click to register
صفحه 514 از 2017 نخست ... 1441446450451151251351451551651752456461410141514 ... آخرین
نمایش نتایج: از 5,131 به 5,140 از 20169

موضوع: صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

عضو عادی
    تشکر شده 238 بار در 49 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Fmoradi نمایش پست ها
    اين دد تايم كي هست جالبه اقا حميد تا حالا تو نوشته ها چند تا زمان. داده اند
    هفته اينده
    اخر ماه
    بعد از ماه رمضان
    زمان نامشخص جلسه بورس و صدرا

در عجبم كه شما فكر. ميكنيد مثلا اونا اين چيزا رو نميفهمند بورس با اون گردن كلفتيش كاري نميكنه
    اعت... هم مرد دروغگو براي تمام فصول است
    قرارگاه هم الان به دفاع در جنگ فكر ميكنه
    واقعا يه تنه حاج حميد زدي به صف تجمع كنندگان و پيروز شدي تبريك. ميگم
    هر چند اگه صورتجلسه هم داشتيد فرقي نميكرد اما از حالا همه دنبال اقتصاد مقاومتي هستن پول خلق الله هم در همين راستا

اين افراد گير كرده تو صدرا دو ديدگاه دارند بخشي در جهت حكومت برخي هم با حكومت كاري ندارند اگه نخواهيم بگيم مخالف
    با يكي از كساني كه تو جلسه صدرا بود حرف زدم گفتم فلاني چه خبر گفت همون حرفاي كلي چيزي توش پيدا نميشه همش دروغ

دوست گرامي شك نكن كه تمام حرفهاي اين اقايان (مدير عامل) براي خريد در يك

قيمت خوب براي ابروي نظام دروغي بيش نيست و بدان حضرات براي امسال دو برابر

سال گذشته زيان اعلام خواهند كرد و با تمام قدرت صدرا را از بورس خارج خواهند كرد

ونماد حالا حالاها بسته خواهد ماند

و هيچ كاري هم از سهامدار حقيقي ديگر برنخواهد امد اين جلسه هم براي تزريق ارامبخشي به

سهامداران چيز ديگري در بر نداشت فقط مگر خدا كمك مان كند حالا بعضي از اقايان هي بيايند وبگويند

يك هفته ديگر دو هفته ديگر و يا بعد از ماه رمضان اين مدت هم ميگذرد و باز روز از نو و جلسه ديگهاي از نو

اين پست اينجا بماند تا به موقعش بالا بياورم
    سلامتي اونايي كه تو اوج سختي و مشكلات بجاي اينكه تركمون كنن در كمون ميکنن

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال hamid672003 آواتار ها
    تشکر شده 7,929 بار در 1,146 ارسال
    باسلام:
    دوستان عزیز بنده قرار نیست امتحان پس دهم . لطفا راهکار ارائه نمایید . ضمنا بنده با این دیدگاه به صحبت با آقایان نشستم که ما سهامداران حقیقی ضمن وارد نمودن اعتراض مبنی بر تخلف . با قرارگاه و صدرا و بورس در یک جبهه هستیم .تا نتیجه حاصله برد برد برد برد باشد . و من الله توفیق .

نقل قول نوشته اصلی توسط Fmoradi نمایش پست ها
    اقا حميد مثلا اگه مسئولين گفتن هفته ديگه وقت نداريم و جلسه و افطاري و مسافرت هستيم و هفته بعدش اونوقت چه ميكنيد اگه تا انقلاب مهدي طول دادن چه
    اخرش هم ميگن مملكت تو وضعيت اقتصاد مقاومتي هست چه ميكنيد حالا همون اوليش رو بگي ممنون

4. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید hamid672003 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار (27) بابک 52 آواتار ها
    تشکر شده 63,387 بار در 15,431 ارسال
    واگذاری توسعه سومین میدان نفتی به قرارگاه خاتم الاوصیا

امضای قرارداد توسعه میدان نفتی سومار
    توسعه میدان نفتی سومار در کرمانشاه طی قراردادی به قرارگاه «خاتم الاوصیا» واگذار شده است. این قرارگاه که بر اساس گزارشها وابسته به وزارت دفاع ایران است، دو ماه پیش نیز طرح توسعه دو میدان نفتی دریایی را بر عهده گرفت.
    به گزارش ایسنا، روز چهارشنبه ۱۱ مرداد، همچنین قرار بود موافقتنامه توسعه میدان نفتی سوسنگرد در خوزستان که یکی از بزرگترین میدانهای نفتی کشف شده کشور طی پنج سال گذشته است، امضا شود که تاکنون خبری درباره آن منتشر نشده است.

احمد قلعه بانی، مدیرعامل شرکت ملی نفت در این باره گفته است در این قرارداد که طی دو مرحله اجرایی میشود، ابتدا ۵ هزار بشکه و در سپس ۱۰ هزار بشکه نفت در روز تولید خواهد شد.

همچنین جانشین فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الاوصیا افزوده است فعالیتهای توسعه این میدان نفتی از سال گذشته آغاز شد اما به دلیل برخی مسائل فنی، مطالعاتی و ایجاد هماهنگی قرارداد آن با تاخیر امضا شد.

پیشبینی شده است که این میدان نفتی ۲۵ میلیون دلار سرمایهگذاری ارزی و ۵۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری داخلی طی ۲۴ ماه به بهرهبرداری برسد و محمد علیزاده با اشاره به تامین بودجه آن، افزوده است که امکان دارد توسعه سومار زودتر به نتیجه برسد.

از طرف دیگر، روز گذشته قرار بود قرارداد میدان نفتی سوسنگرد با تولید بیش از ۸. ۸ میلیارد بشکه نفت که به عنوان بزرگترین میدان نفتی کشف شده در پنج سال گذشته شناخته میشود، به خاتمالاوصیا واگذار شود.

میدان نفتی سوسنگرد در خوزستان، سه سال پیش کشف شد و پیشبینی شده بود که با تکمیل طرح توسعه آن حدود ۳۰ هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت ایران افزوده شود اما تاکنون خبری راجع به واگذاری قرارداد آن منتشر نشده است.

ایران یکی از دارندگان منابع عظیم نفت و گاز جهان است اما کارشناسان تحریمهای بین المللی معتقدند کمبود منابع مالی، کنارهگیری شرکتهای غربی از همکاری، خلف وعده پیمانکارانی آسیایی از جمله دلایل عقب ماندگی ایران از رقبا اعلام میکنند.

در این میان سپاه پاسداران و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، حضوری پررنگ در توسعه طرحهایی نفت و گاز داشته و تاکنون توسعه شش فاز میدان گازی پارس جنوبی به آن واگذار شده اما روند انجام کار با کندی مواجه شده است.

اکنون برخی قراردادها به قرارگاه سازندگی خاتمالاوصیا که گفته میشود وابسته به وزارت دفاع است، واگذار میشود که از جمله آن، طرح توسعه دو میدان نفتی توسن و آلفا به صورت ترک تشریفات مناقصه بود که دوم خرداد امسال عملی شد.

این قرارگاه طی دو سال گذشته به عنوان مجری پروژه ملی کنارگذر ساحلی رامسر و پروژه قطار برقی تهران مشهد و همچنین واگذاری یک فاز پارس جنوبی به آن، شناخته شده است.

با وجود این، چندی پیش وزیر نفت ایران در مجلس گفته بود که عقب ماندگی ایران در توسعه میادین مشترک نفتی با دیگر کشورها «فاحش» است و ایران توانایی کمی در برداشت از این میادین دارد.

رستم قاسمی که پیش از تصدی وزارت نفت، فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا بود همچنین خبر داده بود این قرارگاه سپاه به جای شرکتهای بزرگ خارجی در صنعت نفت و گاز ایران جایگزین میشود.

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در سال ۱۳۶۸ به دستور آیتالله خامنهای تاسیس شده و بزرگترین پیمانکار پروژههای دولتی در ایران است که تحت تحریمهای بین المللی قرار گرفته است.

این نهاد پس از ورود محمود احمدی نژاد به دولت، با انجام معاملات کلان، کلیدیترین پروژه ها اقتصادی را در اختیار گرفته است و تابستان دو سال پیش اعلام شد که ارزش مالی پروژههای نفتی آن، به ۲۵ میلیارد دلار رسیده است.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

6. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک 52 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    [QUOTE=hamid672003;188829]باسلام:
    دوستان عزیز بنده در همینجا اعلام می کنم هر دوستی که توانایی در احقاق حق ما دارد باید به کمک ما بشتابد .و من الله توفیق

نميدانم قسم حضرت عباست را باور كنم يا دم خروس را

جنابعالي كه ديروز تو بوق و سورنا كرده بوديد كه ديگر احتاجي به تجمع نيست

وما به خواسته هاي خود رسيديم و خبرهاي بسيار خوبي براي هفته اينده دادي

و اگر تعداد محدود از كاربران به نتيجه جلسه انتقاد داشتند با توپ پر به همه عنوان كردي

همه چيز درست شده است !!!!!!!

چه شده در كمتر از 24 ساعت باز از دوستان تقاضاي كمك كرده اي براي احقاق حق

مگر جنابعالي نفرموديد به نتايج بسيار خوبي با حضرات رسيديد پس شما كه نبايد نگراني

داشته باشي لااقل به گفته خودت تايك هفته نكنه شما هم ترسيديد

كه اقايان شما را هم بازي دهند كه به نظر بنده جز اين نمي باشد برادر تو خوب ميداني

نوشته هايي كه در اين جا گذاشتي هيچ وقت عملي نخواهد شد تا ديروز يك هفته زمان

بود براي خبرهاي خوش حالا شد بعداز ماه رمضان و بعد از ماه رمضان هم خدا ميداند اين را بدان

زمان همه چيز را ثبت خواهد كرد به من وشما

البته اگر ان زمان من وشما در اين تايپيك با نام همين كاربري بنويسيم

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی محمود آواتار ها
    تشکر شده 273 بار در 39 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamid672003 نمایش پست ها
    باسلام:
    دوست عزیز بنده ضمن داشتن تشکر فراوان از لطف جنابعالی و تمامی دوستان باید همانطور که دیروز هم خدمتتان عرض کردم : عرض کنم در جلسه با مهندس حدود بیست نفر بودیم و به علت اینکه ممکن است نتوانم نام تمامی این عزیزان را بخاطر آورم .نام آنها را نمی برم ولی از همه آنها کمال تشکر را دارم و در مورد نشست با مهندس مالمیر و مهندس مستشار خدمتتان عرض کنم .بنده که اعتقاد دارم و از خداوند متعال می خواهم که توان خدمت رسانی را عطا نماید .و اما اصل مطلب اینست که فراموش نفرمایید آقا وحید و مهندس خلبان با نام آقا (محمود) در جلسه بودیم و جناب armin777 عزیز هم به ما پیوستند .که بنده از شما دوستان خواهش می کنم آگاه باشید که این دوستان کمتر از بنده تلاش نکردن که هیچ بنده اعتقاد دارم ایشان بسیار با درایت تر و پخته تر از بنده سخن فرمودند و نتیجه این جلسه هم مدیون این بزرگواران است . و فقط بنده جز تشکر از دستم بر نمی آید و امیدوارم توانسته باشم از ایشان کمال تشکر را بنمایم . در آخر عرض کنم هر کس به صدرا می اندیشد با ماست .و هرکس به ایران آباد می اندیشد با ماست و هر کس بر مدار ولایت فقیه است با ماست . و من الله توفیق .
    حمید جان خدا قوت باز هم از این همه نیرو و تلاش روز افزونی که برای به ثمر رسان احقاق حق همه ما سهامدارا انجام میدهی سپاسگزارم ...من هم در خدمت شما و دیگر دوستان بودم و خواهیم بود و امیدوارم که با این تلاش ها به نتیجه مطلوبی برسیم.

در ضمن بنده مهندس نیستم ولی بهرحال ممنون از القابی که به بنده دادی.

10. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید محمود از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محمد صالحی آواتار ها
    تشکر شده 1,478 بار در 196 ارسال
    نوشته شده توسط برخی دوستان در تاریخ 01/05/1396 یعنی5 سال اینده

بر طبق جلسه ای که با اعتصام داشتم قرار شده که جلسه ای در ماه اینده بگیرند و ایشان قول دادند که نماد را هرچه سریعتر بازگشایی شود و اقای فلان هم بودند و ایشان گفتند که جلسه ای داشتند و قول دادند که پیگیر سند جزیره باشند ودوستان شما که 5 ساله صبر کردید این یک ماه را هم صبر کنید خاتم قول داده که منابع مالی را پیگیری کند و قیمت بازگشایی در یک قیمت مناسب بازگشایی شود دوستان تبریک میگویم

البته روی صحبتم با دوستی نیست بلکه اعتصام را کاملا میشناسم
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

12. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید محمد صالحی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد صالحی نمایش پست ها
    نوشته شده توسط برخی دوستان در تاریخ 01/05/1396 یعنی5 سال اینده

بر طبق جلسه ای که با اعتصام داشتم قرار شده که جلسه ای در ماه اینده بگیرند و ایشان قول دادند که نماد را هرچه سریعتر بازگشایی شود و اقای فلان هم بودند و ایشان گفتند که جلسه ای داشتند و قول دادند که پیگیر سند جزیره باشند ودوستان شما که 5 ساله صبر کردید این یک ماه را هم صبر کنید خاتم قول داده که منابع مالی را پیگیری کند و قیمت بازگشایی در یک قیمت مناسب بازگشایی شود دوستان تبریک میگویم

البته روی صحبتم با دوستی نیست بلکه اعتصام را کاملا میشناسم

بدرود:

و تا افراد ساده لويي مثل بنده باشند لذا اين جلسه و جلسات ادامه خواهند داشت

و به نظر بنده ميتواند سر گرمي بسيار خوبي براي افرادي مثل بنده باشد كه مثل كبك سرمان

را در زير برف كرده و چشمان خود را بر واقعيتها بسته باشيم دوست عزيز حقيقت براي

همه ما تا يك هفته ديگر روشن خواهد شد

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید خوشبين از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال baradaran آواتار ها
    تشکر شده 5,767 بار در 548 ارسال
    در ادامه مطلبی که صبح زدم چند مورد عرض میکنم .
    دوستان عزیز سهامدار صدرا باید توجه داشته باشید همه بر یک قایق سوار هستید بنابراین اگر قصد رسیدن به هدف را دارید باید همه در یک جهت پارو بزنید در غیر اینصورت فقط نیروهای هم را خنثی خواهید کرد و بعد از مدتی همه خسته و بی رمق بدون کوچکترین حرکت مثبتی جای اول خواهید بود و دیگر رمقی برای ادامه کار باقی نمی ماند .
    حتی اگر معتقد باشید جهت حرکت باید سمت دیگری باشد نباید بطور مجزا اقدام کنید و باید با هماهنگی با مجموعه سهامداران همه در یک جهت حرکت کنید لطفا با طرح مباحث قدیمی و همچنین رد و بدل کردن مطالب انتقادی از یکدیگر که منجر به پاسخ از طرف مقابل و انحراف موضوع و هدف اصلی میشود انرژی خود و مجموعه را به هدر ندهید .
    به هر حال هر حرکتی در شرایط فعلی بهتر از نشستن و صحبتهایی از سر نا امیدی کردن است اگر پیشنهادی هست ارائه کنید وگرنه با طرح مطالب منفی فقط موجب دلسردی بیشتر خواهید شد .
    بنابراین لطفا در شرایط فعلی فقط مطالبی که در جهت ادامه این مسیر مفید است طرح کنید چرا که هر بحث حاشیه ای ترمزی خواهد بود که موجب اتلاف وقت و انرژی خواهد شد .
    بنده همچنان بر پیشنهاد صبح مبنی بر تشکیل جلسه حضوری بین سهامداران اصرار دارم برگزاری چنین جلسه ای مزایای بسیاری دارد از جمله آشنا شدن سهامدارن با یکدیگر و استفاده از توانایی فردی هر نفر در جهت هدف و همچنین انتخاب نمایندگان از بین سهامداران و در نهایت تصمیم گیری قطعی و هماهنگی بیشتر .
    پیشنهاد دیگر من این است که به هر طریق باید آدرس و شماره تماس سهامدارن را آماده کرد تا در صورت لزوم به راحتی به همه سهامدارن دسترسی داشت .
    مورد دیگر که به نظرم میرسد اینکه بهتر است در جمع دوستانی که قرار است در جلسات با مدیران صدرا و بورس به نمایندگی از سهامدارن شرکت کنند چند نفر دیگراز دوستان البته با تفکرمتفاوت هم حضور داشته باشند تا به این ترتیب جمع فوق برآیند هر دو گروه باشد بدین صورت توافقاتی که حاصل شود مورد قبول هر دو طیف که اکنون با هم کمی اختلاف نظر دارند قرار خواهد گرفت .
    ویرایش توسط baradaran : 2012/08/03 در ساعت 16:32
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

16. 17 کاربر به خاطر ارسال مفید baradaran از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط baradaran نمایش پست ها
    در ادامه مطلبی که صبح زدم چند مورد عرض میکنم .
    دوستان عزیز سهامدار صدرا باید توجه داشته باشید همه بر یک قایق سوار هستید بنابراین اگر قصد رسیدن به هدف را دارید باید همه در یک جهت پارو بزنید در غیر اینصورت فقط نیروهای هم را خنثی خواهید کرد و بعد از مدتی همه خسته و بی رمق بدون کوچکترین حرکت مثبتی جای اول خواهید بود و دیگر رمقی برای ادامه کار باقی نمی ماند .
    حتی اگر معتقد باشید جهت حرکت باید سمت دیگری باشد نباید بطور مجزا اقدام کنید و باید با هماهنگی با مجموعه سهامداران همه در یک جهت حرکت کنید لطفا با طرح مباحث قدیمی و همچنین رد و بدل کردن مطالب انتقادی از یکدیگر که منجر به پاسخ از طرف مقابل و انحراف موضوع و هدف اصلی میشود انرژی خود و مجموعه را به هدر ندهید .
    به هر حال هر حرکتی در شرایط فعلی بهتر از نشستن و صحبتهایی از سر نا امیدی کردن است اگر پیشنهادی هست ارائه کنید وگرنه با طرح مطالب منفی فقط موجب دلسردی بیشتر خواهید شد .
    بنابراین لطفا در شرایط فعلی فقط مطالبی که در جهت ادامه این مسیر مفید است طرح کنید چرا که هر بحث حاشیه ای ترمزی خواهد بود که موجب اتلاف وقت و انرژی خواهد شد .
    بنده همچنان بر پیشنهاد صبح مبنی بر تشکیل جلسه حضوری بین سهامداران اصرار دارم برگزاری چنین جلسه ای مزایای بسیاری دارد از جمله آشنا شدن سهامدارن با یکدیگر و استفاده از توانایی فردی هر نفر در جهت هدف و همچنین انتخاب نمایندگان از بین سهامداران و در نهایت تصمیم گیری قطعی و هماهنگی بیشتر .
    پیشنهاد دیگر من این است که به هر طریق باید آدرس و شماره تماس سهامدارن را آماده کرد تا در صورت لزوم به راحتی به همه سهامدارن دسترسی داشت .
    مورد دیگر که به نظرم میرسد اینکه بهتر است در جمع دوستانی که قرار است در جلسات با مدیران صدرا و بورس به نمایندگی از سهامدارن شرکت کنند چند نفر دیگراز دوستان البته با تفکرمتفاوت هم حضور داشته باشند تا به این ترتیب جمع فوق برآیند هر دو گروه باشد بدین صورت توافقاتی که حاصل شود مورد قبول هر دو طیف که اکنون با هم کمی اختلاف نظر دارند قرار خواهد گرفت .
    درود:
    جناب برادران ممنون و در عجبم که عده ای که معلوم نیست سهامدار هستند یا نیستند و ما فرض را بر سهامدار بودن آنها میگذاریم وقتی صدرا با 214 میلیارد تومان زیان در1 سال آخر, نمادش بسته است و بازار منتظر چه قیمتهائی بود فقط از پشت سیستم شعار میدهند چون آنقدر ترسو هستند که منافعشان با هم پیمانی با اکثریت سهامداران هم خوانی ندارد .وقتی ما تلاش میکنیم حداقل 2 برابر قیمت انتظاری بازار توافق کنیم سنگ اندازی میکنند بدون اینکه راه حلی داشته باشند و بعضا حتی زحمات این عزیزان را به تمسخر میگیرند.بنده مطمئن هستم در روز بازگشائی قبل از طلوع آفتاب زنبیل خود را برای فروش سهام در صف میگذارند.به جای راه حل مسخره میکنند.در هفته آینده ما سهامداران صدرا قرار است حضوری در مکانی گرد هم آئیم خواهیم دید این دوستان اصلا صدرا دارند یا نمیتوانند بیایند چون کارهای مهم تر دارند.مکان و تاریخ این گرد همائی متعاقبا اعلام خواهد شد.دوستان این گردهمائی در تهران خواهد بود و ارزش آن را خواهد داشت که دوستان هر چند در تهران نباشند تلفنی اعلام کنند تا نماینده اکثریت انتخاب شود. دوستانی هم که راه حل جدا گانه وپیشنهاد دیگری دارند میتوانند تشکل دیگری را رهبری کنند هر چند بعید میدانم چنین توانائی داشته باشند.

18. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 435 بار در 63 ارسال
    درود:
    بنده از مخالفین طرح اجرا شده و حضور فیزیکی خواهش میکنم در همین تاپیک اعلام مخالفت با اکثریت کنند شاید ما اشتباه میکنیم.کسانی که سهامدار صدرا هستند و این راه را که با کمک هم با جلسه با مسئولان خواهیم رفت اعلام کنند و اگر میشود با ذکر تعداد سهم و یا کد سهامداری. با تشکر

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید armin777 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)