صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

---------------

نظر

• sarcheshmehpour
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 284

در یک شب سرد زمستانی کوهنوردی از ارتفاع پر از برف بعلت پاره شدن طناب سقوط کرده ولی بخاطره طناب ذخیره درارتفاع اویزان شد. در این لحظه سخت کوهنورد تقاضای کمک کرد اما جوابی نشنید. کوهنورد در این تنهایی به یاد خدا گفت خدایا کمکم کن. ندایی امد که طناب را پاره کن. اما کوهنورد در پاسخ گفت خدا هم با ما نیست. فردا صبح امدادگران جنازه یخ زده کوهنورد اویزان شده را در دومتری سطح زمین پیدا کردن.
      در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

نظر

• شهباز
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 49

کی میدونه اینهمه ایمان و خرد و توانایی چه وقت متبلور میشه؟

آخرین ویرایش توسط شهباز؛ 2012/12/25, 23:21.

نظر

• provo
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 34

خوشحالم که جناب سرمایه گزار67 پس از یک غیبت صغرا به جمع سهامداران نیمه متوهم صدرا برگشتن.
          امیدوارم دوستانی هم که این روزها صدرای 100 تومانی میفروشن از این چاه به چاه بدتری نیفتن.
          در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
          ما زمانی که به نا امیدی می رسیم معمولآ شور و اشتیاق اولیه خود را از دست می دهیم و دیگر تمایلی نداریم که به موضوع مورد نظر فکر کنیم. مسئله ای که برای همه ما در رابطه با صدرا پیش آمده حقیقتآ بسیار دردناک و دشوار است و شاید از آن ناامید شده ایم و احساس می کنیم که دیگر نمی توانیم کار به جایی ببریم و به انتها رسیده ایم. بنابراین به ظاهر هر کاری که ما را از آن دور می کند برایمان جالبتر به نظر می رسد و هجوم در اقدام به فروش سهم را در نازلترین قیمت بهترین راه و چاره بدانیم, و شاید تنها دلیل این اقدام ما این باشد که بعضی از ماها جرعت فکر کردن و تنها حرکت کردن در بازار را نداریم و به رفتار جمع مینگریم و با این امید واهی (خروج با ضرر سنگین برای جبران ضرر) خود را فریب می دهیم.ولی در عالم بازار اگر ما اهدافی از پیش تعیین شده را داشته باشیم و مسیر مناسبی را برای خود انتخاب کرده باشیم,گذر از این دست اندازهای کوچک و بزرگ نباید ما را خسته و ناراحت کند. به قول بزرگی که می گفت:"بسیاری از افراد شکست خورده کسانی هستند که متوجه نبوده اند تا چه اندازه با اهداف خود نزدیک شده اند."

رومیان گفتند نه نقش و نه زنگ --- در خور آید کار را,جز دفع زنگ

از دوصد رنگی به بی رنگی مهی است --- رنگ چون ابر است و بی رنگی مهی است

رومیان آن صوفیانند ای پدر --- بی زتکرار و بی کتاب و بی هنر

لیک صیقل کرده اند آن سینه ها --- پاک زآز و حرص و بخل و کینه ها (مولانا)

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوست عزیز بنده کشته و مرده این ادبی صحبت کردن شما هستم . ولی غرض از مزاحمت این بود که خدمتتان عرض کنم . نامه ای که (دو عدد طومار اولیه تاریخ 91/06/26) به ریاست جمهوری داده بودم از هفت خان رستم عبور کرده است . واقعا می گویم از هفت مرحله عبور کرده است و اکنون در مرحله هشتم رسیدگی است . و اما نامه به دفتر مقام معظم رهبری از کانال ارتباط مردمی ، متاسفانه پس از طی مراحلی بایگانی شده بوده است .ولی با تلاشهای فراوان مجددا فعال شده است .البته از کانلهای دیگر هم پیگیری کرده ایم که بدلیل غیر رسمی بودن آن مسیرها نمی توان صحبتی از آنها کرد .و در پایان دوستان از بنده با تماسهایی که می گیرند: سوال می کنند؟ آیا بنده سهام خودم را فروخته ام یا نه ؟ که پاسخ خیر است .بنده حتی یک سهم نفروخته ام .ومن الله توفیق .

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
            ما زمانی که به نا امیدی می رسیم معمولآ شور و اشتیاق اولیه خود را از دست می دهیم و دیگر تمایلی نداریم که به موضوع مورد نظر فکر کنیم. مسئله ای که برای همه ما در رابطه با صدرا پیش آمده حقیقتآ بسیار دردناک و دشوار است و شاید از آن ناامید شده ایم و احساس می کنیم که دیگر نمی توانیم کار به جایی ببریم و به انتها رسیده ایم. بنابراین به ظاهر هر کاری که ما را از آن دور می کند برایمان جالبتر به نظر می رسد و هجوم در اقدام به فروش سهم را در نازلترین قیمت بهترین راه و چاره بدانیم, و شاید تنها دلیل این اقدام ما این باشد که بعضی از ماها جرعت فکر کردن و تنها حرکت کردن در بازار را نداریم و به رفتار جمع مینگریم و با این امید واهی (خروج با ضرر سنگین برای جبران ضرر) خود را فریب می دهیم.ولی در عالم بازار اگر ما اهدافی از پیش تعیین شده را داشته باشیم و مسیر مناسبی را برای خود انتخاب کرده باشیم,گذر از این دست اندازهای کوچک و بزرگ نباید ما را خسته و ناراحت کند. به قول بزرگی که می گفت:"بسیاری از افراد شکست خورده کسانی هستند که متوجه نبوده اند تا چه اندازه با اهداف خود نزدیک شده اند."

رومیان گفتند نه نقش و نه زنگ --- در خور آید کار را,جز دفع زنگ

از دوصد رنگی به بی رنگی مهی است --- رنگ چون ابر است و بی رنگی مهی است

رومیان آن صوفیانند ای پدر --- بی زتکرار و بی کتاب و بی هنر

لیک صیقل کرده اند آن سینه ها --- پاک زآز و حرص و بخل و کینه ها (مولانا)

آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/12/26, 11:34.

نظر

• مسعود 100
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 117

با سلام و درود خدمت تمام دوستان

سرتیتر شرکت صنعتی دریایی را باید اینگونه تعبیر و محقق دانست.البته نه برای زحمت کشان و کارگران ،بلکه در سطح مدیریتی و قرارگاه و وزیر و وکیل .چون وزیر هم تصمیم گیرنده این رذالت است .نمیدانم با این همه ظلمی که در حق سهامدار صدرا کردند و خانواده ها را و جوان ها را و سرمایه اندک تعداد بیشماری را به فنا دادند چگونه خود را برتر از اسراییل میدانند ،غاصب واقعی حق سهامداران کیست.در روز روشن و روشنایی خورشید بر سرزمین ایران زمین ،آنرا تیره و تاریک و شب فرا خواندند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما باید خواند

صدرا تبلور دزدی در حق الناس و خرد و توانایی مدیران و وزیر و وکیل و برادران ارزشی در رهبری این دزدی

در اصل توسط شهباز پست شده است View Post
              کی میدونه اینهمه ایمان و خرد و توانایی چه وقت متبلور میشه؟

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز به خبر زیر توجه کنید .و من الله توفیق .

سخنگوی وزیر نفت به ایسنا خبر داد:

افتتاح 60 طرح مهرماندگار نفت تا خرداد92/ تولید از 8 فاز پارس جنوبی در پنجماه آینده
                » سرویس: اقتصادي - انرژي
                کد خبر: 91100603777
                چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۹
                40-76.jpg

سخنگوی وزارت نفت از افتتاح 60 طرح مهر ماندگار صنعت نفت تا پایان خرداد 1392 خبر داد و گفت: هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی نیز به تدریج تا پایان این تاریخ وارد مدار تولید میشود.

علیرضا نیکزاد رهبر در گفتوگو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به این که 60 پروژه مهر ماندگار صنعت نفت کشور بتدریج تا پایان خرداد 1392 به بهرهبرداری میرسد گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته قبل از دهه فجر امسال بسیاری از این طرحها با حضور دستیار ویژه رییس جمهور افتتاح خواهد شد.

به گفته سخنگوی وزارت نفت، باقی طرحهای مهر ماندگار صنعت نفت نیز قبل از اتمام دولت باید افتتاح شود.

نیکزاد در مورد تولیدی نشدن فاز 15 و 16 پارس جنوبی در فصل پاییز امسال نیز اظهار کرد: هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی نیز به تدریج تا پایان خرداد 1392 وارد مدار تولید میشود.

به گزارش ایسنا، با تولیدی شدن هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی تولید ایران از بزرگترین میدان مشترک گازی جهان در سال 1392 به حدود 550 میلیون متر مکعب گاز در روز افزایش خواهد یافت. بر این اساس گاز سه فاز 12، 15و 16، 17 و 18 میدان گازی پارس جنوبی تا پایان امسال وارد مدار تولید میشود و سه فاز 22، 23 و 24 در سال 1392 محقق میشود.

اعتبار کل طرح توسعه این طرح، پنج میلیارد و 144 میلیون دلار اعلام شده است که تاکنون بیش از 2 میلیارد و 241 میلیون دلار از این مبلغ هزینه شده است. همچنین از صندوق توسعه ملی نیز برای شتاب بخشی به پیشرفت این طرح منابع مالی اختصاص یافته است.

بودجه سال 1391 این شرکت نیز 21 میلیارد دلار مصوب شده است که به گفته سوری، در صورت تامین 40 میلیارد دلار اعتبار مورد نیاز فازهای پارس جنوبی طی دو سال میتوان سالانه 110 میلیارد دلار درآمدزایی کرد. البته اگر هر بشکه نفت را 50 دلار محاسبه کنیم، درآمد حاصل از میدان پارس جنوبی حداقل به میزان 110 میلیارد دلار در سال خواهد بود.

این در حالیست که در صورت محاسبه هر بشکه نفت 100 دلار، این رقم به بیش از 220 میلیارد دلار در سال افزایش خواهد یافت. در واقع با بهره برداری از هریک از فازهای پارس جنوبی تولید ناخالص ملی یک درصد افزایش مییابد که به گفته اقتصاددانان، در سطح ملی هیچ حوزه اقتصادی چنین اثری را بر اقتصاد ملی ندارد.

در صورت تکمیل طرح های توسعهای، تولید گاز از میدان گازی پارس جنوبی به یک میلیارد متر مکعب میرسد که 800 میلیون متر مکعب آن از مخزن مشترک و 200 میلیون متر مکعب آن از بخش غیر مشترک میدان گازی پارس جنوبی خواهد بود.

نظر

• اسماعیل
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 391

ادم نمیدونه که ما واقعا متوهم هستیم یا نه؟رشد بازار با شتاب خیره کننده تقریبا مصادف شد با بازگشائی صدرا چرا؟{این موضوع تصادفی میباشد یا مهندسی شده است}به نظر من هر عقل سالمی وهر با تجربه ای میگه صدرا را بفروش و برو سهام دیگر را بخر و همین موضوع باعث شده که سهام دارهای صدرا به فروش بیشتر تمایل پیدا کنند.البته من که زدم به سیم اخر و یک دونه سهم نمیفروشم و میخواهم بدانم روزگار و خدا با من دیونه چکار میکنه.وقتی به گذشته خودم نگاه میکنم به خودش قسم مبینم که بیش از 10بار جان و مال و ابروی مرا حفظ کرده پس اینبار هم خودم را راحت بدستهای خودش میسپارم.

نظر

• مسعود 100
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 117

با سلام و درود

حمید جان از توجه و فعالیت و فداکاری شما در احقاق حق سهامداران و از اینکه با اتمام این همه پروژه و دستاوردهای مهمی که در طول 3 سال اخیر صدرا بدست آورده هیچ شرکتی نمی تواند بدست بیاورد ولی با هزار تا از این خبرها هم بیاید و افتتاح هم بشود این مدیران صدرا تا سهام مردم را از دستشان با زور هم که شده در نیاورند ول کن نخواهند بود و تا آن موقع فقط ضرر روی ضرر را افزایش خواهند داد و به کسی هم جوابگو نیستند.من شخصا سهامم را نگه میدارم تا این نا مردمان تغییر داده شوند و آدمان درستکاری در آینده سکان هدایت این ارکان با ارزش را بدست گیرند .آن موقع نیز به این ارزش ها خواهیم رسید .دیر زود خواهد داشت ولی سوخت و سوز نخواهد داشت. در این وسط تعداد بسیاری بدبخت و آواره و سرمایه خود را از دادند ولی بنده شخصا اعتقاد به سهم دارم و اگه بیماری امان داد و توانستم زنده بمانم برای سالهای بعد ارزشش را پیدا خواهد کرد.این خبر شما تاییدی بر دزدی این نا مدیران و دزدان سر گردنه است ؟از این خبرها تا آخر سال بیشمار خواهیم داشت و ضرر های بیشماری نیز برای صدرا خواهند نوشت.......؟؟؟؟؟توان نوشتن دیگر ندارم.

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    دوستان عزیز به خبر زیر توجه کنید .و من الله توفیق .

سخنگوی وزیر نفت به ایسنا خبر داد:

افتتاح 60 طرح مهرماندگار نفت تا خرداد92/ تولید از 8 فاز پارس جنوبی در پنجماه آینده
                    » سرویس: اقتصادي - انرژي
                    کد خبر: 91100603777
                    چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۹
                    40-76.jpg

سخنگوی وزارت نفت از افتتاح 60 طرح مهر ماندگار صنعت نفت تا پایان خرداد 1392 خبر داد و گفت: هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی نیز به تدریج تا پایان این تاریخ وارد مدار تولید میشود.

علیرضا نیکزاد رهبر در گفتوگو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به این که 60 پروژه مهر ماندگار صنعت نفت کشور بتدریج تا پایان خرداد 1392 به بهرهبرداری میرسد گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته قبل از دهه فجر امسال بسیاری از این طرحها با حضور دستیار ویژه رییس جمهور افتتاح خواهد شد.

به گفته سخنگوی وزارت نفت، باقی طرحهای مهر ماندگار صنعت نفت نیز قبل از اتمام دولت باید افتتاح شود.

نیکزاد در مورد تولیدی نشدن فاز 15 و 16 پارس جنوبی در فصل پاییز امسال نیز اظهار کرد: هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی نیز به تدریج تا پایان خرداد 1392 وارد مدار تولید میشود.

به گزارش ایسنا، با تولیدی شدن هشت فاز میدان گازی پارس جنوبی تولید ایران از بزرگترین میدان مشترک گازی جهان در سال 1392 به حدود 550 میلیون متر مکعب گاز در روز افزایش خواهد یافت. بر این اساس گاز سه فاز 12، 15و 16، 17 و 18 میدان گازی پارس جنوبی تا پایان امسال وارد مدار تولید میشود و سه فاز 22، 23 و 24 در سال 1392 محقق میشود.

اعتبار کل طرح توسعه این طرح، پنج میلیارد و 144 میلیون دلار اعلام شده است که تاکنون بیش از 2 میلیارد و 241 میلیون دلار از این مبلغ هزینه شده است. همچنین از صندوق توسعه ملی نیز برای شتاب بخشی به پیشرفت این طرح منابع مالی اختصاص یافته است.

بودجه سال 1391 این شرکت نیز 21 میلیارد دلار مصوب شده است که به گفته سوری، در صورت تامین 40 میلیارد دلار اعتبار مورد نیاز فازهای پارس جنوبی طی دو سال میتوان سالانه 110 میلیارد دلار درآمدزایی کرد. البته اگر هر بشکه نفت را 50 دلار محاسبه کنیم، درآمد حاصل از میدان پارس جنوبی حداقل به میزان 110 میلیارد دلار در سال خواهد بود.

این در حالیست که در صورت محاسبه هر بشکه نفت 100 دلار، این رقم به بیش از 220 میلیارد دلار در سال افزایش خواهد یافت. در واقع با بهره برداری از هریک از فازهای پارس جنوبی تولید ناخالص ملی یک درصد افزایش مییابد که به گفته اقتصاددانان، در سطح ملی هیچ حوزه اقتصادی چنین اثری را بر اقتصاد ملی ندارد.

در صورت تکمیل طرح های توسعهای، تولید گاز از میدان گازی پارس جنوبی به یک میلیارد متر مکعب میرسد که 800 میلیون متر مکعب آن از مخزن مشترک و 200 میلیون متر مکعب آن از بخش غیر مشترک میدان گازی پارس جنوبی خواهد بود.

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیز اینهم یک خبر دیگر . و من الله توفیق .

۱۲:۱۳ (چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱)
                      اخبار مرتبط

» بازدید اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از عسلویه
                      » مگاپروژه های پارس جنوبی آوردگاه پیمانکاران ایرانی شد

نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه نفت: بارگیری دومین پایه سکوی فاز ۱۳ میدان گازی پارس جنوبی به طول 72 متر و وزن تقریبی 1900 تن با موفقیت انجام شد و پیشبینی میشود پس از پایان مهاربندی و عزیمت به محل استقرار در مرکز خلیج فارس، تا پایان دیماه جاری نصب شود.

به گزارش شانا، عملیات بارگیری دومین جکت فاز 13 پارس جنوبی به طول 72 متر و وزن تقریبی 1900 تن صبح روز دیروز (پنجم دی ماه) بر روی بارج مهدیس 1 با موفقیت انجام شد.

هماکنون نصب جکت A13 در میدان نفت و گاز پارس جنوبی به پایان رسیده است؛ در چند روز آینده مراحل مهاربندی جکت C13 نیز به منظور اعزام به میدان پارس جنوبی انجام می پذیرد و پس از آن در میدان یادشده نصب خواهد شد.

این جکت در مدت حدود پنجماه ساخته شده که زودتر از زمان مقرر به مرحله بارگیری رسیده است.

پیمانکار ساخت این بخش از پروژه شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) است؛ مراحل طراحی تا ساخت این سازه به دست توانمند متخصصان ایرانی و با بهرهگیری از توان نیروهای بومی در استان بوشهر اجرا شده است.

این پروژه به منظور استخراج روزانه 56 میلیون متر مکعب گاز غنی از مخزن مشترک پارس جنوبی اجرا میشود

با بهره برداری از پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی در عسلویه روزانه 50 میلیون متر مکعب گاز شیرین، روزانه 80 هزار بشکه میعانات گازی، روزانه 2900 تن (سالانه 1.05 میلیون تن ) گاز مایع LPG ، روزانه 2750 تن (سالانه 1 میلیون تن) اتان به منظور تامین خوراک واحدهای پتروشیمی و روزانه 400 تن گوگرد تولید می شود.

بر اساس این گزارش، در بخش دریایی این پروژه نیز هماکنون چهار سکوی سرچاهی هر کدام به وزن 2400 تن، چهار جکت هر کدام به وزن 1900 تن، چهار پل ارتباطی هر کدام به وزن 240 تن و چهار مشعل هر کدام به وزن 110 تن ساخته خواهد شد. بقیه متعلقات پروژه در مجموع به وزن 33320 تن در کارخانه فراساحل بوشهر در دستور کار برای اجرا است.

در بخش دریایی فاز ۱۳ پارس جنوبی که معادل ۲ فاز استاندارد پارس جنوبی است تعداد 38 حلقه چاه گازی حفار میشود؛ همچنین ساخت ۲ خط لوله اصلی 32 اینچی انتقال گاز از سکوهای اصلی به پالایشگاه خشکی در مجموع به طول 180 کیلومتر به همراه ۲ رشته خط ۴.۵ اینچ تزریق MEG و همچنین ساخت خطوط لوله Infield که ۲ رشته خط 18 اینچی انتقال گاز از سکوهای اقماری به خروجی سکوهای اصلی، در مجموع به طول 14 کیلومتر به همراه ۲ رشته خط لوله ۴.۵ اینچی تزریق MEG در این پروژه در دست اجرا است.

طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی با مشارکت پیمانکاران ایرانی و با برآورد هزینه پنج میلیارد و 180 میلیون دلار در دست اجرا است؛ شرکت پترو پایدار ایرانیان، شرکت مپنا و صدرا (شرکت صنعتی دریایی ایران)، اعضای کنسرسیوم اجرایی این پروژه هستند.

لینک خبر :

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3038

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                        ادم نمیدونه که ما واقعا متوهم هستیم یا نه؟رشد بازار با شتاب خیره کننده تقریبا مصادف شد با بازگشائی صدرا چرا؟{این موضوع تصادفی میباشد یا مهندسی شده است}به نظر من هر عقل سالمی وهر با تجربه ای میگه صدرا را بفروش و برو سهام دیگر را بخر و همین موضوع باعث شده که سهام دارهای صدرا به فروش بیشتر تمایل پیدا کنند.البته من که زدم به سیم اخر و یک دونه سهم نمیفروشم و میخواهم بدانم روزگار و خدا با من دیونه چکار میکنه.وقتی به گذشته خودم نگاه میکنم به خودش قسم مبینم که بیش از 10بار جان و مال و ابروی مرا حفظ کرده پس اینبار هم خودم را راحت بدستهای خودش میسپارم.

باسلام وعرض ادب

این دیوانگی نیست .........شعور والایست که خود را بدست خداوند توانا بسپاری .................... ایول به این مرام

عزت و ذلت ازوست .................

نظر

• اسماعیل
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 391

سلام حمید خان یک زمانی انقدر با دقت اینجور خبرهای پارس جنوبی را میخوندم ولی متاسفانه الان نگاه که میکنم حالم بد میشود به قول قدیمیها دیگی که برای ما نجوشه سر سگ توش بجوشه.{نفت 20دلار بود و بعد یک زمانی شد 120 دلار چه چیز برای مردم تغییر کرد}حالا پارس جنوبی هم سالیانه200 میلیارد دلار برای مملکت پول بسازه خوشبحال لبنان و فلسطین میشه

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز ما سهامداران صدرا از ارزش سهام خودمان با خبریم و حاضریم این سهام ارزشمند را توافقی و بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلام ، حتی به یک صدم قیمت یعنی 3200 ريال بفروشیم ولی توافقی ، نه به زور وفشار .شنبه جلو سازمان بورس - میدان ونک - خیابان ملا صدرا . بورس اوراق بهادار ایران - تجمع مسالمت آمیز .و هیچگونه مذاکره ای در کار نیست و تنها دو حرف داریم . 1- خرید سهام بصورت توافقی بالای 3200ريال یا 2- تضمین خرید آتی حداقل با سود مشارکت طرحهای نفت و گاز بر پایه ارزش سهام بیش از نرخ 3200ريال . ضمنا نباید هیچ سهامداری وادار به فروش سهم شود . و فقط توافق .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز نظر جناب عبده تبریزی را هم در مورد شاخص بخوانید تا ببینید که بنده اگر خبری را اعلام می کنم بر اساس آمارها و شاخص های اصلای اقتصادی است .و من الله توفیق .

رشد خیره کننده قیمت ها و شاخص ها در بازار سهام مدتی است اگرچه موجبات افزایش بازدهی مثبت سرمایه گذاران و سهامداران بورسی را فراهم آورده، اما سرعت بالای حرکت این روند نگرانی برخی از بزرگان و فعالین تالار شیشه ای را برانگیخته است.

شتابی که تنها بر چند گروه و سهم خاص متمرکز شده و سایر سهام را وادار به همراهی با خود می کند.

مشاور اسبق وزير امور اقتصادي و دارايي در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: بالارفتن شاخص تا چندي قبل چندان نگرانكننده نبود، چرا كه با توجه به افزايش قيمت ارز و امكان فروش ارزي بسياري از شركت ها و نيز به دليل عدم افزايش شاخص به ميزان متناسب با نرخ تورم در سال هاي گذشته، شاخص بايد بالا ميرفت.

دکتر عبده تبریزی در ادامه پیرامون شکل گیری این روند حرکتی گفت: تحولات دو هفته اخير البته که نگران كننده است. به ويژه اينكه در درجه اول حركت شاخص بسيار شديد بوده و در وهله دوم تنها روي حدود 10 سهم تمركز يافته است. بنابراين مديريت بورس اكنون می تواند به شدت نگران حبابی شدن قيمتها و مصيبت بعد از آن باشد.

وی به صراحت عنوان کرد: اما سوال اینجا است که چرا قيمت ها بالا ميرود؟ در این زمینه می توان به این موضوع اشاره کرد که به رغم تلاش های اخير بانك مركزي براي انتشار اوراقي كه نقدينگي را جذب كند، حجم نقدينگي امسال حداقل 25 درصد افزايش يافته و تورم رسمي اعلام شده را به رقم 30 درصد رسانده است. در سال آينده نيز حداقل همين مقدار از نقدينگي اضافه خواهد شد. با اين رشد نقدينگي، كدام بخش اقتصاد بايد وجوه نقد اضافه را جذب كند؟ ارز و طلا، ساختمان، سرمايه در گردش شركتها، بازار پول و يا بازار سرمايه؟

این کارشناس ارشد بازار سرمایه ارزیابی خود را از این موضوع اینچنین بیان کرد: به نظر می رسد كه در روزهاي اخير اين نقدينگي روي ارز و بازار سرمايه متمركز شده است. امكان جذب اين نقدينگي به طور مستقيم توسط شركت هايي كه كمبود نقدينگي دارند و با تقويت سرمايه در گردش خود ميتوانند بيشتر توليد كنند، ناممكن بهنظر می رسد. در شرايط ركود اقتصاد و افزايش نقدينگي، بازار سرمايه در حال جذب بخشي از اين منابع مالی است، بدون اينكه قيمت هاي سهم استحقاق دريافت ارقام بالاتري را داشته باشند.

عبده تبریزی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: مديران بورس نمی توانند كار زيادي براي كنترل این وضعيت انجام دهند، ضمن اينكه نگران حبابی شدن قيمت ها باقي خواهند ماند. در این شرایط سرمايه گذاران بايد بدانند اين شرايط به طور نسبي به سمت خطرناک شدن پيش می رود.

لینک خبر :

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز نا دیده شما حق نداری توی مسائل که به شما مربوط نیست دخالت کنی .شما فرمودید سهام صدرا نداری ! بنده هم به شما عرض کردم روی سخنم بنده 361 نفری هستند که از طرفشان وکیل هستم . و سهامدار صدرا هستند . بله دوست عزیز بنده هم قبلا و هم الان معتقد به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم و هنوز هم حاضرم حتی جانم را فدای اسلام و ولی فقیه و رهبرم کنم و نه تنها سهامی را که تاکنون خریده ام را هبه کنم بلکه چند برابرش را هم آمادگی دارم به رهبرم هبه کنم . حتی از تقدیم خونم به اسلام عزیز هم هرگز امتناع نمی کنم که هیچ بلکه داوطلب هم هستم .اگر هم تلاشی می کنم برای اصلاح اموری است که مربوط به شیعیان است و باید ما شیعیان تلاش کنیم که مظلوم نباشیم چه در مقابله با آمریکا و چه با کسانیکه در هشت سال دفاع مقدس نتوانسته اند وارد این مرز و بوم شوند و اکنون ارتش نامرئی خودشان را برای سرکوبی ما گسیل کرده اند و خدا و حاضرین در جمع آن نشست ماه مبارک رمضان هم شاهد هستند که این موضوع را به بالاترین مقامات بورس و قرارگاه و ...... هم عنوان کردم . و چنان با تمام توان مطالب را عنوان کردم که به بنده اتهام روزه نبودن هم زدند ولی بماند که ................... امیدوارم قانع شده باشی که بنده از آن گروهی نیستم که کسی بتواند بنده را از راهی که به آن اعتقاد دارم منصرف کند . و من الله توفیق .

در اصل توسط محسن نظرى پست شده است
                                در اصل توسط hamid672003 پست شده است
                                باسلام:
                                دوستان عزیز ما سهامداران صدرا از ارزش سهام خودمان با خبریم و حاضریم این سهام ارزشمند را توافقی و بخاطر نظام مقدس جمهوری اسلام ، حتی به یک صدم قیمت یعنی 3200 ريال بفروشیم ولی توافقی ، نه به زور وفشار .شنبه جلو سازمان بورس - میدان ونک - خیابان ملا صدرا . بورس اوراق بهادار ایران - تجمع مسالمت آمیز .و هیچگونه مذاکره ای در کار نیست و تنها دو حرف داریم . 1- خرید سهام بصورت توافقی بالای 3200ريال یا 2- تضمین خرید آتی حداقل با سود مشارکت طرحهای نفت و گاز بر پایه ارزش سهام بیش از نرخ 3200ريال . ضمنا نباید هیچ سهامداری وادار به فروش سهم شود . و فقط توافق .و من الله توفیق .
                                پول چه ها كه نميكنه به خاطر اين نظام مقدس چي رو ديگه حاضري بفروشي؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X