click to register
صفحه 475 از 2017 نخست ... 3754254654724734744754764774784855255759751475 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,741 به 4,750 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو جدید
    تشکر شده 13 بار در 6 ارسال
    از دوستان درخواست دارم به نظر سنجي زير با دليل و منطق جواب بدن تا به يه جمع بندي كلي برسيم:

* به نظر شما چه قيمتي براي بازگشايي و يا توافق احتمالي براي صدرا مناسب مي باشد؟
    1- بين يكصدو بيست تا يكصدو پنجاه تومان
    2- بين يكصد و پنجاه تا دويست تومان
    3- بين دويست تومان تا سيصد تومان
    4- بالاي سيصدو پنجاه تومان

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rasolosar از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 134 بار در 48 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش پست ها
    با سلام..

حمید خان دیدید از این سهم هیچی در نمیاد ...از کجا به کجا رسید ...این همه زحمت وتلاش شما اگر در هر سهم دیگری بود تا حالا صد بار نتیجه داده بود ولی خوب با تحریم گنده تر از صدرا هم نمی تونه کاری بکنه...

باز هم هر چه خیر هست همان برا سهامدارهاش پیش اید و...
    جناب پرریسک من بارها زمانیکه بچه ها احساساتی نظر میدادند به این صدرا هشدار دادم و خوشبین نبودم من خودم سهامدار این لعنتی هستم اما واقعیت را باید دید متاسفانه اینجا ایران است و همه چیز ناشدنی شدنی است بنظرم هر چند بعید میدونم بورس با رفتن صدرا موافقت کند اما اگر هم موافقت کند سهامدار عمده بعید میدونم به قیمت خوب این سهم را بخرد اما خوب پیشنهاد بنظرم منصفانه ایست که میخواهند سهم را از خردها بخرند چون راهی برای سهامدار خرد فعلا در این مقطع نگذاشته اند
    البته حتی اگر هم به قیمت توافقی بخرند بعید میدانم بموقع پول به سهامدار خرد بدهند و زمانبر خواهد بود حالا چقدر زمان خدا میداند

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید msalehi_1979 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط خصدرا نمایش پست ها
    با عرض سلام وشب بخير خدمت دوستان
    راستش دوستان نميدونم بگم نتيجه جلسه منفي بود يا مثبت نميخوام خودم نتيجه بگيرم که خداي نکرده براي فردا مديون کسي بشم چون خودم هم نميدونم فردا سهم چه واکنشي نشون ميده
    اما مطالب مهم جلسه رو خدمتتون ميگم خودتون تصميم بگيريد
    در کل اينکه اين آقا يکي به نعل زد يکي به ميخ اول کلي آه وناله که همه سختيهاي عالم مال ماست بعدش اميدواري که همه مشکلات رو داريم حل میکنیم
    در مورد تجديد ارزيابي اين بابا تقريبا ثابت کرد که هيچ ملکي به غير از يه دفتر فکستني که امور سهام توش مستقره هيچي بنام مانيست و ما اقدام کرديم که با قولنامه تجديد ارزيابي کنيم ولي تو اعلام اوليه بورس قبول نکرده اما با تمام افراد بسيج شديم که بقبولونيم وفردا هم با دکتر حسيني رييس بورس جلسه داره شخصا. البته گفت که تجهيزات هم هست که تجديد ارزيابي شده يه سري ارزشش بيشتر شده يه سري کمتر
    در مورد گزارش 9 ماهه گفت که شيب منفي داشته که شيبش رو کم کرديم و يه تصميماتي تو هيئت مديره گرفتيم که جوري ارائه بشه که تاثيرش خنثي باشه البته اعلام کرد که اين گزارش براي اين منفي شده بود که فداي پيش بيني سود سال آينده شده!!! و بار منفي از سال آينده برداشته شده يعني که سود سال آينده ...
    يه مطلبي هم راجع به کم کردن شناور سهم و در غالب فروش بلوکي سهم به حقوقي يا جمع آوري سهام شناور گفت که براي کم کردن شناور سهم که بايد بياد زير 20 درصد تا بتونيم وامهاي 200 يا 300 يا 500 ميلياردي بگيريم قانون ميگه بايد بياد زير 20 درصد که اين توافق انجام شده که حتما تاثير خوبي روي سهم داره وانجام ميشه 100 %اين مهمترين بخش سخنان ايشون بود که قابل توجه بود باقي آه وناله و گزارشهاي کلي بود
    http://forums.boursy.com/showthread....8%A7-)/page323

فكر ميكنم dandy71 خودمونم در جلسه بوده

http://www.bourexpro.com/viewtopic.p...924c93fa2869ec

تحليل زيباي دوست خوبم مسلم كه چند ماه پيش زده بود با خودم ميگفتم مگر امكان دارد خصدرا اينگونه شود

با اين جو منفي راحت به هدفشان ميرسند بازي كثيفي است

**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مات آواتار ها
    تشکر شده 13,900 بار در 4,563 ارسال
    صدرا سهمي هست كه اصلا تكنيكال نداره كلي از تكنيكاليست ها كه ادعاشون هم ميشه خريدن و توش موندن با پشتوانه پول هر كاري خواستند ميتونند انجام بدن نه اين سهم بلكه كله سهامهاي بازار رو

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید مات از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    ذوست عزیز بنده نمی دانم شما چطور به این نتیجه رسیده ای که از این سهم چیزی در نمی آید .ولی بدانید بنده در این چند روز فقط گفتم که مهندس چه گفته و فلانی چه گفته است و این به آن منظور نیست که بنده آن حرفها را قبول دارم ولی همانطور که می دانید آقایان این حرفها را می زنند .چون خیلی برای شما احترام قائل هستم دو نکته را به شما می گویم اولا در وسط زمان پیش مجمع تلفن مهندس اعتصام زنگ خورد و ایشان در اون تماس از پایان یافتن نصب اولین سکو با خبر شد و دستور دادند سریعا (یعنی همان شبانه) عملیات نصب سکوی دوم آغاز شود .دوما بنده اصلا می گیرم همان 1200 میلیاردی که در صحبتهایم قبلا گفته بودم یعنی هشت برابر ارزش اسمی شرکت ! آیا شما فکر می کنید بنده به دنبال کم کردن زیان از اموال و دارایهای صدرا هست و باقی را ازاموال سهامدار بدانم ؟ اگر اینجوری فکر می کنید سخت در اشتباه هستید .بنده به صد نکته مهمتر از این فکر می کنم یکیش اینکه صدرا در حال سکو سازی و در مرحله اول ساخت 15 سکو است و این یعنی که پدر هالیبرتون آمریکا هم نتواند چنین شرکتی داشته باشد .ولی دوستان عزیز بدانید با این مسائل پیش آمده اگر بتوانند اتحاد مارا بشکنند و سهام مارا از دستمان در بیاورند .این شرکت را به چند شرکت تقسیم می کنند تا دیگر کسی نتواند ادعایی داشته باشد و به نظر بنده هرگز کوتاه نیایید و حتی سهم خود را توافقی هم نفروشید .روزی خواهد رسید که خواهید گفت اگر تمام عمر خودم را هم کار کنم ضرر این بی همتی جبران نخواهد شد .به نظر بنده ما باید بر شرکت صدرا و سهم خود کاملا نظارت داشته باشیم تا به هدف برسیم و از سخنان کسانی که سهم خود را فروخته اند و حالا دارند بر روی اعصاب ما راه می روند ناراحت نشویم و بدانیم آنها کسانی هستند که سهم خود را در 2800ريال و غیره فروخته اند و اگر یادتان باشد بیش از صد بار گفته بودم که باید نوسانگیر از سهم خارج شود و حالا زمانی شده است که می گویم از گوش کردن به افرادی که نا امیدانه و بی اطلاع دارند شما را مایوس می نمایند پرهیز نمایید و بدانید این بازی پایانش یا برد ماست که تا ده دلار می رویم و یا برد کسانی است که این بازی را شروع کرده اند و ما بازنده خواهیم بود .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش پست ها
    با سلام..

حمید خان دیدید از این سهم هیچی در نمیاد ...از کجا به کجا رسید ...این همه زحمت وتلاش شما اگر در هر سهم دیگری بود تا حالا صد بار نتیجه داده بود ولی خوب با تحریم گنده تر از صدرا هم نمی تونه کاری بکنه...

باز هم هر چه خیر هست همان برا سهامدارهاش پیش اید و...
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/18 در ساعت 15:27

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان این پست یادتان هست ؟ و من الله توفیق .

دوستان عزیز وگرامی اگر صدرا را برای ای پی اس 91 و یا حتی 92 خریده اید ! سریعا سهم خود را بفروشید و خارج شوید ! ولی اگر این سهم را برای اینکه به آن شناخت پیدا کرده اید و به آینده آن خوش بین شده اید ؟ خریده اید ؟ پس قدری با تمرکز معامله کنید ! و سخن آخر اینکه گزارش 9 ماهه هر چه باشد ! یعنی حتی اگر سود اعلامی خوب و یا حتی خبرهای مژدگانی در آن گنجانده شده باشد . و یا برعکس که بعید است ! شما را متحیر ننماید .زیرا صدرا را بنده برای شما به اینگونه توصیف می کنم که این توصیف حداقل با دو کارشناس زبده و حقوقی چک شده و یک کار شناس حقوقی دیگر بر کف بودن قیمت 1600ريال و در صورت رشد عدم بازگشت به این قیمت را تایید نموده است .حالا توصیف را می گویم : شما خواه پند گیر خواه ملال .
    ببینید دوستان صدرا را یک درخت تنومند و با شاخ و برگی فراوان و با ریشه ها بسیار قوی فرض نمایید (اشاره به زمان 48000ريال)! که در حوادث و رخداد روزگار و فشارهای وارده . شاخهای خود را به دست حوادث نابود شده دیده است ( اشاره به زمان 485ريال) .و حالا این درخت با وجود ریشه های تنومند وقوی سعی در بازسازی شاخه های خود می نماید .و در آغاز بهار به سر می برد .بهاری که نوید بسیار دارد !

1- اولین خبر خوش در مورد تجدید ارزیابی آذراب به میزان چهار صد درصد فقط از تجدید ارزیابی زمین ها و باقی اموال بعدا .البته با وجود مالکیت 30 درصدی صدرا و تفاهم جهت تعلیق دعاوی فیمابین جهت بهره بردن طرفین .
    2- دریافت 140 میلیون یورو تجهیزات منجمله شش یا هشت جرثقیل 600 تنی و مقادیری تجهیزات و مواد لازم کشتی سازی از آلمان اونم به دلیل طلب سال 83 .
    3- مطلب مورد بحث زمین جزیره به مقدار 150 هکتار که بخش عظیمی از آن در دست صدراست و مابقی آن نیز قابل استفاده هیچ گروهی نمی تواند باشد به دلایل فراوان و تازه کل مبلغ مورد اختلاف به 3 میلیار تومان نمی رسد و مدیران زحمتکش صدرا به جهت کمک به سهامداران سعی در گرفتن کمک از دولت برای عدم پرداخت آن می باشند چون می بایستی به جیب دولت واریز شود .و پس از آن منطقه اقتصادی ویژه .
    4- زمین 3000 متری در بهترین نقطه بوشهر .که قرار است تبدیل به یک هتل عالی شود .
    5- زمین مورد دعوا با ورثه که در حال پیگیری است که آنهم با حدود یک میلیارد تومان حل می شود .انشاالله .
    6- کمپ خلیج فارس که توضیح آن زیاد است...............................
    7- از سکو سازی های پروزهای مختلف !که برای آگاهی به سایت صدرا مراجعه کنید .
    8- ساخت کشتی افراماکس113 هزار تنی در مراحل عالی است و تا چهار ماه دیگر تحویل اولین آن و شناسایی سود خوب انشاالله : که چشمهای دشمن در حد سگی که ساعتها به جوش کاری نگاه کرده از حدقه در خواهد آمد .ضمنا سرعت گرفتن ساخت همین نوع کشتی به دلیل بدست آوردن تجربه کافی.
    9- ساخت کشتی لوله گذار در مرحله عالی و بارج در جهت جابجایی سکو های سر چاهی نفت و گاز
    10- شروع به فعالیت بخش مستقر در شمال کشور که هم اکنون باعث زیان است ولی بزودی خود سود ساز می شود .
    11-بالا رفتن حاشیه سود فازهای در حال انجام به دلایلی که خودتان می دانید .
    12-ساخت جرثقیل 1000 تنی در مراحل پایانی به جهت تسریع در ساخت کشتی .که خود این جرثقیل باعث خواهد شد قطعات بزرگتری از کشتی قابل حمل باشد و هر کشتی در تعداد قطعه کمتر به استخر خشک منتقل شود و این هم باز به معنی نصف شدن زمان ساخت هر کشتی است .و بر سرمایه شرکت نیز خواهد افزود .
    13-بازم هست ولی بعدا .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/18 در ساعت 15:50

12. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    یکبار مرور بد نیست .و با توجه به جمله قرمز معلوم است که بنده می دانستم که با چه شرکتی دارم وارد گود می شوم ولی همه بدانید نباید از بورس بره بیرون حتی اگر 500ريال معامله شود یا نماد بسته باشه تا وقتش .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز منظور بنده از دولتی بودن به معنای خصوصی نبودن است و اموال ارتش نیز خود نوعی دولتی می باشد .
    به دلیل تماسهای مکرر دوستان ناچارا در زیر مطلب مطروحه در جلسه را برای شما باز گو می نمایم :ضمنا از اینکه پاسخی به پیامهای دوستان ندادم بسیار شرمندهم چون تعدادپیامها بقدری زیاد بود که تنها توانستم به تماسهای تلفنی پاسخ دهم .
    نخست مشکلات سر راه صدرا :
    1- سالانه پرداخت 200 میلیون تومان جرائم بانکی .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله پاسخ جناب سرمایه گذار 67 که فرموده اند زیان روزانه است صحیح می باشد)
    2- تلاش برای گرفتن جلوی ضرر ثابت که در آن موفق نبوده اند .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله لغت جلوی از قلم افتاده بود)
    3- مشکلات قانونی وبحث منابع مالی و به انجام رسیدن یارانه ها .
    4-حدودا 1200 میلیار تومان بدهی و جرائم بانکی که باوجود تلاش هنوز موفق به انجام کاری مثبت نشده اند .که البته شامل کلیه زیانهای در زیر آمده می باشد .
    5- وام 500 میلیارد تومانی اجرایی نشده است و فعلا امکان افزایش سرمایه نیست .تلاش می شود ولی هنوز به جایی نرسیده است .
    سهام صف از دست صدرا خارج است و این شرکت هیچگونه اطلاعاتی به صدرا نمی دهد .با وجود آنکه صدرا سهامدار عمده آن است .
    6- طلب کاران از دولت در راستای تعهدات صدرا به بابکها اختیار گرفته اند وحتی شکایت نیز دارند وبا احکام قضایی منتظر هستند تا سندی به نام صدرا بشود سریعا برروی آن اقدام نمایند .
    7- شرکت ریکمرز آلمان درخواست جریمه ای 80 میلیون یوروئی از صدرا برای جبران به مثل دارد .
    8- در خصوص ساخت کشتی 63 هزار تنی انجام نشده با وام بانک تجارت که این پروژه صد میلیون دلاری تبدیل به یک پرونده شکایت .
    9- ساختمان تهران صدرا فقط 70% از آن صدرا می باشد .

دوستان عزیز واکنون نقاط مثبت و امید بخش:
    1- بعد از آن رکود وعقب مانده 5 ماه حقوق کارکنان در حال حاضر حقوق سر موعد پرداخت می شود .
    2- پروژه های جاری همه فعال هستند و در پیشرفت خوبی قرار دارند .
    3- تعداد کارکنان 6500 نفر مشغول کار هستند و از اعتراض و تحصن خبری نیست .
    4- باوجود تحریمها حتی از انگلستان خرید داریم و برعکس تفکر عموم که نه بعلت تحریم بلکه بعلت قوانین داخلی مشکل ورود کالا ها واجناس را داریم .
    5- در مورد آفشور و کشتی سازی وکاسپین نفت خزر جناب سرمایه گذار 67 توضیح خوبی ارائه نموده است .
    6- کشتی سازی در بخش افراماکس ضمنا تایید مطالب قبلی که عرض نموده بودم در حال حاضر با 42 میلیون یورو بدهی و 34 میلیون یورو وام دریافتی در حال پی گیری است که البته ونزولا سعی در انجام تعهداتش دارد تا بتواند از آن در انتخابات ریاست جمهوری بهره برداری نماید .البته کار موتور دوم به پایان رسیده است و فقط منتظر اقلام مخابراتی هستند کشتی هستند .
    7- شرکت صدرا به دنبال احیای صنعت کشتی سازی و صنعت ذریایی کشور می باشد و در بحث زمینه اشتغال کشور در این صنایع است .
    8-به دنبال ساخت 8 الی 10 کشتی ال ان جی است برای کشور خودمان .
    9-در زمینه آفشور دارای ده جکت می باشد که این تعداد حتی در چین بی سابقه است .البته در مراحل نهایی است و اولین جکت فروردین برای نصب آماده می باشد .
    10- بیش از 2200 میلیارد تومان پروژه که حدودا 1400 میلیارد تومان خرید خارجی آن انجام پذیرفته است . که این خریدها حتی از انگلستان انجام شده است .البته بحث ورودی اجناس را در بالا ذکر کردم .
    11-روابط خوب با کره چین مالزی و هند و امارات و شرقی ها و غربیها همه آنها . لازم به ذکر است تمام کشورها به دنبال منافع خود هستند و فقط زمانی که بحث تحریم پیش می آید تنها با احتیاط اقدام می نمایند که البته راه حل هر کاری را باید جست و راه حل هر کاری وجود دارد و بی راه حل نمی باشد .
    12- جرثقیل هزار تنی که با زیر ساخت و شمعک های آن 30 میلیلرد هزینه شده است و البته در منطقه وجود ندارد .و افتتاح آن انشاالله با حضور ریاست جمهوری .
    13- جرثقیلهای 600 و250 تنی که اجاره آنها بسیار گران است در حالی که صدرا ترجیح داده است بجای اجاره خرید نماید که این کار انجام شده است .
    14- پرداخت حقوق کلیه کار کنان از درآمد پروژه ها .
    15- فازهای پارس جنوبی..........................
    16 - دیگه خسته شدم . باقی موضوعات در زمان خودش .
    راستی یکی از دوستان در مورد ضرر نه ماهه سوال کرده بودند که باید بگم یا امسال ضرر نداریم و سال بعد سود 200ريال است یا اگر هر اندازه ضرر امسال باشد بر روی سود سال آینده اضافه می شود و بعنوان مثال اگر زیان امسال بیست ريال باشد سال آینده سود 220 ريال پیش بینی می شود .در پایان از همه دوستان پوزش می طلبم که دیر اطلاع رسانی کردم و دلیل آن این بود که گمان می کردم دوستان که در جلسه بودند پوشش خوبی از نتایج جلسه اعلام دارند .که البته از جناب سرمایه گذار 67 و جناب خصدرا کمال تشکر را دارم .
    دوستان عزیز خواهشا خودتان قضاوت کنید این اطلاعات هیچ فرقی با اطلاعاتی که بنده قبل از جلسه با جناب مهندس اعتصام خدمتتان ارائه داشتم فرقی دارد . و من الله توفیق
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/18 در ساعت 16:06

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی soheile60 آواتار ها
    تشکر شده 120 بار در 27 ارسال
    آقا حمید عزیز سلام.
    چند وقته که دارم فکر می کنم که چرا این برادر عزیز جناب آقای اعتصام رو عوض نمی کنند. درسته که بقول بعضی از دوستان اینجا ایرانه و پاسخگوئی مدیران هنوز جا نیفتاده و ... ولی شرکتی که عملکردش اینقدر نا مناسبه و بودجه و تحقق یافتش با هم خیلی تفاوت داره(حتی بدون زیان انباشته) و بیشتر مالکیت اون برای قرارگاهیه که جائی نمی خوابه که زیرش آب بره هم حتماً فکری به حال مدیرتی که وضع شرکت رو به اینجا کشونده، میکنه. مگر اینکه سهامداران عمده شرکت ...
    به هر حال استراتژی بنده نیز مانند شماست، امیدوراوم نامید نشیم. یا علی مددی

16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید soheile60 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 264 بار در 62 ارسال
    با سلام خدمت دوستان
    به نظر بنده جناب مهندس اعتصام فقط یک مدیر عامل است
    نه تصمیم گیرنده و سیبلی است که آقایان روبروی ما قرار داده اند ،تصمیم گیرنده افراد دیگری هستند
    پس فکر عوض کردن مدیر عامل را نکنید.(ما میگیم خر نمی خوایم ،پالون خر عوض میشه)
    سعی کنید به قراردادهای شرکت و سود آن بیشتر توجه کنید
    تا زیان هایی که از گذشته در صورت مالی فعلی شرکت آمده تا سهامدار را بترساند
    تا در زمان باز شدن سهم که مطمئنا از قیمت بسته شدن بالاتر است
    عده ای خارج شوند و آنها بروند دنبال اعلام سودها و اینکه شرکت در حال پیشرفت است یا اینکه وام گرفتیم و سند گرفتیم و ...
    سلامت و موفق باشید

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید majidsa از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,792 بار در 355 ارسال
    گزارش کامل مجمع صدرا

مجمع عمومی عادی سالیانه صدرا ساعتی پیش به پایان رسید که به صورت نکته، به مهمترین مباحث مجمع اشاره می کنیم: ( لازم به ذکر است به علت زیان انباشته، هیچ سودی در مجمع تقسیم نشد)

1- مهمترین خبری که اعلام شد این بود که نامه ای مبنی بر دریافت تسهیلات 500 میلیارد تومانی ارزان قیمت به آقای احمدی نژاد نوشته شده که پیش بینی می شود ظرف مرداد ماه یا اوایل شهریور ماه، درخواست صورت گرفته به نتیجه برسد. البته نامه یک سالی ارسال شده و پیش بینی نتیجه گیری در آینده نزدیک وجود دارد.

2- تعاونی خاص کارکنان ایران خودرو از سهام صدرا خارج شده اما بر تعداد سهامداران حقیقی 28 درصد افزوده شده است.

3- فازهای 13 و 22 میدان گازی پارس جنوبی بهترین پیشرفت را داشته اند و شرکت در فازهای 14 و 20 حضوری قدرتمند خواهد داشت. در فاز 14 تنها بخش مهندسی برعهده صدرا است.

4- سود ناخالص در سال 90 سیر صعودی مناسبی دارد و بودجه تاکنون تحقق خوبی داشته اما به احتمال تعدیل عایدی اشاره نشد.

5- بیشترین اعتراض ها در مجمع بر این نکته متمرکز بود که شرکت مرتب پروژه دریافت می کند اما امکان اجرا پایینی دارد.

6- سود پروژه های نفتی شرکت 13 درصد افزایش یافته است.
    7- شرکت 49 میلیارد ریال کمک علی الحساب دریافت کرده است.
    8- 82 میلیارد ریال مطالبات سود سهام شرکت با صندوق آینده تهاتر شده تا مشکلات بانکی در این بخش حل شود.
    9- قصد تبدیل جزیره صدرا به منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد تا هم هزینه ها در بخش حمل و نقل، گمرک و انبارداری کاهش یابد و سرعت انتقال کالا افزایش یابد اما این موضوع قطعی نیست و شرکت منتظر ابلاغ آن است.

و اما دیگر اخبار و رویدادهای مجمع عمومی عادی صدرا:

1- 200 پرونده حقوقی شرکت در گمرک تسویه و حل و فصل شده است.

2- مسئولان شرکت به این نکته اشاره کردند که سند زمین ها در شهرستان های نکا و بوشهر در آستانه این است که به نام شرکت شود اما این نگرانی وجود دارد که بابت بدهی ها از سوی بانک ها ضبط شود! شرکت در صدد پیشگیری از این مشکل است.

3- پروژه های « توسعه پالایشگاه خلیج فارس»، « توسعه پالایشگاه آبادان»، « خط لوله نکا» و « خط لوله دنا» به ارزش 2500 میلیارد تومان در اختیار شرکت قرار گرفته که با طرف های کره ای برای اجرای این پروژه ها مذاکره شده است. پیش بینی می شود این پروژه ها در نیمه دوم سال به مرحله اجرا برسد.

4- شرکت در حال مذاکره با برندگان طرح پل خلیج فارس است تا در این طرح مشارکت کند. اجرای پل دریاچه ارومیه در این زمینه از مزیت های صدرا است.

5-سوال مهم حاضران در مجمع این بود که چرا سهامداران عمده از سهم شرکت حمایت نمی کنند که رییس قرارگاه خاتم الانبیاء، حمایت ها را در قالب دریافت پروژه ها دانست. با این که در مورد روند قیمتی سهم صحبت چندانی از سوی مسئولان نشد اما به شکلی ضمنی از برخی حمایت ها در آینده سخن گفته شد.

6- « پنهان سازی سود» دیگر مورد سوال حاضران بود که علت بدهی 240 میلیارد تومانی به بانک ها عنوان شد. مسئولان شرکت میزان کل بدهی های شرکت را 1100 میلیارد تومان عنوان کردند که در صورت دریافت 400 میلیارد تومان، وعده تسویه بدهی ها را دادند.
    7- شرکت 500 میلیون دلار تسهیلات بابت نرخ ارز برای خرید کالا دریافت خواهد کرد

20. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید felfel از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)