظرات دوستان سهامدار کاملا موافقم و واقعا این تنها راه روبرو شدن با وضعیتی میبینم که بنظر من و خوب غالب دوستان هدایت شده سعی در ایزوله و جدا کردن سهامدار جز برای رسیدن ب هدفی که خوب هنوز بنظرمن کاملا روشن نیست داره....
....مطلب خوبی رو دندی تو بورکس تو تاپیک صدرا نوشت که میارمش اینطرف با توجه به اینکه دوتا گزینه پیش روی ما قرار داره بنظر من مانور رو قیمت توافقی مناسب در مجمع فوق العاده پیش رو میتونه گزینه بهتر و عملی تری باشه....
...راهی رو که حمید پیشنهاد میکنه طولانی با ضریب اطمینان پایین و توان و انرژی زیاد میخواد وامکان دخیل کردن همه افراد ذینفع پایینه....
alman, hamid672003, خصدرا, رامین آرتی, طيب, فری زبل, مهرداد, کورش
عزیز من اینجا ایران هست و منطق تو ان جوابگو نیست من ایه یاس نمیخوانم واقعیت را میگم کسیکه دیوانه هست و چاقو بدست دارد یا باید از کنارش با احتیاط و با عقل رد بشی یا باید فرار کنی اگر بخواهیم خودمون را دست اینها بدیم مشکلات را حل کنند یا بقول شما دنبال مشکلات و حل انها باشیم مطمین باشیند حالا حالاها حل شدنی نیست چون قرار نیست حل بشند بهترین راه این هست که از این سهم لعنتی فرار کنیم و پیشنهاد قیمت توافقی بهترین راه حل هست هم انها میخواند هم اکثر سهامداران تو گوری که مرده نیست عزیز من نشین گریه کن فایده ندارد اینها ایه یاس نیست حقیقت هست
باسلام:
دوست عزیز بنده هم حاضرم خودم را با جمع وفق بدهم چون یک دست صدا ندارد ولی اگر توافق بر سر قیمت به قیمت مناسبی باشه که حداقل به نظر بنده بالای 70 درصد سهامداران بپذیرند . بنده هم ناچارا می پذیرم چون در آن زمان دیگر 34% حقیقی نیستم خیلی کمتر هستم .دقیقا مثل زمان عقب نشینی . و این یعنی نوشیدن جام زهر .ضمنا تمامی اعداد مندرج و غیر مندرج در صورتهای مالی صدرا اعداد به مراتب بزرگتر از بیست میلیارد تومن است پس هر کدام از این اعداد معادل 40 شرکت بورسی مانند سفارود است و با صدرا به تنهایی می شود یک بورس راه انداخت در هر صورت بنده تابع جمع هستم ولی باید خرد جمعی به را صحیح هدایت شود .و من الله توفیق .
majidsa, خصدرا, رامین آرتی, طيب, مهربان
این رفیقامون که میگن اگر صدرا نداشتین و زحمتتونو رو سهمای دیگه میزاشتین ال میشد و بل میشد یه صورتحساب بدن ببینیم از 4 ماه پیش تاالان چقدر تونستن گین بگیرن بدونیم چقدر عقب افتادیم
یه وقتایی به نوسان گیری خودمم قبل از صدرا شدن شک میکنم
واللا به قرآن
مهربان . دندی . با میانگین قیمتی موافقم
رفیقامون میخوان دربیارن سهمو از چنگمون خیالی نیست نوش جونشون ولی باید سهامدارم سیر کنن بازار و باید بازاری دید نه دادگاهی و بانکی و فلان
درصورتی که تا اونجایی که من میدونم تو 91 همه چی برمیگرده سر جاش تازه بهتر
کل زیانا یه کله شده تا دست دولت بیاد چه خبره یا بده مایه رو همه چیز درست شه یا ما دیگه نیستیم
در حد پيشنهاد:تا با اين مديريت جهانيشون فاذر رو به بيييييييييييب نكشيدن بگيم معادل سهاممون فاذر بهمون بدن صدرا هم بيخ ريش خود حروم خورشون