click to register
صفحه 509 از 2013 نخست ... 940945949950650750850951051151251955960910091509 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,081 به 5,090 از 20121

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 238 بار در 49 ارسال
    دوستان شركت كننده ايا اين دو سوال مهم در جلسه از مهندس پرسيده نشد

1: اراده شركت براي خروج از بورس به چه سر انجامي رسيده است

2: ايا شركت براي خريد سهام سهامداران در بدر و زيان ديده و مچاله شده در يك قيمت مناسب

برنامه اي دارد

لطفا اطلاع رساني فرماييد

با تشكر
    سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوست عزیز طاعات شما قبول در گاه حق و التماس دعا . بنده در خدمت هستم .چرا که دوستان هم از بنده خواسته اند شما را هم همرا خویش کنم و در هم اندیشی پیش رو از شما هم بخواهم تشریف بیاورید .چشم بعد از افطار در خدمت هستم .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    حمید خان
    درود بر شما
    اکنون سخن بر سر 1قران و 10 دلار بودن صدرا نیست. ضمن اینکه پیشتر هم وعده داده بودند 3 ساله صدرا را گلستان کنند که 3 سال هم گذشت. بنابراین وعده 5 ساله هم از همین قانون پیروی میکند.
    پرسش های بنده نکات دیگری در خود دارد که درخواست میکنم آنها را پاسخ دهید.
    از زحمات شما سپاسگزارم.
    فعلا برای افطار میهمان هستم ، در پایان شب اگر عمر و اعصابی بود ، درخدمت دوستان خواهم بود.
    پیروز باشید

4. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 184 بار در 31 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده برای تمام سوالات شما پاسخ دارم اما نیاز به زمان است تا پاسخ دهم :چرا که یک سالی هست که تفکرات شما را می شناسم و اگر به بنده اعتماد دارید به شما می گویم بنده از نیرویی که در اتحاد شماست می توانم بهترین نتایج را برای همه مان بدست آورم که پیروزی ما و صدرا و بورس در آن است و اگر قبول ندارید بفرمایید که چه نتیجه ای می خواستید از گردهمایی بگیرید که اکنون حاصل نشده است و بنده به شما قول می دهم آنرا در صورتیکه بخواهید در جمع بالاترین رده قابل دسترسی عنوان کنم لطفا به سه نتیجه بدست آمده توجه فرمایید و نا امید نباشید.ولی در صورتیکه این اتحاد نباشد و کسی قصد ایجاد هرج و مرج داشته باشد .از سهم خودم در صدرا چشم پوشی کرده و آنگاه خواهید دید که هیچکدام افرادی که ساز مخالف می زنند حتی از پشت کامپیوتر خود تکان نخواهند خورد و امری که بنده را به این تلاش وا می دارد .تنها برای احقاق حق سهامداران خرد صدرا می باشد و لاغیر (یعنی در هر صورت بنده مدعی هستم با مال خودم جهاد کرده ام و در این جهاد تنها به شکستن دست نامرئی لشگر کفر می اندیشم ). و من الله توفیق .
    [B]دوستان عزیز ما میتوانیم از این منظر به ماحصل کسب شده بنگریم که در صورت تجمع شنبه وعده هایی داده میشد . وعده دهنده چه کسی بود نهایتا" درحالت خوشبینانه جناب مالمیر . و در صورت عدم تحقق اجتماع مجدد.پس ما بصورت کاملا" مسالمت امیز از خان اول گذشتیم و برگ برنده عدم تجمع شنبه برای تجمع احتمالی بعد در دستانمان موجود و فریاذمان بلندتر و محقتر خواهد بود.[/B]

6. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید سپهری از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    حمید خان
    درود بر شما
    اکنون سخن بر سر 1قران و 10 دلار بودن صدرا نیست. ضمن اینکه پیشتر هم وعده داده بودند 3 ساله صدرا را گلستان کنند که 3 سال هم گذشت. بنابراین وعده 5 ساله هم از همین قانون پیروی میکند.
    پرسش های بنده نکات دیگری در خود دارد که درخواست میکنم آنها را پاسخ دهید.
    از زحمات شما سپاسگزارم.
    فعلا برای افطار میهمان هستم ، در پایان شب اگر عمر و اعصابی بود ، درخدمت دوستان خواهم بود.
    پیروز باشید
    جناب كدبان
    لطفا ايجاد تفرقه نفرماييد. من بليط مشهد تهران را فردا كنسل مي كنم. ولي اصلا مهم نيست وقتي ايشان قرار گردهمايي را گذاشتند ما قبول كرديم و تنها ايشان مي توانستند اين جلسه را كنسل كنند.
    شما قبل از همايش مخالف برگزاركردنش بودي و الان مخالف كنسل شدنش.
    برادر من ما كه اينجا مطلب نميزنيم دليل بر گوسفند بودنمان نيست . وضعيت را مي بينيم.
    من خودم 15 سال سابقه مديريتي ارشد دارم و كاملا درك مي كنم حميد، مهربان و نظري عزيز چه ميگويند.
    ولي رك و پوست كنده بگويم هنوز خيلي مانده تا پخته شوي.
    مهم نيست تصميمي كه گرفتي را به هر قيمتي ادامه دهي مهم اينست كه به صورت پويا مثل يك شطرنج باز پيش بروي.
    يك مقدار اگر در زمينه حق هسته اي كه از اول هدف برايش تعيين كرديم فكر كن ببين پايداري بر يك تفكر و نداشتن استراتژي سيال ما را به كجا رسانده است.
    باز هم از حميدخان كه وقت گذاشتند و سهامداران صدرا را تا اين جا در كنا هم حفظ كرده اند تشكر و قدرداني مي كنم.
    از مديريت سايت كه حتي در اين شرايط مثل ساير تالارها تسليم نشدند تشكر ويژه مي نمايم.

8. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 589 بار در 123 ارسال
    دوستان با تمام اختلاف نظراتي كه داريد خواهشا خواهشا خواهشا تفرقه ايجاد ايجاد نكنيد كه اگر اين طور شود شكست مي خوريم.
    مطمئن باشيد همان هايي كه قبلا راضي نمي شدند جوابمان را بدهند چرا حاضر به اين همكاري شده اند. آيا اين به خاطر عقل كل بودن بعضي افراد است يا به خاطر همدلي و متحد شدن.
    ما منتظر مي مانيم و اگر به حقمان نرسيديم باز هم تجمع مي كنيم اما اين بار قوي تر و همدل تر و پرخروش تر از قبل و از هر گونه عاملي كه باعث تفرقه مان شود تبري مي جوييم.
    دوستان اين نوشته هاي شما توسط گروه خاموش كاملا تجزيه و تحليل مي شود پس ايجاد تفرقه نكنيد و اگر با كسي مشكل داريد پيام خصوصي بدهيد ولي جو دوستانه اينجا را مسموم نكنيد.

10. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید حسگر از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 93 بار در 22 ارسال

salam

با سلام یک راهکار پیشنهادی میتونه این باشه که بجای خرید سهم از حقیقی ها .کلا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی را بورس تایید کند وزیان هم از سرمایه کم شود و صدرای جدید با سرمایه جدید با سود جدید وبا اعلام دریافت وام 500 میلیونی وبدون نزول وجریمه های قدیمی به بازار برگرده.که هر سهم قدیم میتونه به دو سهم جدید با سود 20 تومن برای سال 91 اعلام بشه.اونوقت اولا فروشنده ای نمیمونه و ثانیا روی 210 تومن هر سهم جدید صف خرید میشود.همه و همه راضی خواهند بود.افق اقتصاد جهان و ...منفی است..از قدیم فولاد و پتروشیمی و سنگ اهن که منفی میشد پیمانکاریها مثبت میشدند وموتور شاخص بودند.جو بورس هم مثبت میشود وصدرا به نقطه قوت تبدیل میشود .کاملا هماهنگ با سیاست و نیازهای روز کشور خواهد بود.کسی هم در سالهای اولیه اغاز رشد یک صنعت در بورس دنبال تقسیم سود نقدی مجمع نیست.
    ویرایش توسط rezastok : 2012/08/02 در ساعت 18:54 دلیل: salam

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید rezastok از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 833 بار در 115 ارسال
    با توجه به مشکلات مالی اکثر دوستان و سهامداران حقیقی صدرا و با عنایت به بیش از 5 ماه بسته بودن نماد

و نیاز مالی دوستان از جمله خود بنده هم در مشکلات شدید مالی قرار دارم ،لذا از دوستان عزیز تقاضا دارم در اولین

جلسه ایی که با مدیران بورس و صدرا داشتند بحث بازگشایی نماد و خرید در قیمت توافقی که دوستان مان ضرر نکنند

و بیش از این نیز دچار استرس و مشکلات عدیده دیگر نگردند را مطرح و اعلام نمایند . وپس از این هر کسی خواست با میل خود

و آگاهی از روند صدرا سهامداری نماید.برای تمام دوستان عزیز در این لحظات دم افطار آرزوی موفقیت و سربلندی را دارم.

ضمنا رمز موفقیت سهامداران صدرا باز هم در متحد شدن و اتحاد قوی و منسجم می باشد.

14. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود 100 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,184 بار در 533 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده می خواهم یک مورد که جناب کدبان باستان عزیز که خیلی بر روی آن حساس هستند را روشنگری کنم و آن اینست که بنده بارها گفته ام صدرا ده دلار و امروز با مهندس اعتصام بر سر این موضوع بحث کردم تا ایشان را وادار به ابراز نظر در این مورد کنم و ایشان پس از طفره رفتن بسیار ناچارا زمانی که بنده به ایشان اشاره کردم که اگر تایید نکردید بنده حاضرم ............... بماند . ایشان در حضور همه دوستانی که تشریف آورده بودند پاسخ دادند .بله شما کاملا درست می فرمایید صدرا از نظر ارزش جایگزینی ارزشی بالغ بر 1500 میلیارد تومان و یا بعبارتی ده برابر ارزش اسمی و یا از جنبه دیگر هر سهم ده دلار دارد و همچنین زمانی پنج ساله می خواهد تا به این نقطه از موقعیت برسد .
    حالا دوستان خودتان قضاوت کنید که آیا بنده بیهوده تلاش می کنم و یا دارم امید واهی می دهم و بنده از شما می پرسم مگر بورس جای سود و زیان نیست و حالا که ما زیان کردیم و اگر قبول کنیم صدرا بی ارزش است پس چرا باید بخواهیم سهم بی ارزش را از ما خریداری کنند و اصلا چرا آنها باید حاضر به خرید شوند . و نکته دیگر اینکه ارزش صدرا هر چه باشد نباید موضوع اختشاش باشد و بنده هم به این نکته تاکید کرده ام و آقایان پذیرفته اند که ما سهامداران در هر صورت نباید دچار مشکلات عدیده ای شویم که ضمینه ساز آن عدم شفاف سازی و تاخیر و یا هر گونه مسائل از قبیل قراردادهای شفاف سازی نشده گذشته صدرا شویم . و دوباره تاکید می کنم جناب مالمیر قول دادند به همراه مدیران رده بالای بورس موضوع را پیگیری می کنند تا سهام حقیقی در بالاترین قیمت ممکن از سهامداران خریداری شود حتی اگر قرار باشد صدرا از بوری خارج شود . و من الله توفیق .
    حاج حمید فکر کنم اشتباه حساب کردید

1500 میلیارد تومان میشود سهمی 1000 تومن یعنی هر سهم نیم دلار!!!

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mobin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز راه دور خصوصا آقای فروزانی عزیز و آقا امید از شیراز و تمام دوستانی که منتظر پیام بنده برای گردهمایی شنبه بودند لطفا بنده را از رسیدن پیام بنده مبنی بر اینکه دیگر لزومی برای گرد همایی نیست آگاه کنند .چون بنده نگران هستم شما عزیزان بی مورد هزینه ای متقبل شوید که نیازی نیست .و دوستانی هم که در جریان نیستند بدانند با همکاری مسئولین محترم بورس خصوصا مهندس مالمیر و مدیریت محترم روابط عمومی و مدیریت محترم صدرا مهندس اعتصام و اینکه قرار است موضوع در سطح نمایندگان سهامداران حقیقی با مدیریت محترم صدرا و قرارگاه و مدیریت ارشد بورس پیگیری شود دیگر گردهمایی شنبه انجام نخواهد شد .و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/02 در ساعت 19:52

18. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی محمود آواتار ها
    تشکر شده 273 بار در 39 ارسال
    از حمید خان عزیز بخاطر تلاشهای صادقانه و زحمات بسیاری زیادی که برای احقاق حق همۀ ما سهامداران حقیقی انجام میدهند تشکر میکنم.

20. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید محمود از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 22 مهمان ها)

1. Arian02،
  2. کاشان2