....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....
....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....
hamid672003, mforouzani, حسگر, خصدرا, رامین آرتی, سپهری, طيب
هرکس از دوستان دسترسی داره و میتونه جملاتی (کم وبیش با این مضمون) رو پلاکارد بزنه وبیاره:
ما سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریای ایران (صدرا) در سال حمایت از سرمایه ایرانی خواستار شفاف سازی و رسیدگی دقیق به حسابهای شرکت صدرا و احقاق حقوق از دست رفته مان از طرف مسولین و سازمان بورس هستیم
لطفا توی این چند روزه سعی کنید با بقیه صحبت کنید و راضیشون کنید که در این تجمع شرکت کنند.
من چند لحظه پیش یک نفر سهامدار صدرا را که عضو هیچ تالاری نیست و اتفاقا تعداد سهام زیادی هم ندارد راضی کردم از مشهد با من بیاید و اون هم بلیط تهیه کرد.
من و دایی با حدود یک میلیون سهم هم حضور خواهیم داشت.
سلام بر همه عزیزان و همچنین سلام مخصوص خدمت عزیز دلمان برادر حمید
برادر حمید و دوستان عزیز، بنده لازم می دانم نکته مهمی را خدمت شما عرض کنم هرچند که شما داناتر از بنده هستید.
در بعضی از نوشته ها به مسائل سیاسی اشاره شده و شاید افرادی هم دیدگاههای سیاسی داشته باشند (البته دیدگاههای افراد محترم هستند) ولی چیزی ننوشته باشند. از طرفی با این اطلاع رسانی خوبی که داره انجام میشه احتمال اینکه تعداد نفرات زیاد بشند زیاده و می دونید که در این جور کارها تماشاچی هم زیاد میشه لذا از برادر حمید به عنوان فردی که از بقیه عزیزان دعوت در گردهمائی نموده اند و اکثر عزیزان قبولشان دارند درخواست میکنم برای اینکه خدای نکرده سوء استفاده ای از تجمع سهامداران عزیز صدرا نشود که باعث برخورد با تجمع مسالمت آمیزمان گردد و بقولی ابرو درست نشده چشممان هم .... نشود، هر طور خودشان صلاح می دانند مدیریت نمایند. بنده پیشنهاد میکنم اگر موافق هستید همانطور که برای تجمع متحد شدیم برای نحوه برگزاری تجمع نیز به یکدلی و هماهنگی برسیم. بنظر بنده علاوه بر اطلاع رسانی در همین تالار ، تعدادی از عزیزان نیز بعنوان لیدر معرفی گردند. یا علی مددی
ویرایش توسط soheile60 : 2012/07/31 در ساعت 15:16
این تاپیک مال حدود 10 روز پیش است خدا را شاکرم که سهامداران عزیز و مظلوم صدرا بالاخره متحد شدند تا از دزدان و دروغگویان خناس احقاق حق کنند ، دوستان بی تفاوتی در این امر خیانت به خود و خانواده است پس خواهشا با تمام توان در این امر شرکت و اطلاع رسانی کنید که مطمئن باشید نتیجه خواهد داد جهت اطلاع از آخر دومین تاپیک در موضوع "مددرسانی ارز به بورس" در سایت پر بیننده بورس نیوز از بنده است ، شما هم سعی کنید از طریق سایتهای دیگر سهامداران را مطلع کنید، متاسفانه سایت بورکس هم دچار مشکل شده و باز نمیشود . یا علی مدد
با سلام
دوستان سایت بانک بورس هم اقدام به انتشار خبر کرده است
اجتماع اعتراض آمیز سهامداران صدرا
http://www.bankbourse.com/web/%D8%A2...%B1%D8%A7.html
باسلام:
دوستان عزیز یک خبر خوش برای شما دارم .مهندس اعتصام با توجه به درخواستی که بنده از ایشان کرده بودم لحظاتی پیش تماس گرفتند و فرمودند برای روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح الی 9:30 آمادگی دارند با چند نفر از سهامداران دیداری داشته باشند و ضمن آن خبر هایی را هم که طی این چند روز اتفاق افتاده( تعبیر بنده اینست که اخبار خوبی است) ولی نمی توان آنها را رسانه ای کرد را به نظر ایشان برساند .
دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است ولی بنده معتقدم چند نفر از دوستان راه نزدیک و افرادی مانند جناب کدبان باستان عزیز و سرمایه گذار 67 محترم وجناب دکتر مهربان و احیانا اگر دوستی باشد که بخواهد تشریف بیاورد .البته می دانم که طیب عزیز نمی توانند تشریف بیاورند هر چند که حضورشان باعث خوشحالی است. در این نشست حضور بهم رسانیم تا شاید توانستیم مسالمت آمیز تر از آنچه که فکرش را می کردیم به نتیجه برسیم. دوستان عزیز این نشست به منزله انصراف از تجمع مسالمت آمیز روز شنبه نیست و آن موضوع به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .
ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/31 در ساعت 20:17
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)