مثل اینکه این یارو تو صدرا واقعا سر و شانه سقف بوده!
مثل اینکه این یارو تو صدرا واقعا سر و شانه سقف بوده!
اساتید نظرتون در مورد ساختن سه قلوی کف بزرگ صدرا چیه؟
صدرا تا 240-250 پایین می اید
اگه زیر این قیمت نیاد واسه هفته دیگه مناسب
بنظر من هم 238 تا 240 مناسب خرید هست
با احترام به نظر همه دوستان, بدلیل عدم وجود واگرایی در قیمت و اندیکاتور (همونطور که قبلا هم گفتم ,به اعتقاد من و طبق تجربه شخصی, مهمترین اندیکاتور تو بورس تهران RSI هست) به رغم شکل ظاهری الگوی سر و شانه قطعیت ندارد.
با این وجود فکر میکنم با برخورد به خط پایینی چنگال در تحلیل پیشین صف صدرا فردا جمع میشه...
لازم به ذکر هست در الگوی سر و شانه تایید الگو پس از شکست خط گردن ممکن است.
ویرایش توسط عليرضا جمالی : 2011/01/23 در ساعت 00:12
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
جناب جمالي عزيز،
با احترام به نظر شما، اين احتمال را هم در نظر بگيريد كه جمع شدن صف و احياناً نوسان مثبت يك روزه، پولبك به خط گردن باشد.
درضمن با نگاهي به گذشته صدرا، فكر مي كنم اگر حساسيت rsi را بيشتر كنيم، بهتر جواب مي دهد. به شخصه در كنار rsi14 ، يك rsi7 هم قرار دادم. خيلي نتيجه جالبي داشت.
بورسبازان، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه
فرمایش شما درست, اما به شرطی که خط گردن شکسته باشه...
با الگوی موجود هنوز این اتفاق نیفتاده.
در مورد تنظیمات rsi هم من با همون پیش فرض 14 تا حالا جواب گرفتم, و صرفا طبق تجربه قبلی با این روش کار میکنم (اما منکر نمیشم که ممکنه گاهی این روش هم خطا داشته باشه و تحلیل من هم اشتباه از آب در بیاد)
به هر حال به همین دلایل هست که خیلی اوقات تکنیکالیست ها نظرات متفاوتی دارند...
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 24 مهمان ها)