click to register
صفحه 482 از 2013 نخست ... 3824324724794804814824834844854925325829821482 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,811 به 4,820 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 7,731 بار در 1,846 ارسال
    برداشت من از عملکرد این شرکت نکبت :

این شرکت در پایتخت انرژی دنیا می تواند یک پدیده باشد و پتانسیل این را دارد که حتی در سطح شرکتهای بزرگی مثل شل و انی و .... قرار بگیرد اگر در دست آدم های اهلش بیافتد.

به نظر می رسد این شرکت بیش از حد سیاه سی شده است و با عملکرد فوق العاده ضعیفش اهداف خاصی را دنبال می کند!

برای اثبات اینکه اینها اینکاره نیستند نیاز به این بازیها نمی باشد این مسئله مثل روز روشن است پس بهتر است سریع به مرحله بعدی بروند و هزینه فرصتهای مردم و مملکت را کمتر نمایند

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید shahin از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده از نوشتن در آن تالار منع شده ام ولی به دلیلی کاملا غلط .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط خوشبين1 نمایش پست ها
    كاربر زينب شما گويا وكيل وصيع سجاد هستي اما كاش براي تاييد پست مربوطه به كاربر ديگري

به جز حميد اكتفا ميكردي چون اين كاربر به خاطر پستهاي خود از نوشتن در اين تالار

منع شده است

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    گل پسر دوست عزیز همین الان یکی از دوستان یک کشتی با 57 سال قدمت ساخت در بوشهر خریده است به قیمت یک میلیاردو دویست میلیون تومان که اگر ببینی می گویی یک موشت چوب پوسیده است و دو ریال هم بالاش پول نمی دهی ولی همین کشتی که بنده بعنوان لنج هم قبولش ندارم در اجاره یک شرکت است به روزی 50 میلیون تومان و هر دو ماه خرج در رفته قیمت کشتی را در می آورد.حالا چه می شود شما قدری مطالعه و فکر کنی بعد مطلب بنویسی و از خودت قانون به کتاب قانون نیافزایی .دوستان همه ما می دانیم صدرا ارزشمند است و فقط هدف ما باید این باشد که جلو به ناحق بالا کشیدن سهممان آنهم به قیمت پایین را بگیریم و تلاش کنیم صدرا از بورس بیرون نرود .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_or51 نمایش پست ها
    خدا تو را هم انشادالله مثل بقیه سهامداران خیالباف شفا بده.مرد حسابی هیچ ننه قمری با دارایی هایی که استهلاک پذیر هستند افزایش سرمایه نمیدهد.چون باید سالهای بعد کلی هزینه توی صورتهای مالی به عنوان استهلاک اعلام کند.جرثقیل و کشتی و ساختمان... جزئ اینگونه داراییها هستند.میماند زمینها که اونهم سند ندارند.ثانیا طرف هنوز 4 روز از مجمع نگذشته و میتونست اون را به 300 نفر توی مجمع بگه و اعلام کنه که نکرده اونوقت اومده در گوشی به تو گفته.ثالثا:غیر از بانکها که دلیل خاص داره این نوع افزایش سرمایه یک شرکت نام ببر که مجوز را دریافت کرده باشه(من هم جای مالمیر بودم به هیچ شرکتی که حقوقیهای درست و حسابی نداره و نقشی در سودآوری نداشته باشه نمیدم) تا گروهی با بدبختی گروه دیگه خوشبخت نشند).
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/22 در ساعت 12:40

6. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 238 بار در 49 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده از نوشتن در آن تالار منع شده ام ولی به دلیلی کاملا غلط .و من الله توفیق .
    1:كاربر محترم شما به خاطر چند ايدي بودن در تالار بورس مسدود شديد گويا فراموش
    كرديد اطلاع رساني كاربر قنبري در مورد خودتان رادر سال 90در تالار را

2: شما دوست عزيز بارها اعلام كرده ايد سهم را براي سرمايه گزاري 4ساله يعني سال
    94 خريداري نموده ايد نميدانم پس چرا اينقدر نگران هستيد واز بقيه سهامداران دلهرتان زيادتراست
    شما كه خيالت بايد جمع باشد دوستاني مثل اعتصام داري و هر وقت اراده كني ملاقاتش ميكني
    در ضمن سهم 10 ذلاري كه استرس ندارد!! . حالا خودت در پست بالا مينويسي تابع جمع هستي
    اخر چقدر شما ما سهامداران صدرا را ساده فرض كردي البته تقصير خود ما هم هست اگر به
    خاطر ها نوشته هايت20 تا تشكر در زير پستت نميزديم شما هم كمتر پستهاي غير واقعي ميزدي

3:تا قبل از مجمع تو بوق و شيپور كرده بودي كه سهامداران سوالات را تخصصي بنويسيد

تا از مهندس باز خواست كنيم وال كنيم و بل كنيم دقيقا روز مجمع ميروي بيمارستان و حالت بد ميشود
    البته بنده يقين دارم ترسيدي دستت رو شود چون پارسال تو عكسهاي بازديدكنندگان از جزيره
    صدرا خودت را با ان عكس معرفي كرده بودي واگر ميگفتي من هم مجمع بودم دستت براي همگان رو ميشد
    كلا حساب شده عمل ميكني

4: تا به حال بنده نديدم هيچ كدام از نوشته هاي شما به واقعييت نزديك شود ودر تالار

بورس از نوشته هاي پارسال شما زماني كه سهم بين 170 تا 188 معمله ميشد باعث شد

بعضي از سهامداران از فروش سهم منصرف شوند و تا به امروز كه وضعيت را خود ميبيني باعث زيان

هنگفت شده اند
    5: احتمالا خواهي گفت الان هم من به خاطر خدا دارم پست ميزنم كه باز نوشته وپست بالا را خود نقض
    ميكني

6: در مورد شما هم احساس ميكنم اقاي اعتصام كم لطفي كرده اندزيرا بنا به گفته هاي
    خودتان كه هميشه ميتوانيد ايشان را ملاقات كنيد بدون محدوديت و ملاقاتهاي بيشماري
    داشته ايد حداقل بايد به شما نداي زيان را ميداد تا لااقل شما زيان نميكردي!!!!!

7:ضمنا در سهامدار بودن شما بنده هيچ شكي ندارم ولي نميدانم چرا ميخواهي خود را

خيلي بالاتر از بقيه سهامداران صدرا جلوه دهي كاربر محترم شما هم مثل ما هستي هر چقدر ما زيان

كرديم با اطلاعات كم خودمان شما هم به همان ميزان زيان كرديد با توجه به اطلاعات زياد خودتان

8:در اخر بايد بگوييم همه ما سوار بركشتي صدرا هستيم كه سكاندار ان اعتصام است اميدار باشيم

كه ما را به ساحل برساند انشالله
    سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 15,051 بار در 2,798 ارسال
    حمید خان با عرض معذرت از شما کشتی که 57 سال از قدمت ساختش می گذرد یقینآ سیستم رانش و موتور آن با دیگ بخار می باشد و با سوخت فسیلی چون ذغال سنگ به حرکت در می آید,که البته تا اوونجایی که بنده اطلاع دارم همگی از رده خارج شدند و آخرین آن کشتی جنگی آرتیمیس بود که ساخت کشور انگلیس و متعلق به نیروی دریایی ایران بودکه حدودآ 17 سال پیش از رده خارج گردیدمگر اینکه اینی که شما می گویید لنج قدیمی باشد که بله لنج های با قدمت ساخت 70 سال هم در کشور وجود دارد که به بوم یا لنج های هندی معروفند که همگی آنها دارای دکل و بادبان می باشند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    گل پسر دوست عزیز همین الان یکی از دوستان یک کشتی با 57 سال قدمت ساخت در بوشهر خریده است به قیمت یک میلیاردو دویست میلیون تومان که اگر ببینی می گویی یک موشت چوب پوسیده است و دو ریال هم بالاش پول نمی دهی ولی همین کشتی که بنده بعنوان لنج هم قبولش ندارم در اجاره یک شرکت است به روزی 50 میلیون تومان و هر دو ماه خرج در رفته قیمت کشتی را در می آورد.حالا چه می شود شما قدری مطالعه و فکر کنی بعد مطلب بنویسی و از خودت قانون به کتاب قانون نیافزایی .دوستان همه ما می دانیم صدرا ارزشمند است و فقط هدف ما باید این باشد که جلو به ناحق بالا کشیدن سهممان آنهم به قیمت پایین را بگیریم و تلاش کنیم صدرا از بورس بیرون نرود .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط سهامدار 67 : 2012/07/22 در ساعت 13:33

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید سهامدار 67 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی آرش 64 آواتار ها
    تشکر شده 780 بار در 199 ارسال
    شبکه 1 مارو سرکار می زاره با خبراش

باسلام:
    دوست عزیز سوالات شما را طبق شماره که خود شما درج کردید پاسخ می دهم .ضمنا ببخشید که بنده مشت را موشت نوشتم .البته دیکته صحیح آنرا می دانم ولی آن اشتباه برای اینست که سریع تایپ کرده ام .
    1- اولا بنده چند ایدی در صدرا نه بوده ام و نه هستم و ایدی های بنده در سهام مختلف است و هیچ کس هم نمی تواند آنها را بیابد و برای همین و به دلیل راستگویی خودم این موضوع را گفته ام و صد البته هرگز اقدام به مردم فریبی نکرده ام .ضمنا همه دوستان آقا وحید را می شناسند و بنده متهم به آن هستم که هر دو ایدی از آن بنده است در حالی که اینطور نیست .و صد البته بنده سیب سرخ را هم ایجاد کردم و اعلام هم کردم که بنده همان شخص هستم و توضیح دادم که موضوع چیست .ضمنا آقا وحید هم سهران را ایجاد کرد و توضیح داد که بعلت اشکال در کامپیوترش و غیره نتوانسته دیگر با آن آیدی بنویسد و سهران را ایجاد کرده است . فکر کنم در این مورد با توجه به صد باری که قبلا توضیح دادم دیگر جای توضیحی باقی نمانده باشد.

2- بله بنده صدرا را بلند مدت خریده ام ولی آیا باید منتظر بمانم تا هر بلایی را که می خواهند سر یک عده هم وطنم بیاورند و سهام ایشان را از دستشان در بیاورند و عده ای قلیل هم که بماند چاره ای جز رفتن زیر بار زور نداشته باشد .اگر بنده اطلاعاتم را در اختیار شما می گذارم دلیل بر بدی بنده است .ضمنا از دوستانی که از بنده تشکر می کنند بسیار ممنوم ولی دوست عزیز تمام این تشکرها روی هم چه خاصیت مادی ای دارد .فکر می کنی باهمه آنها یک سهم صدرا بدهند ؟ و در ضمن اینکه وقتی پایان کار بنده در صدرا شد می بینید که ارزش معنوی هم دیگر نخواهد داشت چون بنده با خروجم از سهم دیگر با این نام نمی نویسم .تازه باید خدمتتان بگم که در خیلی از سهمها هنوز به دنبال اون ایدی خاص بنده می گردند .مانند: سینا

3- بنده در پیش مجمع بودم و انشاالله در مجمع فوق العاده نیز خواهم بود .ولی دوست عزیز بنده نماینده بیش از 50 سهامدار در پیش مجمع بودم و در مجمع هم اکثر آنها بودند ولی دوست عزیز تمام نوشته ها هنوز در تایپیک هست شما ببین چند تا سوال تخصصی در بین آنها می یابی .البته می دانم شما که سوالات تخصصی در اینمورد را نمی دانی پس چطور می خواهی آنها را بیابی .اجازه دهید به شما بگم هنوز آس رو نکردم (بله آس رو نکردم اینم یک تعجب دیگه برای شما .حالا که گفتم دیگه نمی شود نه گفت بر طبق ادعای وزیر نفت قبلی صدرا بیش از 5 میلیارد دلار ارزش دارد یعنی چهار سال پیش سهمی چهار دلار) . بله حساب شده هم عمل می کنم چرا که نه مگر نباید اینطور باشد ؟

4- به واقعیت هم خواهیم رسید ولی دیگر برای گول خورده ها دیر خواهد بود .ضمنا بنده مگر چند بار نگفتم کسی که ای پی اس 91 حتی 92 را می خواهد سریعا از سهم خارج شود ؟

5- خود گویی و خود خندی عجب مرد هنر مندی ! ولی خب همانطور که می دانید خودم هم در حال حاضر ذی نفع هستم و اگر موفق شوند آمار حقیقی ها را به حد اقل برسانند به بنده و امثال بنده نیز رحم نخواهند کرد .

6- نه دوست عزیز اینطور نیست بنده حاضر نیستم با رانت اطلاعاتی معامله کنم و اینگونه معاملات را حرام می دانم .

7- بله همینطور است بنده هم اگر سهم را از دستم در بیاورند زیان هنگفتی می شود که آن سرش نا پیدا . ضمنا اگر سهم افرادی را هم که با بنده مشورت کردند را هم از دستشان در بیاورند باز هم زیان هنگفتی خواهم کرد .می بینید که دروغ در کارم نیست و حقیقت را هر چه که باشد می گویم .

8- خیر دوست عزیز مهندس اعتصام هم به یک گوشه چشم آقایان اگر از عهده کار (گول زدن بنده و شما)بر نیاید تغییر خواهد کرد .

در آخر امید همه ما باید به خدا باشد و متحد باشیم . به نظر بنده بهتر است پنج شنبه در صورتیکه شما ها قبول کنید :باید عده ای مطلع با مهندس یک نشست داشته باشند و خواهان تعجیل در گرفتن اسناد و روشنگری لازم را بنمایند . شاید هم بهتر باشد عده ای هم به بورس بروند و از جناب مالمیر توضیح بخواهند.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط خوشبين نمایش پست ها
    1:كاربر محترم شما به خاطر چند ايدي بودن در تالار بورس مسدود شديد گويا فراموش
    كرديد اطلاع رساني كاربر قنبري در مورد خودتان رادر سال 90در تالار را

2: شما دوست عزيز بارها اعلام كرده ايد سهم را براي سرمايه گزاري 4ساله يعني سال
    94 خريداري نموده ايد نميدانم پس چرا اينقدر نگران هستيد واز بقيه سهامداران دلهرتان زيادتراست
    شما كه خيالت بايد جمع باشد دوستاني مثل اعتصام داري و هر وقت اراده كني ملاقاتش ميكني
    در ضمن سهم 10 ذلاري كه استرس ندارد!! . حالا خودت در پست بالا مينويسي تابع جمع هستي
    اخر چقدر شما ما سهامداران صدرا را ساده فرض كردي البته تقصير خود ما هم هست اگر به
    خاطر ها نوشته هايت20 تا تشكر در زير پستت نميزديم شما هم كمتر پستهاي غير واقعي ميزدي

3:تا قبل از مجمع تو بوق و شيپور كرده بودي كه سهامداران سوالات را تخصصي بنويسيد

تا از مهندس باز خواست كنيم وال كنيم و بل كنيم دقيقا روز مجمع ميروي بيمارستان و حالت بد ميشود
    البته بنده يقين دارم ترسيدي دستت رو شود چون پارسال تو عكسهاي بازديدكنندگان از جزيره
    صدرا خودت را با ان عكس معرفي كرده بودي واگر ميگفتي من هم مجمع بودم دستت براي همگان رو ميشد
    كلا حساب شده عمل ميكني

4: تا به حال بنده نديدم هيچ كدام از نوشته هاي شما به واقعييت نزديك شود ودر تالار

بورس از نوشته هاي پارسال شما زماني كه سهم بين 170 تا 188 معمله ميشد باعث شد

بعضي از سهامداران از فروش سهم منصرف شوند و تا به امروز كه وضعيت را خود ميبيني باعث زيان

هنگفت شده اند
    5: احتمالا خواهي گفت الان هم من به خاطر خدا دارم پست ميزنم كه باز نوشته وپست بالا را خود نقض
    ميكني

6: در مورد شما هم احساس ميكنم اقاي اعتصام كم لطفي كرده اندزيرا بنا به گفته هاي
    خودتان كه هميشه ميتوانيد ايشان را ملاقات كنيد بدون محدوديت و ملاقاتهاي بيشماري
    داشته ايد حداقل بايد به شما نداي زيان را ميداد تا لااقل شما زيان نميكردي!!!!!

7:ضمنا در سهامدار بودن شما بنده هيچ شكي ندارم ولي نميدانم چرا ميخواهي خود را

خيلي بالاتر از بقيه سهامداران صدرا جلوه دهي كاربر محترم شما هم مثل ما هستي هر چقدر ما زيان

كرديم با اطلاعات كم خودمان شما هم به همان ميزان زيان كرديد با توجه به اطلاعات زياد خودتان

8:در اخر بايد بگوييم همه ما سوار بركشتي صدرا هستيم كه سكاندار ان اعتصام است اميدار باشيم

كه ما را به ساحل برساند انشالله
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/22 در ساعت 15:11

13. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    بله دوست عزیز بنده هم نوشتم که بنده بهش می گویم لنج اما صاحبش کشتی صداش می کند . در ضمن همین صدرا براش تغییراتی انجام داده است و موتور دیزل روی آن گذاشته است .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سهامدار 67 نمایش پست ها
    حمید خان با عرض معذرت از شما کشتی که 57 سال از قدمت ساختش می گذرد یقینآ سیستم رانش و موتور آن با دیگ بخار می باشد و با سوخت فسیلی چون ذغال سنگ به حرکت در می آید,که البته تا اوونجایی که بنده اطلاع دارم همگی از رده خارج شدند و آخرین آن کشتی جنگی آرتیمیس بود که ساخت کشور انگلیس و متعلق به نیروی دریایی ایران بودکه حدودآ 17 سال پیش از رده خارج گردیدمگر اینکه اینی که شما می گویید لنج قدیمی باشد که بله لنج های با قدمت ساخت 70 سال هم در کشور وجود دارد که به بوم یا لنج های هندی معروفند که همگی آنها دارای دکل و بادبان می باشند.

15. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    درود بر شما با بخش قرمز کاملا موافق هستم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط kadban bastan نمایش پست ها
    دوستان گرامي
    درود بر شما
    يکي از ترفند هاي جنگ هاي رواني ، ارسال خبرهاييست که از مخبرين مختلف با ماهيت هاي متفاوت ارسال مي شود.
    خبرهايي که شنونده را گيج ميکند.
    لطفا به خبر سجاد دقت کنيد. سرشار از نااميدي است .خبريست که روح سهامدار را تخريب ميکند و از زبان اعتصام بيان ميشود
    حال نيز به خبر جناب هوه دقت کنيد. سرشار از اميد است و باز هم از زبان مديران صدرا بيان مي شود.
    اين تلورانس هاي احساسي که ناشي از اخبار متناقض است ، موجب افت در تصميم گيري سهامداران مي شود. (من هيچ قضاوتي پيرامون اين دو کاربر ندارم. صرفا براي مثال نامشان آورده شد)
    يعني سهامداري که در حال نوشتن نامه به رسانه ها بود ، با خواندن نوشته جناب هوه دستش ميلغزد و آن را به آتي مي سپارد.
    پيشنهاد بنده اين است ، که تحت هر شرايطي از اين پس تا اخبار مثبت و منفي از طريق کدال نيامده ، هيچ چيز را باور نکنيد.
    آنچه در کدال بيايد ، راست يا دروغ ، همان خبر و حساب ،اثر واقعي بر نماد خواهد گذاشت.
    اکنون واقعي ترين خبر ،زيان 142 توماني است که يا حقيقي است يا نيست.يا حساب سازي است يا درست است. در هر صورت اين خبر در کدال واقع شده و به بازار سرمايه اعلام شده است. پس تا خبر بعدي واقعيت همين است.
    بر اساس همين واقعيت ، تنها کاري که سهامداران صدرا بايد انجام دهند ، ادامه به نامه نگاري و رسانه اي کردن اوضاع صدراست.
    خواهش ميکنم ، هر کدام سهم خود را انجام دهيد. با خود نگوييد ديگران مي نويسند و ارسال ميکنند و نيازي به نوشته من نيست. اتفاقا فقط و فقط به نوشته شخص شما نياز است. از کجا معلوم ديگري نوشته باشد.

خود را سرگرم گفت و شنود هاي بيهوده نکنيد. صرفا به ارسال نامه به هر جايي که فکر ميکنيد ، ادامه دهيد.
    بايد کاري کنيم که ماجراي صدرا ، مانند گران شدن مرغ و قيمت آن ، نقل قول مسافران تاکسي هاي شهرمان شود.
    آنقدر بايد هزينه هاي حيثتي اين فريب کاري هاي مديران صدرا را بالا برد ، که از کرده خود پشيمان شوند.
    باقي با شماست.
    پيروز باشيد.

17. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال پرریسک آواتار ها
    تشکر شده 121,457 بار در 6,798 ارسال
    2 پیمانکار سطح اول پارس جنوبی متهم به کم کاری

پیمانکاران سطح پایین در پارس جنوبی بارها به خاطر کم کاری جایگزین شدند اما اکنون 2 پیمانکار سطح اول در پارس جنوبی متهم به کم کاری هستند.

موسی سوری، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، اظهار داشت: تشویق و جریمه پیمانکاران طرحی بود که برای سرعت دهی به توسعه پارس جنوبی مطرح شد و به قوت خود باقی است.وی افزود: برخی فازهای پارس جنوبی برخلاف دیگر فازها، تأخیرهایی در پیشرفت اجرایی دارند و در حال حاضر قطعا 2 پیمانکار در معرض تنبیه و جریمه قرار گرفته اند.سوری با بیان اینکه تنبیه پیمانکاران عقب مانده و کم کار تنها جریمه مالی نیست، تصریح کرد: پیمانکارانی که در اجرای پروژه ها از برنامه از پیش تعیین شده عقب بمانند و هر چه سریعتر این عقب افتادگی را جبران نکنند در وهله اول برنامه کاهش کاری برایشان در نظر گرفته می شود تا با سبک شدن کارشان بتوانند عقب ماندگی ها را جبران کنند.مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: اگر این پیمانکاران با کاهش حجم کاری نیز نتوانند عقب افتادگی ها را جبران کنند قطعا طبق قراردادهای فی مابین، جریمه مالی نیز برایشان دیده شده و بر اساس آنچه در کارگروه نفت تصویب شده 50 میلیون دلار جریمه برای هر ماه تأخیر در نظر گرفته می شود.سوری ضمن بیان این مطلب که اجرای مصوبه جریمه و تشویق 50 میلیون دلاری بر عهده شرکت نفت و گاز پارس است، گفت: از این اختیار قانونی برای ایجاد تحرک در پروژه ها و کاهش میزان عقب ماندگی ها استفاده خواهیم کرد.وی ادامه داد: اگر پیشرفت اجرایی فازهای 13، 22، 23 و 24 به همین منوال ادامه یابد پیمانکاران این فازها تشویق خواهند شد.سوری تصریح کرد: البته باید دید بخش دریا و بخش خشکی به چه صورت توسعه می یابد و ممکن است پاداش در پایان برنامه زمان بندی شده تنها به یکی از این بخش ها تعلق گیرد که آن نیز بستگی به میزان پیشرفت کار و تسریع در تحویل پروژه زودتر از برنامه زمانبندی شده خواهد داشت.

19. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید پرریسک از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)

1. shabah