باسلام:
دوستان عزیز بنده به جهت قولی که داده بودم تلاش کردم شرح کاملی از صحبتهای انجام شده بنویسم و هرچه به مطالب نگاه می کنم و سعی در ویرایش آن دارم بیشتر به این نتیجه می رسم که همان خلاصه گویی بهترین انتخاب سخنان دیروز است و شرح مطالب به پیچیده شدن بیشتر موضوع می انجامد و به همین دلیل از دوستان می خواهم به همین مقدار بسنده نموده و اطمینان داشته باشند که هم شرکت صدرا و هم سازمان بورس ما را جدی گرفته اند و به مقدار درصد بالایی تا حد بالای 90 درصد انشاالله به نتیجه مطلوب خواهیم رسید و دوستانی مانند جناب کدبان باستان عزیز هم بدانند که اولا بنده خودم را ملزم به تلاش می دانم و نتیجه نهایی تنها در ید الهی است و دوما دوست عزیز باور بفرمایید اگر در صحنه بطور فیزیکی حضور داشته باشید بیشتر و بهتر از شما استفاده خواهیم نمود .ضمنا نمی دانم چرا دیروز برخی از تشکرهای بنده در زیر پست دوستان درج نشده بود و شاید و باید احتمالا به خاطر داشتن تماسهای مکرر اینترنتی باشد و ضمن پوزش از دوستان و مطالعه مجدد مطالب ایشان تشکر بنده در زیر پستهای ایشان درج گردید و صد البته که این مهم کمترین کاری است که از عهده بنده به جهت تشکر بر می آید . و من الله توفیق .