click to register
صفحه 512 از 2014 نخست ... 1241246250250951051151251351451552256261210121512 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,111 به 5,120 از 20138

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده به جهت قولی که داده بودم تلاش کردم شرح کاملی از صحبتهای انجام شده بنویسم و هرچه به مطالب نگاه می کنم و سعی در ویرایش آن دارم بیشتر به این نتیجه می رسم که همان خلاصه گویی بهترین انتخاب سخنان دیروز است و شرح مطالب به پیچیده شدن بیشتر موضوع می انجامد و به همین دلیل از دوستان می خواهم به همین مقدار بسنده نموده و اطمینان داشته باشند که هم شرکت صدرا و هم سازمان بورس ما را جدی گرفته اند و به مقدار درصد بالایی تا حد بالای 90 درصد انشاالله به نتیجه مطلوب خواهیم رسید و دوستانی مانند جناب کدبان باستان عزیز هم بدانند که اولا بنده خودم را ملزم به تلاش می دانم و نتیجه نهایی تنها در ید الهی است و دوما دوست عزیز باور بفرمایید اگر در صحنه بطور فیزیکی حضور داشته باشید بیشتر و بهتر از شما استفاده خواهیم نمود .ضمنا نمی دانم چرا دیروز برخی از تشکرهای بنده در زیر پست دوستان درج نشده بود و شاید و باید احتمالا به خاطر داشتن تماسهای مکرر اینترنتی باشد و ضمن پوزش از دوستان و مطالعه مجدد مطالب ایشان تشکر بنده در زیر پستهای ایشان درج گردید و صد البته که این مهم کمترین کاری است که از عهده بنده به جهت تشکر بر می آید . و من الله توفیق .
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/03 در ساعت 10:14

2. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال baradaran آواتار ها
    تشکر شده 5,767 بار در 548 ارسال
    با سلام و عرض ادب
    برای اینکه مطلب طولانی نشود خیلی خلاصه نظراتم را بیان میکنم .
    ابتدا جا دارد تشکر داشته باشم از مدیریت محترم تالار بورسی و به ویژه جناب جمالی که این فضا را برای طرح دیدگاهها باز گذاشتند و خواهش میکنم دوستان نیز رعایت معذورات مدیران سایت را داشته باشند و مطالب را در فضای توام با احترام متقابل و بدون طرح مباحث حاشیه ای بیان کنند .
    با مطالعه مطالب این دو روز مشخص سهامداران صدرا اکنون با دو دیدگاه و دو راه مواجه هستند که باید یکی را انتخاب کنند .
    دیدگاه اول مربوط به حمید آقا و دوستانشان که پنج شنبه جلساتی را برگزار کردند که جا دارد بابت تلاشی که داشتند و وقتی که گذاشتند صرف نظر از نتیجه آن تشکر کرد این دوستان معتقدند جلسات موفقیت آمیز بوده و نیازی به برگزاری جلسه اعتراضی نیست البته بهتر بود نتایج مکتوب و یا حداقل نهایی میشد مثلا زمان قطعی مجمع فوق العاده مشخص میشد و هنوز هم معتقدم در اینگونه جلسات گرفتن یک امتیاز قطعی مثل مشخص شدن روز برگزاری مجمع بهتر است از چند امتیازی که زمان اجرای آن نامشخص باشد .
    دیدگاه دوم که جناب کدبان مطرح میکنند مبنی بر اینکه مدیران صدرا بارها وعده های شفاهی داده اند که عملی نشده بنابراین بر ادامه تجمع اعتراضی تاکید دارند .
    به اعتقاد من هر دو دیدگاه در عین اینکه کاملا خلاف هم به نظر میرسد درست و منطقی است اما به هر حال باید یکی را انتخاب کرد حال کدام راه منطقی تر و کم هزینه تر است ؟
    من ضمن اینکه با نظرات جناب کدبان کاملا موافقم که ممکن است این بار هم مدیران صدرا به دنبال خرید زمان و سرد کردن صدای اعتراض سهامدارن باشند و این را اصلا بعید نمیدانم ولی با این حال شخصا معتقدم در شرایط حاضر ادامه فعالیت مسالمت آمیز منطقی تر و به خصوص کم هزینه تر است و بر کم هزینه بودن این روش تاکید دارم چرا که برگزاری تجمع با وجود جلسه دیروز بسیار پرهزینه خواهد بود به خصوص اینکه هیچ هماهنگی بین سهامدارن در تجمع نیست و امکان منحرف کردن موضوع و سوء استفاده از آن نیز زیاد است که قطعا بروز چنین وضعیتی مشکل صدرا و سهامدارانش را پیچیده تر خواهد کرد .
    بنابراین هر دو روش معایب و مزایایی دارد و هیچ کس نمیتواند تضمین کند هر یک از این دو راه به نتیجه مثبت خواهد رسید اما به نظر من هم در شرایط فعلی ادامه گفتگو منطقی تر است حتی با قبول این ریسک که ممکن است مدیران صدرا و بورس قصد اتلاف فرصت را داشته باشند اما نکته مهم این است سهامدارن صدرا میتوانند و باید با هماهنگی بیشتری اینبار پیگیر وعده های داده شده باشند و نباید فقط منتظر تحقق وعده های مدیران بورس و صدرا باشند بلکه باید بطور مستمر و حتی هر روز پیگیر باشند و باید مدیران صدار و بورس را به این نتیجه رساند که این بار با دفعات گذشته متفاوت خواهد بود .
    و اما من پیشنهاد میکنم برای هماهنگی بیشتر سهامداران دوستانی که درتهران هستند و فضای برگزاری جلسات حضوری نیز در اختیار دارند برگزاری جلسه حضوری فقط با حضور سهامدارن صدرا را به عهده بگیرند چرا که معتقدم برگزاری جلسه حضوری و چهره به چهره بسیار مفید خواهد بود و در آن جلسه ضمن انتخاب نمایندگان سهامدارن میتوان برای ادامه کار نتیجه گیری بهتری داشت و هماهنگی بهتری حاصل خواهد شد .
    نکته پایانی اینکه حداقل فایده حرکت این چند روز این بود که مشخص شد سهامدارن صدرا میتوانند در صورت کنار گذاشتن اختلاف نظرها و هماهنگ شدن صدای خود را به گوش مدیران برسانند و آنان را از خواب بیدار کنند .
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

با سلام:
    دوست عزیز بسیار عالی فرمودید و بنده خوشحال هستم که با افراد فهیمی چون شما ارتباط دارم و با پیشنهاد شما نیز کاملا موافق هستم و منتظر پیشنهاد های سازنده دیگر شما . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط baradaran نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب
    ابتدا جا دارد تشکر داشته باشم از مدیریت محترم تالار بورسی و به ویژه جناب جمالی که این فضا را برای طرح دیدگاهها باز گذاشتند و خواهش میکنم دوستان نیز رعایت معذورات مدیران سایت را داشته باشند و مطالب را در فضای توام با احترام متقابل و بدون طرح مباحث حاشیه ای بیان کنند .
    با مطالعه مطالب این دو روز مشخص سهامداران صدرا اکنون با دو دیدگاه و دو راه مواجه هستند که باید یکی را انتخاب کنند .
    دیدگاه اول مربوط به حمید آقا و دوستانشان که پنج شنبه جلساتی را برگزار کردند که جا دارد بابت تلاشی که داشتند و وقتی که گذاشتند صرف نظر از نتیجه آن تشکر کرد این دوستان معتقدند جلسات موفقیت آمیز بوده و نیازی به برگزاری جلسه اعتراضی نیست البته بهتر بود نتایج مکتوب و یا حداقل نهایی میشد مثلا زمان قطعی مجمع فوق العاده مشخص میشد و هنوز هم معتقدم در اینگونه جلسات گرفتن یک امتیاز قطعی مثل مشخص شدن روز برگزاری مجمع بهتر است از چند امتیازی که زمان اجرای آن نامشخص باشد .
    دیدگاه دوم که جناب کدبان مطرح میکنند مبنی بر اینکه مدیران صدرا بارها وعده های شفاهی داده اند که عملی نشده بنابراین بر ادامه تجمع اعتراضی تاکید دارند .
    به اعتقاد من هر دو دیدگاه در عین اینکه کاملا خلاف هم به نظر میرسد درست و منطقی است اما به هر حال باید یکی را انتخاب کرد حال کدام راه منطقی تر و کم هزینه تر است ؟
    من ضمن اینکه با نظرات جناب کدبان کاملا موافقم که ممکن است این بار هم مدیران صدرا به دنبال خرید زمان و سرد کردن صدای اعتراض سهامدارن باشند و این را اصلا بعید نمیدانم ولی با این حال شخصا معتقدم در شرایط حاضر ادامه فعالیت مسالمت آمیز منطقی تر و به خصوص کم هزینه تر است و بر کم هزینه بودن این روش تاکید دارم چرا که برگزاری تجمع با وجود جلسه دیروز بسیار پرهزینه خواهد بود به خصوص اینکه هیچ هماهنگی بین سهامدارن در تجمع نیست و امکان منحرف کردن موضوع و سوء استفاده از آن نیز زیاد است که قطعا بروز چنین وضعیتی مشکل صدرا و سهامدارانش را پیچیده تر خواهد کرد .
    بنابراین هر دو روش معایب و مزایایی دارد و هیچ کس نمیتواند تضمین کند هر یک از این دو راه به نتیجه مثبت خواهد رسید اما به نظر من هم در شرایط فعلی ادامه گفتگو منطقی تر است حتی با قبول این ریسک که ممکن است مدیران صدرا و بورس قصد اتلاف فرصت را داشته باشند اما نکته مهم این است سهامدارن صدرا میتوانند و باید با هماهنگی بیشتری اینبار پیگیر وعده های داده شده باشند و نباید فقط منتظر تحقق وعده های مدیران بورس و صدرا باشند بلکه باید بطور مستمر و حتی هر روز پیگیر باشند و باید مدیران صدار و بورس را به این نتیجه رساند که این بار با دفعات گذشته متفاوت خواهد بود .
    و اما من پیشنهاد میکنم برای هماهنگی بیشتر سهامداران دوستانی که درتهران هستند و فضای برگزاری جلسات حضوری نیز در اختیار دارند برگزاری جلسه حضوری فقط با حضور سهامدارن صدرا را به عهده بگیرند چرا که معتقدم برگزاری جلسه حضوری و چهره به چهره بسیار مفید خواهد بود و در آن جلسه ضمن انتخاب نمایندگان سهامدارن میتوان برای ادامه کار نتیجه گیری بهتری داشت و هماهنگی بهتری حاصل خواهد شد .
    نکته پایانی اینکه حداقل فایده حرکت این چند روز این بود که مشخص شد سهامدارن صدرا میتوانند در صورت کنار گذاشتن اختلاف نظرها و هماهنگ شدن صدای خود را به گوش مدیران برسانند و آنان را از خواب بیدار کنند .

5. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز با تشکر از حضور شما با مطلب شما موافق هستم ولی در خصوص افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بنده با شما مخالف هستم که بحث آن نیز قبل از تشریف فرمایی شما توسط بنده و مخالفت با دو دیدگاه بورس . که یکی ای پی اس مداری بورس بود که بعدا توضیح کامل می دهم (البته با آوردن مثالی از شرکتهای تو خالی ولی با ای پی اس و شرکتهایی با ارزش بسیار و بدون ای پی اس همراه بود)و دومی دلیل لزوم افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی با رویکرد تبدیل منابع غیر مولد به منابع مولد و اینکه بنده به دیدگاههای مهندس مالمیر واقف هستم و قبلا نیز در مجمع فاذر از نماینده بورس خواستم که گزارشی مبنی به اشتباه بودن دیدگاه شما به شما اطلاع رسانی کند و در جا توضیحاتی دادم که ظاهرا مهندس نمی خواست بپذیرد ولی کاملا مشخص بود که ایشان با توجه به ذکاوی که دارند متوجه نارسایی دانسته خود نسبت به این موضوع شده اند و بنده مطمئن هستم در اینمورد حتما مطالعه و تحقیق بیشتری خواهند نمود .و من الله توفیق .
    درود:
    آقا حمید من با افزایش سرمایه مخالف نیستم و صدرا بهتر است دارائی های خود را سند بزند و بعد تجدید ارزیابی.همانطور که آقای مالمیر گفت و بنده هم قبل از آن به آقا وحید گفتم تجدید ارزیابی برای خروج از 141 است ولی از 333 تومن ضرر کم نمیشود و فقط برای وام گرفتن از بانک ها به درد شرکت ها میخورد که در کیس صدرا به علت بد حساب بودن صدرا با بانکها در لیست سیاه بانک مرکزی قرار دارد و با خروج از 141 با تجدید ارزیابی بانکها کما فی سابق به صدرا به علت بد حسابی وامی نمیدهند.در مجمع امسال هم بنده با نماینده بالای 1%صدرا که به عنوان ناظر در جلسه بود همین بحث شد که ایشان گفتند که شرکت حتی با آقای بهمنی رئیس بانک مرکزی هم 2 جلسه داشته که موفق به نظر مثبت ایشان در مورد وام نشده است. راه حل صدرا گرفتن وام 500 میلیاردی با ضمانت دولت است که تمام وام های دیگر را تسویه کند و فقط به 1 بانک بدهی با بهره کم داشته باشد.در کل در حال حاضر باشناور بالای سهم چندین برابر کردن این شناور به نفع سهامدار خرد یا حقیقی نیست و آقای مالمیر هم کاملا صحبت های بنده را تائید کرد. وام بزرگ با بهره کم راه گشا است.
    شاید در زمانی دیگر تجدید ارزیابی خیلی از مشکلات را حل کند ولی در زمان حال و حد اقل 7 برابر کردن شناور سهم برای خروج از 141 و از همه مهم تر ندادن وام به ضدرا به علل بد حسابی به نفع سهامداران عزیز نمیباشد.در این مورد میتوانید ازنظرات افراد خبره و کارشناس هم استفاده کنید. تازه قیمت سهم بماند که در حال حاضر پائین است و با شناور 4 مبلیاردی و قیمت 20 تومنی.

7. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال کدبان باستان آواتار ها
    تشکر شده 1,562 بار در 200 ارسال
    با سلام و عرض ادب
    درود بر شما
    تردیدی نیست که قرار تجمع روز شنبه ، پتانسیل خود را از دست داده و من نیز دیگر پافشاری ای بر آن نخواهم داشت.
    رشته چون گسست ، میتوان بست .... اما گرهیش در میان است
    اکنون که بر قرار گردهم آیی گره افتاده ، بنده نیز تامل میکنم و با آنکه تا کنون با پرسش هایی که از دوستان ارجمند داشتم ، پاسخی در خور و شایسته مبنی بر اقناء خود و سایرین نیافتم تلاش میکنم راهکار های خود را بصورت موازی با روشنگری در فضایی که معرفی کردم پیش ببرم.
    همانگونه که در پاسخ به یکی از کاربران دیروز نوشتم ، این بار شاید یکی از معدود دفعاتی است که من قلبا آرزو میکنم و از درگاه خداوند میخواهم که برداشت من نادرست باشد و نتیجه زحمات دوستانی که پنجشنبه در جلسه حضور داشتند به بار بنشیند تا همه ما دلخوش و سربلند از این آزمون بیرون بیاییم. زیرا پیروزی این دوستان پیروزی ماست و شکست آنها (خدای ناکرده ) شکست ماست.
    امیدوارم همه دوستان دست در دست هم در رهایی از این بند همت گمارند تا بیش از این شرمسار خود و خانواده هایمان نباشیم.
    در پایان داستان پند آموز اتحاد پرندگان در کلیله و دمنه را به خودم و دوستان یادآوری میکنم و امیدوارم شرایط کنونی موجب بلند شدن ما از دام باشد و نیروی پرواز را از میان نبرد.

پیروز و سرفراز باشید
    ویرایش توسط کدبان باستان : 2012/08/03 در ساعت 11:11

9. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید کدبان باستان از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوست عزیز از شما خواسته بودم برای در پرده ماندن برخی مسائل و اینکه برگ برنده را در دست پنهان داریم و پا فشاری بر سوال خود ننمایید .ولی اکنون اگر پاسخ ندهم نشان از عدم کفایت مذاکرات را در این مقطع به نمایش خواهم گذاشت از این رو از شما خواهش می کنم از یک مثال پاسخ خود را دریابید .شما ماهیگیری را در نظر بیاورید که حاضر نباشد ماهی درشت در قلاب را با دادن نخ و باز جمع کردن آن در قلاب نگهدارد و با بی صبری بر جمع کردن نخ قلاب اصرار داشته باشد و بطور حتم ماهی با پاره کردن دهان و لب خود خواهد گریخت . پس لطفا صبر داشته باشید .و با ما همراه باشید تا : ما سهامدارن برنده باشیم .خاتم الانبیا برنده باشد .کشور عزیزمان برنده باشد .بورس برنده باشد .صدرا نیز برنده باشد . در ضمن شما چه انتظاری دارید که در روز پنج شنبه که (سازمان بورس تعطیل است و صدرا نیز در بخش اداری تعطیل ) . واقعا دستاوردی بیش از این ممکن بود ؟ حتی اگر گردهمایی صورت می گرفت هم در یک جلسه نمی شد به این نتیجه رسید و ضمن اینکه همه این آقایون از مقامی بر خوردار هستند که واقعا برای تک سهامداران وبخصوص سهامداران با بخورد غیر اطو کشیده دست نیافتنی هستند .و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط کدبان باستان نمایش پست ها
    درود بر شما
    تردیدی نیست که قرار تجمع روز شنبه ، پتانسیل خود را از دست داده و من نیز دیگر پافشاری ای بر آن نخواهم داشت.
    رشته چون گسست ، میتوان بست .... اما گرهیش در میان است
    اکنون که بر قرار گردهم آیی گره افتاده ، بنده نیز تامل میکنم و با آنکه تا کنون با پرسش هایی که از دوستان ارجمند داشتم ، پاسخی در خور و شایسته مبنی بر اقناء خود و سایرین نیافتم تلاش میکنم راهکار های خود را بصورت موازی با روشنگری در فضایی که معرفی کردم پیش ببرم.
    همانگونه که در پاسخ به یکی از کاربران دیروز نوشتم ، این بار شاید یکی از معدود دفعاتی است که من قلبا آرزو میکنم و از درگاه خداوند میخواهم که برداشت من نادرست باشد و نتیجه زحمات دوستانی که پنجشنبه در جلسه حضور داشتند به بار بنشیند تا همه ما دلخوش و سربلند از این آزمون بیرون بیاییم.
    امیدوارم همه دوستان دست در دست هم در رهایی از این بند همت گمارند تا بیش از شرمسار خود و خانواده هایمان نباشیم.
    در پایان داستان پند آموز اتحاد پرندگان در کلیله و دمنه را به خودم و دوستان یادآوری میکنم و امیدوارم شرایط کنونی موجب بلند شدن ما از دام باشد و نیروی پرواز را از میان نبرد.

پیروز و سرفراز باشید
    ویرایش توسط hamid672003 : 2012/08/03 در ساعت 11:26

11. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    درود:
    جناب برادران جناب کدبان باستان و دیگر عزیزان:
    دوستانی که بنده را از نزدیک میشناسند از جمله دکتر مهربان میتوانند شهادت بدهند که بنده در مورد صدرا از افراد تند و بی اعتماد به مدیران صدرا بوده و هستم.الان هم که این مطلب را مینویسم نسبت به مدیران صدرا هیچ تغییری نکرده ام و اگر فقط قول های مدیران صدرا بود هیچ تغییری در رفتار بنده صورت نمیگرفت و کماکان خواهان تجمع بودم ولی سازمان بورس وقتی به میان آمد داستان فرق میکند.هدف از تجمع برقراری ارتباط و گذاشتن جلسه با مدیران تاثیر گزار بود که دیروز اولین جلسه برگزار شد.لازم به ذکر است که از طرف جناب مالمیر برای هماهنگی جلسه فوری دیروز اقدام شد که این خود از مهم شدن این تجمع و پیگیر شدن آقایان سازمان برای احقاق حقوق سهامداران حقیقی شد که جا دارد از همین تریبون از آقای مالمیر و رئیس روابط عمومی سازمان تشکر کنم که جلسه به صورت دوستانه و توضیحات آقا حمید و دیگران و طرف مقابل انجام شد. در ضمن قبل از رسیدن بنده حتی دوستان با لحنی تند و صدای بلند هم از قرار معلوم در ابتدا صحبت کردند که با آرام شدن محیط نتایج خوبی از نظر این حقیر به دست آمد.
    وظیفه سازمان حمایت از سهامداران است که جناب مالمیر هم به آن اشراف دارند.از نکات قابل ذکر عدم اعتمادآقای مالمیر به گزارشات آقای قلی پور و اعتصام بود که ایشان علنا فرمودند که هیچ اعتقاد و اعتمادی به گزارشات قلی پور و مدیر عامل ندارند و همیشه گزارشات مبهم میفرستادند.حتی مثالی از دزدی هم زدند که اینجا گفتنش لزومی ندارد و تاکید ایشان بر این بود که جرم باید اثبات شود تا ما اتهام بزنیم که مدیران صدرا برای سازمان هم مورد تائید نیستند.
    دوستان ایشان قبل از صحبت با نماینده خاتم نمیتوانست تاریخ جلسه کارشناسی را اعلام کند.اول قرار بود در این جلسه برای تعین قیمت نماینده خاتم مدیر عامل و ناب صالح آبادی و کارشناسان سازمان حضور داشته باشند که با اصرار ما قرار شد ما سهامداران حقیقی هم در این جلسه باشیم.ایشان همچنین قول داد که از قیمت توافقی هم بالاتر نماد باز شود و رایزنی هائی با مقامات بالا انجام دهد تا موضوع ختم به خیر شود.ایشان همچنین در تاکید مکرر بنده در باز شدن هر چه زودتر نماد صحه گذاشت و قرار شد پس از جلسه فوق در اصرع وقت نماد را باز کند.
    در ضمن ایشان آدرس سایت بورسی بورکس را هم یاد داشت کرد و مطالب را میخواند. باعث تعجب بنده بود که ایشان آدرس این سایت ها را نداند .الله واعلم .اگر دوستان ابهاماتی دارند بنده هم در خدمتم.
    به نظر بنده سازمان طرف ما سهامداران است و با مدیران صدرا تفاوت فاحشی دارد.امیدوارم سهامداران هر چه زودتر حضور به هم رسانند و همانطور که جناب برادران کفتند حضوری این اتحاد را حفظ کرده و نماینده گانی داشته باشیم. با تشکر

13. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

باسلام:
    دوستان عزیز بنده در همینجا اعلام می کنم هر دوستی که توانایی در احقاق حق ما دارد باید به کمک ما بشتابد .و من الله توفیق .

15. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی sarcheshmehpour آواتار ها
    تشکر شده 913 بار در 223 ارسال
    با سلام و عرض ادب
    با سلام خدمت اساتید بزرگوار و تشکر فراوران از عزیزانی که بی منت در این چند روزه بار سنگین مسئولیت (حقوق از دست رفته سهامداران صدار) را به دوش کشیده اند و انشاا... با نیتی پاک و با حسن نیت پای در این راه گذاشته باشند که به نظر بنده غیر از اینهم نمی باشد، هرچند توجه به نقاط قوت و ضعف و همچنین توجه به تهدید و فرصتهای که میتواند پس از بررسی جلسه فردا با بررسی دقیق نمایان گردد (دوستان بهتر است موارد را بصورت مقتضی مکتوب یا ضبط نمایند) تا جهت مراحل بعدی با همفکری همه سهامداران حقیقی مطلوبترین راهکارها مشخص و پس از بررسی بهترینها انتخاب و اجرا شود تا بهبودی مستمر ایجاد و به اهداف واقعی نزدیکتر شویم هرچند سهامداران صدرا از نظر تعداد و یا میزان زیان متفاوت هستند و بهتر است با وزن دادن به آنها و تاثیر آن در تصمیم گیری بهینه به نقطه ای نزدیک به واقعیت به تفاهم برسیم و بجای تضعیف حرکت دوستان، تشویقی پویا و اصلاحی در پی گیرم تا شاید حقوق ازدست رفته مان تا حدودی جبران گردد. در پایان بهتر است مواردی که مسئولین بصورت وعده و وعید میدهند با ذکر نام وتاکید بر آنها بطوری کامل تفهیم گردد تا هرگونه کوتاهی در انجام آتی آنها رسیدن به حقوق مارا شفاف تر نماید. موفق، پیروز و شاد باشید.
    در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی

17. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید sarcheshmehpour از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 92 بار در 14 ارسال
    سلام دوستان
    اول یک تشکر بسیار ویژه از حمید عزیز و دیگر دوستان به خاطر زحمات فراوانشان.
    یه روز صدرای 50 تومانی خریدیم،رفت تا 180،به جای فروش دوباره اضافه کردیم بعد از مدتی رفت 420، اشتباه کردیم نفروختیم، اومد 150.
    در این مدت تلفات سنگینی دادیم،سعید که صحبت از صدرای 1800 تومانی میکرد و بقیه بچه ها.
    مطمئنا ارزش صدرا همان قیمت حمید است،ولی نه با مخفی کاری مسولین شرکت.
    امیدوارم این بار وعده های مسولین سازمان و شخص اعتصام به حقیقت بپیوندد.
    بنده از این به بعد با تمام توان در خدمت شما هستم.

19. 11 کاربر به خاطر ارسال مفید اینکاره از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)