با نظر شما کاملا موافقم
ارزاق اصلی و مورد استفاده مردم بیش از 200 یا 300 درصد افزایش قیمت داشته
آنوقت افزایش حقوق کارمندان چی؟؟؟؟؟؟ هیچ 10 یا 15 درصد من که کارمند نیستم نمیدونم ولی فکر نکنم از این مقدار بیشتر افزایش حقوق داشته باشند
ماهی چندرغاز پول یارانه ای به مردم میدن بعد اونطوری اجناس رو چند برابر این پول یارانه ای به مردم میندازن
تازه هنوز بنزین گرون نشده
طرح تحول مرحله دومش مونده
اگر قرار باشه ایناهم عملی بشه که واویلاست
حالا افرادی مثل من که شغل آزاد دارند و سرمایشون هم تو این صدرا گیر کرده که باید سرشون جلوی زن و بچه خم باشه
چون پولی ندارن که باهاش کار کنند
همش قرض و قوله از این و اون برای امرار معاش
آخرشم صدرا باز بشه باید بفروشمو بدهی هامو بدم
آخه این شد وضع مملکت داری؟ این شد حمایت از مردم؟
هر وقت انتخاباتی هست مردم مردم می کنند تا مردم رو بکشونند پای صندوق رای!!!!
حالا هم که تا سال بعد که ریاست جمهوریه با مردم کاری ندارن پس بی خیال مردم
تازه دارند کاری می کنند که ریاست جمهوری هم توسط مجلس انتخاب بشه و دیگه کلا مردمو بی خیال
به قول شما تازه روز خوشمونه اینطور که اینا پیش دارن میرن قحطی و بدبختی و همه فلاکت ها داره بر سرمون نازل میشه تا جایی که بی خیال صدرا می شیم و فکر یک لقمه نون برای سق زدن
بخدا من که توی بد وضعیتی گیر کردم و شرمنده زن و بچه شدم
مسافرت و تفریح و این چیزا بمونه، پیش کش
بخدا بخدا قسم می خورم تو این وضعیت بی کاری دارم یواش یواش لنگ نون شبم میشم
ای خدا ازتون نگذره با این وضعیتی که برای من و امثال من درست کردید
بخدا قسم پول 1 آپارتمان رو آوردم صدرا خریدم بامید اینکه بتونم خونمو بزرگتر کنم ولی چی شد؟
آپارتمانم 2.5 برابر گرون تر شد و سرمایم نصف
حالا هم باید سرکوفت همه رو بخورم که چرا این کارو کردم
خدا لعنتشون کنه که این وضعیت رو برای من و امثال من فراهم کردن و تازه پرو پرو هم می گن تحریم ها بر ما اثر نداشته ، بابا دهن ملت سرویس شده، خودتون مثل نهنگ دارین سرمایه مملکت رو می بلعین خوب نبایدم تحریم ها بهتون اثر کنه چون به چاه نفت وصلین ما چی ؟
ما به کجا وصلیم؟
ایشالا که زودتر این سهم باز شه بفروشیم بریم پی کارمون
نخواستیم پیروی کردن از پیام رهبری رو که تو این 2 سال اخیر با پیروی از ایشون به خاک سیاه نشستیم
نخواستیم.....نخواستیم....... نخواستیم........
خدا لعنت کنه شاه رو که نتونست مملکت داری کنه و حال و روز ما به این وضعیت افتاد
بخدا شاید بگین این یارو دیوانه است که داره این حرفا رو میزنه ولی کارد به استخونم رسیده
یواش یواش دارم به فکر خودکشی می افتم تا بش از این شرمنده زن و بچه هام نشم
آقای اعتصام ، آقای صالح آبادی، آقای مالمیر
شما ها که الان توی خونه ای هستید که استخر و جکوزی و همه رو باهم دارین بخدا ما ها رو با این سیاست مزخرفتون به لجن کشوندین
بس نیست دیگه؟ اگر خدایی وجود داشته باشه باید آه و نفرین من و امثال من شما ها رو به خاک ذلت بشونه ذلتی که همیشگی و ......
آخ دیگه داره قلبم تیر می کشه اعصابمم خرد خرد شده برم 1 زیر زبونی بزارم تا سکته نکردم
ببخشید که سرتونو درد آوردم بخدا خیلی تحت فشارم خیلی......
بدرود