click to register
صفحه 505 از 2017 نخست ... 540545549550250350450550650750851555560510051505 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,041 به 5,050 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 238 بار در 49 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    درود بر شما
    چه کسی و از کجا با شما تماس گرفته و پیگیر اسم کسانی بوده که این فراخوانی را انجام داده اند ؟ و شما چه پاسخ دادید ؟!!!!!!
    اسامی لیدر ها را هم بگیرند. چه کسی بگیرد ؟ به چه کارش می آید ؟
    کسی اگر نسبت به گرد هم آیی سهامداران مشکلی دارد ، خودش روز شنبه مقابل سازمان بیاید مشکلش را حل کند.
    ضمن اینکه ما سهامداران آنقدر به خود مطمئن هستیم و وفادار به کشور و انقلاب که در چند پست پیشتر بنا شد دوستان خودشان به سایت مقام معظم رهبری اطلاع رسانی کنند و درخواست پیگیری و کمک داشته باشند.
    حالا چه کسی میخواهد سهامداران را نسبت به گردهم آیی آرام توبیخ کند ؟
    اگر بنا باشد کسی هم از این گردهم آیی هراس داشته باشد ، سهامداران مظلوم و متضرر صدرا نیستند. این مدیران ناکارا و متخلف هستند که باید به خود هراس راه دهند. مدیرانی که در سال جهاد اقتصادی ، مقابل فرمایشات مقام معظم رهبری ایستادگی کردند و نه تنها اقتصاد بخشی را که در اختیارشان بود سامان ندادند، بلکه آن را به زیان کشاندند.
    صدرا یک بقالی خصوصی نبوده که سود و زیان آن به کشور آسیب و نفع نرساند. صدرا لیدر بازار بورس ایران است و رفتار های اقتصادی ای که در سال جهاد اقتصادی در جهت خلاف رخ داده ، چیزی نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت کرد.
    کما اینکه تلاش سهامداران اینست که هر چه زود تر صدای خود را به گوش مقام معظم رهبری برسانند و از ایشان در این باره و توبیخ مدیران خاطی استمداد بطلبند.
    چشم براه پاسخ شما هستم.

افرين بر شما كدبان عزيز كه بسيار با درايت هستيد

بنده به نوبه خودم خوشحال هستم از اينكه شما سهامدار صدرا و در كنار ما هستي
    سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز برای دوستانی که خلاصه و مفید می خواهند از مطلب آگاه شوند خدمتشان این پست را اختصاص به ایشان می دهم و سپس در پست دیگری شرح مطلب را عرض خواهم نمود .
    همانطور که خدمتتان عرض کردم پس از نشت با مهندس اعتصام و گرفتن یک قول مبنی بر همکاری کامل برای یک مجمع فوق العاده بلا فاصله پس از عید فطر و استقبال ایشان از یک نشست ویژه با مسئولین ارشد سازمان بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی و قرارگاه خاتم بنده از امور سهام صدرا (خانم احمدی) تقاضا کردم امکان ارتباط با مهندس مالمیر را فراهم آورند و تاکید کردم : این ارتباط نباید پس از مرگ سهراب باشد و اشاره به گردهمایی شنبه نمودم و ایشان در کمال اخلاص این امکان را فراهم نمودند . که جلسه ای با حضور مهندس مالمیر و مهندس مستشار شکل گرفت و ماحصل آن به این شرح است .
    1- بورس حمایت خودر را از صدرا به گونه ای اعمال می نماید : که در بالاترین قیمت معامله شود.
    2- حمایت از صدرا به گونه ای که پرروژهای سود آوری به شرکت صدرا واگذار شود (البته با رایزنی هایی که فرمودند کاملا این امکان برایشان هست و توان آنرا به سهولت دارند)
    3-بنده از ایشان خواستم که جهت گرفتن اسناد شرکت هم به صدرا کمک کنند و مهندس مالمیر در نهایت فرمودند : بله در این موردهم تمام تلاش خود را می نماییم .
    4- پس از هم اندیشی در کلیه موارد ضروری صحبتی هم از تجمع شنبه شد و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که : کار کارشناسی باید در فضای کار شناسی صورت پذیرد و این مهم در همین هفته آینده همانطور که قبلا ذکر کردم در در جلسه ای به همین منظور در هفته آینده که تاریخ دقیقا آنرا به اطلاع می رسانند با حضور مهندس اعتصام و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و مدیریت رده بالای بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی برگزار شود . ضمن اینکه شرح بیشتری را در مورد موضاعات مطروحه خواهم داد در اینجا اعلام می کنم از نظر بنده به خواسته خود رسیدیم و گردهمایی روز شنبه هیچ لزومی ندارد و بنده ضمن دعوت از متفکران سهامدار صدرا برای شرکت در جلسه فوق هیچ گونه گردهمایی برگزار نکنند و ما انشاالله به حق خودمان دست خواهیم یافت. ضمنا اگر دوستی هنوز بر این باور است که باید این گردهمایی صورت گیرد خدمت ایشان عرض کنم که این گردهمایی تنها دست آوردهای ما را به باد خواهد داد در حالی که رسیده ایم به آنچه که می خواهیم .. و من الله توفیق .
    -

4. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    درود:
    دوستان من همراه دیگر دوستان در جلسه با سازمان بورس شرکت کردم از طرف شما عزیان و به درخواست دوست خوبم دکتر مهربان و خصدرا.نتیجه ای که قرار بود با تجمع گرفته شود فعلا گرفته شد و نیازی به تجمع نمیباشد .دوستان قرار شد جلسه اس در هفته آتی با نماینده خاتم {البته اصرار بر نماینده ایکه بتواند صحبتش را عملی کند نه نماینده دست چندم}وجناب صالح آبادی و مالمیر و نماینده حقیقی برگزار شود تا نسبت به قیمت بازگشائی وحمایت از سهام سهامداران به نتیجه برسیم .در ضمت جناب مالمیر قول داد که حداکثر تلاش خود را برای بازگشائی سهم در بالاتر از قیمت توافقی انجام دهد .بخاطر بعضی از مسائل قول دادکه نماد با قیمت بالاتر از توافقی حتی باز شود بخاطذ نظام و....در ضمن ایشان خواهش کرد که تجمع شنبه برگزار نشود چون ممکن است موری سوئ استفاده قرار گیرد و البته ایشان تذکر دادند که در ضورت برگزاری تجمع کارها از دست ایشان خارج و ابه ضرر سهامداران باشد ازجمله تفره رفتن خاتم و دستورهای حکومتی یا عدم باز گشائی.به نظر این حقیر بهتر است تا جلسه آتی صبر کنیم تا نتیجه بگیریم در غیر این صورت میتوانیم 2 باره پیمان ببندیم.نکته قابل توجه حضور نماینده ای از ما در لسه هفته آینده میباشد که در ابتدا تمایلی ته این حضور نبود که قرار شد 1-2 نفر از سهامداران هم حضور داشته باشند.التبه بهتر است نماینده ما کارشناس سهام و امور مالی و قیمت گزاری هم باشد چون در جلسه کارشناسان باید سنجیده و با علم به مطلب سخن گفت تا طرف مقابل مجاب به قبول شود. فعلا کمی با هم سحث کنید ولی اگر دوستان تا بعد از جلسه با سهامدار عمده و کارشناسان سازمان تحمل کنند ممنون میشم. هدف ما از این تجمع جلسه با سازمان بود که انجام شد .فعلا تا جلسه بعد تحمل کنید.ما که صبر کردیم 1-2 هفته دیگه هم روش. با تشکر

6. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 361 بار در 93 ارسال
    با سلام خدمت آقا حمید
    ما در کشوری زندگی می کنیم که عادت بر بی برنامگی و تغییرات ناگهانی همیشه در آن حرف اول را می زند
    اول از همه بابت تمام زحمت هایی که بابت پیگری کارها انجام می دهید به نوبه خود کمال تشکر را دارم اما آقا حمید وقتی از چند روز پیش بر برنامه روز شنبه تاکید می شود و خیلی از دوستان برنامه های خود را مبنی بودن در روز شنبه (مخصوصاً دوستان شهرستانی) برنامه ریزی می کنند و در حالیکه خود شما قبل از این جلسه تاکید می کنید که تجمع روز شنبه به قوت خود باقی است و این جلسه هر چه شود هیچ ارتباطی با تجمع روز شنبه نخواهد داست، یک مرتبه چه اتفاقی در جلسه امروز می افتد که تجمع روز شنبه کنسل می شود؟
    شما که می گوئید رسیده ایم به آنچه می خواستیم، لطفاً به شرح کامل بیان کنید که به چه رسیده ایم؟
    آیا از جلسه امروز گزارشی که به امضای شرکت کنندگان جلسه تهیه کرده اید؟
    بسیار دیده ام جلساتی که حرف هایی زیبایی گفته اند اما موقع عمل هیچ ندیده ام.
    سوالات این چنین مسلماً ذهن بسیاری از سهامداران را به خود مشغول خواهد داشت. ضمنماً من به هیچ عنوان منکر تلاش شما و دوستان عزیز در جهت منافع دوستان سهامدار صدرا نیستم اما دوست دارم شفاف سازی صورت گیرد تا شائبه ای به وجود نیاید
    آرزومند آروزی تمامی سهامداران صدار
    ویرایش توسط به امید رشد : 2012/08/02 در ساعت 16:39

8. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید به امید رشد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز برای دوستانی که خلاصه و مفید می خواهند از مطلب آگاه شوند خدمتشان این پست را اختصاص به ایشان می دهم و سپس در پست دیگری شرح مطلب را عرض خواهم نمود .
    همانطور که خدمتتان عرض کردم پس از نشت با مهندس اعتصام و گرفتن یک قول مبنی بر همکاری کامل برای یک مجمع فوق العاده بلا فاصله پس از عید فطر و استقبال ایشان از یک نشست ویژه با مسئولین ارشد سازمان بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی و قرارگاه خاتم بنده از امور سهام صدرا (خانم احمدی) تقاضا کردم امکان ارتباط با مهندس مالمیر را فراهم آورند و تاکید کردم : این ارتباط نباید پس از مرگ سهراب باشد و اشاره به گردهمایی شنبه نمودم و ایشان در کمال اخلاص این امکان را فراهم نمودند . که جلسه ای با حضور مهندس مالمیر و مهندس مستشار شکل گرفت و ماحصل آن به این شرح است .
    1- بورس حمایت خودر را از صدرا به گونه ای اعمال می نماید : که در بالاترین قیمت معامله شود.
    2- حمایت از صدرا به گونه ای که پرروژهای سود آوری به شرکت صدرا واگذار شود (البته با رایزنی هایی که فرمودند کاملا این امکان برایشان هست و توان آنرا به سهولت دارند)
    3-بنده از ایشان خواستم که جهت گرفتن اسناد شرکت هم به صدرا کمک کنند و مهندس مالمیر در نهایت فرمودند : بله در این موردهم تمام تلاش خود را می نماییم .
    4- پس از هم اندیشی در کلیه موارد ضروری صحبتی هم از تجمع شنبه شد و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که : کار کارشناسی باید در فضای کار شناسی صورت پذیرد و این مهم در همین هفته آینده همانطور که قبلا ذکر کردم در در جلسه ای به همین منظور در هفته آینده که تاریخ دقیقا آنرا به اطلاع می رسانند با حضور مهندس اعتصام و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و مدیریت رده بالای بورس و نمایندگان سهامداران حقیقی برگزار شود . ضمن اینکه شرح بیشتری را در مورد موضاعات مطروحه خواهم داد در اینجا اعلام می کنم از نظر بنده به خواسته خود رسیدیم و گردهمایی روز شنبه هیچ لزومی ندارد و بنده ضمن دعوت از متفکران سهامدار صدرا برای شرکت در جلسه فوق هیچ گونه گردهمایی برگزار نکنند و ما انشاالله به حق خودمان دست خواهیم یافت. ضمنا اگر دوستی هنوز بر این باور است که باید این گردهمایی صورت گیرد خدمت ایشان عرض کنم که این گردهمایی تنها دست آوردهای ما را به باد خواهد داد در حالی که رسیده ایم به آنچه که می خواهیم .. و من الله توفیق .
    -
    حمید خان ، خدا قوت
    درود بر شما
    مکتوبی هم از دستاوردهایی که می فرمایید در دست دارید ؟
    چه کسانی پای این مکتوب ها را امضاء کرده اند ؟
    میدانید و میدانیم که اعتصام ، در مجمع گذشته وعده فراوان داده و عمل نکرده است. میدانیم و میدانید که مصاحبه زیاد داشته و همه وارونه شده است.
    اکنون شما پتانسیل جمع شده برای گردهم آیی روز شنبه را مقابل پای چه چیزی قربانی میکنید ؟
    چه چیزی را بصورت مکتوب دریافت کرده اید که میخواهید این پتانسیل ارزشمند را از بین ببرید ؟
    آیا به یاد دارید که عرض کردم هر جلسه ای پیش از گردهم آیی سم است و فرمودید ، قرار شنبه پابرجاست و خللی ایجاد نمی شود ؟
    آیا به یاد دارید وقتی در تالار بورس سخن از فرا نرسیدن زمان هر تجمعی گفتم و نوشتم که سهامداران هنوز در مرحله ای نیستند که خام یک سری وعده های واهی نشوند . و دیدید که چگونه شدند ؟
    و به یاد دارید چگونه به بنده در همین تالار برای این نوشته ها تاخته بودید که بنا به ملاحظات قرار روز شنبه از پاسخگویی امتناء کردم ؟
    جناب حمید خان ، ابتدا دستاورد ها را مستند و مکتوب و مهر و موم شده نشان سهامداران بدهید ، سپس بفرمایید که گردهم آیی دستاورد ها را به باد خواهد داد.
    آنچه برباد خواهد رفت ، حرف ها و وعده هاست و آنچه به طوفان بدبینی دچار خواهد شد ، آینده سهامداران است که با بهم خوردن این گردهم آیی حالا حالا ها سامان نخواهد گرفت.
    مگر این گردهم آیی چه چیزی دارد که پس از این همه تلاشی که خود شما و سایرین داشتید ، حالا نگران کننده شده است ؟
    مگر قرار است چه رخ دهد ؟
    چرا نباید عده ای سهامدار زخم خورده و آسیب دیده در برابر بورس تجمع کنند ؟ مگر نمیخواهند مشکل صدرا را حل کنند ؟ پس از سازمان بورس و صدرا از چه چیز هراس دارند ؟ حالا سهامداران شدند غریبه و کار کارشناسی باید در فضای کارشناسی صورت پذیرد ؟!!!!
    ما هم قبول داریم کار کارشناسی باید در فضای کارشناسی صورت پذیرد و کار سهامداری در فضای روبروی سازمان بورس. اینها چه منافاتی با هم دارد ؟
    خود شما بهتر از هر کس دیگری میدانید که برداشته شدن اهرم فشار ، نتیجه خوش آیندی ندارد.
    سهامداران تازه به خودباوری رسیده بودند و بهتر بود این خودباوری را تجربه میکردند. هم برای صدرا بهتر بود و هم برای سهامدارانش.
    آن کدام خبر بود که فرمودید اعتصام گفته نمیتواند رسانه ای کند و میخواهد به سهامداران در جلسه بگوید ؟ لطفا واضح و شفاف این خبر را بیان کنید. زیرا بزرگترین دلیل تمایل شما به رفتن جلسه اعتصام همین خبر بود.
    من تا اینجای نوشته های شما و دوستان دیگر که گزارش جلسات را دادند ، هیچ دلیل قانع کننده ای برای برهم خوردن گردهم آیی نمیبینم و ضمن سپاس احترام به شما و همه دوستانی که قبول زحمت کردند ، همه آن را یک فریب از پیش طرح ریزی شده میدانم. و خرد من نمیتواند زیر بار چنین بی شرمی ای برود.
    از تمام دوستان به سبب صراحت کلام پوزش میخواهم. اما وجدان من به من پروانه سکوت نمیدهد.
    پیروز باشید
    ویرایش توسط کدبان باستان : 2012/08/02 در ساعت 16:45

10. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    باسلام:
    -
    جناب حمید خان ضمن عرض خسته نباشید و تبریک

امیدوارم سهامداران نیز صبوری خود را حفظ نمایند و با این اتفاق را به فال نیک بگیرند.

اینشاالله با صبر سهامداران به حق خود برسند.بازم از تلاش حاج حمید و دوستان محترم دیگر کمال تشکر را دارم.

12. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز با توجه به اینکه خیلی از دوستان از طرق مختلف تماس می گیرند : بنده صراحتا در اینجا اعلام می کنم که ما سهامداران صدرا با توجه به قولهای مساعدی که گرفتیم هیچگونه گرد همایی در روز شنبه برگزار نمی کنیم و برای احقاق حق خودمان با معرفی نمایندگانی شایسته در ارتباط با بورس و مدیریت محترم شرکت صدرا ادامه خواهیم داد .و من الله توفیق
    .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/02 در ساعت 16:53

14. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 477 بار در 132 ارسال
    نمیدانم حقیقتا میشود به اعتصامی که هر روز حرفهای ضد و نقیض میزند اعتماد کرد ؟ و یا سازمان بورسی که هر جور و با هر سلیقه ایی میخواهد با شرکتها رفتار میکند حساب کرد من ضمن تشکر و سپاس از دوستانی که بر ما منت نهادند و پیگیر این بدبختی و گرفتاری ما میباشند فقط از یک چیز هراس دارم و آن باز دروغگویی این آقایان است که در این امر ید طولایی دارند بنده شهرستان هستم (اراک) و کارمند ، برای روز شنبه مرخصی گرفتم تا در این گردهمایی اعتراضی شرکت کنم واقعا الان نمیدانم آیا بیایم یا نیایم ، ممکن است همه آنهایی که طی دو روز گذشته مطلع شده اند که قرار است گردهمایی اعتراضی صورت پذیرد به این سایت سر نزنند و روز شنبه بیایند جلو سازمان بورس و سرخورده از اینکه عده ای نیامده اند برگردند و اگر قول این آقایان عملی نشد دیگر نشود همه را با هم متحد کرد .

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mehdi9990 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 361 بار در 93 ارسال
    سوالی دارم
    همین جناب مالمیر چرا قبل از شنیدن خبر تجمع قول هیچ همکاری را نداده بود؟
    دوستان تا جایی که تجربه این دانشجو بیان می کند آقایان از هر گونه تجمعی که عملکرد ایشان را زیر سوال ببرد و مسئولین رده بالای نظام باخبر شوند که فلان جا عده ای به دلیل عدم توانایی مدیر اعتراض کرده اند ترس دارند.
    من به نوبه خود تاکید بر تجمع روز شنبه دارم
    چندسال است که هر با در مجمع همین جناب اعتصام که هیچ اعتباری به آن نیست قول رشد سهم و غیره را داده اند ولی هر بار وضع سهم بدتر از قبل شده است
    آقا حمید چه اعتباری به گفته ای امروز همین آقایان که دروغ گوییشان زبان زد خاص و عام است وجود دارد؟

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید به امید رشد از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 101 بار در 18 ارسال
    باسلام:
    -
    بنده هم از تلاش جناب آقای حاج حمید تقدیر و تشکر میکنم
    بنده در شهرستان هستم و قرار بود فردا بیایم تهران برای شرکت در مراسم شنبه ، که با توضیحاتی که حاج حمید فرمودند قانع شدم
    باز هم از تلاشهای حاج حمید عزیز تشکر میکنم و از خدای متعال برای ایشان و خانواده محترمشان آرزوی سلامتی و تندرستی دارم

20. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید ساوالان از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)