صدرا
من فریب خوردم ؛ همش تقصیر دوست نابابه ( مسلم ) نمی خواستم این نمودارو بذارم ؛ خدا منو ببخش
کسی از اقا فرزاد خبر نداره ؟ چقدر وقتی نیستن یچیزی کمه انگار
جدای از موج شماری ( که توروخدا هر کی فهمید چی گشیدم برای منم توضیح بده )
در حال حاضر در حال ساخت الگوی خفاش می باشد که تا 88 درصد از موج قبلی( X Y ) حرکت خواهیم داشت
امسال سالیه که با صدرا وفاذر وفاراک باید سهامداری کرد ودنبال هدفهای کوتاه مدت نباید بود .اگر دقت کرده باشید بورس به سمتی پیش رفته که در دیدگاه کوتاه مدت ریسک سرمایه گذاری بالارفته وامکان ضرر بیشتر ازسود است که نمونه آنرا درسهامهای مخابرات وغدیر وخودرویی وسنگ آهنی مشاهده کردیم وزمانی این سهامها رشد کردند که کسی به آنها زیاد توجهی نداشت .امسال سال پیمانکاریهاست .فقط باید دیدگاه را بلند کرد و دنبال نوسانات مقطعی نبود .
اینم هدیه به همسنگران دلاور (کپی رایت:مسروقه از تالار بورس)
خوب دوستان همه حمایت های سهمو نشون دادن
این آخری رو هم من میگم که خیلی قدره و شنبه بهش میرسه
فرک نکنم به این راحتی بتونه این نره غولو بشکنه
ویرایش توسط بوف کور : 2011/04/21 در ساعت 13:34
سلام زهره جان.ممنون از نمودار قشنگت واقعا زحمت کشیدی و وقت گذاشتی.
یه سوال؟
چرا حتما باید خفاش بشه که در محدوده فیبوی Ret بازوی xy قرار بگیره و تا 380 بتونه بره و مثلا نتونه الگوی پروانه بزنه تا فراتر از xy (در یکی از فیبوهای EXT بازوی XY) صعود داشته باشه؟مثل فیبوی 121.7 روی نمودارت(470)
من نظرم اینه که اگه 380 رو رد کنه میره واسه الگوی پروانه..
سلام سایه جون
ببین من که از خدامه پروانه بشه ولی قوانین پروانه اینه:
- نقطه C تا 38.2 یا 78.6 درصد فاصله xy بازگشت دارد.( در اینجا این نقطه همون 315 تومن کذاییه که بعدش سهم صف فروش شد )
- نقطه D بین 38.2 تا 78.6 درصد فاصله By بازگشت دارد.(اینجا هم همون 218 تومن و نهایت ریزشه که بیشتر از 78 درصد ریخته و وقتی بیشتر از 78 درصد اصلاح می شه دیگه الگو پروانه نیست و خفاشه )
- نقطه E تا 127.2 یا 161.8 درصد فاصله xy بازگشت دارد.
که فانون سوم خفاش که هدف قیمتی هست برگشت تا 88 درصد yx می شه
ویرایش توسط بوف کور : 2011/04/21 در ساعت 15:45
ویرایش توسط pani : 2011/04/21 در ساعت 17:28
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 23 مهمان ها)