click to register
صفحه 495 از 2014 نخست ... 3954454854924934944954964974985055455959951495 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,941 به 4,950 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی soheile60 آواتار ها
    تشکر شده 120 بار در 27 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده از تمام شما و اینکه این اندازه به بنده لطف دارید تشکر می کنم .و از تماسهای شما بسیار متشکرم .ولی باید کاری صورت دهیم که هم به دوستان خود را ثابت کنیم و هم به غیر دوستان و هم کسانی که به دروغ می خواهند ما را تحریک کنند و بدون اینکه کاری انجام دهند نفع کار دیگران را ببرند !
    بنده به شما بگویم فقط یک قلم آقا وحید این ماه هزینه تلفن چهارصد هزار تومانی صحبت با مهندس اعتصام و مهندس قلی پور و آقایانی که شما حتی نام برخی از آنها را نشنیده اید را به خود تحمیل کرده است و باقی آن بماند .بنده هم که از منت گذاشتن بیزارم چه رسد به اینکه کاری برای خدا بکنم و بخواهم مزد آنرا از بندگان خدا بگیرم .در ضمن بنده با برخی دوستان تصمیم گرفتیم یک قرار بگذاریم تا ببینیم چند نفر مرد عمل داریم .البته خانمها هم تشریف بیاورند تا آنها هم جزء مردان عمل قرار گیرند .
    به نام خداوند بخشنده مهربان .
    با تلاوت سوره نصر باهم اقدامی برای احقاق حق خودمان و اینکه مظلوم نباشیم می نماییم .
    قرار: گردهمایی سهامدارن صدرا برای گفتگویی کاملا مسالمت آمیز .
    شنبه 91/05/14 ساعت ده صبح جلوی سازمان بورس به آدرس میدان ونک اول ملاصدرا شماره 13 دعوت به گردهمایی و نشست با مدیران بورس برای درخواست رسیدگی به وضع صدرا .و اگر نتیجه نگرفتیم از همانجا حرکت می کنیم به سمت ساختمان صدرا واقع در شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان دکتر دادمان خیابان شفق پلاک 2 .
    خدا یا مارا از همراهی بدگمانان بی نیاز کن .

و من الله توفیق
    یاعلی مددی.

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید soheile60 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ....بطور کامل و شایسته از این دو عزیزمون حمید و وحید گل حمایت میکنم....پ
    ...قصد ندارم ملودرامش کنم یا بزنم تو ژانر مصایب مسیح...ولی خجالت داره که یه عزیز جانبازی برای هر کاری که شما شیش وجهیا حوصله و رغبت و حال انجامشو ندارید پیش قدم باشه و ترتیب هر قراری و حضوری و اعتراض و ...
    ....یه کم غیرت...یه جو معرفت...یه نمه پایمردی...چیزیتون نمیشه...

4. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز بنده فکر کنم باید برای اینکه شما را قانع کنم بپذیرم صدرا همین است که روی کدال است .خوب حالا که صدرا بسته است و قرار نیست سهمی را معامله کنیم : پس برای ایجاد اتحاد می پذیرم که سهام صدرا هر چند تا هم که باشد ريالی ارزش ندارد . بحث قیمت بماند برای روز باز گشایی . حالا چه می گویی : شما بیا و خام حرفهای آقایان نشو و بگو آنچه را که باید بگویی بنده هم پشت سر شما هستم .فکر کنم این بار باید از همه آقایان و خانمهای سهامدار صدرا چه تهرانی و چه شهرستانی بخواهیم در این گردهمایی شرکت کنند .پس قرار ما همه سهامداران صدرا بدون هر گونه بهانه ای شنبه سر قرار. جناب کدبان باستان عزیز لطفا اگر تشریف آوردید خودتان را معرفی بفرمایید . شاید توانستیم بیشتر از شما فیض ببریم .(اینهم برای اتحاد به پیشنهاد دوستان . باز هم حرفی هست ؟).و من الله توفیق

نقل قول نوشته اصلی توسط kadban bastan نمایش پست ها
    دوستان ارجمندم
    درود بر شما
    با شما گرامیان بر سر همبستگی سهامداران ، هم سو هستم و بر آن پایفشاری دارم.
    اما نباید ، اثر مخدر های روانی که در کلام بسیاری از کاربران وجود داشته را نادیده گرفت.
    بگذارید مثالی بیاورم.
    تا کنون با خود اندیشیده اید چرا آدمهای گرفتار ، آمار مراجعه شان به فالگیر و رمال بالاست ؟
    زیرا سخن فالگیر و رمال ، در اوج گرفتاری ها ، آدرنالین خونشان را بالا میبرد و دچار سرخوشی می شوند. انسان ها اساسا شنیدن خبرهای خوش و حرف های زیبا ، حتی اگر نادرست هم باشد را به شنیدن خبرهای بد حتی اگر راست و درست هم باشد ، ترجیح میدهند.
    این در کسانی که در گرفتاری ها به سمت مواد مخدر می روند هم صادق است.
    مرفین شخص را دچار توهم حل مسئله می نماید و از این روست که افراد گرفتار بیماری سوء مصرف مواد مخدر ، هر روز بیش از پیش غرق در مشکلات زندگی می شوند.
    سخنان مخدر هم مکانیسم شان ، از همین فرمول پیروی میکند.
    سهامداران صدرا برای همبستگی و اتحاد نیازمند زدودن ، مخدر های ذهنی ای هستند که سلول های مغزشان را آلوده کرده است.
    اعتراف میکنم ، شخصا یکی از آلوده شدگان این مخدر های ذهنی در صدرا بودم.
    هر چقدر انسان قوی هم باشد ، اما وقتی مخدر تکرار شود ، اثر خود را خواهد گذاشت.
    بنا بر این در هر نوشته ای باید تاکید کرد ، که واقعیت کنونی صدرا ( امر واقع شده فعلی ) زیان 142 تومانی نشسته بر کدال است.
    وقتی این را پذیرفتیم و در اوهام آینده صدرای فلان و بهمان فرو نرفتیم ، با قدرت و پتانسیل بالاتری با مدیران صدرا برخورد خواهیم کرد.
    رمز پیروزی در این اتحاد ، وجود سهامداران پاکیزه از توهم است.
    وگرنه سهامداری که هنوز از شنیدن اوهام سرخوش می شود ، بزرگترین گردهم آیی اعتراضی را هم تشکیل بدهد ، کافیست مهدی اعتصام برود روی منبر و یک وعده سرخرمن و 4 تا سخن رخوت آور به زبان آورد . آنگاه خواهید دید چگونه عضلات فک و صورت سهامداران حاضر شل می شود و ضمن فرو رفتن در رویا ، با لبخند ، تجمع را ترک میکنند.
    سهامدار صدرا باید دچار چنان واقع بینی ای شده باشد که تنها خبرهای خوش را رسما و روی کدال بپذیرد. اینگونه است که اگر اعتصام و دار و دسته اش با بشکه های مرفین هم به جان سهامداران بیفتند ، سهامدار پاکیزه ذهن و واقع بین ، بشکه ها را بر سر خودشان خراب خواهد کرد.
    لازم به توضیح است که در نوشته پیشین ، تاکید کردم کاربرانی که در نشر این مخدر ها نقش داشتند ، لزوما آگاهانه و از عمد چنین نکرده اند. ممکن است آنها نیز بوسیله منابع خبری شان بازی خورده باشند. دوستان اگر سریال کیف انگلیسی را به یاد بیاورند ،متوجه عرض بنده خواهند شد.
    پیروز و سربلند ، در آرامش و شادی باشید.

6. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 361 بار در 93 ارسال
    با سلام خدمت دوستان، مخصوصاً آقا حمید
    دوستان تا می توانیم اطلاع رسانی کنیم
    وارد هر سایتی شدیم کامنت بزاریم
    برای شروع من تو بورس نیوز کامنت میزارم که یه خبر بزاره با عنوان اتحاد سهامداران صدرا.
    به امید موفقیت
    با سپاس

8. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید به امید رشد از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیزم بنده فکر می کنم شما هم در توهم هستید .در حالی که می فرمایید 1.2میلیون سهم دارید ولی نه راهکاری دارید و نه با راهکاری موافق ! بلاخره چی ؟ باید چکار کرد ؟شما بفرمایید ؟ می خواهید بنده هم مثل جناب کدبان باستان بگم .من شهرستانم نمی توانم بیایم ولی شما برید و کارستان کنید ؟بنده فکر می کنم شما باید قدری به مختار فکر کنید و زمانی که به یارانش گفت برادران از قلعه بیرون بیایید و در راه خدا شهید شوید و گرنه دشمن سر شما را همانند گوسفند خواهد برید ! و شد آنچه که مختار گفت و ایشان نکردند .(بلا تشبیه)
    در هر صورت ما تلاشمان را می کنیم .و شما هم هر زمان راهکاری داشتید بفرمایید .انشاالله که تلاش همه ما پاسخ دهد .
    به هر حال بنده می روم چه یکنفر باشم چه همه شما باشید . در هر صورت دیگر تکلیفی بر بنده نیست . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گزار 67 نمایش پست ها
    در رابطه با صدرا و خبرهای بحث برانگیز آن,یکی از کارهای قیل و قالی و اختلاف انگیز و غیر مفید,کاری که بیشتر ماهیت مطرح کردن خود و ماهیت " هل من مبارز" دارد,که معمولآ خاص افراد متوهم و اهل پندار می باشد,پرداختن به موضوع و نوع بازی است. حال آنکه باید هر چه عمیقتر این واقعیت را درک کنیم که ما درگیر بازی هستیم و نه اینکه چه نوع بازی ای.که دوست عزیزمون جناب کدبان بستان خیلی واضح و روشن به این موضوع خاص اشاره کردند.ما با سرچشمه کار داریم ,سرچشمه که همان ذهن خودمان می باشد گل آلود است.وتا وقتی سرچشمه گل آلود است,موردها و نمودها دردی را دوا نمی کنند.
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/30 در ساعت 22:17

10. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز موافقم و امیدوارم پیروز باشید .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود ریحانی نمایش پست ها
    با سلام و درود خدمت جناب کدبان باستان و دوستان محترم
    دوست عزیز از اینکه زیان 142 تومانی نشسته بر کدال واقعیت حال حاضر صدراست شکی نیست ولی از اینکه چه جوری ساخته و پرداخته شده باید شفاف سازی کرد.

من خودم حداقل با علم پیمانکاری در حد آماتور و رتبه حداقل آشنایی دارم و برای شرکتی با این عظمت و توان و حمایت چند جانبه و برخورداری از رانت های حمایتی

و از همه مهمتر این همه پروژه با شرایط ایده ال و برخورداری از تجهیزات و امکانات و ماشین آلات و رانت ...ساختن این زیان به همان اندازه دروغ و باور نکردنی است

که این مدیر در بدو ورود سود 25 تومانی را کم کم با ضرر جایگزین و راه را ادامه داد تا به اهداف از پیش تعیین شده خود برسند و در پیشبرد این اهداف از کسی و ارگانی

باکی ندارند و نداشتند.شما مطمعن باشید در صورت شفاف سازی و رعایت اصول پیمانکاری و همچنین رعایت حقوق سهامداران ،ضرری در این 3 سال نداشتند و سود

آنچنانی هم کردند.البته نباید این نکته هم فراموش گردد که این شرکت در راستای اهداف شرکت و توسعه آن سرمایه گذاری اعم از خرید تجهیزات و ماشین آلات و املاک

و سایر اهداف شرکت که توسعه و راه اندازی شرکت های زیر مجموعه در جهت اهداف شرکت مستلزم سرمایه گذاری و سپس سودآوری می باشد.

همانطور که مستحضرید دستانی در کار هستند و مانع از پیشرفت فاذر شدند و علی الرغم بنیاد خوب و شایسته بودن فاذر مانع رشد هستند.شما فکر میکنید که حدود 5/4

میلیون سهم معامله شده را حقیقی ها فروختند و یا همان دستان پشت پرده که مانع از رشد هستند و تا زمانی که نخواهند به هیچ وجه از قیمت های فوق تکان نخواهد خورد

و افزایشی و تعدیلی داده نخواهد شد مگر اینکه به اهداف خود نایل گردیده باشند .در این میان افرادی که مشکلات مالی دارند و نیاز به نقد شدن هستند مجبور به فروش

و خارج شدن از سهم با ضرر بیش از 20 تا 40 درصدی هستند که البته سهامداران با چنگ و دندان نسبت به حفظ و نگهداری آن تلاش دارند و با زحمات بیشتر؟ صدرا یکی

از سهامداران فاذر است ،شما خود حدیث مفصل خوان از ماجرا؟

بحث صدرا و فاذر حدودا شبیه به هم است ،درسته که صدرا زیان انباشته دارد و فاذر در سود سازی قرار دارد ولی باور کنید که می توانند با همان روشی که زیان

ساختند و در کدال اعلام کردند بر عکس آن را نیز اعلام نمایند فقط باید زمان آن فرا رسیده باشد و دست من و شما نیست؟البته فعلا؟

دوست عزیز با اتحاد بین تمام سهامداران و دوستان محترم و با استفاده از تمام ایده ها و بیان آن و خواستار ارایه مدارک شفاف گزارشات و حسابرسی دقیق اموال

و پروژه ها و شرکت های زیر مجموعه و لحاظ سرمایه گذاری های انجام شده و املاک و تجهیزات و .....؟ و لحاظ همه و همه زیانی نخواهد بود و ارزش آنچنانی نیز

خواهد داشت .و البته نخواهند گذاشت که کار به این جا ها بکشد مگر اینکه ما ها با تفرقه اندک انسان هایی اتحاد خود را از دست بدهیم و بجای به چالش کشاندن

مدیران صدرا ، دوستان خود را مورد رنجش و آزار قرار دهیم.اگر متحد شویم و حمید ها و کدبان ها و سرمایه گزار ها و طیب ها و ....دست به دست هم دهیم و سیلی

شویم در برابر چند قطره و مدیر ،می توانیم به حق خود و سهامداران دیگر برسیم.کسی که قدمی در این راه بردارد و احقاق حق خود و سهامداران دیگر را بگیرد

از هر کار صواب تری صواب تر است.خیلی ها در این منجلاب صدرا گیر کرده اند و ضرر های سنگینی نیز کشیدند و بعضا تمام سرمایه و اندوخته خود را از دست دادند

و یا در حال پر پر شدن است و کاری از دستشان بر نمی اید ،چون نه سوادش را دارند و نه آگاهی لازم را دارند و نه می دانند که اینترنت و لب تاب چی هست ؟

سهامی را به واسطه معرفی و یا اعتماد به قرار گاه خاتم و بورس خریدندو حالا پس چند سال سرمایه گذاری.....؟ دوستان عزیز بهانه و گیر دادن به همدیگر را کنار بگذارید

و با کمک هم و اکثریت سهامداران سیل خروشان حق گیری سهامداران صدرا را مدیران نا لایق به راه اندازیم.

12. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 96 بار در 38 ارسال
    تجمع اعتراض آمیز سهامداران صدرا

شنیده شده است سهامداران شرکت صنعتی دریایی ایران تصمیم دارند در روز شنبه چهاردهم مرداد ماه سال جاری در اعتراض به عملکرد این شرکت راس ساعت 10 صبح در مقابل سازمان بورس اوراق بهادار واقع در میدان ونک خیابان ملاصدرا شماره 13 گرد هم آمده و درباره وضعیت این شرکت با مسئولان سازمان بورس به صورت مسالمت آمیز مذاکره نمایند و چنانچه از این مرجع موفق به کسب نتیجه نشوند در مقابل دفتر مرکزی شرکت صنعتی دریایی ایران واقع در شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان دکتر دادمان خیابان شفق پلاک 2 حضور بهم خواهند رساند

لازم بذکر است نماد معاملاتی این شرکت از اسفند ماه سال گذشته توسط سازمان بورس و در جهت منافع سهامداران و جهت شفاف سازی متوقف شده است این در حالیستکه نماد شرکت صنعتی دریایی ایران پس از افت قیمتی از 280 تومان تا 147 تومان و بعد مدتها با صف خرید میلیونی مواجه شده بود و در این مدت مسئولان سازمان بورس هیچگونه احساسی درجهت منافع سهامداران جزء این شرکت نداشته و زمانی که این شرکت با سیر صعودی و صف خرید همراه شده اقدام به توقف نماد معاملاتی خصدرا وآنهم در جهت منافع سهامداران حقیقی کرده است چیزی که به کرات از سوی این مسئولین در بازار سرمایه دیده شده است که نمونه بارز آن در این بازار سراسر قرمز و در نماد شرکت های قندی قابل مشاهده است.

لذا در این بیانیه آمده است که تمام سهامداران شرکت صنعتی دریایی ایران در ساعت مقرر و در اعتراضی مسالمت آمیز به عملکرد شرکت و سازمان بورس در مکان فوق الذکر حضور بهم رسانند تا وضعیت این شرکت هر چه زودتر مشخص شده و سرمایه سهامداران که در این مدت بلوکه شده با بازگشایی مناسب نماد معاملاتی خصدرا آزاد گردد.
    http://www.boursepersia.com/news/%D8...ews-12022.html
    ویرایش توسط komiser : 2012/07/31 در ساعت 02:12

14. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید komiser از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) orumbourse آواتار ها
    تشکر شده 112,865 بار در 9,991 ارسال
    با سلام

دوست عزیز برای چی میخوای مسله رو سیاسی بکنی و مردم رو دچار مشکل؟این فقط یه تجمع مسالمت امیزه و خواستار جوابگویی سازمان به وضعیت صدراست.دنبال مسایل سیاسی و جریان انحرافی و غیره نیست.بذار ببنیم چیکار میتونیم بکنیم مسئله رو پیچیده تر از این نکنید.
    هدف تجمع فقط احقاق حقوق از دست رفته سهامداران حقیقی بابت پناهکاری و دستکاری در صورتهای مالی شرکت می باشد و با مسایل سیاسی کاری نداریم.

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    دوستان عزيز من همين اول صبح بليط رفت و برگشت تهران مشهد را براي روز شنبه 14 مرداد قطعي كردم. ما شهرستاني ها با اين مشكلات براي احقاق حقمان به تهران مياييم خواهشي كه از تهرانيهاي عزيز داريم اين است كه حتما تشريف بياورند. حتي چند نفر را هم راضي كنيد تا بيايند. من در مجمع حتي نيامدم ولي عليرغم مشكلات در اين تجمع حاضر مي شوم.
    دوستان اختلافات را كنار بگذاريد و تفاهمات را بچسبيد ما همه زخم خوردگان صدرا هستيم پس با اين ديد مشترك بياييم. تا وقتي خودمان دنبال حقمان نباشيم هيچكس نيست ياريمان كند. خواهشا كساني كه در مجمع بوده اند حتما بيايند شايد اين آخرين شانس و نقطه اميدمان باشد در اين صورت اگر نياييد هميشه خود را سرزنش خواهيد كرد كه چرا نيامديد. آقاي دكتر مهربان از ما استمداد كمك كرده واي بر كساني كه درخواست كمك مسلماني را بشنوند و لبيك نگويند.

17. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    من اگر بنشينم

تو اگر بنشيني

چه كسي برخيزد ؟

من اگر برخيزم

تو اگر برخيزي

همه بر مي خيزند

جناب دكتر مهربان و حميد عزيز لطفا يك شماره موبايل به من بدهيد كه اگر برنامه تغييري كرد مطلع شوم
    ممنون

19. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)