click to register
صفحه 490 از 2015 نخست ... 3904404804874884894904914924935005405909901490 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,891 به 4,900 از 20148

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی رامین آرتی آواتار ها
    تشکر شده 450 بار در 81 ارسال

Unhappy عدم همراهی

نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ....از اون صداهاو نعره ها...اشک و نفرینو شکایت از هم پاشیدن خاناوده و تباه شدن سرمایه....فقط 5 نفر جمع شدند....
    ....جماعت سینه چاک و هل من مبارز طلب تو پستوی خونه ها و پشت دکمه های کیبورد پنهان شدن و گاهی از ترس سرشونو بیرون میارن و صدایی ازشون بیرون میاد....
    ...افراد ترسو و بزدل که وقتی سهم رو میخریدن دستشون میلرزید و الان هم در صفر مطلق نیستی و تباهی همون رعشه رو دارند ولی حاضر نیستند سرشونو از لاک مرگشون بیرون بیارن و یکبار هم که شده نشون بدن که وجودی دارن و نیمچه غیرتی....
    ...یکی امتحان داره...یکی شهرستانه ....یکی بچه هاش گلاب برو شده اون یکی کارمنده ...کاش میمردید...که این حالتون از مرگ بدتره..[-
    مهربان جان ما برای دفاع از سرمایه خودمان جمع شده ایم و باز جای شکرش باقیه که 5 نفری هستیم ...... ( غم عدم همراهی سهامداران رو تو چهره شما دیدم )

امروز که رفتیم بورس به شرط اینکه سر و صدا نکنیم تونستیم از نگهبانی رد بشیم و به ساختمان بریم .....

یعنی اینکه اینها از سر و صدا و آشوب و بلوا خیلی میترسن

ما باید در مرحله بعدی حداقل بیست نفر بشیم .....

بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
    مال آلوده نشدن در دایره کلمات
    همان جا............
    کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
    زاده که شوند انگار مرده اند.......

2. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید رامین آرتی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 245 بار در 42 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ....از اون صداهاو نعره ها...اشک و نفرینو شکایت از هم پاشیدن خاناوده و تباه شدن سرمایه....فقط 5 نفر جمع شدند....
    ....جماعت سینه چاک و هل من مبارز طلب تو پستوی خونه ها و پشت دکمه های کیبورد پنهان شدن و گاهی از ترس سرشونو بیرون میارن و صدایی ازشون بیرون میاد....
    ...افراد ترسو و بزدل که وقتی سهم رو میخریدن دستشون میلرزید و الان هم در صفر مطلق نیستی و تباهی همون رعشه رو دارند ولی حاضر نیستند سرشونو از لاک مرگشون بیرون بیارن و یکبار هم که شده نشون بدن که وجودی دارن و نیمچه غیرتی....
    ...یکی امتحان داره...یکی شهرستانه ....یکی بچه هاش گلاب برو شده اون یکی کارمنده ...کاش میمردید...که این حالتون از مرگ بدتره..[-
    دکترعزیزازاینکه امروزشمابهمراه آقاحمیدو...دیگردوستان زحمت کشیده جهت روشن شدن وضعیت صدرابه سازمان
    بورس مراجعه نمودیدازشماکمال تشکررادارم وعدم حضورشخص خودم درمیان جمع شما(بی بهانه)بعدمسافت واقامت در شهری
    دورازتهران می باشد که انصافا رفت وبرگشت باتوجه به مشکلات موجود مقداری مشکل است ولی گلایه شماازدوستانی
    که مقیم تهران بوده وسرمایه خودرادرصدراریخته اند ولی حتی به خودزحمت حرکت وکوششی جهت دفاع ازسرمایه شخصی
    نمی دهند جای تعمق وبررسی است یادمان باشد صدرا بیست وپنچ هزار سهامدار دارد ودرصدبالایی ازاین سهامداران
    درتهران زندگی می نمایند ....
    شناخت علت عدم حضور این افراددردفا ع ازحقوق خود شایدمارابه شناخت علت وضعیت کنونی کشورمان برساند........
    باری ضمن تشکرمجدداامیدوارم دراولین فرصت ممکن حضورا دررکاب دوستان جهت دفاع ازحقوق مشترکمان درخدمت باشم...

4. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید کورش از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    شعری زیبا از چناب Target در بورکس در وصف حال اعتصام
    با ديدن افرامکس اعتصام ياد شعر اشک يتيم پروين که درود خدا بر او باد افتادم:

روزي گذشت اعتصام از گذرگهي

فرياد شوق بر سر هر کوي و بام خاست

پرسيد زان ميانه يکي سهامدار صدرا

کاين افرامکس چيست که بر تاج اعتصامست

آن يک جواب داد چه دانيم ما که چيست

پيداست آنقدر که متاعي گرانبهاست

نزديک رفت فري زبل کوژپشت و گفت

اين اشک ديدهي من و خون دل شماست

ما را به صف خريد فريفته است

اين گرگ سالهاست که با گله آشناست

آن پارسا که ده خرد و ملک، رهزن است

آن اعتصام که مال رعيت خورد گداست

بر قطرهي سرشک سهامداران نظاره کن

تا بنگري که روشني گوهر از کجاست

سهامدار جز، به کجروان سخن از راستي چه سود

کو آنچنان کسي که نرنجد ز حرف راست

6. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی soheile60 آواتار ها
    تشکر شده 120 بار در 27 ارسال
    دوستان عزیز سلام.خبرهای خوش یکی پس از دیگری دارند سر می رسند. این موج خبرهای خوب که تازه داره به زبون عزیزان مسئول میاد از نظر بنده یک نشانه خوب از شنیده شدن صدای سهامداران حقیقیه. ظاهراً یکی دلش به حال ما سوخته، بنده طی این 9 ماهی که سهامدار صدرا بودم چنین موجی از خبرهای خوب (از یک مقام مسئول)ندیده و نشنیده بودم. از همه سهامدارانی که به هر طریقی سعی کردند صداشون رو مسئولین بشنوند تشکر می کنم. باید باهمین فرمون بریم تا به سرمنزل مقصود برسیم. یا علی مددی.
    ویرایش توسط soheile60 : 2012/07/26 در ساعت 03:53

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید soheile60 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی soheile60 آواتار ها
    تشکر شده 120 بار در 27 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط soheile60 نمایش پست ها
    با سلام به آقا حمید عزیز
    طاعات قبول حق . بنده آماده هستم. اگر قطعی شد لطفاً اطلاع دهید. یاعلی مددی
    آقا حمید عزیز سلام
    بنده مثل بقیه عزیزان گرفتاریهای خودم را دارم وبا توجه به قرارهایی که در گذشته در این تالار برای تجمع گذاشته می شد وظاهراً بعضی از آنها سرکاری بوده، در خواست کردم که درصورت قطعی شدن اطلاع دهید چون باید هماهنگی های لازم را انجام می دادم . به هر حال از شما و تمام عزیزانی که تشریف برده اید متشکرم. از این به بعد در خدمت شما هستم. زحمت بسیاری از سهامداران افتاده گردن شما، با کمال ارادت و احترام، لطف کنید زودتر اطلاع رسانی نمائید. یا علی مددی.
    ویرایش توسط soheile60 : 2012/07/26 در ساعت 03:58

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید soheile60 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 382 بار در 66 ارسال
    با نایت به اینکه برخی دوستان از جمله خود من، با اینکه بیشتر وقتها سر میزنم به این تالار ، ولی همیشه آنلاین نیستم و از برخی گردهمایی ها دیر مطلع میگردم

لذا یکی از دوستان مثلاً خود حاج حمید که بیشتر در این تالار حضور دارد، اگر قبول نمایند، از طریق پیام خصوصی، ایمیل یا موبایل دوستان حداقل تهرانی ارسال گردد

تا در مواقع لزوم جهت گردهمایی و یا هر همکاری دیگری دوستان زودتر مطلع شده و در آن گردهمایی حضور بهم رسانند

خود من بعنوان اولین نفر آمادگی خود را اعلام می نمایم.

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید shokouhi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 218 بار در 26 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shokouhi نمایش پست ها
    با عنایت به اینکه برخی دوستان از جمله خود من، با اینکه بیشتر وقتها سر میزنم به این تالار ، ولی همیشه آنلاین نیستم و از برخی گردهمایی ها دیر مطلع میگردم

لذا یکی از دوستان مثلاً خود حاج حمید که بیشتر در این تالار حضور دارد، اگر قبول نمایند، از طریق پیام خصوصی، ایمیل یا موبایل دوستان حداقل تهرانی ارسال گردد

تا در مواقع لزوم جهت گردهمایی و یا هر همکاری دیگری دوستان زودتر مطلع شده و در آن گردهمایی حضور بهم رسانند

خود من بعنوان اولین نفر آمادگی خود را اعلام می نمایم.
    مطمئناً عدم حضور خيلي از دوستان همين مورد بوده...

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید خصدرا از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,994 بار در 26,784 ارسال
    پیشنهادهای گسترده ساخت کشتی در راه صدرا

مدیرعامل صدرا گفت: معتقدیم با ساخت اولین نفتكش در منطقه خاورمیانه بزودی شاهد پیشنهادهای گسترده برای ساخت شناور در شركت صدرا باشیم.
    به گزارش مارین نیوز، مهدی اعتصام در حاشیه مراسم به‏آب‏اندازی اولین نفتکش ساخت ایران به خبرنگاران گفت: ساخت كشتی های نفتكش افراماكس توسط متخصصان ایرانی در شرایط ناعادلانه تحریم، كار بزرگی است كه نشانگر توان، علم و پشتكار متخصصان جمهوری اسلامی ایران برای نیل به خودكفایی و صادرات است.
    وی افزود: با وجود توانایی‏های بالا، هم‏اكنون اعتماد كافی برای سفارش ساخت كشتی به صدرا در داخل وجود ندارد. این درحالی است كه كشور ونزوئلا ساخت چهار كشتی نفتكش افراماكس را به این شركت سفارش داده كه اولین آن به آب انداخته شد و مابقی نیز در دست ساخت است.
    مدیرعامل صدرا با اشاره به اشتغالزا بودن صنعت كشتی‏سازی در كشور گفت: هم‏اكنون میزان اشتغال مستقیم در كارخانه کشتی‏سازی صدرا در بوشهر 2000 نفر است.
    وی در ادامه تأکید كرد: با توجه به نفتی بودن كشور، نیازهای ویژه‏ای از جمله به شناور پالایشگاهی برای شمال و جنوب و شناورهای مخازن ذخیره وجود دارد كه زیرساخت‏های آن در صدرا موجود است.
    مدیرعامل صدرا اضافه كرد: برای استفاده از محصولات ساخت ایران در حوزه كشتی‏سازی، در استان بوشهر بین 60 تا 100 حرفه صنعتی می‏تواند ایجاد شود كه نقش ویژه‏ای در اشتغال مستقیم و غیرمستقیم دارد.
    گفتنی است، نخستین كشتی نفتكش 113 هزار تنی (افراماکس) ساخت ایران با پیشرفت 94 درصد روز گذشته در مراسمی با حضور مسؤولان محلی استان بوشهر به آب انداخته شد. این كشتی دارای 250 مترطول، 44 مترعرض، 21 مترارتفاع و ظرفیت 113 هزار تن با آب خور 8.14 متری و سرعت 16 گره دریایی است كه برای اولین بار در منطقه خاورمیانه ساخته میشود. این كشتی دارای 21 هزار تن وزن و توانایی حمل 750 هزار بشكه نفت است كه برای ساخت آن 328 كیلومتر جوشكاری و 56كیلومتر لوله‏كشی انجام شده است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

16. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ...رامین جان....حسام حسگر و ..کوروش..عزیز....
    ....ببینید ...این بغل گوشتون یه تاپیکیه که ماهی 4 درصد سود خالص و بی درد سر به شما پیشنهاد میده که باب طبع هر ریزه خوارو سفته بازیه....
    ...ولی تو که اینقدر شجاعت و .خم داشتی که پولتو به امید یه سود توام با تحلیلی که خودت از وضع شرکتی که توش سرمایه گذاری کردی سرمایه گذاری کنی پس مطنین باش که میزان ریسک پس گرفتن اون پولت از تصمیمت برای سرمایه گذاری کمتره....
    ....بی امیدو خسته اید بیانگیزه و ناامید نه همراه مطمینی هستید نه قابل اعتماد که اخبار ریزو بدونید از اون ور هم که حرص از دست دادن سرمایه اتون راه نفستونو بند میاره میایید و بقیه رو متهم میکنید و چار خط فحش و ناسزا و اخر هم سکوتی تلخ....
    ...خیلی مرامتون به مرام مردم کوفه میمونه که از اینور تو تاپیکا شیر میکنید و از اونور وقت حضور مثل سراب وقتی برا کمک نزدیکتون میشیم گم میشید....
    ...ترستون از چیه....شرکت داره کلاهبرداری میکنه.....در هر دو سالی که رهبری صحبت جهاد اقتصادی و حفظ سرمایه و پول ایرانی میکنه دقیقا داره عکسشو عمل میکنه....خوب ریگی به کفششه دیگه....
    ...اخه بابا چه ملتی هستید....دیگه چی براتون اهمیت داره...همینطور نسبت به همه چیز بی تفاوت میشید......مگه حقتون نیست...خوب اگر نیست...که فدا سر منو خودت...اگر حقته....پس من متاسفم برات..

18. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    [quote=رامین آرتی;185634]مهربان جان ما برای دفاع از سرمایه خودمان جمع شده ایم و باز جای شکرش باقیه که 5 نفری هستیم ...... ( غم عدم همراهی سهامداران رو تو چهره شما دیدم )

امروز که رفتیم بورس به شرط اینکه سر و صدا نکنیم تونستیم از نگهبانی رد بشیم و به ساختمان بریم .....

یعنی اینکه اینها از سر و صدا و آشوب و بلوا خیلی میترسن

ما باید در مرحله بعدی حداقل بیست نفر بشیم .....

[/quo...همین داش حمید که ده تا پست در میان یکی میاد اینجا هر چی میخواد بهش میگه میره و کاسه داغ تر از اشو دایه مهربان تر از مادر میشه رامین عزیز بالا که بودیم داشت برا اون کارشناس صحبت میکرد دیدم صورتش زرد شده و رنگش پریده...اینقدر تواضع و فروتنی داشت که صندلی که کم بود ننشست چون بقیه ایستاده بودن....ولی اخرش من نشستم........
    ...من پشت سر این ادم میام حتی اگر اشتباه کنه چون اینقدر غیرت و تعصب داره که سعی کنه جلوی یه کلاشی بزرگ بایسته و باوجود خوابو رخوت همقطارای بیحالو رمقش برای یه کور سو امید این درو اوندر بزنه.
    ...شهرستانی که هستی.مگه پولت نیست....مگه سرمایه ات نبود....پول مفت بود....پس نوش جونت که رفت باد اورده ور وباد میبره...ولی اگر مالته.....اگر سرمایه اته اگر لقمه نون دهن زن و بچه اته...اگر اصلا نه....هیچکدوم....مسلمونی...شیع ای....همکیشت....نه مسلمونم نیستی...؟؟؟کیش میش نمیفهمی چیه....اقا ایرانی که هستی....هموطنت الان به کمک تو احتیاج داره...برا هزار تا خلاف میشه مرخصی گرفتبرا حققت نمیتونی....امتحان دانشگاه داری....؟؟؟چطور برا صدتا دلیل موجه و غیر موجه میتونی بزور از یه پزشک ننه قمری گواهی بگیری برا این موضوع که شد امتحان ورودی استانفورد شد؟؟؟...

20. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)