click to register
صفحه 498 از 2015 نخست ... 3984484884954964974984995005015085485989981498 ... آخرین
نمایش نتایج: از 4,971 به 4,980 از 20147

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    بله دوست عزیز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر می کنم نیاز به پیش نویس یک طومار را داشته باشیم و در آن خواسته های خودمان را بنویسیم و به امضای سهامداران برسانیم و آنرا به مراجع ذی صلاح ارائه دهیم .و برای انجام این مهم باید قبل از گردهمایی هماهنگ باشیم . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود ریحانی نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    نظر شخصی اینجانب

به نظر من ملاقات روز پنجشنبه با تعدادی از سهامداران صدرا و مدیریت میتواند به نفع سهامداران تمام شود.

به شرطی که اعتراض در جای خود و به قوت خود باقی مانده و با قدرت هر چه بیشتر شنبه انجام گردد.و مسایل مربوط به جلسه تا روز شنبه به اشتراک گذاشته

شده و در صورت لزوم و نیاز راهکار مناسبی برای روز شنبه اتخاذ گردد.به نظرم میتواند مثمر ثمر نیز باشد.ضمنا در صورت مفید بودن صورتجلسه نیز تهیه گردد

و قابل ارایه در محافل بورسی جهت احقاق حق سهامداران باشد.البته نظر دوستان نیز برایم محترم است.

2. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    نه دوست عزیز شرکت از انحلال نمی ترسد ! چون کارمندان و کارگران حقوق می خواهند و براحتی می شود اموال و تجهیزات را با نرخی ..................بفروش رساند و شرکت با نام دیگری کار کند و ما سالها به دنبال گرفتن پول خود راهی به جایی نبریم .و اگر بگم چه ...............قول دادم نگم پس نمی گویم ولی اگر تشریف آوردید و خواستید حضوری می گویم .ضمنا اگر اجازه دهید صبح ادامه دهیم.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed2 نمایش پست ها
    چیزی که شرکت از اون می ترسه در خواست انحلال است
    انحلال شرکت مساوی با مرگ سپاه مساوی با تضعیف قدرت خاتم
    مساوی با خیلی موارد دیگه که اصول اقتصادی کشور را زیر سوال می بره
    به نظرم باید ضربه کاری باشه با تو رو به خدا و قربونت برم اعتصام کاری پیش نمی ره
    گول این مار 7 خط را هم نخورید ...بیا تا باهات حرف بزنم ...چقدر اینها حرف می زنند
    باید دست روی نقطه ضعفشان بزاریم و امتیاز بگیریم
    خسته شدم ولی 1 دونه سهمم را مفت نمی فروشم

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    تشکر می کنم دوست عزیز .باور بفرمایید اگر باهم باشیم 34.07 درصد صدرا را داریم : پس می توانیم .ضمنا اگر هر پیشنهاد سازنده ای هر یک از دوستان داشته باشند قابل بررسی است.و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط kadban bastan نمایش پست ها
    باسلام:بله دوست عزيز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر مي کنم نياز به پيش نويس يک طومار را داشته باشيم و در آن خواسته هاي خودمان را بنويسيم و به امضاي سهامداران برسانيم و آنرا به مراجع ذي صلاح ارائه دهيم .و براي انجام اين مهم بايد قبل از گردهمايي هماهنگ باشيم . و من الله توفيق .

درود بر شماحميد خان
    يکي از اصلي ترين نکات را فرموديد. طومار نويسي وجاهت بيشتري به خواسته دوستان خواهد داد.

6. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز لطفا شما زحمت پیش نویس طومار را بر عهده گیرید .تا انشاالله پس از همفکری برای شنبه آماده کنیم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط 699699 نمایش پست ها
    با عرض سلام وادب واحترام به سهامداران فهیم صدرا
    تجربه سالها کار مالی به بنده آموخته است که هیچ قول وقرار شفاهی نمی تواند مبنای محاسبات قرار گیرد ،الا مستند
    مگر نه آنکه در همین مجمع اخیر حرفهای دلخوشکنک فراوان بود نمونه : ( برگزاری مجمع فوق العاده )
    اما انچه صورتجلسه شده وروی کدال آمد تصویب صورتهای مالی با زیان اعلام شده شرکت .
    بنا براین علاوه براینکه اینجانب اعتقاد به گفتگو با مسولین شرکت دارم ولیکن اطلاعیه های شفاف سازی شرکت روی سایت کدال را موثر تر می دانم زیرا قابل اعتمادتر است . به نظرم وقتی فاصله بین حرف (وعده وعید در مجمع ) وعمل (خلاصه مصوبات مجمع در سایت کدال ) اینقدر باشد آیا بهتر نیست مدیریت شرکت را به سمت دادن اطلاعیه های شفاف سازی تشویق وترغیب نمائیم . تا مذاکرات دو به دو واحیانا" وعده های سر خرمن .
    مطلب دوم اینجانب راجع به تهیه طومار می باشد که دوستان اشاره داشتند یکی از برترین مزیت این کار این است که افراد سهامدار واقعی زیر یک پرچم (طومار)گرد می آیند و افراد مزاحم ومغلطه گر شناسائی خواهند شد ./
    بنده از همه سروران فعال واقعی در این تایپیک عذرخواهی می کنم ./
    نقل قول نوشته اصلی توسط kadban bastan نمایش پست ها
    باسلام:بله دوست عزيز با شما موافق هستم .ضمنا بنده فکر مي کنم نياز به پيش نويس يک طومار را داشته باشيم و در آن خواسته هاي خودمان را بنويسيم و به امضاي سهامداران برسانيم و آنرا به مراجع ذي صلاح ارائه دهيم .و براي انجام اين مهم بايد قبل از گردهمايي هماهنگ باشيم . و من الله توفيق .

درود بر شماحميد خان
    يکي از اصلي ترين نکات را فرموديد. طومار نويسي وجاهت بيشتري به خواسته دوستان خواهد داد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط سرمایه گزار 67 نمایش پست ها
    با سلام : دوست عزیز و گرامی جناب آقای حیدری از اینکه مطلع شدم شما هم در روز تجمع تشریف می آورید بنده شخصآ بسیار مسرور و خوشحال شدم, با توجه به صحبتها ونطق های کوبنده تان که در دو مجمع سال گذشته و امسال خطاب به سازمان بورس و مدیران صدرا ایراد کردید که به فروریختن وجهه و تابوی سازمان بورس انجامید و منجر به افشاسازی بسیاری از رانتخواری ها و دست بدست شدن اطلاعات نهانی شرکتها بین افراد درون این سازمان و... گردید, که هرگز این اقدام بوقت شما از یاد و اذهان همه ما سهامداران صدرا فراموش نمی شود و شایسته بسی تشکر و تقدیر از شما دوست محترم و گرامی می باشد. حضور شما در این تجمع بسیار ضروری می باشد و انگیزه و دلگرمی بنده و دیگر دوستان صدرایی را به این تجمع دو چندان کرد. درود فراوان بر شما

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 26 بار در 8 ارسال
    آقا پس شد شنبه ساعت 10 جلوی سازمان بورس تو ملاصدرا و پنجشنبه ساعت ؟ جلوی شرکت صدرا شهرک غرب؟

عضو فعال baradaran آواتار ها
    تشکر شده 5,767 بار در 548 ارسال
    از همان روز برگزاري مجمع معتقد بودم مديران شركت با هماهنگي قبلي موفق به آرام كردن جلسه مجمع و تصويب صورتهاي مالي بدون دادن امتياز خاص شده اند اكنون نيز سهامدارن صدرا بايد هوشيار باشند اگر جلسه اي برگزار شد بايد تمام توافقات قطعي و حتي امكان مكتوب شود و مورد مهم حتما و حتما در مورد مجمع فوق العاده كه قبلا قول آن را داده اند بايد زمان قطعي آن مشخص شود به نظرم اگر حاصل اين جلسه فقط همين مشخص شدن مجمع فوق العاده هم باشد نتيجه قابل قبولي خواهد بود .
    ضمن اينكه حتي در صورتي كه جلسه با جناب اعتصام مثبت هم باشد نبايد مانع از جلسه شنبه در محل سازمان بورس باشد چرا كه بخشي از مشكلات صدرا ناشي از نگاه بدبينانه مديران بورس به ويژه شخص مالمير است چگونه است وقتي نمادهاي قندي بيش از 500 درصد رشد كرده بودند جناب مالمير اين رشد را منطقي اعلام كرد ولي صدرا به محض اينكه دو روز صف خريد داشت نماد متوقف شد در حالي كه زماني كه قيمت صدرا در عرض يك ماه بيش از 50 درصد افت داشت هيچ واكنشي نشان داد .
    و يا چگونه در حالي كه پست بانك حدود 20 ماه از مهلت قانوني جهت برگزاري مجمع گذشته بود و هيچ گزارش فصلي ارائه نميكرد باز بود ولي صدرا به دليل تاخير يك ماهه در گزاش فصلي متوقف شد و آن هم تا زماني كه در حال افت بود باز بود و به محض صف خريد شدن به يكباره ناظرين بورس به فكر گزارش فصلي و گزارش شفاف سازي افتادند .
    ضمن اينكه چگونه گزارش زيان 142 توماني تائيد و در كدال قرار گرفت ولي اعلام سود اندك سال 91 هنوز مورد تائيد قرار نگرفته و نسبت به كسب سود بسيار اندك نيز ترديد شده است .
    بنابراين به نظرم جلسه با مسئولين بورس هيچ ارتباطي با جلسه با مديران صدرا ندارد و تحت هر شرايطي به نظرم بهتر است جلسه شنبه البته به صورت كاملا مسالمت آميز و با رعايت ادب براي بيان درخواست به حق با مسئولين بورس برگزار شود .
    ویرایش توسط baradaran : 2012/08/01 در ساعت 09:51
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

11. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید baradaran از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز پنج شنبه ساعت 8 صبح جلوی ساختمان صدرا : شهرک غرب بلوار دادمان فاز هفت خیابان شفق پلاک 2 و قرار شنبه نیز به جای خود باقی است . ضمنا عزیزان ما مردمان این مرز و بوم هستیم و باید به خواسته بر حق ما توجه شود ولی باید مواظب افرادی که به دور ما جمع می شوند باشیم تا باعث سیاه نمایی نشوند و حتی الامکان افراد متفرقه را از خودمان دور کنیم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط architect_maf نمایش پست ها
    آقا پس شد شنبه ساعت 10 جلوی سازمان بورس تو ملاصدرا و پنجشنبه ساعت ؟ جلوی شرکت صدرا شهرک غرب؟
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/01 در ساعت 09:23

13. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال PASHA آواتار ها
    تشکر شده 5,731 بار در 1,245 ارسال
    تقریبا ازدوسال پیش که ما صدرا وفاراک وآذر اب را خریدیدیم .
    نامردی هایی که دراین سهم شد که واقعا ....
    با صحبتهای جناب برادران عزیز
    من هم موافقم باتوجه به اینکه من نیز خود ازسهامداران صدرا بودم درچندین نوبت دربازار مثبت که می توانست به نفع سهامداران صدراباشد سهام را به دلایل
    وبا تصمیمات سلیقه ای خودشان سهم را متوقف ودر بدترین شرایط وهنگامی که بازار درمنفی کامل به سر می برد بازکردند .
    واین بازوبسته شدن چند باربه وقوع پیوست . که همگی مشابه همدیگر بودند .
    که بسیارمشکوک است .
    واین بازوبسته شدنها هم گهگاه با اظهارات مدیر عامل صدرا نیز بیشتر مواقع هم دریک جهت بوده است .
    کاش می شد یک کمیته ای تشکیل شود وبه این موارد رسیدگی کند .
    متاسفانه دراین بین فاذروفاراک هم به پای صدرا سوختند .

15. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید PASHA از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز چند دقیقه پیش از بورس تماس گرفتند و فرمودند : که قرار یک جلسه با جناب مالمیر و دو نفر از نمایندگان سهامداران صدرا در روز دوشنبه ساعت یک ظهر تعیین شده است .و بنده نیز به ایشان جریان آن گردهمایی روز شنبه را گفتم و در خواست کردم که اگر قرار به جلسه ای هست بهتر است زودتر انجام شود تا شاید بتوان نتیجه خوبی عاید شود و ایشان فرمودند بله به جناب مالمیر اطلاع رسانی می نمایند .و من الله توفیق .

17. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    بله دوست عزیز : بنده هم با شما موافق هستم و امیدوارم هرچه زودتر ایشان (جناب مالمیر) وقت زودتری برای جلسه بدهند .ضمنا دوستان عزیز قرار شنبه به قوت خود باقی است. و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط 699699 نمایش پست ها
    وقتی اقای اعتصام راضی ، اقای مالمیر راضی وسهامداران راضی به برگزاری جلسه هستند چرا کار امروز به فردا موکول شود؟
    اگر واقعا" در حد حرف و تحت الشعاع قرار دادن تجمع روز شنبه نیست یا علی . همین امروز یا فردا . برای کار خیر که استخاره نمی کنند .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/01 در ساعت 10:15

19. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)