click to register
صفحه 496 از 2013 نخست ... 3964464864934944954964974984995065465969961496 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,951 به 4,960 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    ....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....

2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز از نظر بنده هر کس که به صدرا فکر کند باماست (یعنی شما و بنده و همه سهامداران صدرا) .از نظر بنده بحثی وجود ندارد. امیدوارم بتوانیم به آنچه که حق ماست برسیم . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط kadban bastan نمایش پست ها
    جناب حميد خان
    درود بر شما
    از ديروز که نوشته هاي دوستان را مبني بر اتحاد و تاکيد آن به خودم خواندم ، ابتدا متوجه نشدم که چرا اين اندازه پايفشاري به اتحاد در برابر نوشته هاي بنده مي شود!!!
    تا اينکه امروز بطور اتفاقي تالار صدراي بورسي را مطالعه کردم و ديدم ، ماشالله هزار ماشاالله خطاب به بنده يک تنه گرد و خاکي به راه انداخته ايد که بيا و ببين.
    به هر روي براي اينکه نوشته هاي شما بي پاسخ نماند و حمل بر بي ادبي نشود ، اين يادداشت را نوشتم که بدانيد تازه امروز نوشته هاي محبت آميزتان را خوانده ام.
    اما به سبب اينکه گردهم آيي دوستان سهامدار در پيش است ، بنا به ملاحظاتي از پاسخ به سخنان شما پرهيز ميکنم و در فرصتي ديگر اگر لازم ديدم ، حتما پاسخ شايسته به فرمايشات شما خواهم داد.
    در همين اندازه اکتفا ميکنم سهام بنده تعدادي که فرموديد نيست. سهام من يک عدد است .
    اميدوارم مبناي قضاوت شما بر سخن ديگران ، تعداد سهامشان نباشد. اگر چنين باشد ، ديگر جاي سخني باقي نخواهد ماند.

پيروز باشيد

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ....ببینیم حالا من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ساعت 10 چند نفر مرد میدون جلوی ساختمان بورس دیده میشه....
    دكترجان ما كه فعلا 158000تومان ناقابل براي بليط داديم. اينم روي بقيه ضرراي صدرا. اميدوارم با اين هواپيماهاي درب و داغون به موقع برسم هر چند كه 6:15 صبح گرفتم.

6. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 218 بار در 26 ارسال
    هرکس از دوستان دسترسی داره و میتونه جملاتی (کم وبیش با این مضمون) رو پلاکارد بزنه وبیاره:
    ما سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریای ایران (صدرا) در سال حمایت از سرمایه ایرانی خواستار شفاف سازی و رسیدگی دقیق به حسابهای شرکت صدرا و احقاق حقوق از دست رفته مان از طرف مسولین و سازمان بورس هستیم

8. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید خصدرا از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    لطفا توی این چند روزه سعی کنید با بقیه صحبت کنید و راضیشون کنید که در این تجمع شرکت کنند.
    من چند لحظه پیش یک نفر سهامدار صدرا را که عضو هیچ تالاری نیست و اتفاقا تعداد سهام زیادی هم ندارد راضی کردم از مشهد با من بیاید و اون هم بلیط تهیه کرد.

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 91 بار در 25 ارسال
    من و دایی با حدود یک میلیون سهم هم حضور خواهیم داشت.

12. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید بد شانس از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی soheile60 آواتار ها
    تشکر شده 120 بار در 27 ارسال
    سلام بر همه عزیزان و همچنین سلام مخصوص خدمت عزیز دلمان برادر حمید
    برادر حمید و دوستان عزیز، بنده لازم می دانم نکته مهمی را خدمت شما عرض کنم هرچند که شما داناتر از بنده هستید.
    در بعضی از نوشته ها به مسائل سیاسی اشاره شده و شاید افرادی هم دیدگاههای سیاسی داشته باشند (البته دیدگاههای افراد محترم هستند) ولی چیزی ننوشته باشند. از طرفی با این اطلاع رسانی خوبی که داره انجام میشه احتمال اینکه تعداد نفرات زیاد بشند زیاده و می دونید که در این جور کارها تماشاچی هم زیاد میشه لذا از برادر حمید به عنوان فردی که از بقیه عزیزان دعوت در گردهمائی نموده اند و اکثر عزیزان قبولشان دارند درخواست میکنم برای اینکه خدای نکرده سوء استفاده ای از تجمع سهامداران عزیز صدرا نشود که باعث برخورد با تجمع مسالمت آمیزمان گردد و بقولی ابرو درست نشده چشممان هم .... نشود، هر طور خودشان صلاح می دانند مدیریت نمایند. بنده پیشنهاد میکنم اگر موافق هستید همانطور که برای تجمع متحد شدیم برای نحوه برگزاری تجمع نیز به یکدلی و هماهنگی برسیم. بنظر بنده علاوه بر اطلاع رسانی در همین تالار ، تعدادی از عزیزان نیز بعنوان لیدر معرفی گردند. یا علی مددی
    ویرایش توسط soheile60 : 2012/07/31 در ساعت 15:16

14. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید soheile60 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 477 بار در 132 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi9990 نمایش پست ها
    سلام آقا من هم از اراک اعلام آمادگی میکنم هروقت بخواهید بصورت گروهی به هرجا جلو شرکت صدرا (سلسله جنبان دزدان دریایی )و یا تالار بورس حضور یابید در خدمتیم فقط به نظرم لازم است یکی از دوستان به عنوان لیدر برنامه ریزی اینکار را بکند و به یک شکلی شماره موبایل دوستان سهامدار را داشته باشه تا با ارسال پیامک همه مطلع شوند زیرا ممکن است از طریق سایت مطلع نشوند ضمن آنکه لازم است به سایتهای تالار بورس و بورکس هم اطلاع داده شود تا همه یکپارچه عمل کنیم تا آنجا که من اطلاع دارم سایت خیلی از سهامداران عضو سایتهای تالار بورس و بورکس هستند و لازم است با درج فراخوانی بصورت همزمان در هر سه سایت جمع کثیری از سهامداران را با خود همراه کنیم یا علی مدد .
    این تاپیک مال حدود 10 روز پیش است خدا را شاکرم که سهامداران عزیز و مظلوم صدرا بالاخره متحد شدند تا از دزدان و دروغگویان خناس احقاق حق کنند ، دوستان بی تفاوتی در این امر خیانت به خود و خانواده است پس خواهشا با تمام توان در این امر شرکت و اطلاع رسانی کنید که مطمئن باشید نتیجه خواهد داد جهت اطلاع از آخر دومین تاپیک در موضوع "مددرسانی ارز به بورس" در سایت پر بیننده بورس نیوز از بنده است ، شما هم سعی کنید از طریق سایتهای دیگر سهامداران را مطلع کنید، متاسفانه سایت بورکس هم دچار مشکل شده و باز نمیشود . یا علی مدد

16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید mehdi9990 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 96 بار در 38 ارسال
    با سلام
    دوستان سایت بانک بورس هم اقدام به انتشار خبر کرده است
    اجتماع اعتراض آمیز سهامداران صدرا
    http://www.bankbourse.com/web/%D8%A2...%B1%D8%A7.html

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید komiser از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز یک خبر خوش برای شما دارم .مهندس اعتصام با توجه به درخواستی که بنده از ایشان کرده بودم لحظاتی پیش تماس گرفتند و فرمودند برای روز پنج شنبه از ساعت 8 صبح الی 9:30 آمادگی دارند با چند نفر از سهامداران دیداری داشته باشند و ضمن آن خبر هایی را هم که طی این چند روز اتفاق افتاده( تعبیر بنده اینست که اخبار خوبی است) ولی نمی توان آنها را رسانه ای کرد را به نظر ایشان برساند .
    دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است ولی بنده معتقدم چند نفر از دوستان راه نزدیک و افرادی مانند جناب کدبان باستان عزیز و سرمایه گذار 67 محترم وجناب دکتر مهربان و احیانا اگر دوستی باشد که بخواهد تشریف بیاورد .البته می دانم که طیب عزیز نمی توانند تشریف بیاورند هر چند که حضورشان باعث خوشحالی است. در این نشست حضور بهم رسانیم تا شاید توانستیم مسالمت آمیز تر از آنچه که فکرش را می کردیم به نتیجه برسیم. دوستان عزیز این نشست به منزله انصراف از تجمع مسالمت آمیز روز شنبه نیست و آن موضوع به قوت خود باقی است .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/07/31 در ساعت 20:17

20. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)

1. shabah